2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim hepimiz de ayniydik bakma cok alma dedimize olk bebekte heycanla aliniyorr guzel gunlerde kullanin sadece buyuklu kucuklu al ki aldinin hepsini giyebilsin

canım doğru söylüyorsun.. arkadan gelen olursa inşallah ona kalır.. yada arkadaşlarına kuzenlerine kalır inşallah.. zaten bebişler çok kirletiyorlarmış.. hep arkadaşlarım senin gibi söylüyor.. inşallah kullanırız bizde güzel güzel :)

Canim hepimiz de ayniydik bakma cok alma dedimize olk bebekte heycanla aliniyorr guzel gunlerde kullanin sadece buyuklu kucuklu al ki aldinin hepsini giyebilsin

sağol kuzumm.. hepimiz güzel günlerde giydirelim bebişlerimize inşallah.. ama büyüklü küçüklü aldım canım.. 0-3 çoğunlukta olsa da 3-6 da aldık bazılarını.. yenidoğan da var.. anneannesinin dedesinin de ilk torunu ağlayıp duruyorlar.. herşeyden almışlar onlarda.. ne hastane çıkışı kalmış ne ufacık çorapları.. hepsini almışlar.. kıyamam çok özeniyorlar.. teyzeleri getirdiler küçücük küçücük süslü elbiseler.. bi sürü oldu haliyle.. ama seve seve ölüyorumm öyle güzeller ki. :)

Merhaba kızlar. Ben de az önce markafoni den bebek bezi aldım. Baya indirimli bakın isterseniz.99 tl lik bir paket vardı. 108 tane 1 no bez 104 2 no bez 12 li alt değiştirme bezi.ve 3 paket Yenidoğan ıslak mendil...Bana fiyati iyi geldi.prima premium care..

Ben 1 kilo aldım cnm.lcw den ben de aldım hamile pantolonu cok rahat ettim malum kış belim de sıcacık :) ben de hep evdeyim yürümeye başlamadım

Maşallah subanallah

Maşallah prensese kıyafeti herseyi hazırsa ismi de hazırdır
Hangi hastaneyle ne kadara anlastiniz

Fiyatı çok iyiymiş canım hayırlı olsun. Ben de almak için erken mi acaba diye karar veremiyorum. 7.aydan sonra alayım diyorum

Kızlar bugün bebemin arabasını aldıkkkk. Casual aldık hem araba hemde ana kucağı. Yerden yüksek,kocaman tekerlekleri var. Sonunda buda aradan çıktı.
Biz de dün akşam aldık arabamızı Casual cadillac aldık çok beğenerek. İnşallah mutlu günlerde kullanmak nasip olur hepimize

Biz de dün akşam aldık arabamızı Casual cadillac aldık çok beğenerek. İnşallah mutlu günlerde kullanmak nasip olur hepimize
Hadiii yaaaa, aynı zamanda aynı modeli almışız.bizimki cadillac air travel diye geçiyo.erkk bk diy beyaz mavi olanını aldık. Çok tatlı içime çok sindi ve çok kaliteli druyor. Çok çuk fiyatıda yoktu diğeerine göre. Satışçı çocukta bayağ övdü. Çok ödülü falan varmış. Sen nasıl karar verdin hangi renk

Kizlar merhabaaaa
Ya herkes minigini hissetmeye basladi mi , ben hala emin olamıyorum. Yalniz degilimdir sanirim. Ilk gebelik. 20.haftada hissedersin diyen de var. Aaa hala hissetmedin mi diyen de ... belki de çok sabirsizim
Bu arada bebek arabasi ve besik olayini da dusunmeye basladim. Beşik te genel olarak oyun parklari onerilmis sanirim. Bebek arabasinda da uygun fiyat ve kullanisli bisiler ariyorum. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Kızlar bugün bebemin arabasını aldıkkkk. Casual aldık hem araba hemde ana kucağı. Yerden yüksek,kocaman tekerlekleri var. Sonunda buda aradan çıktı.

Hayirli ugurlu olsn canm Allah saglikla kullanmayi nasip etsn insallhh

Oyle canm insanin icinden iki cinsiyette de cocugum olsn diye gecer basta belki ama nasip tabi ki.. Yani keisnlikle onemli olan saglikli olmalari ve onemli olan yetistirilmeleri.. Bi tanidigimizin iki oglu var inan oyle tatlilar ki abi kardes her seyi beraber yapiyolar, odevlerinde her seylerinde yardimci oluyolar birbirlerine ve nasi tatlilar masallah.. Beraber uyuyolar cogu zamanda.. Annelerine de oyle baglilar oyle cekiniyolar ki hem de her seyi paylasiyolar valla imreniyorm masallah

Valla ben de internetten cok alisveris yapiyorm.. Carters ve baby cornerdan aldm simdiye kadr ikisinin de kalitesi gayet guzel.. Carters biraz pahali ama dgisik modelleri var cok hos ama her syi almak icn butceyi zorlar zaten de o akdr gerek yok.. Baby corner daha orta pahalilikta ve bence gayet iyi.. Ben en kullanislilarin kisa kollu zibin + hirka + patikli pantolon(sadece ilk ay icn boyle aldm) + sapka eldiven onluk diye dusunuyorm.. Fazla parcalar aslnda gereksiz.. Arakdasm yeni dogum yapti ve hastanede de zaten o ic zibinlari falan hic kullanmams hemsireler ve kendi de hic giydirmedi eldiveni de surekli kullanmam ama ilk dogdugunda takariz diye dusundm.. Ve ince battaniyeler yaz icin.. Bi tane ornek takim paylsiyorm ekte aldiklrimdan..

Masllah fistik kizimizaaa cok sevindm canm ne guzel haberlerle gelmissin.. Iyi etmissin insan heves ediyor tabi ki almadan olmuyor yapcak bi sey yok

Eklentiler

• image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 104
hayırlı olsun canım ben de iki hafta sonraya aldım ayrıntılı ultrason raddevusunu inşallah ben de güzel haberlerle gelirim. bu arada doğunm tarihlerimiz aynı ve benim de kızım olacak hayırlısıyla. benim ikinci çocuğm ve sezeryan olacağı için muhtemelen ağustosu bulmayacak bu arada hangi hastaneyle anlaştın belki hastanemiz de aynı çıkar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…