2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eşim diyor ki inşallah erkek olmaz.
diyorum hayırlı sağlıklı olsun da erkek kız farketmez. yok yok illa kız olacakmış, sanki elimizde :)
Hayırlısı olsun inşallah. Kayınpeder bu akşam 'bak kızım bu da erkek olursa 1 tane daha yap ama bu kız olursa tamamdır yeter' diyo. İşte sen anla bizdeki kız beklentisini
Hep özele gidip sancın geldiğinde devlete gitsen kimse seni geri çevirmez. Ebeler doğurtur seni. Şuanda daha çok başlardayız ve ilerleyen aylarda neyle karşılaşacaz bilmiyoruz. Sıkıntılı,takip gerektiren durumlar olabilir (olmayabilirde) bu gibi durumlarda senin durumundan haberdar olmayan bir elde doğum yapman sorun yaratabilir. Anladığım kadarıyla ilk gebeliğin. Normal doğum istemen gerçekten güzel de ilk doğumunu tek başına yapabilmen biraz zor. Ayrıca ben normal doğuracam dedikten sonra şayet normal doğuma mani bir durum yoksa kimse seni sezaryene almaz. Genelde sancı başladığında 'ben normal istemiyorum beni kesin' diye yalvarırlar
Naçizane önerim her ay düzenli olarak kadın doğum uzmanına görünmen. Sadece Bebek için değil senin için de çok çok önemli.

Bebek henüz tarif ettiğin kadar yukarıya çıkmadı. En fazla göbek deliğinin altına kadar çıkmıştır. Hareket için gerçekten erken. Henüz o kadar güçlü tepikleyemez biraz daha sabır.

Çok geçmişler olsun! Gerçekten kötü olmuş

Yaf kızlar yazmışta dikkatimi çekti benim iyice , şimdi Bebek aşağıda olup oğlu doğmuş olan yokmu aramızda . İla yukarda mı olmalı
Allahım inşallah bu tez yanlıştır

[="hayalimsin1, post: 44957365, member: 369603"]Yaf kızlar yazmışta dikkatimi çekti benim iyice , şimdi Bebek aşağıda olup oğlu doğmuş olan yokmu aramızda . İla yukarda mı olmalı
Allahım inşallah bu tez yanlıştır [/QUOTE]

Nasil anliyoruz nerde oldugunu bilmiyorum ben.yarin dr a gidicem.ultrason cihazini nereye tuttuguna dikjat ederim.yani ust derken gobek deliginin oldugu yer mi ..cok yukari degil mi daha

Nasil

Nasil anliyoruz nerde oldugunu bilmiyorum ben.yarin dr a gidicem.ultrason cihazini nereye tuttuguna dikjat ederim.yani ust derken gobek deliginin oldugu yer mi ..cok yukari degil mi daha

Nasil[/QUOTE]

Vallahi canım, ben iki doğurdum 3 numara yolda bende anlamıyorum bu kadınların neyden bahs ettiğini Nasıl anladıklarını , ben iki kez usg ye gittim doktor sağımda daha çok çevirdi aleti .
Ama şu aşağı yada yukarı olayı bana tuhaf geliyor. Benim bildiğim belirli bir aya kadar (ki hepimizin bebişleri bunu için küçük) aşağıda ,göbek deliğinin altında olur Rahmi'n olduğu yerde :)))) bu yukarı mahalle hangi mahalle bende bilmiyorum

Nasil

Vallahi canım, ben iki doğurdum 3 numara yolda bende anlamıyorum bu kadınların neyden bahs ettiğini Nasıl anladıklarını , ben iki kez usg ye gittim doktor sağımda daha çok çevirdi aleti .
Ama şu aşağı yada yukarı olayı bana tuhaf geliyor. Benim bildiğim belirli bir aya kadar (ki hepimizin bebişleri bunu için küçük) aşağıda ,göbek deliğinin altında olur Rahmi'n olduğu yerde :)))) bu yukarı mahalle hangi mahalle bende bilmiyorum[/QUOTE]
Ben doktora sormuştum yukarıda mi aşağıda mi sağda mi solda mi diye sitede okuduğum icin :) daha çok küçük göbek deliğinin altında burda gelişir demişti :))

Ben doktora sormuştum yukarıda mi aşağıda mi sağda mi solda mi diye sitede okuduğum icin :) daha çok küçük göbek deliğinin altında burda gelişir demişti :))[/QUOTE]

E yani :)))

Ben doktora sormuştum yukarıda mi aşağıda mi sağda mi solda mi diye sitede okuduğum icin :) daha çok küçük göbek deliğinin altında burda gelişir demişti :))
Yukarda sağda solda diye okuyunca sorayim dedim çok güldüDur daha ne sağı solu diye :))

E yani :)))[/QUOTE]

Çok şükür herşey yolunda şimdilik ,hergün bir korku bişey olcakmı ,hergün bir heyecan acaba bugün ne kadar büyüdü diye ,tatlı telaş içindeyiz ,senin nasıl gidiyor
Çok şükür bizde iyiyiz cnm. Doktordan geldim şimdi. Tospiğimsıçrayıp duruyor yerinde duramıyor.

Merhaba anne adayları nasıl gidiyor hamilelik :) Cinsiyeti belli olanlar var mi kaçıncı hafta belli oldu

Çok iyi çokkk, kızlar bomba geliyor, doktorum büyük ihtimal erkek dediiiiii. Çok uğraştı çok çevirdi GÖRDÜ.

Evet canim hafif segrime cok kucuk daha iyi yaparsin git cok zor tahmin edebiliyorum butun aklina takilani sor dr na rahatliyo insan bide

Gittim gittimhepsini sordum.

Gecmis olsun gittin mi canim dr nee dedi

Gittim gittim, dermotolojiye gönderiyor. Beğenmedim bunları dedi. Acil görünücem.

Önceden kasıktan bakıyordu.şimdi göbeğimden baktı nerdeyse çıkmış yukarı dedi beni görünce zaten. Bu arada ultrasonda yerinde durmuyor fır fır Dönüyor.benim hissettiğim seğrime doğruymuş.doktorada dedim. Hissedebilirsiniz seğrime dedi.

Ben lierac aldım ona başlıcam bakalım ana mustela da iyiymiş baya okumuştum..

Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tam olarak kaç haftaliksin :)

nymeria-burcu ayyy cok sevindim Can'ım insallah hayırlısıyla erkek olur istediğin gibi :)
Ay inş kısmetimizde ne varsa o olsun. Ben doktoru biraz da ablukaya aldım.ben erkek hissediyorum dedim. Fallara başladık dedik kız çıkıyor. Bir gözünüzü sevmem baksanızda bir tahmin etseniz dedim. Eviydi çevirdi saolsun Gören'e kadar bişi demedi. Bende dıyorummki tahmininizi söyleyin en azından görmemenize olur.ay diyo görmeden tahmin edilir ben anlıcan şimdi onu diyo, bayağ da izledi zaten ayar değiştirdi parlattı falan.cnm dedi yüksek ihtimal erkek görüyorum dedi. Ama bu zamanlarda kızlarında kalıyorsa böyle şişim oluyo yanıltabilir dedi. Bende diyorum yok yoketmek o erkek dediniz bir kere, akşam akşam bayağ eğlendik doktorumlaaa.

nymeria-burcu

Aboww kız akşam akşam gitti cinsiyettide öğrendi geldi bak . :)) hay maşallah oğluş geliyor ha . Darısı benim başıma
Yüzün için ne dedi peki ??
Senin bu ilk çocukmu canım?

Gecmiş olsun Can'ım doktor ne dedi

Hiç beğenmedi, hemen dermotolojiye gidiyorsun yarın dedi. Sonuca göre konuşucaz. Ya Alerjik birşey var dedi uda başka bişi.ben karaciğerinden şüpheleniyorum dedi.yarın randevu bulabilirsem görünücem
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tam olarak kaç haftaliksin :)
Amin cnm çok teşekkür ederim,ben normalde regl takviminde. 1 hafta geri gidiyordum. Şimdide regl tarihini yakalamış nerdeyse 2 gün eksik onuda tamamlıcak görünüyor, tam 12+0 ım şuanda, torpil 6 cme yakın. Bacaklarını saymıyoruz bile, nasıl sıçrıyor ayaklarla görmeniz lazım. Çok tatlıydı eşşek.
nymeria-burcu

Aboww kız akşam akşam gitti cinsiyettide öğrendi geldi bak . :)) hay maşallah oğluş geliyor ha . Darısı benim başıma
Yüzün için ne dedi peki ??
Senin bu ilk çocukmu canım?

Ay vallacnm iyimidir gitmişim. Doktor kendi muayanesine geçiyormuş yoksahaberim olmıcaktı. Özel güçler bana resmen git dedinumu akşam. Evirdi çevirdisaolsun 15 dk izledi gördük sonu da pipiyi. Ilk çocukbenim. Yüzüm içinde doktora görünmem Şart. Kustuğum için bir arkadaştademişti kılcal damarların zorlandığı için patlamışdiye. Doktorda aynı kanıda. Asil vahim durum göğüslerdeki kaşıntıda. Son zamanda sütyen değiştirdin mi dedi. Evet dedim büyüdüler diye gittim en pahalısını. Aldım. Büyük ihtimal onun kumaşı dokundu dedi. Alerjik olduğunudüşünüuor. O yuzden dermotolojiye görünmem Şart. Ne vitamin yazacağına da o zaman karar vericek.artık12 haftayı geçtiğimiz için kusmayı önleyecek ilaçlar verdi, midemin ekşimesinide geçirecekmiş. İnşdedim o ızdırapbiter.

Allah bağışlasın. Erkekmi kızmı ?
Şimdi kaç haftalıksın?
Benim bu gece çenem düşük biraz herkeze çok soru soruyorum malum öğlen 3 saat uyudum :)) Hihi
Sorun değil cnm ilk kız bunu da kız hissediyorumbugun doktorda çok uğraştı gorebilirmiyiz diye ama hareket etmedi hiç ben 12 haftaligim cnm sen kaç haftaliksin bide doktor genelde sağdan baktı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…