- 27 Aralık 2015
- 81
- 71
- 3
- 39
Canım detaylı USG yi nerede cektirdin .Minnakin hayırlı olsun.Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaallahİyi akşamlar kızlarmaşallah topikte ezici üstünlük erkeklerde hayırlısı olsun.. Detaylı ultrason çektirdim ben. Her şey yolundaymış hiç bir sıkıntı yok şükürler olsun. Araştırma hastanesinde ücretsiz hallediyorlar. Detaylı için odada beklerken Dr yanda başka bir gebeye bakıyordu kulak misafiri oldum; 15 gün arayla çağırmış Dr bu 2.gelişiymiş. Bebeğin her şeyi normal sağlıklı yalnız kafatası hiç gelişmemiş. Dr bir karar vermelisiniz diyor kadına kadın gayet sakin 'Yaşar mı?' Diyor. Dr her şeyi güzelce anlattı..kesin bir şey söyleyemem karnınızda yaşayabilir,doğuma kadar gelirse ve doğarsa sonrasında yaşama ihtimali yok gibi bir şey dediğinde kadın ben asla canına kıyamam ne olursa olsun her şeye razıyım dediğinde benim gözler burun ağız her yerim ağlıyordu
Rabbime sonsuz teşekkürler ki sağlıklıyım,evladım sağlıklı ve karnımdaki miniğimde de bir sıkıntı yok. Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun. Hepiniz dualarımdasınız
Geçmişe çok bakamadım. Topiktende baya bi ayrı kaldım
çok teşekkürler :) sizinde hayırlı olsunnn :)hayırlı olsun =)
teşekkür ederiz :)
eşim de bu ismi cok beğeniyor Alparslan olsun diyor :)
hayırlı olsun :)
bence bişey çıkmayacak kendini üzme ve internetten araştırma yapma bence canım..
ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin :)
hayırlı olsun:)
benim de aşağıda dün okuyunca şaşırdım acaba göbek deliğimi yazıyor diye tekrar baktım hattaCanim göğüs altından hissetmen için erken değil mi bilmiom bn daha kasikta hissrdiyom bn mi yaniliom yukarı çıkar mı bebek bu haftada
Hemde nasıl kafa buluyo kız birgün çok hareket ediyo patir patir durmuyo seviniom bigün zar zor hissediyom bnm le oyun oynuyo kuzumbenim de aşağıda dün okuyunca şaşırdım acaba göbek deliğimi yazıyor diye tekrar baktım hatta
bebişler bizle kafa buluyor
yukarda hissedersin dediler aşağıda bekleme dediler ama resmen üstte hissediyorum 2 3 gundr daha net göğusun 4 parmak altında ve aynı yerde değil haeket halindeCanim göğüs altından hissetmen için erken değil mi bilmiom bn daha kasikta hissrdiyom bn mi yaniliom yukarı çıkar mı bebek bu haftada
Rekor bende sanırımbüyük kızım 21 küçük kızım 14 fabrika ayarlarına dönmeden son virajda malzemelerin kalitelilerinden son eseri de yapalım dedik
Aynen bizde öle kuzumHemde nasıl kafa buluyo kız birgün çok hareket ediyo patir patir durmuyo seviniom bigün zar zor hissediyom bnm le oyun oynuyo kuzum
Günaydınnnnngünaydınn güzel anneler minnoş bebişler..
Bugün detaylı ultrasona gireceğiz.. Çok heyecanlıyım.. Dualarınızı ekik etmeyinn bizden kuzular olur muu :)
yukarda hissedersin dediler aşağıda bekleme dediler ama resmen üstte hissediyorum 2 3 gundr daha net göğusun 4 parmak altında ve aynı yerde değil haeket halinde
Benim de kızKiz bebekler asagida erkek bebekler göbeğinin üstünde hissedilir derler .bebeğin erkek galiba canim.
BBenm De asagida daha .o yüzden pek karnim cikmadi.kizim olacak .ve asagida hareket ediyor genelde solda hissediyorum.
Ben de geçen haftalarda gobegimin etrafinda bi iki kipirti hissetmistim, kızım olduğunu düşünmüştüm ama 3 gündür hiç hareket yok :-( onu hissetmek istiyorum artık, ben burdayım anne der gibi kipirdanmasini..Tecrübeszlıkten olecem ben hareketlerı alt tarafta kasıklarda hıssedecekmısm gıbı gelıordu.meger gogus altından 4 parmak asagıda hıssetıgm dokunuslar bebişin dolunuslarıymıs ben de bu ne böyle diyordm birbşey degıyormus gıbı.hiç ihtimal vermedım bebek olacgna megerse bebekmıs :))
alla alla benımkı de kız tecrubelı annelere sordum evet orda olabılr ayagı ya da bası dedı doktora bi sorayım bızım bebek niye havalandı bu kadar diye:))Kiz bebekler asagida erkek bebekler göbeğinin üstünde hissedilir derler .bebeğin erkek galiba canim.
BBenm De asagida daha .o yüzden pek karnim cikmadi.kizim olacak .ve asagida hareket ediyor genelde solda hissediyorum.
Canım eşim başka testlere sıcak bakmıyor. Çünkü dünyaya getireceğiz her ne olursa olsun diye. O yüzden dua ile beklemeye kArar verdik. Şimdi dah iyim. GüZel şeyler sülü üyorum. Bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorumF Ftszynp yazılarınızı okudum parlama hemen hemen her hamilelilikde görünüyor ve ilerleyen dönemde yüzde 90 geçiyor kalan kısım ise doğumdan sonra düzeliyor diye okudum doktorların birşey saklama şansı yok ciddi bir durum olsa size bilgi vermek durumunda olacaklardı ki birşey dememiş birde şöyle düşünün bebeğiniz sağlıklı ve siz bu üzüntülerden dolayı rahatsızlanırsanıznve bebeğinize birşey olursa bu yüzden biraz dirayetli olun internetdeki her bilgi doğru değildir ne yazikki durumunuz nasıl bilemem ama fetak dna testini yaptırmanızı tavsiye ederim biz sonuclarıyla çok rahatladık bana daha hiç bir test uygulamadan çocuk down sendromlu olabilir yaşdan dolayı amniyosentez yapalım ikili üçlü gereksiz ve yanıltıcı dediler ki ben bunu öğrentiğimde daha 6 haftalık hamileydim düşün yani
Canım aynı bende öyleydim nette bir doktor buldum sordum birde karnım çok yumuşak oluyo sabahları gün içinde dediğin gibi çok çıkıyodu doktor normal dedi yumuşak olması gerekiyor dedi şimdi 17+5 günlük benimkide şimdi daha buyudu karnım çıktı.Kızlar gunaydın,
Ben 16+2 deyim. Karnım gın içerisinde cok var ama sabahları hamile diilmişim gibi uyanıyorum. Sizdede böyle oluyor mu?
güle güle giysin canım 6-9 ay alsaydınKızlar bugün dayanamadım bebişime bunu aldım Toker bebede indirim vardı o ayları kışa geleceği için sıcak sıcak giysin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?