2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yaz annelerinin genel sıkıntısı sanırım.
Ben ilk gittiğimde sordum doktora izinler belli mi diye, ona göre başka doktora geçecektim.
Haziranda belli olacak demişti.
Nasip artık, daha fazla üstünde durmuyorum ben.

Tahlilinizi başka yerde yaptırabilirsiniz, doktor bilse ne olacak ki.
Benim bildiğim çok var öyle takibi özelde olup da tahlil için devlete giden.

Dün evde hafif düştüm.

Bu hafta da ikili test sonucum çıkacaktı, telefonla ögrenirim diyordum.

Karnım acıyor ama düşmekten değil kusmaktan diye tahmin ediyorum.

Karar veremedim doktora gideyim mi ne yapayım.

Ben de kendi doktorumun doğuma girmesini gün geçtikçe daha çok istiyorum açıkcası insan samimileşiyor bir süre sonra güveniyor fln. Ama eğer izinde fln olursa mecburen aynı hastanedeki başka bir uzman doktor da girse olur yeter ki emin ellerde olayım.

Ayy canım nerden aldın nasıl birsey şimdi de duyabiliyormusun kalbini çok güzel ya

N11 den aldım cnm. Adı Angelalk melek sesleri fetal doppler cihazı. Fiyatıda 70 tl en ucuzunu aldık walla facebook da bi grup takip ediorum ordan biri önermişti. Ama azcık zor duyuluo bu haftalarda ben uğraştım duyamadım mesela. Sonra eşim geldi bastırdı cihazı iyice gezine gezine veee sonuç harika pıtır pıtır atıo kalbi yaa çok tatlı bir his kalp atışını duymak

Kızlar artık gunese cıkarken gunes koruyucu surmelıymışız lekelenmeler olabılıyormus önerdıgınız bırkoruyucu var mı
geçen sene epey araştırmıştım ve uriage kullanmaya karar vermiştim cildime iyi geldi. Yine uriage alacağım sanırım.

Günaydın arkadaşlar. Dün ben eve giderken 10 dakikalık yolu yarım saatte gittim nefes nefese çok fenaydı çok üzüldüm kendime burnum flan tıkalı

Cnm bu çoookkk normal bişi bu aylarda hiç üzülme boşver. Benimde burnum tıkalı hep ve 3 merdiven çıkayım mahvoluyorum.

KİTAP TAVSİYE: "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?" Adında bir kitap aldım. Ve inanılmaz derecede memnunum kimseye sormadan gidip direk oraya bakıyorum. Herkese tavsiye ederim burdan. NEredeyse bütün anne bebek bloglarıda bu kitabı tavsiye ediyorlar.

servey arganpur organik güneş kremide iyi görünüyor aslında hamilelikte bu da tercih edilebilir daha az kimyasal.

Aynen kuzum bende 2li test için hakan beye gittim ölçümlere baktı önce benim sıpa bi hafta önde çıkınca yapamadık testi, cinsiyette yüzde50 kız dedi, ama saçma değil mi kuzum zaten hiç bakmadan da söyleyebilir bunu
aynen bende başlamadım, yüzde 50 bi tahmin mi yani
benim te 3 mart
hadi bakalım perihan hanım ne dicek
hayırlı sağlıcakla öncelikle tabi

Amin cnm ikili testte hcg kac cikmisti cnm emse kalinligin fln
zinedila ezbere hatırlamıyorum aksam bakıp yazayım ama sanırım beta degerı 135 di ense de 2 nin altındaydı 1,57 miydı sanki emin değilim
Kız erkek tahmınınde 50 üstuyse kız denılıyor ya yuksek gorunce kız dedım ayrıca kalp atısı 154 tu galiba ona da 140 üzerıne kız denılıyordu sanırım o zaman da kız mı acaba dedım nıye sordun???

@birdirbir kelebek.hill
Vücudumuz her gün başka bir ERROR veriyo çok enteresan

Hihi aynen aslnda bizim eski halimize gore error aslinda hamislere gore normal

Ben de aldm bu kitaptann.. Henuz pek okumadigim icn yazmadm sizlere..evet cok memnun herkes bu kitaptann.. Bu ara biraz isim kitabi kurcaliyorm ama tabi kiz mi erkek mi bakacaz onu da bilemiyozz

Bemimde 82. 5 cikti cnm ense kalinligina 1.06. Kalp atisi en son gittiğimde 166 di... O yuzden sordum cnm oglumda 33 mus beta tutmus ins buda tutar... Sagol cnm

La roche yı tavsıye ederım paraben yok sivilceye meğildidr cıldm hıc cıkarmıyor . Parlama yok memnunm yaz kış kullanıyorm.koruması gayet başarışı
Nereden alabılırım
Sebamed kullanmıştım ama yuzu bembeyaz yapıyor sanki maskelisin ama bışey kullanmalı hastalanmamsk ıcın gunde 15/20 dk guneste duruyorum kalıcı leke olmasın dıye korkuyorum

Bemimde 82. 5 cikti cnm ense kalinligina 1.06. Kalp atisi en son gittiğimde 166 di... O yuzden sordum cnm oglumda 33 mus beta tutmus ins buda tutar... Sagol cnm
İnş hayırlısını dılıyorum
Bence tutabılır ama kendınde kıyaslayarak gıdılen hafra da önemlymış mesela ilk gaftalarda bebış ultrason kagıfına bakınca soldayda erkek sagdaysa kız dıyorlar ılk bebegım soldaydı o dogru ama bu da soldaydı ama kız denıyor brllı olmuyor eglencesıne tahmın edıyoruz tabıkı insan içinden farklısını ıstıyor yada ilk bıle olsa arzuluyorsun ama saglıklı olması buyuk hedıye

Hmm süper ya senin de Perihan hanıma gitmene çok sevindim doktorumu seviyorum :) çok tatlı inşallah doğumda izinde olmaz. Hakan bey perinatolog ya bir de kullandığı makina çok iyiydi bebeğin her tarafını gösterdi, yok burası mesanesi, yok burası kalbindeki odacıklar vs. Bir de bence bir şey görmese, şüphelenmese söylemez öyle biri gibi. Biz baya meraklıydık % 50 erkek dememiş sonuçta bir tahmini var :).
Yine de tabi küçük olduğu için ne olur ne olmaz biz Perihan hanımı bekleyelim :).

Hakan bey aynı canım, benim kendi doktorum mine hanım aynen bide o durumlar var, konuşuruz illaki, hakan beyde çok iyi, şuana kadar hastaneden bende memnunum. Hakan bey bize test yapmadığı için genel geçer şöle bi 10 dk baktı, bebişimde hareket halinde idi bacak arası filan gördük hep, kendi demedi de biz sorduk cinsiyet bellimi diye, gülerek cevapladı, yüzde 50 deyince bizde güldük tabi
hastanenin odaları merak ediyorum ben daha evel bi tadığın falan doğum yaptımı orda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…