- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Tatildeyim yurtdışı hersey cok güzel ise gelmek istemiyorum Cumartesi 2li teste girdim. Ense kalınlığında sorun yok digerlerini bilmiyorum henüz, büyük ihtimal erkek dedi ama bence cok erken dahaMaşallah çok iyiymiş. Acıbademde hiç bir türlü indirim yok mu acaba,SSk lı fiyat mı bu acaba.
Amin canim insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.Hayırlı uğurlu olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Merhaba arkadaşlar
En son üç hafta önce yazmıştım buraya.
Ikili tarama testinde bebegimin ense kalınlığı fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bebek normal degil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi
Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Ben ve bebegim icin dua etmiş olan bütün
Arkadaşlara sonsuz saygilar ve sonsuz teşekkürler. ..
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim inşallah
canım benim bu testlerin pek sağlıklı sonuçlar vermediğini doktorum bizzat söyledi ondan 2li testi yapmadım bile Rabbim hayırlısı neyse onu versin üzme kendini sürekli özel muayahenede kontrol ettirip sağlıklı bi bebeğin var deyip engelli doğan bebek biliyorum ben sen kadar hepimiz bu riskteyiz lütfen sıkma canını haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar
Ikili tarama testinde bebegimin ense kalınlığı fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bebek normal degil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yaptircam.
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim inşallah
Cok Teşekkürler arkadaşım. Insallah güzel haberler veririm. Ama sonuc hemen belli olmazmış
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Tatildeyim yurtdışı hersey cok güzel ise gelmek istemiyorum Cumartesi 2li teste girdim. Ense kalınlığında sorun yok digerlerini bilmiyorum henüz, büyük ihtimal erkek dedi ama bence cok erken daha
Hastanelere gelince Acıbadem'le bizim anlaşmamız var ama ona rağmen cok ucuk fiyatlar.. Medipol ve central hospitalin de fiyatlarıni almıştım ama evde onları da yazarım..
Kızlar herkese günaydıınnn
Büyük bir markanın şubat indiriminde görüp de dayanamayarak aldığım aldığım bebiş alışverişlerinden bahsedeyim size
1) Geçen c.tesi bebek arabası aldık. Nerdeyse hamile olduğum günden beri araştırıyorum. Ben chicco simplicity plus travel sistem aldım. İlk önce 3 tekerlek istiodum ama bizim arabamız ufak bir araba olduğu için (volkwagen polo) o arkasındaki koca tekerlerin sığmama ihtimali vardı o yüzden de tekerleklerine kadar sökülebilen bu arabayı aldık :) Tabi en önemli sebebi %45 indirimiydiChicco mağazasında bile indirimli hali 910TL olan arabayı 710a aldık çok şükür
(Tabi anneannemizin hediyesi aslında)
2) Philips avent elektrikli göğüs pompası 220ydi sanırım
3) Göğüs pedi 2'li 3 kutu, alt açma bezi 3 paket, temizleme pamuğu 6lı 3 paket baby&me markalı
4) Bebek eşyaları için sırt ve kol çantası
5) Kaşık, biberon, tırnak makası gibi bir iki ufak tefek şey daha
Çok erken olabilir bunca şey için ama gerçekten çok güzel indirimlere denk geldim. Yengem yeni doğum yaptı zaten o söylüo çok uygun delimisin git hemen al die
Rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip ederse ben başladım işte bu ay bunlarla
İndirim devam edio sırada bebek bezi varrr
Ay hepsinden alalımbu büyüdüğünde yer yastığı oluyormuş kuzum bebişin oturabileceği
ana kucağı da güzel tabi ama büyüdüğünde kalıyor öle
hepsinden alsak mı napsak
ben de eskiden hamile kalmadan önce hep kıza heves ettiğim halde öğrendiğim günden beri erkek diyorum 12. haftada erkeğe benzetti benimkini de insan hissediyor bence ya. Ben bi akrabamız hamile kalsa onu da hep tahmin ederdim eskiden.Kızlar ilk olarak içinize hangi cinsiyet doğdu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde?
Mesela ben deli gibi kız istememe rağmen oğlum olacak diorum ilk günden beri ilk onu hissettin doktorda 12.hafta sonunda erkek yüksek ihtimal dedi.
Abimin eşi ve bi arkadaşım da da aynı şey oldu. Onlarda ilk ne hissettilerse o oldu. Mesela arkadaşım deli gibi kız istiodu, erkek hissediyorum fln demişti. Hatta erkek olduğunu duyunca üzüldü bile bi süre şapşik
Hani belki sizdede olmuştur öyle ön bilgi olur. Batıl inanç falan ama napçan umut işte
günaydınlar nasılsınız bizde durumlar aynı. Çatlak oluşumuna karşı ida.kew hamile bakım yağı aldım. Daha önce hiç kullanmamıştım deneyeceğim bakalım.
önceki sohbetleri okumak için çok geriye dönemedim ama Acıbadem ile ilgili konu geçmiş sanırım. Acıbademde sgk indirimleri olmuyor ama mart ayına kadar kampanya varmış. Oğlumu acıbadem bakırköyde doğurmuştum. Doğum ünitesi ve ekip beni çok rahatlatmıştı. O yüzden yine acıbadem tercih edeceğim. Doktorum eski doktorum dışarıdan götüreceğim.
Ben de kan pıhtılasması varmış onu bılmıyorduk ondan önce de 8 haftalık bır tane dusmustu ıyı ki bulduk nedenını. Suan cok kucuk surekli hıssetmememız normal son zamanlar endıse edebılırız de şimdı olumlu dusun benceAmin canım. Kalbi neden durmuş yada durduk yere neden durur. Bende tam iki gündür bebişi hissederken bugün hiç ses çıkmadı diye kafamda kurup durdum yaa.
Allah korusun tabide. Yani hiç bir belirtisi yokmu yada nedeni ?
Bebegın ve sen kahkaha atarken kullanırsınız ınşKızlar herkese günaydıınnn
Büyük bir markanın şubat indiriminde görüp de dayanamayarak aldığım aldığım bebiş alışverişlerinden bahsedeyim size
1) Geçen c.tesi bebek arabası aldık. Nerdeyse hamile olduğum günden beri araştırıyorum. Ben chicco simplicity plus travel sistem aldım. İlk önce 3 tekerlek istiodum ama bizim arabamız ufak bir araba olduğu için (volkwagen polo) o arkasındaki koca tekerlerin sığmama ihtimali vardı o yüzden de tekerleklerine kadar sökülebilen bu arabayı aldık :) Tabi en önemli sebebi %45 indirimiydiChicco mağazasında bile indirimli hali 910TL olan arabayı 710a aldık çok şükür
(Tabi anneannemizin hediyesi aslında)
2) Philips avent elektrikli göğüs pompası 220ydi sanırım
3) Göğüs pedi 2'li 3 kutu, alt açma bezi 3 paket, temizleme pamuğu 6lı 3 paket baby&me markalı
4) Bebek eşyaları için sırt ve kol çantası
5) Kaşık, biberon, tırnak makası gibi bir iki ufak tefek şey daha
Çok erken olabilir bunca şey için ama gerçekten çok güzel indirimlere denk geldim. Yengem yeni doğum yaptı zaten o söylüo çok uygun delimisin git hemen al die
Rabbim inşallah sağlıkla doğmasını nasip ederse ben başladım işte bu ay bunlarla
İndirim devam edio sırada bebek bezi varrr
kuzum biz senle aynı doktora gittik sanırım demi yanlış hatırlamıyorsamben de eskiden hamile kalmadan önce hep kıza heves ettiğim halde öğrendiğim günden beri erkek diyorum 12. haftada erkeğe benzetti benimkini de insan hissediyor bence ya. Ben bi akrabamız hamile kalsa onu da hep tahmin ederdim eskiden.
İnş dr yanılıyordur arkafasım allah hayırlısını versın inşMerhaba arkadaşlar
Yaptircam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?