2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amniyosentez de risk 200/1 düzeltme yapmak istedim,haklısın devam edeceksen sonuç ne olursa olsun yaptırmamak en iyisi... Hayırlısı olsun hakkında arkadaşım

Selam teyzeleri bizde bugün cinsiyeti öğrendik.. İkinci oğlumuz geliyor :) başlarda çok tuhaf karşıladım ama şimdi yavaş yavaş içime sindiriyorum.. Kızı erkeği fark etmez tabi ama bir de kızım olsun diye çıkmıştım yola:) neyse anlaşılan 3 üncüyü de yapacam belki onda kızım olur :)

Hayirli olsun gözünüz aydin . Erkek egemenliği bizde de var

Kızlar bebek giyiminde hangi markaları ve siteleri önerirsiniz?
Daha çok netten alışveriş yapacak gibiyim,burada seçeneğim pek yok.Model güzel olsa da yumuşaklığı,kalitesi çok önemli biliyiorsunuz. Nedenleri tavsiye edersiniz ve daha çok neler almalıyız ilk etapta?

Suan morhipoda gap var mesela tavsiye ederim. Oğluma kullandığım markalar arasında. Mothercare ın badi tulum kıyafetlerini , B&G ve gap kıyafetlerini , iki yıldır da Uspa alıyorum gerçi şimdi bebek içinde çıkarmış almadım hiç ondan ama büyük yaşlar için olanlarından memnun kaldım.

Sana tavsiyem alabildiğinin en azını al.ben oğlumà bebeklik dönemi için çok az kıyafet almistim yine de yepyeni kaldılar inşallah bebeğim kullanacak şimdi. Mesela şimdiki dönemler için biraz daha fazla kıyafet gerekiyor. Kendisi yemek yiyor ya da dışarıda daha fazla vakit gecirdiginden daha çok kıyafet kirletiyor fln ki hala bir bir kıyafet arttiriminda bulunuyorum. Ne kadar ihtiyaç olsada o yaş dönemi kullanıyor.

Selam kızlar. Her zaman yazma sansim olmuyor fakat fırsat buldukça geçmişi okumaya calisiyorum. Hepimize sağlıklı hamilelikler ve dogumlar nasip olur inşallah. Haftaya kontrolum 2nisanda da ayrintili ultrasonum var. Izmirde perinatolog soner beyden randevu aldik. Bir de bebek arabasi olarak mamas papas armadillo flip almayi düşünüyoruz. Istedigimiz her özellik var ama on bari yok. Acaba ilerde zorluk yasatir mi bilemedik

Bir de kaçar kilo aldiniz kızlar simdiye kadar ben hamile kalmadan önce biraz zayiflamistim. Yavas yavas eski kiloma gelmeye başlıyorum. 3-3, 5 kilo aldim. Dikkat etmeye çalışıyorum az ve sık yiyorum ara öğünler falan. Ama yürüyüşe baslayamadim daha. Dün 2tane hamile pantalonu aldim lcw den. Yuksek bel pantalonlari giymek istemiyordum hafiften sıkmaya baslamisti. Cok rahat ettim iyi ki almisim iki beden aldim ilerde kilo alinca digerini giyerim :)

merhaba kızlar günaydınnn..
Şükürler olsun detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti.. dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
kızımın güzel bir yüzü olduğunu söyledi..
İnanılmaz iyi hissettim.. tüm organlarına baktı.. kan hacmimize baktı.. bebeğim iyi besleniyormuş şükürler olsun..
Doğum tarihimiz tahmini olarak temmuz sonuna geliyormuş.. Bunu öğrenince de biraz duygusallaştım.. çünkü biz tüp bebeğiz.. bu günleri görebildik ya şükürler olsun Rabbime binlerce kez..
hastanemizi netleştirdik fiyatta anlaştık.. tabi bu kadar şeyin üstüne kızıma yeni kıyafetlerde aldım ödül olarak.. Burada ki tüm tecrübeli annelerin söylediklerinin aksine çok fazla eşyası var artık kızımın.. neredeyse hergüne bir kıyafet giyecek.. ama benii anlayacağınızı tahmin ediyorummmm

Kızımın güzel teyzoşları ve minik kardeşlerii.. İyi haberlerin darısı başınıza olsun inşallah.. Rabbimmm tüm meleklerimizi korusun.. Annelerine sağ salim kavuştursun kurban olduğummmmmm

hayalimm77 canim gözün aydin.biizm de haftaya ayrintilimz .ilk defa gideceğim.ilk kizimda girmemistim.ayrintili olarak görmek çok heyecan verici biseydir.ilkinde benim de çok kıyafet aistim .annem de bir suru almis getirmiş .yine de giudirdim.kusuyor değiştirmek zorunda kaliyordun.çok kusmuyordu kizin ama sut lekesi oluyordu .bir göğsünü emzirirken bazen öteki akiuor farkrymiyorsun lohusalikta.
sik sik bebegi yikayip değiştiriyorsunuz.bizde de kiyafet çok çeşit çeşit giydirdim.çok zevkli bisey .eskimediler simdi ikinci kizim giyecek nasip olursa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…