2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Normalde haftada en az 5 saat spor yapan insana bi anda durdurmak kotu geldi ben bisiklet cok suruyodum bol eliptik yapiyodum plates yapiyodum dr diyo kilo cok hizli aliyosun e normal biraktim butun herseyi artik dogumdan sonra tam gazz
Ben de duzenlı yuruyus yapardım bır kac defadır hamıle kalıp kaybettık o esnada spor hep yasaktı şimdi de yuruyemıyorum malesef hamilelikte almadım ama 7 kilo fazlayla basladım dogumdan sonra nasıpse verırız inş

Ayy canım nerden aldın nasıl birsey şimdi de duyabiliyormusun kalbini çok güzel ya

@bebisimgel cnm bana doktorum 2.li testin çok da güvenli olmadığını söylemişti. Eğer kötü bişi çıkarsa amniyosententez yapmak isteyebilirsin buda sağlıklı bir bebeği kaybetmekle sonuçlanabilir dedi. Hatta anne ölümleri bile olabildiğini söyledi bu test sonrası. Benim tecrübeme kalırsa bu bebek sağlıklı ve ben gerek yok diyorum 2li teste demişti. Ve bizde yaptırmama kararı aldık eşimle.

Eğer doktor yanlış ölçüm alırsada sonuç değişebiliyor maalesef.

Bana kalırsa bir doktora daha görünmelisin cnm. Şuan çok daha riskli bişi yaptırıosun bence. Yine de Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah doktorun yanılmıştır

Ay canım yaaaa,çok tatlısınız,o cihazı nerden aldınız,pahalı bişey mi? Bizde alalım.

Ağustos bebelerinin cicişleri konusunda resimleri görmek isterizz :)

Yaa çok güzel bişey biz de mi alsak neee

İnş arkadasım herkesın gonlune gore versın allahımmm

Platese başlayacsktım ama eger hıc önceden plates yapılmadıysa hamilelikte baslanmamadı önerılıyor hıc rıske atmıyım yaz yakladıyor zaten bol bol yururuz

12 haftalık hamileyim 31. Ağıstosta nasipse doğum yapacagım. Doktora o tarihte kesin benimle olup olmayacağını sormak istiyorum. Tatile çıkabilir semineri olabilir. 1 eylül 9 ay 10 günü doldurduğum maximum tarih muhtemelen agustos 15 den sonra bekleyeceğiz bebeği. Tam tatil Zaman'ı olursa doktorun diye endişe ediyorum

Özel bir hastanede takiplerim yapılıyor ancak ya tatildeydi hafta sonuydu geceydi denk gelirse ben hiç tanımadığım biriyle doğuma girmek istemiyorum elbette o Zaman Nasıl oluyor kime yönlendiriyor bu gibi durumlarda dr?

İkili testi devlet hastanesinde yaptırsam sonucu dr götürsem dr muhtemelen ikili takip olduğumu düşünecek. Esasen şu an tek dr ama ben de ya devlette ya da başka bir özelde aynı Zaman'da başka bir doktora da görünmek istiyorum işte birinin işi çıksa diğeriyle doğuma giderim hiç bilmediğim bir dr la olmaktan daha iyi bir seçenek.

Kafam çok karışık stres oldum haliyle

Bir ihtimalde her testi her ölçümü çifter çifter yaptırmak yani dr karın birbirlerinden haberi olmaması bu da bana biraz maliyetli geliyor açıkçası

Bir de devlete takip olduğum dr doğum Zaman'ı nöbetçi değilse izindeyse falan ona denk gelmek imkansız gibi gebelik takibini başka dr doğumu başka dr yaptırsın da istemiyorum ne devlette ne de özelde

Cevaplarınız çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim :)

Kızlar artık gunese cıkarken gunes koruyucu surmelıymışız lekelenmeler olabılıyormus önerdıgınız bırkoruyucu var mı
La roche yı tavsıye ederım paraben yok sivilceye meğildidr cıldm hıc cıkarmıyor . Parlama yok memnunm yaz kış kullanıyorm.koruması gayet başarışı

Çok teşekkürler arkadaşım. Inşallah benim test de temiz cikar inşallah

Amin canm.. Yalnz olumsuz dusunmek tabi ki gereksiz ama amniyosentez yaptirmak istedine emin misn yurtdisi testini mi deneseydin acaba..

Masallahhh hepsini guzel gunlerde kullanin insallahhh... Ya neden erken olsn ki aslnda hayirlisiyla bebislerimiz buyuyup gidiyor bence indirimde alman gayet iyi olmss.. Valla ben biraz cinsiyeti bekliyorm biraz da nisan ayini kredi kartini sifirlayip bebisime baslicam tamamen insallahh

Kızlar artık gunese cıkarken gunes koruyucu surmelıymışız lekelenmeler olabılıyormus önerdıgınız bırkoruyucu var mı

Ben hep solante kullaniyorm cok memnunum.. Bu sene yenisini alacaktm hamilelere ozel varms bi tane solante pregna ben de onu aldm

Platese başlayacsktım ama eger hıc önceden plates yapılmadıysa hamilelikte baslanmamadı önerılıyor hıc rıske atmıyım yaz yakladıyor zaten bol bol yururuz

Aslnda bi de bol bol yuzebilirizzz

Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı

Ay benm burnm da cok tikaniyor hormonlar da yapiyomss.. Uzulme canm garip seklde nefes darligi falan yasamadign surece bence normal seyler bunlarr

kuzum biz senle aynı doktora gittik sanırım demi yanlış hatırlamıyorsam
medipole gidiyordun demi
yüzde kaç erkek dedi oran verdimi yani
ben miyim acaba :). Normalde medipolde Perihan Özdene gidiyorum ama ikili test için Hakan Apaydın a gittim. Bana da %50 erkek dedi. Sonra Perihan hanımın yanına gittim ilaçlarım için o dedi ki Hakan bey ne diyorsa ben birkaç hafta sonra aynısını görüyorum dedi :). Tahminleri doğru çıkıyormuş yani. Ben yine de alışverişe başlamadım. Haftaya kontrolüm var Perihan hanım da bir baksın öyle başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…