2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim göğüs altından hissetmen için erken değil mi bilmiom bn daha kasikta hissrdiyom bn mi yaniliom yukarı çıkar mı bebek bu haftada

Hmmm tamam o zaman bi kac kiside daha olduguna gore normal sanirmm

Kizz her yerimiz buyuyo yaa.. Nasi bi sikayetin vardi kii sekermm

Vall bakalm nereye kadr buyuycez

biraz tombik söylemesi ayıp valla çok sıkılıyorum kendisinden ne giysem ortada sanki, hele bi hayırlısıyla doğurayım gidip düzelttiricem

Herkese iyi akşamlar...
Oğlumu komşu arkadaşına gönderdiğime göre rahatca takılabilirim)

Herşeyi okuyorum ama bi skıntı oldu yazamıyorum, hepiniz iyisiniz çok şükür..

B Began cim maşaAllah heyecanına imreniyorum bazı arkadaşların da yazdığı gibi 2. Olduğu için mi nedir heyecanım azalıyo bazen

Bu arada kızımın adını belirledik inşaAllah zeynep elif olucak... Cinsiyet değişir diye çekiniyorum aslında ama 2 ayrı doktor 15 ve 16. Haftalarda kesin kız dedi. Detaylıya girmeden alışveriş yapmamaya karar verdim.
Yine de dolaşıp fikir alıyorum mesela 2 gün önce yeşilköy pazarına gittim e bebek ürünleri satan bi teZgah vardı malları süperdi ve mağaza fiyatının yarısıydı

biraz tombik söylemesi ayıp valla çok sıkılıyorum kendisinden ne giysem ortada sanki, hele bi hayırlısıyla doğurayım gidip düzelttiricem

Anldm canm kendin daha iyi bilirsn tabi yorum yapilabilecek bi konu degil ama ben cok aman aman rahatsizlik olmadiktan sonra hic bi zmaan vucudumuza disardan mudahale edilmesi tarafi degilm.. Buna tabi sen karar verceksn

İyi akşamlar kızlar maşallah topikte ezici üstünlük erkeklerde hayırlısı olsun.. Detaylı ultrason çektirdim ben. Her şey yolundaymış hiç bir sıkıntı yok şükürler olsun. Araştırma hastanesinde ücretsiz hallediyorlar. Detaylı için odada beklerken Dr yanda başka bir gebeye bakıyordu kulak misafiri oldum; 15 gün arayla çağırmış Dr bu 2.gelişiymiş. Bebeğin her şeyi normal sağlıklı yalnız kafatası hiç gelişmemiş. Dr bir karar vermelisiniz diyor kadına kadın gayet sakin 'Yaşar mı?' Diyor. Dr her şeyi güzelce anlattı..kesin bir şey söyleyemem karnınızda yaşayabilir,doğuma kadar gelirse ve doğarsa sonrasında yaşama ihtimali yok gibi bir şey dediğinde kadın ben asla canına kıyamam ne olursa olsun her şeye razıyım dediğinde benim gözler burun ağız her yerim ağlıyordu
Rabbime sonsuz teşekkürler ki sağlıklıyım,evladım sağlıklı ve karnımdaki miniğimde de bir sıkıntı yok. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun. Hepiniz dualarımdasınız
Geçmişe çok bakamadım. Topiktende baya bi ayrı kaldım

Canım kuzum Allah sabırlarlar versin, bende 8 aylık bebeğimi karnımdayken kaybettim, bol bol dua et... Sen yaşadığın için en zor sen atlatacaksın,... Takdiri İlahi diyip tevekkül etmemiz gerekiyor kuzum .... Sllsh sağlıkla sıhatle ve hayırlısı ile anne olmanı nasip etsin... Seni çok öpüyorum dualarımla yanındayım....

Canm xray den geçirmiyorlar, ayrıca çanta kontrole de ilacın varsa asla çantanı koyma güvenliğe söyle çantamda ilaç var de xray den daha çok radyasyon çanta kontrollerde var.. Sonrası için de aklında bulunsun alışveriş merkezlerinde de çantanı geçirme manuel kontrol ettir... Ben hafta sonu antalya ya uçtum hamile olduğumu söyledim çantamı ve beni özel olarak aradılar.. İyi yolculuklar

Teşekkür ederim canım dua etmekten başka çarem yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım içini ferah tut, ben 16 mart da amniyosentez yaptıracağım şimdiden sıkıntı dolu içim çok zor....
Dua edelim hepimiz için ben burda ki tüm kızkardeşlerimi anıyorum dualarımda... Güzel haberler ve sağlıklı gebelikler sürdürelim inşallah diye

Amniyosentez yaptırsan arkadaşım daha sağlıklı olmaz mı?

Amin inşallah. Çok çok teşekkürler

Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.
Cnm benimde ikili testimde biyokimyasal riskim cok yuksek cikmisti ama dna testimde temiz geldi ki ikili test uclu teste gore dogruluk orani daha fazla olan bir test. Ozamn cok arastirmistim eminim sende arastirip gormussundur, 3 lu testinde risk yuksek cikan okadr cok insan var ki. Bu insanlarin cogunda amniyosentez sonrasi temiz sonuc elde edilmis. Hatta ben bloglarda hic kotu sonuca rastlamadim. Birde doktorlar hep en kotu ihtimali soyluyorlar sonrasinda mesuliyetlerini azaltmak icin ki senin doktorun sana kotu birsey bile dememis. Icini ferah tutmaya caliş. Insallah birsey cikmayacak.

Amin canım inşallah... Önümde sabırla beklemem gereken 5 ay var. Allah yardımcım olacak inşallah.

Amniyosentez yaptırsan arkadaşım daha sağlıklı olmaz mı?
Canım bebeği dünysya getirmeyecek olsam amniyosentezi yaptıracağım ama her halukarda dünyaya getirmeyi düşünüyorum. O yüzden yaptırmıyorum. Onda da düşük ihtimali 1/100 eşimde sıcak bskmıyor. O yüzden yaptırmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…