- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Gecmiş olsun çiçeğim ,aman laxım değil cok hareket etme sen ,önemli olan sen ve bebişinPlasenta da yirtik var canim benim o yuzden fazla hareket yasak cok ayakta kaldim mi kanama geliyor
Eveet teşekkür ederiz .Of ben daha 15. haftadayım,geçicek gibi değil. Ağzımın tadı yok,iştahım yok,hep uykum var, canım hiçbişi yapmak istemiyor.Ama ben böyle olmak istemiyorum ki ...
Ya cnım kalıptan kaılbada değişiyor,bende hep kararsız kaldım. Herkeste bebekler çok çabuk büyüyor dedi. gerçekten yardım lazım.
Maşallah kızımıza,demek belli oldu. Hadi inşallah. Gitme gitme,buralarda kal.
Sağol arkadaşım zam gelmiş demek ki dediğin gibi ,bu durumda cenk beyi tercih ederim fark az tanıdığım bildiğim dr ,içimi dışımı biliyor sonuçtanurayca8729 fiyatlar değişmiş arkadaşım
KARTAL UMUT HASTANESİ DOĞUM FİYATLARI
NORMAL : 1.100
SEZERYAN : 1.150
İSTEĞE BAĞLI SEZERYAN : 1.800
Canım, yazdıkların için çok teşekkür ederim, gerçekten kendimi çok daha iyi hissettim sayendebebeğime odaklanmaya karar verdim, önemli olan o dediğin gibi
Kızlarrr merhaba
Az önce ıkı tane ayrı dr gıttım cınsıyet içinönce ıkı tane buyuk hurma, meyvasuyu, dankek yedım catlayacaktım
İlk devlet hastanesıydı ugrastı kadın evırdı cevırdı gostermedı kadın dedı kı gostermıyenler kız olur genelde ama bılemıyorum
Çıktım oradan ozel polıkınlıge gıttım dr baktı ve dedı kı %100 eminim minnoş KIZallahımmmmm ınanamıyorum bu kadar da emın konusunca şok oldum dıyorum gostermedı ondan mı yok emınım dıyor cıktım polıkınlıktekı butun hastalara nıye benı tebrık etmıyorsunuz defım gorevlilere gule gule cıktım, ısıklarda durdum araba kullanan kadının camını actırdım kızımmmmmm olacakkkkkk dedımmmmm tebrık ettı dortlulerı yakarak korna basa basa geldımmmmm allahım hayırlısını verrrrrrrr
Merhaba kk nın güzel Ağustos anneleri
Uzun zamandır yazamadım topiğe ama takip etmeye çalışıyorum
Topiğimize bir kız daha geliyor Allah'ımın izniyle
Kızlarrr merhaba
Az önce ıkı tane ayrı dr gıttım cınsıyet içinönce ıkı tane buyuk hurma, meyvasuyu, dankek yedım catlayacaktım
İlk devlet hastanesıydı ugrastı kadın evırdı cevırdı gostermedı kadın dedı kı gostermıyenler kız olur genelde ama bılemıyorum
Çıktım oradan ozel polıkınlıge gıttım dr baktı ve dedı kı %100 eminim minnoş KIZallahımmmmm ınanamıyorum bu kadar da emın konusunca şok oldum dıyorum gostermedı ondan mı yok emınım dıyor cıktım polıkınlıktekı butun hastalara nıye benı tebrık etmıyorsunuz defım gorevlilere gule gule cıktım, ısıklarda durdum araba kullanan kadının camını actırdım kızımmmmmm olacakkkkkk dedımmmmm tebrık ettı dortlulerı yakarak korna basa basa geldımmmmm allahım hayırlısını verrrrrrrr
Kızlarrr merhaba
Kızlarrr merhaba
Kızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Mesela ben deli gibi kız istememe rağmen oğlum olacak diorum ilk günden beri ilk onu hissettin doktorda 12.hafta sonunda erkek yüksek ihtimal dedi.
Abimin eşi ve bi arkadaşım da da aynı şey oldu. Onlarda ilk ne hissettilerse o oldu. Mesela arkadaşım deli gibi kız istiodu, erkek hissediyorum fln demişti. Hatta erkek olduğunu duyunca üzüldü bile bi süre şapşik
Hani belki sizdede olmuştur öyle ön bilgi olur. Batıl inanç falan ama napçan umut işte
Kızlarrr merhaba
rica ederim canım. düzeltiyorum bilgileri.Hayır silinsin diye demedim. Ama adımı görünce çok şaşırdım. Sessizce takip ediyordum. İki üç yotumum vardı sadece. Acaba başkası hesabıma girip yotum mu yazdı falan diye kurdum kafamda. Durum bu yani. B Began
Bu arada keşke 26 yaşında olsam ama yaşım 34 canım. Sat 11.11.2015 doğum 17.08.2016. Diğerleri doğru zaten. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
canım o bebeğin gelişimine bağlı daha çok. büyük kızıma 9-12 de giydirdiğim kıyafetleri küçük kızım 1 yaşına girdiğinde bile büyük geliyordu. o yüzden 3 tane 6-9, 3 tane 9-12 almayı düşünebilirsin.Canim sen tecrubelisin sana sorayim bn bebisime kışlık alcam bugün indirimde diye sen ce 6 9 aylık mi alayım 9 12 mi 9 12 çok büyük olur mu agustos basi dogum allah izin verirse kararsız kaldım tecrübeli anneler bana yardım edin
kullandığın ilaç varsa yan etkilerine bak canım. benim de baş ağrısı vardı, gebelikten sandım ama değilmiş. decavitin yan etkisiymiş. ilacı bırakınca baş ağrım da geçti şükür.Kızlar dün geceden beri baş ağrısından ölüyorum normalde hiç başım ağrımazdı ne yapsam bilemedim bu haftalarda oluyomuş ama dayanılcak gibi değil
Saol cnm seninkide hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahGenelde 2.cinsiyet farklı istenir ama ben de senin gibi kız olmasını daha çok istiyordum sankifakat Dr kesin erkek dedi,kızıma bi tane de kız kardeş yapmak şart oldu galiba. Bebişin hayırlı uğurlu olsun bu arada
Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallahBi' pipi gordum sanki! Evet evet gordummm!!!
Belirtilere gelince; hamile oldugumu ogrendigim ilk gunden beri hep oglum olacak diyordum. Esim de ayni sekilde. Ruyamizda falan da gorduk. O derece yani.. Ye tatliyi, dogur hakkiyi tezini de curuttuk cunku ne kadar eksi tuzlu varsa hep onlari yiyorum, tatlinin yuzune bile bakmiyorum. Hatta suanda bile salatalik tursusu yiyorum bir yandanBulantilar da ilk aylar gibi yogun olmasa da ara ara kendini gosteriyor. Ilk aylar 2 kilo verip 50 olmustum, simdi yine 52 kiloyum.
Bizden simdilik bu kadar sevgili anne adaylari ve bebisleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?