Canim hepimiz de ayniydik bakma cok alma dedimize olk bebekte heycanla aliniyorr guzel gunlerde kullanin sadece buyuklu kucuklu al ki aldinin hepsini giyebilsinmerhaba kızlar günaydınnn..
Şükürler olsun detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti..dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
kızımın güzel bir yüzü olduğunu söyledi..
İnanılmaz iyi hissettim.. tüm organlarına baktı.. kan hacmimize baktı.. bebeğim iyi besleniyormuş şükürler olsun..
Doğum tarihimiz tahmini olarak temmuz sonuna geliyormuş.. Bunu öğrenince de biraz duygusallaştım..çünkü biz tüp bebeğiz.. bu günleri görebildik ya şükürler olsun Rabbime binlerce kez..
hastanemizi netleştirdik fiyatta anlaştık.. tabi bu kadar şeyin üstüne kızıma yeni kıyafetlerde aldım ödül olarak..Burada ki tüm tecrübeli annelerin söylediklerinin aksine çok fazla eşyası var artık kızımın.. neredeyse hergüne bir kıyafet giyecek.. ama benii anlayacağınızı tahmin ediyorummmm
Kızımın güzel teyzoşları ve minik kardeşlerii.. İyi haberlerin darısı başınıza olsun inşallah.. Rabbimmm tüm meleklerimizi korusun.. Annelerine sağ salim kavuştursun kurban olduğummmmmm
hayalimm77 canim gözün aydin.biizm de haftaya ayrintilimz .ilk defa gideceğim.ilk kizimda girmemistim.ayrintili olarak görmek çok heyecan verici biseydir.ilkinde benim de çok kıyafet aistim .annem de bir suru almis getirmiş .yine de giudirdim.kusuyor değiştirmek zorunda kaliyordun.çok kusmuyordu kizin ama sut lekesi oluyordu .bir göğsünü emzirirken bazen öteki akiuor farkrymiyorsun lohusalikta.
sik sik bebegi yikayip değiştiriyorsunuz.bizde de kiyafet çok çeşit çeşit giydirdim.çok zevkli bisey .eskimediler simdi ikinci kizim giyecek nasip olursa .
Canim hepimiz de ayniydik bakma cok alma dedimize olk bebekte heycanla aliniyorr guzel gunlerde kullanin sadece buyuklu kucuklu al ki aldinin hepsini giyebilsin
Ben 1 kilo aldım cnm.lcw den ben de aldım hamile pantolonu cok rahat ettim malum kış belim de sıcacık :) ben de hep evdeyim yürümeye başlamadımBir de kaçar kilo aldiniz kızlar simdiye kadarben hamile kalmadan önce biraz zayiflamistim. Yavas yavas eski kiloma gelmeye başlıyorum. 3-3, 5 kilo aldim. Dikkat etmeye çalışıyorum az ve sık yiyorum ara öğünler falan. Ama yürüyüşe baslayamadim daha. Dün 2tane hamile pantalonu aldim lcw den. Yuksek bel pantalonlari giymek istemiyordum hafiften sıkmaya baslamisti. Cok rahat ettim iyi ki almisim iki beden aldim ilerde kilo alinca digerini giyerim :)
Maşallah subanallahmerhaba kızlar günaydınnn..
Şükürler olsun detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti..dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
İnanılmaz iyi hissettim.. tüm organlarına baktı.. kan hacmimize baktı.. bebeğim iyi besleniyormuş şükürler olsun..
Doğum tarihimiz tahmini olarak temmuz sonuna geliyormuş.. Bunu öğrenince de biraz duygusallaştım..çünkü biz tüp bebeğiz.. bu günleri görebildik ya şükürler olsun Rabbime binlerce kez..
hastanemizi netleştirdik fiyatta anlaştık.. tabi bu kadar şeyin üstüne kızıma yeni kıyafetlerde aldım ödül olarak..Burada ki tüm tecrübeli annelerin söylediklerinin aksine çok fazla eşyası var artık kızımın.. neredeyse hergüne bir kıyafet giyecek.. ama benii anlayacağınızı tahmin ediyorummmm
Kızımın güzel teyzoşları ve minik kardeşlerii.. İyi haberlerin darısı başınıza olsun inşallah.. Rabbimmm tüm meleklerimizi korusun.. Annelerine sağ salim kavuştursun kurban olduğummmmmm
merhaba kızlar günaydınnn..
maşallah canım sana ne güzel kilo almamışsınBen 1 kilo aldım cnm.lcw den ben de aldım hamile pantolonu cok rahat ettim malum kış belim de sıcacık :) ben de hep evdeyim yürümeye başlamadım
Fiyatı çok iyiymiş canım hayırlı olsun. Ben de almak için erken mi acaba diye karar veremiyorum. 7.aydan sonra alayım diyorumMerhaba kızlar. Ben de az önce markafoni den bebek bezi aldım. Baya indirimli bakın isterseniz.99 tl lik bir paket vardı. 108 tane 1 no bez 104 2 no bez 12 li alt değiştirme bezi.ve 3 paket Yenidoğan ıslak mendil...Bana fiyati iyi geldi.prima premium care..
Biz de dün akşam aldık arabamızıKızlar bugün bebemin arabasını aldıkkkk. Casual aldık hem araba hemde ana kucağı. Yerden yüksek,kocaman tekerlekleri var. Sonunda buda aradan çıktı.
Hadiii yaaaa, aynı zamanda aynı modeli almışız.bizimki cadillac air travel diye geçiyo.erkk bk diy beyaz mavi olanını aldık. Çok tatlı içime çok sindi ve çok kaliteli druyor. Çok çuk fiyatıda yoktu diğeerine göre. Satışçı çocukta bayağ övdü. Çok ödülü falan varmış. Sen nasıl karar verdin hangi renkBiz de dün akşam aldık arabamızıCasual cadillac aldık çok beğenerek. İnşallah mutlu günlerde kullanmak nasip olur hepimize
Herkes birden alacaksın diyor bakalım bende merakla bekliyorum bebişler sağlıklı olsunlar da kilo alıp verilir :)maşallah canım sana ne güzel kilo almamışsın
Aynen Can'ım ya kızınında erkeğinde kokusu cennetten kurban olsunlar hoşgeldiler hayatımıza :)Bende kizim olsa diyenlerdenim ama oglumada sevindim . Abi kardes birbirlerine arkadaş olur öyle düşün
Kızlar bugün bebemin arabasını aldıkkkk. Casual aldık hem araba hemde ana kucağı. Yerden yüksek,kocaman tekerlekleri var. Sonunda buda aradan çıktı.
Selam teyzeleri bizde bugün cinsiyeti öğrendik.. İkinci oğlumuz geliyor :) başlarda çok tuhaf karşıladım ama şimdi yavaş yavaş içime sindiriyorum.. Kızı erkeği fark etmez tabi ama bir de kızım olsun diye çıkmıştım yola:) neyse anlaşılan 3 üncüyü de yapacam belki onda kızım olur :)
Kızlar bebek giyiminde hangi markaları ve siteleri önerirsiniz?
Daha çok netten alışveriş yapacak gibiyim,burada seçeneğim pek yok.Model güzel olsa da yumuşaklığı,kalitesi çok önemli biliyiorsunuz. Nedenleri tavsiye edersiniz ve daha çok neler almalıyız ilk etapta?
merhaba kızlar günaydınnn..
7 kilo aldim ve cok sistim dikkat etmeye calisiyorum ama ne faydaHerkes birden alacaksın diyor bakalım bende merakla bekliyorum bebişler sağlıklı olsunlar da kilo alıp verilir :)
hayırlı olsun canım ben de iki hafta sonraya aldım ayrıntılı ultrason raddevusunu inşallah ben de güzel haberlerle gelirim. bu arada doğunm tarihlerimiz aynı ve benim de kızım olacak hayırlısıyla. benim ikinci çocuğm ve sezeryan olacağı için muhtemelen ağustosu bulmayacak bu arada hangi hastaneyle anlaştın belki hastanemiz de aynı çıkar:))merhaba kızlar günaydınnn..
Benimki kız canımŞuan formda cinsiyeti açıklanan hiç kız bebis yok sanırım dimi ilk kime nasip olcak merak ettim genelde hep bebisler erkek de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?