- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Onlar doğru değil canım,benim bebek erkek 165 çıktı ikili testteCinsiyet öğrenen anneler hayırlı olsun Aalah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)
Kalp atışı 150 üstündeyse kız altıysa erkek diyolar. Ona göre dogru olan var mı ???? İkili test altında yazıyor HR karşısında bpm değeri.
ya evet ben de heves ettim ama bebek elini kolunu oynatınca ana kucağının hareket etmesi hoşuna gidiyor fln dediler o yüzden vazgeçer gibi oldum.https://www.facebook.com/fasulyeyat...073776524700/1643554169243327/?type=3&theater
fasülye yatak mantıklı geldi bana, salonda falan rahat olur, yada gezmelerde
amin çok teşekkür ederim hepimize naip olur o güzel günler inşallahGözün aydın arkadaşım saglıkla kucağına almak nasip olur inşallah
akıllı küvet nasıl bişey canım? ben de almadım daha, tavsiye ediyo musun?
hamilelik boyunca tek aşerdiğim şey alman turşusu oldu :)Hayırlı olsun arkadaşım kız bebekte ne istedi canın mesela
Gözünüz aydın kızlar . Allah sağlıkla kucağınıza Almayıda nasip etsin , inşallah
Plasenta da yirtik var canim benim o yuzden fazla hareket yasak cok ayakta kaldim mi kanama geliyorÖncelikle geçmiş olsun neden yasak hersey ,bu arada burda hava yaz bahar resmen çok guzel
Canim sen paris te idin demi dun bende ucretli yetleri aradim catlicam kadin nisan basi diyor saten ben 30 mart cok diye aradim yok sabirr artikkDün kontrolümüz vardı şükür Bebek iyi ama cinsiyeti söylemedi Ada'm yavalla ortadan çat diye Çatlıcam zaten bir karış suratla çıktım çünkü oğlumda 6 . Ayda öğrendim o da tesadüf eseri cinsiyet öğrenme için açılmış ultrason yeri bulana kadardı 2 buçuk hafta sonra kısmet olursa Oray'a gidip öğrenecez artık
Evet Can'ım hatta benim bulduğum yerin Adını falan atayım sana oğlumda gittim çok çok memnun kaldım fotolarını çekiyorlar videosunu da veriyorlar güzel bir hatıra kalıyor ..birde cinsiyet için %100 sonuç veriyor ..acaba senin aradığın yerden başka merkez yok mu.. Yer buL
Canim sen paris te idin demi dun bende ucretli yetleri aradim catlicam kadin nisan basi diyor saten ben 30 mart cok diye aradim yok sabirr artikk
Ayy cok uzak bana baska yer var arkadasim gitti 1 saat bana ama ben cok arabaya bindim mi kanamam artiyo o yuzden beklerim artik cok zor ama beklicez aslinda bana kiz gibi dedi 12 haftalikken fikrim dedi yuzdelik vermedi bide guvensem mi bilmiyorum 2 ci sine 13 haftalikken erkek demisti tutmamisti iste o yuzden bide merak ediyorum cokEvet Can'ım hatta benim bulduğum yerin Adını falan atayım sana oğlumda gittim çok çok memnun kaldım fotolarını çekiyorlar videosunu da veriyorlar güzel bir hatıra kalıyor ..birde cinsiyet için %100 sonuç veriyor ..acaba senin aradığın yerden başka merkez yok mu.. Yer bu
échografilm.com 3D à Paris Champs-Elysées
Kızlar doktordan geldim bebeğime erkek dedi ben göremedim ya ikna olamadım 3 lü test yaptık sonuçları ctesi çıkcak bu bana çok ucuza geldi muayene hariç 43 lira kan tahlili parası vedim sadece normalde 170 demişlerdi bana başka bi yer neyse erkek diyeyim mi ben şimdi ya çok emin değilim ama ben yaa
Canim ben erkek hissediyorum ilk gunden beri dr kiz gibi demesine ragmen erkek hissediyorum bakalim artikKızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Mesela ben deli gibi kız istememe rağmen oğlum olacak diorum ilk günden beri ilk onu hissettin doktorda 12.hafta sonunda erkek yüksek ihtimal dedi.
Abimin eşi ve bi arkadaşım da da aynı şey oldu. Onlarda ilk ne hissettilerse o oldu. Mesela arkadaşım deli gibi kız istiodu, erkek hissediyorum fln demişti. Hatta erkek olduğunu duyunca üzüldü bile bi süre şapşik
Hani belki sizdede olmuştur öyle ön bilgi olur. Batıl inanç falan ama napçan umut işte
17 haftaliksin canim kesin dirKızlar doktordan geldim bebeğime erkek dedi ben göremedim ya ikna olamadım 3 lü test yaptık sonuçları ctesi çıkcak bu bana çok ucuza geldi muayene hariç 43 lira kan tahlili parası vedim sadece normalde 170 demişlerdi bana başka bi yer neyse erkek diyeyim mi ben şimdi ya çok emin değilim ama ben yaa
bu büyüdüğünde yer yastığı oluyormuş kuzum bebişin oturabileceğiya evet ben de heves ettim ama bebek elini kolunu oynatınca ana kucağının hareket etmesi hoşuna gidiyor fln dediler o yüzden vazgeçer gibi oldum.
:)))) hayırlı olsun kızçen Can'ım . Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
Yok o zaman sana uzaksa hiç gitme senin sağlığın bebeğin sağlığı daha önemli ..seni çok iyi anlıyorum genelde 12 haftalarda yanılma payı oluyor zaten mecbur az daha beklicem annesi şimdi tam olarak kaç hafta kaç günlüksün bizimki 12+1Ayy cok uzak bana baska yer var arkadasim gitti 1 saat bana ama ben cok arabaya bindim mi kanamam artiyo o yuzden beklerim artik cok zor ama beklicez aslinda bana kiz gibi dedi 12 haftalikken fikrim dedi yuzdelik vermedi bide guvensem mi bilmiyorum 2 ci sine 13 haftalikken erkek demisti tutmamisti iste o yuzden bide merak ediyorum cok
Kızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Mesela ben deli gibi kız istememe rağmen oğlum olacak diorum ilk günden beri ilk onu hissettin doktorda 12.hafta sonunda erkek yüksek ihtimal dedi.
Abimin eşi ve bi arkadaşım da da aynı şey oldu. Onlarda ilk ne hissettilerse o oldu. Mesela arkadaşım deli gibi kız istiodu, erkek hissediyorum fln demişti. Hatta erkek olduğunu duyunca üzüldü bile bi süre şapşik
Hani belki sizdede olmuştur öyle ön bilgi olur. Batıl inanç falan ama napçan umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?