2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım detaylı USG yi nerede cektirdin .Minnakin hayırlı olsun.Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaallah

çok teşekkürler :) sizinde hayırlı olsunnn :)

benim de aşağıda dün okuyunca şaşırdım acaba göbek deliğimi yazıyor diye tekrar baktım hatta
bebişler bizle kafa buluyor
Hemde nasıl kafa buluyo kız birgün çok hareket ediyo patir patir durmuyo seviniom bigün zar zor hissediyom bnm le oyun oynuyo kuzum

Canim göğüs altından hissetmen için erken değil mi bilmiom bn daha kasikta hissrdiyom bn mi yaniliom yukarı çıkar mı bebek bu haftada
yukarda hissedersin dediler aşağıda bekleme dediler ama resmen üstte hissediyorum 2 3 gundr daha net göğusun 4 parmak altında ve aynı yerde değil haeket halinde

Hemde nasıl kafa buluyo kız birgün çok hareket ediyo patir patir durmuyo seviniom bigün zar zor hissediyom bnm le oyun oynuyo kuzum
Aynen bizde öle kuzum dün o kadar yalvardım yok banamısın demedi
bugün ise tam tersi ananesine gidecek mutlu heralde
ilerleyen haftalarda daha net hissedicez inşallah

F Ftszynp yazılarınızı okudum parlama hemen hemen her hamilelilikde görünüyor ve ilerleyen dönemde yüzde 90 geçiyor kalan kısım ise doğumdan sonra düzeliyor diye okudum doktorların birşey saklama şansı yok ciddi bir durum olsa size bilgi vermek durumunda olacaklardı ki birşey dememiş birde şöyle düşünün bebeğiniz sağlıklı ve siz bu üzüntülerden dolayı rahatsızlanırsanıznve bebeğinize birşey olursa bu yüzden biraz dirayetli olun internetdeki her bilgi doğru değildir ne yazikki durumunuz nasıl bilemem ama fetak dna testini yaptırmanızı tavsiye ederim biz sonuclarıyla çok rahatladık bana daha hiç bir test uygulamadan çocuk down sendromlu olabilir yaşdan dolayı amniyosentez yapalım ikili üçlü gereksiz ve yanıltıcı dediler ki ben bunu öğrentiğimde daha 6 haftalık hamileydim düşün yani

yukarda hissedersin dediler aşağıda bekleme dediler ama resmen üstte hissediyorum 2 3 gundr daha net göğusun 4 parmak altında ve aynı yerde değil haeket halinde

Kiz bebekler asagida erkek bebekler göbeğinin üstünde hissedilir derler .bebeğin erkek galiba canim.
BBenm De asagida daha .o yüzden pek karnim cikmadi.kizim olacak .ve asagida hareket ediyor genelde solda hissediyorum.

Ben de geçen haftalarda gobegimin etrafinda bi iki kipirti hissetmistim, kızım olduğunu düşünmüştüm ama 3 gündür hiç hareket yok :-( onu hissetmek istiyorum artık, ben burdayım anne der gibi kipirdanmasini..

Kiz bebekler asagida erkek bebekler göbeğinin üstünde hissedilir derler .bebeğin erkek galiba canim.
BBenm De asagida daha .o yüzden pek karnim cikmadi.kizim olacak .ve asagida hareket ediyor genelde solda hissediyorum.
alla alla benımkı de kız tecrubelı annelere sordum evet orda olabılr ayagı ya da bası dedı doktora bi sorayım bızım bebek niye havalandı bu kadar diye:))

Mrb kızlar bugün kontrolümüz vardı.2 hafta once kıza benziyo ama bugunden için yine bakarız demişti. Bugünde aliş bu dedi.meğer kendimizi çok kaptırmışız kıza. Yanılmış olmayı çok istiyorum dedi.drmuzunda iki oğlu var beni 28 sene onceye götürdünüz dedi.cok sağlıklı görünuyordu.neyse oğlanın küçüklerini bi elden geçirmeli.

Canım eşim başka testlere sıcak bakmıyor. Çünkü dünyaya getireceğiz her ne olursa olsun diye. O yüzden dua ile beklemeye kArar verdik. Şimdi dah iyim. GüZel şeyler sülü üyorum. Bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum

Kızlar gunaydın,
Ben 16+2 deyim. Karnım gın içerisinde cok var ama sabahları hamile diilmişim gibi uyanıyorum. Sizdede böyle oluyor mu?
Canım aynı bende öyleydim nette bir doktor buldum sordum birde karnım çok yumuşak oluyo sabahları gün içinde dediğin gibi çok çıkıyodu doktor normal dedi yumuşak olması gerekiyor dedi şimdi 17+5 günlük benimkide şimdi daha buyudu karnım çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…