12 haftalık hamileyim 31. Ağıstosta nasipse doğum yapacagım. Doktora o tarihte kesin benimle olup olmayacağını sormak istiyorum. Tatile çıkabilir semineri olabilir. 1 eylül 9 ay 10 günü doldurduğum maximum tarih muhtemelen agustos 15 den sonra bekleyeceğiz bebeği. Tam tatil Zaman'ı olursa doktorun diye endişe ediyorum
Özel bir hastanede takiplerim yapılıyor ancak ya tatildeydi hafta sonuydu geceydi denk gelirse ben hiç tanımadığım biriyle doğuma girmek istemiyorum elbette o Zaman Nasıl oluyor kime yönlendiriyor bu gibi durumlarda dr?
İkili testi devlet hastanesinde yaptırsam sonucu dr götürsem dr muhtemelen ikili takip olduğumu düşünecek. Esasen şu an tek dr ama ben de ya devlette ya da başka bir özelde aynı Zaman'da başka bir doktora da görünmek istiyorum işte birinin işi çıksa diğeriyle doğuma giderim hiç bilmediğim bir dr la olmaktan daha iyi bir seçenek.
Kafam çok karışık stres oldum haliyle
Bir ihtimalde her testi her ölçümü çifter çifter yaptırmak yani dr karın birbirlerinden haberi olmaması bu da bana biraz maliyetli geliyor açıkçası
Bir de devlete takip olduğum dr doğum Zaman'ı nöbetçi değilse izindeyse falan ona denk gelmek imkansız gibi gebelik takibini başka dr doğumu başka dr yaptırsın da istemiyorum ne devlette ne de özelde
Cevaplarınız çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim :)
Yaz annelerinin genel sıkıntısı sanırım.
Ben ilk gittiğimde sordum doktora izinler belli mi diye, ona göre başka doktora geçecektim.
Haziranda belli olacak demişti.
Nasip artık, daha fazla üstünde durmuyorum ben.
Tahlilinizi başka yerde yaptırabilirsiniz, doktor bilse ne olacak ki.
Benim bildiğim çok var öyle takibi özelde olup da tahlil için devlete giden.
Ayy canım nerden aldın nasıl birsey şimdi de duyabiliyormusun kalbini çok güzel ya
geçen sene epey araştırmıştım ve uriage kullanmaya karar vermiştim cildime iyi geldi. Yine uriage alacağım sanırım.Kızlar artık gunese cıkarken gunes koruyucu surmelıymışız lekelenmeler olabılıyormus önerdıgınız bırkoruyucu var mı
Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı
bende burnum tıkalı sürekli ve nefes nefese kalıyorum. Namazlarımda secdeye giderken zorlanıyorum.Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı
Aynen kuzum bende 2li test için hakan beye gittimben miyim acaba :). Normalde medipolde Perihan Özdene gidiyorum ama ikili test için Hakan Apaydın a gittim. Bana da %50 erkek dedi. Sonra Perihan hanımın yanına gittim ilaçlarım için o dedi ki Hakan bey ne diyorsa ben birkaç hafta sonra aynısını görüyorum dedi :). Tahminleri doğru çıkıyormuş yani. Ben yine de alışverişe başlamadım. Haftaya kontrolüm var Perihan hanım da bir baksın öyle başlıcam
Amin cnm ikili testte hcg kac cikmisti cnm emse kalinligin fln
Nerede satılıyor acabaservey arganpur organik güneş kremide iyi görünüyor aslında hamilelikte bu da tercih edilebilir daha az kimyasal.
Cnm bu çoookkk normal bişi bu aylarda hiç üzülme boşver. Benimde burnum tıkalı hep ve 3 merdiven çıkayım mahvoluyorum.
KİTAP TAVSİYE: "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?" Adında bir kitap aldım. Ve inanılmaz derecede memnunum kimseye sormadan gidip direk oraya bakıyorum. Herkese tavsiye ederim burdan. NEredeyse bütün anne bebek bloglarıda bu kitabı tavsiye ediyorlar.
zinedila ezbere hatırlamıyorum aksam bakıp yazayım ama sanırım beta degerı 135 di ense de 2 nin altındaydı 1,57 miydı sanki emin değilim
Kız erkek tahmınınde 50 üstuyse kız denılıyor ya yuksek gorunce kız dedım ayrıca kalp atısı 154 tu galiba ona da 140 üzerıne kız denılıyordu sanırım o zaman da kız mı acaba dedım nıye sordun???
Nereden alabılırımLa roche yı tavsıye ederım paraben yok sivilceye meğildidr cıldm hıc cıkarmıyor . Parlama yok memnunm yaz kış kullanıyorm.koruması gayet başarışı
İnş hayırlısını dılıyorumBemimde 82. 5 cikti cnm ense kalinligina 1.06. Kalp atisi en son gittiğimde 166 di... O yuzden sordum cnm oglumda 33 mus beta tutmus ins buda tutar... Sagol cnm
Aynen kuzum bende 2li test için hakan beye gittimölçümlere baktı önce benim sıpa bi hafta önde çıkınca yapamadık testi, cinsiyette yüzde50 kız dedi, ama saçma değil mi kuzum zaten hiç bakmadan da söyleyebilir bunu
aynen bende başlamadım, yüzde 50 bi tahmin mi yani
benim te 3 mart
hadi bakalım perihan hanım ne dicek
hayırlı sağlıcakla öncelikle tabi
Nerede satılıyor acabageçen sene epey araştırmıştım ve uriage kullanmaya karar vermiştim cildime iyi geldi. Yine uriage alacağım sanırım.
C calamtykoma gıtmıyecegım ogrendıgım ıyı olducanım bende aynı şeyi duymuştum oyüzden bencede boşver
Hmm süper ya senin de Perihan hanıma gitmene çok sevindim doktorumu seviyorum :) çok tatlı inşallah doğumda izinde olmaz. Hakan bey perinatolog ya bir de kullandığı makina çok iyiydi bebeğin her tarafını gösterdi, yok burası mesanesi, yok burası kalbindeki odacıklar vs. Bir de bence bir şey görmese, şüphelenmese söylemez öyle biri gibi. Biz baya meraklıydık % 50 erkek dememiş sonuçta bir tahmini var :).
Yine de tabi küçük olduğu için ne olur ne olmaz biz Perihan hanımı bekleyelim :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?