Ben de duzenlı yuruyus yapardım bır kac defadır hamıle kalıp kaybettık o esnada spor hep yasaktı şimdi de yuruyemıyorum malesef hamilelikte almadım ama 7 kilo fazlayla basladım dogumdan sonra nasıpse verırız inşNormalde haftada en az 5 saat spor yapan insana bi anda durdurmak kotu geldi ben bisiklet cok suruyodum bol eliptik yapiyodum plates yapiyodum dr diyo kilo cok hizli aliyosun e normal biraktim butun herseyi artik dogumdan sonra tam gazz
Ayy canım nerden aldın nasıl birsey şimdi de duyabiliyormusun kalbini çok güzel yanymeria-burcu canım aslında benim kociş de erken değil mi fln dedi ilk günlerde üzülmeyelim sonra dedi ama kıramadı en sonunda beni sağolsun. Bi kaç mağazada yanıma gel die zorladım görüp o da heveslendi sonunda
Şuan geldiğimiz nokta şöyle... Hafta başı bana ev tipi kalp dinleme cihazı alalım mı dedi ve sonuççç aldık hiç kırarmıyım ben kocişimiilk bebiş olunca çok mu abartıoruz ne ama tavsiye ederim çok heyecan verici evde kalp atışı dinlemek
servey Amin cnm benim inşallah hepimiz için hayıtlısı olur.
nymeria-burcu canım aslında benim kociş de erken değil mi fln dedi ilk günlerde üzülmeyelim sonra dedi ama kıramadı en sonunda beni sağolsun. Bi kaç mağazada yanıma gel die zorladım görüp o da heveslendi sonunda
Şuan geldiğimiz nokta şöyle... Hafta başı bana ev tipi kalp dinleme cihazı alalım mı dedi ve sonuççç aldık hiç kırarmıyım ben kocişimiilk bebiş olunca çok mu abartıoruz ne ama tavsiye ederim çok heyecan verici evde kalp atışı dinlemek
Ağustos bebelerinin cicişleri konusunda resimleri görmek isterizz :)Kızlar herkese günaydıınnn
Büyük bir markanın şubat indiriminde görüp de dayanamayarak aldığım aldığım bebiş alışverişlerinden bahsedeyim size
1) Geçen c.tesi bebek arabası aldık. Nerdeyse hamile olduğum günden beri araştırıyorum. Ben chicco simplicity plus travel sistem aldım. İlk önce 3 tekerlek istiodum ama bizim arabamız ufak bir araba olduğu için (volkwagen polo) o arkasındaki koca tekerlerin sığmama ihtimali vardı o yüzden de tekerleklerine kadar sökülebilen bu arabayı aldık :) Tabi en önemli sebebi %45 indirimiydiChicco mağazasında bile indirimli hali 910TL olan arabayı 710a aldık çok şükür
(Tabi anneannemizin hediyesi aslında)
2) Philips avent elektrikli göğüs pompası 220ydi sanırım
3) Göğüs pedi 2'li 3 kutu, alt açma bezi 3 paket, temizleme pamuğu 6lı 3 paket baby&me markalı
4) Bebek eşyaları için sırt ve kol çantası
5) Kaşık, biberon, tırnak makası gibi bir iki ufak tefek şey daha
Çok erken olabilir bunca şey için ama gerçekten çok güzel indirimlere denk geldim. Yengem yeni doğum yaptı zaten o söylüo çok uygun delimisin git hemen al die
Rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip ederse ben başladım işte bu ay bunlarla
İndirim devam edio sırada bebek bezi varrr
Yaa çok güzel bişey biz de mi alsak neeenymeria-burcu canım aslında benim kociş de erken değil mi fln dedi ilk günlerde üzülmeyelim sonra dedi ama kıramadı en sonunda beni sağolsun. Bi kaç mağazada yanıma gel die zorladım görüp o da heveslendi sonunda
İnş arkadasım herkesın gonlune gore versın allahımmmGozun aydin cnm aana sanki erkek demislerdi demi daha once oyle hatrliyorum... Erkek dendiginde dr cikintiyi vs gostermismiydi... Banada 12 de erkek dediler ama hic oyle hissetmiyorum nedense bu pers randevum var ins kiz der diyorum 1 oglum var benimde... Senin gonlune gore olmus ne guzel ins benimde olur
İnş arkadasım herkesın gonlune gore versın allahımmm
La roche yı tavsıye ederım paraben yok sivilceye meğildidr cıldm hıc cıkarmıyor . Parlama yok memnunm yaz kış kullanıyorm.koruması gayet başarışıKızlar artık gunese cıkarken gunes koruyucu surmelıymışız lekelenmeler olabılıyormus önerdıgınız bırkoruyucu var mı
Ben de spor olsn dedım 4 kat merdiveni yürüyüşten sonra cıktım 2 gun once belimin ağrısı yeni geçiyorGünaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı
Çok teşekkürler arkadaşım. Inşallah benim test de temiz cikar inşallah
Kızlar herkese günaydıınnn
Büyük bir markanın şubat indiriminde görüp de dayanamayarak aldığım aldığım bebiş alışverişlerinden bahsedeyim size
1) Geçen c.tesi bebek arabası aldık. Nerdeyse hamile olduğum günden beri araştırıyorum. Ben chicco simplicity plus travel sistem aldım. İlk önce 3 tekerlek istiodum ama bizim arabamız ufak bir araba olduğu için (volkwagen polo) o arkasındaki koca tekerlerin sığmama ihtimali vardı o yüzden de tekerleklerine kadar sökülebilen bu arabayı aldık :) Tabi en önemli sebebi %45 indirimiydiChicco mağazasında bile indirimli hali 910TL olan arabayı 710a aldık çok şükür
(Tabi anneannemizin hediyesi aslında)
2) Philips avent elektrikli göğüs pompası 220ydi sanırım
3) Göğüs pedi 2'li 3 kutu, alt açma bezi 3 paket, temizleme pamuğu 6lı 3 paket baby&me markalı
4) Bebek eşyaları için sırt ve kol çantası
5) Kaşık, biberon, tırnak makası gibi bir iki ufak tefek şey daha
Çok erken olabilir bunca şey için ama gerçekten çok güzel indirimlere denk geldim. Yengem yeni doğum yaptı zaten o söylüo çok uygun delimisin git hemen al die
Rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip ederse ben başladım işte bu ay bunlarla
İndirim devam edio sırada bebek bezi varrr
Kızlar artık gunese cıkarken gunes koruyucu surmelıymışız lekelenmeler olabılıyormus önerdıgınız bırkoruyucu var mı
Platese başlayacsktım ama eger hıc önceden plates yapılmadıysa hamilelikte baslanmamadı önerılıyor hıc rıske atmıyım yaz yakladıyor zaten bol bol yururuz
Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı
Platese başlayacsktım ama eger hıc önceden plates yapılmadıysa hamilelikte baslanmamadı önerılıyor hıc rıske atmıyım yaz yakladıyor zaten bol bol yururuz
ben miyim acaba :). Normalde medipolde Perihan Özdene gidiyorum ama ikili test için Hakan Apaydın a gittim. Bana da %50 erkek dedi. Sonra Perihan hanımın yanına gittim ilaçlarım için o dedi ki Hakan bey ne diyorsa ben birkaç hafta sonra aynısını görüyorum dedi :). Tahminleri doğru çıkıyormuş yani. Ben yine de alışverişe başlamadım. Haftaya kontrolüm var Perihan hanım da bir baksın öyle başlıcamkuzum biz senle aynı doktora gittik sanırım demi yanlış hatırlamıyorsam
medipole gidiyordun demi
yüzde kaç erkek dedi oran verdimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?