- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
12. Hafta da prenses e benziyor gibi dedi doktorumuz, hayırlısı salı amniyosentez yapılacak snrası kesinleşir ve ben huzurla kalan günlerin tadını çıkarıp hamilelik moduna girebilirimcinsiyeti bellimi cnm
Amniyosentez de risk 200/1 düzeltme yapmak istedim,haklısın devam edeceksen sonuç ne olursa olsun yaptırmamak en iyisi... Hayırlısı olsun hakkında arkadaşımCanım bebeği dünysya getirmeyecek olsam amniyosentezi yaptıracağım ama her halukarda dünyaya getirmeyi düşünüyorum. O yüzden yaptırmıyorum. Onda da düşük ihtimali 1/100 eşimde sıcak bskmıyor. O yüzden yaptırmıyoruz.
Sağol canım çok teşekkür ederim.Amniyosentez de risk 200/1 düzeltme yapmak istedim,haklısın devam edeceksen sonuç ne olursa olsun yaptırmamak en iyisi... Hayırlısı olsun hakkında arkadaşım
Selam teyzeleri bizde bugün cinsiyeti öğrendik.. İkinci oğlumuz geliyor :) başlarda çok tuhaf karşıladım ama şimdi yavaş yavaş içime sindiriyorum.. Kızı erkeği fark etmez tabi ama bir de kızım olsun diye çıkmıştım yola:) neyse anlaşılan 3 üncüyü de yapacam belki onda kızım olur :)
miray yılın ilk aylarında doğan demek bildiğim kadarıyla ağustos bebişine çok uymaz diye düşündüm :)Nasilsiniz kizlar havalar guzel hep disarlardayiz biz isim kararsizim miray mi meyra mi mira mi sizce fikirlerinizi bekliyorum
Sorma ya neyseki Bi kaç hafta avuttum kendimi ya tutarsa diye:)Hayirli olsun gözünüz aydin . Erkek egemenliği bizde de var
Sorma ya neyseki Bi kaç hafta avuttum kendimi ya tutarsa diye:)
Kızlar bebek giyiminde hangi markaları ve siteleri önerirsiniz?
Daha çok netten alışveriş yapacak gibiyim,burada seçeneğim pek yok.Model güzel olsa da yumuşaklığı,kalitesi çok önemli biliyiorsunuz. Nedenleri tavsiye edersiniz ve daha çok neler almalıyız ilk etapta?
Kızlar bebek giyiminde hangi markaları ve siteleri önerirsiniz?
Daha çok netten alışveriş yapacak gibiyim,burada seçeneğim pek yok.Model güzel olsa da yumuşaklığı,kalitesi çok önemli biliyiorsunuz. Nedenleri tavsiye edersiniz ve daha çok neler almalıyız ilk etapta?
Evet canim oyle 3 isim arasinda gel git im artik babasi son noktayi koysun isimleri hep ben koyuyorum sirayi ona vereyim artikmiray yılın ilk aylarında doğan demek bildiğim kadarıyla ağustos bebişine çok uymaz diye düşündüm :)
mira favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?