2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hamilelik boyunca tek aşerdiğim şey alman turşusu oldu :)
Bir de portakalla salatalığı çok tükettim.
amin inşallah teşekkür ederim hpimizinki hayırlı olur inşallah :)
Valla benimkide kız ozaman gece rüyamda portakal suyu sıktım bi türlü içemedim sırf ona uyandım portakal suyu sıktım içtim ki hiç haz etmem

Merhaba:)
Ben de kız istememe rağmen hep erkek olacağını hissediyordum.
etrafımdaki herkes te erkek diyordu, sonuç olarak bebişim kızmış :)

Valla benimkide kız ozaman gece rüyamda portakal suyu sıktım bi türlü içemedim sırf ona uyandım portakal suyu sıktım içtim ki hiç haz etmem

Rabbim hayırlısını nasip etsin=)
doktor bize 12. haftadayken kıza benziyor demişti dün de kesin kız diyebiliriz artık dedi.
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşalah=) senin de haftaya belli olur Allah gönlüne göre versin.
simdi de isim telaşı sardi bizi aklımıza isim gelmiyor inanır mısınız

Amin hepimizin ki inşallah.. Valla benim isimler hazır kız olursa NÜKTE koyucaz benim ismime benzediği için

Biz de bugün kontrole gittik dayanamadık cinsiyet konusunda emin değildik çünkü şükürlerr olsun bir kızımız olucağını öğrendik salihalardan olsunn inşaAllah... Doktor yüzde 100 dedi ana hala acaba diyorumm abartıyorum sanırımm
Dayanamadımm 2 parça bişey aldımmm

Eklentiler

• image.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 246
  • image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 263
Canım ben ilk andan beri kız hissettim ama etrafımfaki herkess erkek olcak diye diretince bende ona inandırdım kendimi hatta baya inandırmışımm bugün kızım olacağını öğrenmeme rağmen doktora bin kere sordum emin misiniz diye

Teşekkür ederim görünüşü çok güzelde sürüşü de önemli haklısınız

canım tartı ve termometresi var.. Dün ebebekte indirimdeydi tavsiye ettiler aldım bende :)

Güzelmiş gerçekten, ben de bakayım buna. saol canım :)

valla benim içime doğmasına falan fırsatım olmadı, keseyi görmeye gittikten sonra annemlere haberi vermeye gittik

önden telefon edip hastaneden geliyoruz diyince daha kapıdan girer girmez annem "hamilesin di mi? kızın olacak senin" dedi kadın zaten daha ben bile anlamadan suratımdan hamile olduğumu popomdan da kızım olacağını anlamış, dediği gibi de oldu

hayırlı olsun, cicileri de pek güzelmiş sağlıkla giysin inşallah

ekledim canım :)
Canim sen tecrubelisin sana sorayim bn bebisime kışlık alcam bugün indirimde diye sen ce 6 9 aylık mi alayım 9 12 mi 9 12 çok büyük olur mu agustos basi dogum allah izin verirse kararsız kaldım tecrübeli anneler bana yardım edin

15+2 gunluguz 21 haftalik ken ogrencem 6 hafta varr

Ayy ona bende çok imreniyorum ya. Kusmam yok ama hicbirsey sevmiyorum herşey kokuyor. Yemek yerken fotoğrafı çekmiş eşim sanki pis birseye dokunuyorun:)))

Of ben daha 15. haftadayım,geçicek gibi değil. Ağzımın tadı yok,iştahım yok,hep uykum var, canım hiçbişi yapmak istemiyor.Ama ben böyle olmak istemiyorum ki ...

Ya cnım kalıptan kaılbada değişiyor,bende hep kararsız kaldım. Herkeste bebekler çok çabuk büyüyor dedi. gerçekten yardım lazım.

Merhaba kk nın güzel Ağustos anneleri
Uzun zamandır yazamadım topiğe ama takip etmeye çalışıyorum
Topiğimize bir kız daha geliyor Allah'ımın izniyle

Maşallah kızımıza,demek belli oldu. Hadi inşallah. Gitme gitme,buralarda kal.

Aynen bende öyle olmak istemiyorum canim birseyler ceksin asereyim istiyorum. Esimde reklam yicek ne reklami varsa acıyor imreneyimde gidipm almak icin ama yok. Hamile degilken Canım biseyler isterdi. Simdide de diyorum ki acikmamak için hap falan olsa da icsek. O kadar yemekler kötü geliyor. Duzeliriz inşallah ya

İnş düzelelim artık,zorla yediğim şeyleride midem kabul etmiyor,gerisin geri çıkarıyorum. Normalde iştahıma düşkün biriyimdir,böyle canım çektiği için zevkle yerim,yemek yemek için yemem. Şimdi diyorum insanın ağzının tadınının olması ne güzel birşeymiş. Ben resmen zevk almadan yaşıyorum. Yemek yemek benim için bir lütufmuş yani.

Genelde erkek bebeklerde bu kadar ağız ekşi ve kusma olur diyorlar,ne kadar doğru bilemedim. Benim erkek,seninde erkek miydi.

hayalimsin1 ilki kız zaten hayirlisi olsun bufa kız diye içime doğuyor kız olmasını da istiyorum acikcasi
Genelde 2.cinsiyet farklı istenir ama ben de senin gibi kız olmasını daha çok istiyordum sanki fakat Dr kesin erkek dedi,kızıma bi tane de kız kardeş yapmak şart oldu galiba. Bebişin hayırlı uğurlu olsun bu arada

hakkında bölümünde yazanları ekledim sadece. sileyim mi listeden?
Hayır silinsin diye demedim. Ama adımı görünce çok şaşırdım. Sessizce takip ediyordum. İki üç yotumum vardı sadece. Acaba başkası hesabıma girip yotum mu yazdı falan diye kurdum kafamda. Durum bu yani. B Began
Bu arada keşke 26 yaşında olsam ama yaşım 34 canım. Sat 11.11.2015 doğum 17.08.2016. Diğerleri doğru zaten. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…