2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aranız da 4levent ya da sanayi mahallesine yakin olan var mi? Özel doktora giden memnun olan? Birde sizce 15. Haftanın içindeyim cinsiyet belli olur mu ki :) aslında hic merak etmezdim ama eşimin doğum günü için öğrenmek istiyorum.

B Began benide listeye eklermisin lütfen :) Cinsiyeti büyük ihtimal erkek dedi doktor ama gelecek muayenede emin oluruz dedi.

Bende akşam attım hemen kendimi yürümeye havalar süper tam yürümelik

B Began benide listeye eklermisin lütfen :) Cinsiyeti büyük ihtimal erkek dedi doktor ama gelecek muayenede emin oluruz dedi.

Bende akşam attım hemen kendimi yürümeye havalar süper tam yürümelik
eklemişim canım. 130. sıradasın :)

Kızlar bu altta ki hamilelik takvimi yanlış gidiyo bende galiba
Doktor 15 ağustos doğum tarihi verdi.
14+1 haftalık olması lazım şuan ama burda 15 hafta yazıyo şaşırdım valla

Kızlar bu altta ki hamilelik takvimi yanlış gidiyo bende galiba
Doktor 15 ağustos doğum tarihi verdi.
14+1 haftalık olması lazım şuan ama burda 15 hafta yazıyo şaşırdım valla
Biten 14 içinde oldugunuz 15 :) +1 le 15 e girmiş oluyorsunuz :) içinde oldugunuz yazıyor

Hoşgeldin canım Ben magnezyum ve multivitamın ilacları kullanıyorum. Folik asidi keserek yerine multivitamin verdi doktorum.
Maalesef yanında birde progestan kullanmaya da devam ediyorum

12. haftada demir ve d vitaminine başlatıyor canım doktorlar sen kaçıncı haftadasın şimdi seni de başlatır bi sonraki gidişinde eğer başlatmadıysa

Hoşgeldin canım, sağlıcakla kucakla bebişini inşallah
bende folik kullanıyordum bıraktık, decavit multivitamin ve oroferon demir ilacı başladık

decavit kullanıyorum multivitamin bide balıktan tiksindiğim için balık yağı hapı içmeye başladım..

cevap veren hamiş arkadaşlarım teşekkurler bende folik asit ile solgarın omega ve calsiyumunu kullanmıştım aklıma takıldı sormak istedim. 12. haftada muayene gittiğimde herhangi bir ilaç filan tavsiye etmedi doktorum. kısmetse bir sonraki hafta tekrar gideceğim bakalım bi önerisi olacak mı? kısmetse cinsiyetide belli olur inşallah

Ben progestan ve vinalac vitamin kullanıyorum. Bulantı için de zofran. Kan ya da omega 3 kullanmadım. Bu hafta muayene var bakalım ne dicek

Kızlar doktordan geldim bebeğime erkek dedi ben göremedim ya ikna olamadım 3 lü test yaptık sonuçları ctesi çıkcak bu bana çok ucuza geldi muayene hariç 43 lira kan tahlili parası vedim sadece normalde 170 demişlerdi bana başka bi yer neyse erkek diyeyim mi ben şimdi ya çok emin değilim ama ben yaa

Cinsiyet öğrenen anneler hayırlı olsun Aalah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)

Kalp atışı 150 üstündeyse kız altıysa erkek diyolar. Ona göre dogru olan var mı ???? İkili test altında yazıyor HR karşısında bpm değeri.

Hayırlı olsun canım .. Çok iyi fiyat bence hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…