- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Inşallah arkadaşım. Çok teşekkürlergüzel haberlerle dön aramıza inşallah.. son bulsun içindeki korkular..
Allah güzel haberler almayı nasip etsin rabbim hayırlı haberler le dönmeyi nasip etsinMerhaba arkadaşlar
En son üç hafta önce yazmıştım buraya.
Ikili tarama testinde bebegimin ense kalınlığı fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bebek normal degil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi
Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Ben ve bebegim icin dua etmiş olan bütün
Arkadaşlara sonsuz saygilar ve sonsuz teşekkürler. ..
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim inşallah
Çok teşekkürler .Inşallah güzel haberler veririm size.Arkadasım umarım bebeğinin sağlıklı haberini verirsin bize Rabbim korktuğunu yaşatmasın evladının sağlıklı haberini Alman'ı nasip etsin
bebek arabası araştırırkne gördün bu jane markasını, çoookkk hoşuma gittiyüksek olması, tek elle kilitlenmesi, iki taraflı kullanılması, hafif oluşu.. bayıldım, bayıldımmm.. (tabi fiyatınada bayıldım orası ayrıı )
aaa sendemi bursada yaşıyosun şansa bak :))Çok çok rahat gerçekten birde onun ana kucağı var. Hem oto koltuğu oluyor hem düz hem oturur pozisyona geliyor. Hiç bir markada hem düz hem oturur pozisyon yok ve en güzelde oto koltuğu da oluşu
Parası biraz fazla ama kesinlikle kullanışlı paraya değiyor çıkarıyorsun
Benimki trider olanı 3 tekerlekli . O daha da rahat. Lite àway é geçince kullanmada zorlandim.hele bizim ülkede yol yol değil. Kaldırım kaldırım değil. Bu şartlarda büyük ve az tekerlek çok avantajli oluyor.
Haşim iscan à bebek arabası araç gereç bakabilirsiniz orda fiyatlar biraz daha uygun oluyor.
Birde suan bebek arabası gibi eşyaların alınması zamanı yaz başında genelde fiyatlar bir tık artıyor. Kış bebeği anneleri kısa girerken yeni doğuyor zaten kullanmayız vs diye düşünüyorlar genelde yaz başı gezilir diye düşünüp yazın talep artınca fiyatada yansıyor. Yani şu sıralar Son zamanları yakında zamlanir .
Çok teşekkürler arkadaşım. Inşallah benim test de temiz cikar inşallahM melekler-engelchen Canım hayırlısıyla guzel haberlerle gelirsn insallh.. Yakin bi arkadasm da ayni riskleri yasadi yakin zaman once, kan testi risk yuksek cikti.. ama amniyosentez yaptirmadi ama yurt disi testi yaptirdilar cok sukur temiz cikti.. Kalbini karartma.. Allah yardimciniz olsn insallah yaninizda olsn...bazen yanls test sonuclari olabiliyor hep iyi dusunmeye calis. Insallah hayirlisiyla atlatirsn bunzor gunleri
aaa sendemi bursada yaşıyosun şansa bak :))
çok doğru söyledin, yaza doğru kesin artar fiyatlar
bakayım bende haşim işcana, teşekkür ederimmm
1 hafta da belli oluyor yaptirmistim bendeCok Teşekkürler arkadaşım. Insallah güzel haberler veririm. Ama sonuc hemen belli olmazmış
İnsallah canm duAlarimiz seninleMerhaba arkadaşlar
Ikili tarama testinde bebegimin ense kalınlığı fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bebek normal degil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yaptircam.
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim inşallah
Merhaba arkadaşlar
Yaptircam.
Kızlarrr merhaba
Az önce ıkı tane ayrı dr gıttım cınsıyet içinönce ıkı tane buyuk hurma, meyvasuyu, dankek yedım catlayacaktım
İlk devlet hastanesıydı ugrastı kadın evırdı cevırdı gostermedı kadın dedı kı gostermıyenler kız olur genelde ama bılemıyorum
Çıktım oradan ozel polıkınlıge gıttım dr baktı ve dedı kı %100 eminim minnoş KIZallahımmmmm ınanamıyorum bu kadar da emın konusunca şok oldum dıyorum gostermedı ondan mı yok emınım dıyor cıktım polıkınlıktekı butun hastalara nıye benı tebrık etmıyorsunuz defım gorevlilere gule gule cıktım, ısıklarda durdum araba kullanan kadının camını actırdım kızımmmmmm olacakkkkkk dedımmmmm tebrık ettı dortlulerı yakarak korna basa basa geldımmmmm allahım hayırlısını verrrrrrrr
12 haftalıkken ırı gorunuyor sanırım erkek demıştı cıkıntı gostermemıştı pipi goremıyorum ama erkek gıbı demıştı gecen hafta gıttıgımızde cok ugrastı gostermedı bugun dayanamadım kendı dr um ızmırde ben manısadayım manısada dr gezdımm resmen bakarsınız yanılır bellı olmaz ama %100 eminim kız dedı drGozun aydin cnm aana sanki erkek demislerdi demi daha once oyle hatrliyorum... Erkek dendiginde dr cikintiyi vs gostermismiydi... Banada 12 de erkek dediler ama hic oyle hissetmiyorum nedense bu pers randevum var ins kiz der diyorum 1 oglum var benimde... Senin gonlune gore olmus ne guzel ins benimde olur
Evet canım oğlum var gonlumden kız gecıyordu allah bılıyor yaa tabıkı hayırlısı olsun öncelikle bır de bundsn önce 13. Haftada karnımda kalbı duranın da cınsıyetı kızdı ona cok uzulmuştum yıne dıyorum çok şükür ve ne ıse hayırlısı o olsunnnnnnTebrik ederim canım. Ne güzel dilediğin gibi olmuş galiba
İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım dualarım seninleMerhaba arkadaşlar
Yaptircam.
Evet canım oğlum var gonlumden kız gecıyordu allah bılıyor yaa tabıkı hayırlısı olsun öncelikle bır de bundsn önce 13. Haftada karnımda kalbı duranın da cınsıyetı kızdı ona cok uzulmuştum yıne dıyorum çok şükür ve ne ıse hayırlısı o olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?