- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sızıdan ziyade ağrıyor yaa yürürken falan.
Büyüyor demekki her yerimiz büyüdü zaten
Canim göğüs altından hissetmen için erken değil mi bilmiom bn daha kasikta hissrdiyom bn mi yaniliom yukarı çıkar mı bebek bu haftadaTecrübeszlıkten olecem ben hareketlerı alt tarafta kasıklarda hıssedecekmısm gıbı gelıordu.meger gogus altından 4 parmak asagıda hıssetıgm dokunuslar bebişin dolunuslarıymıs ben de bu ne böyle diyordm birbşey degıyormus gıbı.hiç ihtimal vermedım bebek olacgna megerse bebekmıs :))
Hmmm tamam o zaman bi kac kiside daha olduguna gore normal sanirmm
Kizz her yerimiz buyuyo yaa.. Nasi bi sikayetin vardi kii sekermm
Vall bakalm nereye kadr buyuycez
biraz tombik söylemesi ayıpvalla çok sıkılıyorum kendisinden ne giysem ortada sanki, hele bi hayırlısıyla doğurayım gidip düzelttiricem
Evet belli oldu benim 16. haftada erkek gösterdi sereserpe eminiz
goooody - Canım cinsiyetin belli oldumu ayni gunlerdeyiz benimki henüz belli olmadi
Yerim ben bu minnakları
Canım kuzum Allah sabırlarlar versin, bende 8 aylık bebeğimi karnımdayken kaybettim, bol bol dua et... Sen yaşadığın için en zor sen atlatacaksın,... Takdiri İlahi diyip tevekkül etmemiz gerekiyor kuzum .... Sllsh sağlıkla sıhatle ve hayırlısı ile anne olmanı nasip etsin... Seni çok öpüyorum dualarımla yanındayım....Merhaba arkadaşlar
Ben @bebisimgel . Bu isim bana hep üzüntü getirdiği icin ismimi değiştim.
Benim durumu merak eden arkadaşlar var galiba.
Neyazikki içimiz kan aglasada bebegi aldirmaya karar verdik.
Yarın hastane randevum var.
Ilk bebegim ve aci bir tecrübe.
Bundan sonra beni neler bekliyor bilemiyorum.
Başkalarının çocuklarina icim kan ağlayarak bakiyorum
Sizleri tanığıdima memnun oldum. Benim bütün umutlarım hayallerim ucup gitti
Hoşçakalin
Canm xray den geçirmiyorlar, ayrıca çanta kontrole de ilacın varsa asla çantanı koyma güvenliğe söyle çantamda ilaç var de xray den daha çok radyasyon çanta kontrollerde var.. Sonrası için de aklında bulunsun alışveriş merkezlerinde de çantanı geçirme manuel kontrol ettir... Ben hafta sonu antalya ya uçtum hamile olduğumu söyledim çantamı ve beni özel olarak aradılar.. İyi yolculuklarMerhaba arkadaşlar hamile iken uçak yolculuğu nasıl oluyor aranızda şu ana kadar yapan var mı hamile olduğuna dair bi belge fln almak gerekiıe mu. Xray den geçmek istemiyorum zorla geçirirlerse diye korktum. Haftaya yolculuğum bu arada
Canım içini ferah tut, ben 16 mart da amniyosentez yaptıracağımTeşekkür ederim canım dua etmekten başka çarem yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Rekor bende sanırımEn çok arası olan benim sanırım burada
Amniyosentez yaptırsan arkadaşım daha sağlıklı olmaz mı?Gücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Amin inşallah. Çok çok teşekkürlerCanım kuzum Allah sabırlarlar versin, bende 8 aylık bebeğimi karnımdayken kaybettim, bol bol dua et... Sen yaşadığın için en zor sen atlatacaksın,... Takdiri İlahi diyip tevekkül etmemiz gerekiyor kuzum .... Sllsh sağlıkla sıhatle ve hayırlısı ile anne olmanı nasip etsin... Seni çok öpüyorum dualarımla yanındayım....
Cnm benimde ikili testimde biyokimyasal riskim cok yuksek cikmisti ama dna testimde temiz geldi ki ikili test uclu teste gore dogruluk orani daha fazla olan bir test. Ozamn cok arastirmistim eminim sende arastirip gormussundur, 3 lu testinde risk yuksek cikan okadr cok insan var ki. Bu insanlarin cogunda amniyosentez sonrasi temiz sonuc elde edilmis. Hatta ben bloglarda hic kotu sonuca rastlamadim. Birde doktorlar hep en kotu ihtimali soyluyorlar sonrasinda mesuliyetlerini azaltmak icin ki senin doktorun sana kotu birsey bile dememis. Icini ferah tutmaya caliş. Insallah birsey cikmayacak.Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.
Amin canım inşallah... Önümde sabırla beklemem gereken 5 ay var. Allah yardımcım olacak inşallah.Cnm benimde ikili testimde biyokimyasal riskim cok yuksek cikmisti ama dna testimde temiz geldi ki ikili test uclu teste gore dogruluk orani daha fazla olan bir test. Ozamn cok arastirmistim eminim sende arastirip gormussundur, 3 lu testinde risk yuksek cikan okadr cok insan var ki. Bu insanlarin cogunda amniyosentez sonrasi temiz sonuc elde edilmis. Hatta ben bloglarda hic kotu sonuca rastlamadim. Birde doktorlar hep en kotu ihtimali soyluyorlar sonrasinda mesuliyetlerini azaltmak icin ki senin doktorun sana kotu birsey bile dememis. Icini ferah tutmaya caliş. Insallah birsey cikmayacak.
Canım bebeği dünysya getirmeyecek olsam amniyosentezi yaptıracağım ama her halukarda dünyaya getirmeyi düşünüyorum. O yüzden yaptırmıyorum. Onda da düşük ihtimali 1/100 eşimde sıcak bskmıyor. O yüzden yaptırmıyoruz.Amniyosentez yaptırsan arkadaşım daha sağlıklı olmaz mı?
Ayyy yerim ben onuuu erkekin hayırlı uğurlu olsun canım benimEvet belli oldu benim 16. haftada erkek gösterdi sereserpe eminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?