EKLEDİM CANIM.
eklemişim canım. 130. sıradasın :)
önemli değil canım. rica ederim :)Ay bebişim affet görmemişim. Teşekkür ederim
EKLEDİM CANIM.
Biten 14 içinde oldugunuz 15 :) +1 le 15 e girmiş oluyorsunuz :) içinde oldugunuz yazıyorKızlar bu altta ki hamilelik takvimi yanlış gidiyo bende galiba
Doktor 15 ağustos doğum tarihi verdi.
14+1 haftalık olması lazım şuan ama burda 15 hafta yazıyo şaşırdım valla
hımmm anladım sağol bende dedim çocuk geriden mi geliyo napıyoBiten 14 içinde oldugunuz 15 :) +1 le 15 e girmiş oluyorsunuz :) içinde oldugunuz yazıyor
Hoşgeldin canımBen magnezyum ve multivitamın ilacları kullanıyorum. Folik asidi keserek yerine multivitamin verdi doktorum.
Maalesef yanında birde progestan kullanmaya da devam ediyorum
12. haftada demir ve d vitaminine başlatıyor canım doktorlar sen kaçıncı haftadasın şimdi seni de başlatır bi sonraki gidişinde eğer başlatmadıysa
Hoşgeldin canım, sağlıcakla kucakla bebişini inşallah
bende folik kullanıyordum bıraktık, decavit multivitamin ve oroferon demir ilacı başladık
decavit kullanıyorum multivitamin bide balıktan tiksindiğim için balık yağı hapı içmeye başladım..
cevap veren hamiş arkadaşlarım teşekkurlerbende folik asit ile solgarın omega ve calsiyumunu kullanmıştım aklıma takıldı sormak istedim. 12. haftada muayene gittiğimde herhangi bir ilaç filan tavsiye etmedi doktorum. kısmetse bir sonraki hafta tekrar gideceğim bakalım bi önerisi olacak mı? kısmetse cinsiyetide belli olur inşallah
hımmm anladım sağol bende dedim çocuk geriden mi geliyo napıyo
Hayırlı olsun canım ..Kızlar doktordan geldim bebeğime erkek dedi ben göremedim ya ikna olamadım 3 lü test yaptık sonuçları ctesi çıkcak bu bana çok ucuza geldi muayene hariç 43 lira kan tahlili parası vedim sadece normalde 170 demişlerdi bana başka bi yer neyse erkek diyeyim mi ben şimdi ya çok emin değilim ama ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?