2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eveet teşekkür ederiz . 13.haftada bişey söylememişti doktorumuz bu hafta kız dedi. Totosundan bacak arasına kadar gördük valla hihihi. Buralarda olurum inş bundan sonra bende

nurayca8729 fiyatlar değişmiş arkadaşım
KARTAL UMUT HASTANESİ DOĞUM FİYATLARI

NORMAL : 1.100

SEZERYAN : 1.150

İSTEĞE BAĞLI SEZERYAN : 1.800
Sağol arkadaşım zam gelmiş demek ki dediğin gibi ,bu durumda cenk beyi tercih ederim fark az tanıdığım bildiğim dr ,içimi dışımı biliyor sonuçta

Kızlarrr merhaba
Az önce ıkı tane ayrı dr gıttım cınsıyet için önce ıkı tane buyuk hurma, meyvasuyu, dankek yedım catlayacaktım
İlk devlet hastanesıydı ugrastı kadın evırdı cevırdı gostermedı kadın dedı kı gostermıyenler kız olur genelde ama bılemıyorum
Çıktım oradan ozel polıkınlıge gıttım dr baktı ve dedı kı %100 eminim minnoş KIZallahımmmmm ınanamıyorum bu kadar da emın konusunca şok oldum dıyorum gostermedı ondan mı yok emınım dıyorcıktım polıkınlıktekı butun hastalara nıye benı tebrık etmıyorsunuz defım gorevlilere gule gule cıktım, ısıklarda durdum araba kullanan kadının camını actırdım kızımmmmmm olacakkkkkk dedımmmmmtebrık ettı dortlulerı yakarak korna basa basa geldımmmmmallahım hayırlısını verrrrrrrr

Amannn hayirli olsn fistiginnn

Hayirli olsun insallah saglikla gelsin kizin :)
Son haberler hep kiz, bu sene kiz senesi galiba

Tebrik ederim canım. Ne güzel dilediğin gibi olmuş galiba

süpersin tatlım ya
Allah sağlıcakla tamamına erdirsin
sevincin kat kat artsın inşallah

Ben oğlumda hissettim. Ama eşime söylemedim. Deli gibi kızı olsun istiyordu. Bu hamileliiğimde kız hissettim hala kız hissediyorum ama dr erkrk dedi hatta çıkıntıyı bende gördüm. Ama hals kabullenemedim. Allah önce sağlık versin tabii ama bi kızım olsa eyiydi...

bu sene

hayırlı olsun bakalım gözün aydınnn... darısı bize biz öğrenebilecek miyiz bu hafta

Kızlar dün geceden beri baş ağrısından ölüyorum normalde hiç başım ağrımazdı ne yapsam bilemedim bu haftalarda oluyomuş ama dayanılcak gibi değil

rica ederim canım. düzeltiyorum bilgileri.

canım o bebeğin gelişimine bağlı daha çok. büyük kızıma 9-12 de giydirdiğim kıyafetleri küçük kızım 1 yaşına girdiğinde bile büyük geliyordu. o yüzden 3 tane 6-9, 3 tane 9-12 almayı düşünebilirsin.

Kızlar dün geceden beri baş ağrısından ölüyorum normalde hiç başım ağrımazdı ne yapsam bilemedim bu haftalarda oluyomuş ama dayanılcak gibi değil
kullandığın ilaç varsa yan etkilerine bak canım. benim de baş ağrısı vardı, gebelikten sandım ama değilmiş. decavitin yan etkisiymiş. ilacı bırakınca baş ağrım da geçti şükür.

Saol cnm seninkide hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Bi' pipi gordum sanki! Evet evet gordummm!!!
Belirtilere gelince; hamile oldugumu ogrendigim ilk gunden beri hep oglum olacak diyordum. Esim de ayni sekilde. Ruyamizda falan da gorduk. O derece yani.. Ye tatliyi, dogur hakkiyi tezini de curuttuk cunku ne kadar eksi tuzlu varsa hep onlari yiyorum, tatlinin yuzune bile bakmiyorum. Hatta suanda bile salatalik tursusu yiyorum bir yandan Bulantilar da ilk aylar gibi yogun olmasa da ara ara kendini gosteriyor. Ilk aylar 2 kilo verip 50 olmustum, simdi yine 52 kiloyum.
Bizden simdilik bu kadar sevgili anne adaylari ve bebisleri..

Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…