2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah güzel haberler almayı nasip etsin rabbim hayırlı haberler le dönmeyi nasip etsin

M melekler-engelchen Canım hayırlısıyla guzel haberlerle gelirsn insallh.. Yakin bi arkadasm da ayni riskleri yasadi yakin zaman once, kan testi risk yuksek cikti.. ama amniyosentez yaptirmadi ama yurt disi testi yaptirdilar cok sukur temiz cikti.. Kalbini karartma.. Allah yardimciniz olsn insallah yaninizda olsn...bazen yanls test sonuclari olabiliyor hep iyi dusunmeye calis. Insallah hayirlisiyla atlatirsn bunzor gunleri

Çok çok rahat gerçekten birde onun ana kucağı var. Hem oto koltuğu oluyor hem düz hem oturur pozisyona geliyor. Hiç bir markada hem düz hem oturur pozisyon yok ve en güzelde oto koltuğu da oluşu
Parası biraz fazla ama kesinlikle kullanışlı paraya değiyor çıkarıyorsun
Benimki trider olanı 3 tekerlekli . O daha da rahat. Lite àway é geçince kullanmada zorlandim.hele bizim ülkede yol yol değil. Kaldırım kaldırım değil. Bu şartlarda büyük ve az tekerlek çok avantajli oluyor.

Haşim iscan à bebek arabası araç gereç bakabilirsiniz orda fiyatlar biraz daha uygun oluyor.

Birde suan bebek arabası gibi eşyaların alınması zamanı yaz başında genelde fiyatlar bir tık artıyor. Kış bebeği anneleri kısa girerken yeni doğuyor zaten kullanmayız vs diye düşünüyorlar genelde yaz başı gezilir diye düşünüp yazın talep artınca fiyatada yansıyor. Yani şu sıralar Son zamanları yakında zamlanir .

4 lu testin ne icin yapıldığını biliyorum. Neden yaptiyorsunuz diye sordum. Allah korusun söylemek bile istemiyorum , Moral bozucu bir durumla karsilasirsaniz ne yapacaksınız ki %100 doğru sonuç garanti eden bir tahlil değil.
Neden yaptiriyorsunuz

aaa sendemi bursada yaşıyosun şansa bak :))
çok doğru söyledin, yaza doğru kesin artar fiyatlar
bakayım bende haşim işcana, teşekkür ederimmm

Çok teşekkürler arkadaşım. Inşallah benim test de temiz cikar inşallah

İnsallah canm duAlarimiz seninle

Cnm hayirlisi ile guzel cikicak sonuclarin ins... Dualarimiz seninle

Gozun aydin cnm aana sanki erkek demislerdi demi daha once oyle hatrliyorum... Erkek dendiginde dr cikintiyi vs gostermismiydi... Banada 12 de erkek dediler ama hic oyle hissetmiyorum nedense bu pers randevum var ins kiz der diyorum 1 oglum var benimde... Senin gonlune gore olmus ne guzel ins benimde olur

12 haftalıkken ırı gorunuyor sanırım erkek demıştı cıkıntı gostermemıştı pipi goremıyorum ama erkek gıbı demıştı gecen hafta gıttıgımızde cok ugrastı gostermedı bugun dayanamadım kendı dr um ızmırde ben manısadayım manısada dr gezdımm resmen bakarsınız yanılır bellı olmaz ama %100 eminim kız dedı dr

Tebrik ederim canım. Ne güzel dilediğin gibi olmuş galiba
Evet canım oğlum var gonlumden kız gecıyordu allah bılıyor yaa tabıkı hayırlısı olsun öncelikle bır de bundsn önce 13. Haftada karnımda kalbı duranın da cınsıyetı kızdı ona cok uzulmuştum yıne dıyorum çok şükür ve ne ıse hayırlısı o olsunnnnnn

İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım dualarım seninle

Amin canım. Kalbi neden durmuş yada durduk yere neden durur. Bende tam iki gündür bebişi hissederken bugün hiç ses çıkmadı diye kafamda kurup durdum yaa.
Allah korusun tabide. Yani hiç bir belirtisi yokmu yada nedeni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…