Valla benimkide kız ozamanhamilelik boyunca tek aşerdiğim şey alman turşusu oldu :)
Bir de portakalla salatalığı çok tükettim.
amin inşallah teşekkür ederim hpimizinki hayırlı olur inşallah :)
Kızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Mesela ben deli gibi kız istememe rağmen oğlum olacak diorum ilk günden beri ilk onu hissettin doktorda 12.hafta sonunda erkek yüksek ihtimal dedi.
Abimin eşi ve bi arkadaşım da da aynı şey oldu. Onlarda ilk ne hissettilerse o oldu. Mesela arkadaşım deli gibi kız istiodu, erkek hissediyorum fln demişti. Hatta erkek olduğunu duyunca üzüldü bile bi süre şapşik
Hani belki sizdede olmuştur öyle ön bilgi olur. Batıl inanç falan ama napçan umut işte
Valla benimkide kız ozamangece rüyamda portakal suyu sıktım bi türlü içemedim sırf ona uyandım portakal suyu sıktım içtim ki hiç haz etmem
Amin hepimizin ki inşallah.. Valla benim isimler hazır kız olursa NÜKTE koyucaz benim ismime benzediği içinRabbim hayırlısını nasip etsin=)
doktor bize 12. haftadayken kıza benziyor demişti dün de kesin kız diyebiliriz artık dedi.
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşalah=) senin de haftaya belli olur Allah gönlüne göre versin.
simdi de isim telaşı sardi biziaklımıza isim gelmiyor inanır mısınız
Canım ben ilk andan beri kız hissettim ama etrafımfaki herkess erkek olcak diye diretince bende ona inandırdım kendimi hatta baya inandırmışımm bugün kızım olacağını öğrenmeme rağmen doktora bin kere sordum emin misiniz diyeKızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Mesela ben deli gibi kız istememe rağmen oğlum olacak diorum ilk günden beri ilk onu hissettin doktorda 12.hafta sonunda erkek yüksek ihtimal dedi.
Abimin eşi ve bi arkadaşım da da aynı şey oldu. Onlarda ilk ne hissettilerse o oldu. Mesela arkadaşım deli gibi kız istiodu, erkek hissediyorum fln demişti. Hatta erkek olduğunu duyunca üzüldü bile bi süre şapşik
Hani belki sizdede olmuştur öyle ön bilgi olur. Batıl inanç falan ama napçan umut işte
Teşekkür ederim görünüşü çok güzelde sürüşü de önemli haklısınızMerhaba,evet biraz hantal bir araba ilk aylar için gayet kullanışlı fakat anakucağı çıkıp puseti takıldığında hantallaşıyor hele bebek büyüdüğünde sürülmesi daha da zorlaşıyor,fakat genel olarak kalitesi kumaşı güvenliği vs iyi. Eşim hep işte olduğu için belli bir süre sonra arabayı açıp katlamak aşağıya indirmek zor geldi ve mecburen hafif pusete geçtim.
canım tartı ve termometresi var.. Dün ebebekte indirimdeydi tavsiye ettiler aldım bende :)
Kızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Biz de bugün kontrole gittik dayanamadık cinsiyet konusunda emin değildik çünkü şükürlerr olsun bir kızımız olucağını öğrendik salihalardan olsunn inşaAllah... Doktor yüzde 100 dedi ana hala acaba diyorumm abartıyorum sanırımm
Dayanamadımm 2 parça bişey aldımmm
Ayy ona bende çok imreniyorum ya. Kusmam yok ama hicbirsey sevmiyorum herşey kokuyor. Yemek yerken fotoğrafı çekmiş eşim sanki pis birseye dokunuyorun:)))Offff kıskanıyorum,nasıl iştahınız var ya maşallah,bende istiyorum iştahım olsun canım çeke çeke isteye isteye yiyeyim.
Ne demek rica ederim.Evet görünüşü gerçekten güzel,dediğim gibi ilk aylar için çok kullanışlı sonrası hafif boston en iyisi:)Teşekkür ederim görünüşü çok güzelde sürüşü de önemli haklısınız
Canim sen tecrubelisin sana sorayim bn bebisime kışlık alcam bugün indirimde diye sen ce 6 9 aylık mi alayım 9 12 mi 9 12 çok büyük olur mu agustos basi dogum allah izin verirse kararsız kaldım tecrübeli anneler bana yardım edinekledim canım :)
15+2 gunluguz 21 haftalik ken ogrencem 6 hafta varrYok o zaman sana uzaksa hiç gitme senin sağlığın bebeğin sağlığı daha önemli ..seni çok iyi anlıyorum genelde 12 haftalarda yanılma payı oluyor zaten mecbur az daha beklicem annesi şimdi tam olarak kaç hafta kaç günlüksün bizimki 12+1
Ayy ona bende çok imreniyorum ya. Kusmam yok ama hicbirsey sevmiyorum herşey kokuyor. Yemek yerken fotoğrafı çekmiş eşim sanki pis birseye dokunuyorun:)))
Canim sen tecrubelisin sana sorayim bn bebisime kışlık alcam bugün indirimde diye sen ce 6 9 aylık mi alayım 9 12 mi 9 12 çok büyük olur mu agustos basi dogum allah izin verirse kararsız kaldım tecrübeli anneler bana yardım edin
Merhaba kk nın güzel Ağustos anneleri
Uzun zamandır yazamadım topiğe ama takip etmeye çalışıyorum
Topiğimize bir kız daha geliyor Allah'ımın izniyle
Aynen bende öyle olmak istemiyorum canim birseyler ceksin asereyim istiyorum. Esimde reklam yicek ne reklami varsa acıyor imreneyimde gidipm almak icin ama yok. Hamile degilken Canım biseyler isterdi. Simdide de diyorum ki acikmamak için hap falan olsa da icsek. O kadar yemekler kötü geliyor. Duzeliriz inşallah yaOf ben daha 15. haftadayım,geçicek gibi değil. Ağzımın tadı yok,iştahım yok,hep uykum var, canım hiçbişi yapmak istemiyor.Ama ben böyle olmak istemiyorum ki ...
Ya cnım kalıptan kaılbada değişiyor,bende hep kararsız kaldım. Herkeste bebekler çok çabuk büyüyor dedi. gerçekten yardım lazım.
Maşallah kızımıza,demek belli oldu. Hadi inşallah. Gitme gitme,buralarda kal.
İnş düzelelim artık,zorla yediğim şeyleride midem kabul etmiyor,gerisin geri çıkarıyorum. Normalde iştahıma düşkün biriyimdir,böyle canım çektiği için zevkle yerim,yemek yemek için yemem. Şimdi diyorum insanın ağzının tadınının olması ne güzel birşeymiş. Ben resmen zevk almadan yaşıyorum. Yemek yemek benim için bir lütufmuş yani.Aynen bende öyle olmak istemiyorum canim birseyler ceksin asereyim istiyorum. Esimde reklam yicek ne reklami varsa acıyor imreneyimde gidipm almak icin ama yok. Hamile degilken Canım biseyler isterdi. Simdide de diyorum ki acikmamak için hap falan olsa da icsek. O kadar yemekler kötü geliyor. Duzeliriz inşallah ya
Genelde 2.cinsiyet farklı istenir ama ben de senin gibi kız olmasını daha çok istiyordum sankihayalimsin1 ilki kız zaten hayirlisi olsun bufa kız diye içime doğuyor kız olmasını da istiyorum acikcasi
Hayır silinsin diye demedim. Ama adımı görünce çok şaşırdım. Sessizce takip ediyordum. İki üç yotumum vardı sadece. Acaba başkası hesabıma girip yotum mu yazdı falan diye kurdum kafamda. Durum bu yani. B Beganhakkında bölümünde yazanları ekledim sadece. sileyim mi listeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?