2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah çok iyiymiş. Acıbademde hiç bir türlü indirim yok mu acaba,SSk lı fiyat mı bu acaba.
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Tatildeyim yurtdışı hersey cok güzel ise gelmek istemiyorum Cumartesi 2li teste girdim. Ense kalınlığında sorun yok digerlerini bilmiyorum henüz, büyük ihtimal erkek dedi ama bence cok erken daha
Hastanelere gelince Acıbadem'le bizim anlaşmamız var ama ona rağmen cok ucuk fiyatlar.. Medipol ve central hospitalin de fiyatlarıni almıştım ama evde onları da yazarım..

loveagain bende kız hissediyorum ve rüyalarımdada hep kız bebek veriyolar kucağıma

bende rüyamda kız görmüştüm canım benimki kız çıktı, bakalım seninkide tutacakmı :)

canım ne zamandır aklım sende ama sürekli sorupta senide kötü etmek istemedim. inşallaaahhhhh çok güzel haberlerle geleceksin benim oğlumda yanılmışlardı inşallah sendede yanılmışlardır dualrım seninleee

Kızlar herkese günaydıınnn

Büyük bir markanın şubat indiriminde görüp de dayanamayarak aldığım aldığım bebiş alışverişlerinden bahsedeyim size
1) Geçen c.tesi bebek arabası aldık. Nerdeyse hamile olduğum günden beri araştırıyorum. Ben chicco simplicity plus travel sistem aldım. İlk önce 3 tekerlek istiodum ama bizim arabamız ufak bir araba olduğu için (volkwagen polo) o arkasındaki koca tekerlerin sığmama ihtimali vardı o yüzden de tekerleklerine kadar sökülebilen bu arabayı aldık :) Tabi en önemli sebebi %45 indirimiydiChicco mağazasında bile indirimli hali 910TL olan arabayı 710a aldık çok şükür
(Tabi anneannemizin hediyesi aslında)

2) Philips avent elektrikli göğüs pompası 220ydi sanırım

3) Göğüs pedi 2'li 3 kutu, alt açma bezi 3 paket, temizleme pamuğu 6lı 3 paket baby&me markalı

4) Bebek eşyaları için sırt ve kol çantası

5) Kaşık, biberon, tırnak makası gibi bir iki ufak tefek şey daha

Çok erken olabilir bunca şey için ama gerçekten çok güzel indirimlere denk geldim. Yengem yeni doğum yaptı zaten o söylüo çok uygun delimisin git hemen al die

Rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip ederse ben başladım işte bu ay bunlarla

İndirim devam edio sırada bebek bezi varrr

canım benim bu testlerin pek sağlıklı sonuçlar vermediğini doktorum bizzat söyledi ondan 2li testi yapmadım bile Rabbim hayırlısı neyse onu versin üzme kendini sürekli özel muayahenede kontrol ettirip sağlıklı bi bebeğin var deyip engelli doğan bebek biliyorum ben sen kadar hepimiz bu riskteyiz lütfen sıkma canını haberlerini bekliyoruz

iyi gezmeler ohh ne güzel, geldiğinde fiyatları söyle canım,bende acıbadem sigorta var ama limiti 7000 lira,o fiyatları görünce bununla hiçbişi yapamam diye düşündüm,. Yinede bir bakalım gidelim konuşalım diyorum ama kafa dalgın.

Günaydınnn canım,ay ne güzel yapmışsın yaaaaaa,bende chicco travel 3 lü set istiyorum 2000 lira fiyatı var,e bebek indirime girdi geçen hafta pazar günü çıldırdım gitmek için,ama eşim dur daha erken ya bişi olursa kaptırma kendini bu kadar diye diye beni telkin ettti,gidemedim ne var ne yok göremedim. Fazla heves yapıyorum ,üzülücem diye çok korkuyor. Şuana kadar alabildiğim birazcık tekstil,battaniye falan oldu. Eşimde bıyıklı emzik arıyor. Bulan olursa söyleyin bana.

günaydınlar nasılsınız bizde durumlar aynı. Çatlak oluşumuna karşı ida.kew hamile bakım yağı aldım. Daha önce hiç kullanmamıştım deneyeceğim bakalım.
önceki sohbetleri okumak için çok geriye dönemedim ama Acıbadem ile ilgili konu geçmiş sanırım. Acıbademde sgk indirimleri olmuyor ama mart ayına kadar kampanya varmış. Oğlumu acıbadem bakırköyde doğurmuştum. Doğum ünitesi ve ekip beni çok rahatlatmıştı. O yüzden yine acıbadem tercih edeceğim. Doktorum eski doktorum dışarıdan götüreceğim.

ben de eskiden hamile kalmadan önce hep kıza heves ettiğim halde öğrendiğim günden beri erkek diyorum 12. haftada erkeğe benzetti benimkini de insan hissediyor bence ya. Ben bi akrabamız hamile kalsa onu da hep tahmin ederdim eskiden.

Bende aynı senin gibi düşünüyorum,kendi doktorumla acıbademde doğum düşünüyorum. Ama fiyatlar çok uçuk. Başvuruda bulundum bakalım birazdan ararlar beni,bana ne kadar fiyat verecekler.

Ben de kan pıhtılasması varmış onu bılmıyorduk ondan önce de 8 haftalık bır tane dusmustu ıyı ki bulduk nedenını. Suan cok kucuk surekli hıssetmememız normal son zamanlar endıse edebılırız de şimdı olumlu dusun bence
Sana naz yapıyor belkı de kız ya annesı

Bebegın ve sen kahkaha atarken kullanırsınız ınş

kuzum biz senle aynı doktora gittik sanırım demi yanlış hatırlamıyorsam
medipole gidiyordun demi
yüzde kaç erkek dedi oran verdimi yani

nymeria-burcu canım aslında benim kociş de erken değil mi fln dedi ilk günlerde üzülmeyelim sonra dedi ama kıramadı en sonunda beni sağolsun. Bi kaç mağazada yanıma gel die zorladım görüp o da heveslendi sonunda

Şuan geldiğimiz nokta şöyle... Hafta başı bana ev tipi kalp dinleme cihazı alalım mı dedi ve sonuççç aldık hiç kırarmıyım ben kocişimi ilk bebiş olunca çok mu abartıoruz ne ama tavsiye ederim çok heyecan verici evde kalp atışı dinlemek

servey Amin cnm benim inşallah hepimiz için hayıtlısı olur.

İnş dr yanılıyordur arkafasım allah hayırlısını versın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…