- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
benimki de kız kız çok varBenimki kız canım
hayırlı olsun hepsi çok güzelKızlar bizde bugün bunlara karar verdik gibi
Birazcık daha dikkat edersin bundan sonrası için annesi.keşke kiloların bebeğe bi faydası olsa.havalar biraz daha ısınsın yürüyüşler başlar dengeleriz7 kilo aldim ve cok sistim dikkat etmeye calisiyorum ama ne fayda
hiçte değil, markaya,modele karar verip alana kadar 1 ay geçer zatenMerhaba arkadaşlar 1 ağustosta bekliyoruz bebeğimizi.. Sizce bebek odası hazırlığı için erken mi?
çilekli olana bayıldım ya, nerden aldın??
Hepsi çok güzel. Ben dün c&a yı gezdim hem ucuz hem de sevimli şeyler var.
gKızlar bizde bugün bunlara karar verdik gibi
m care..
Maşallah prensese kıyafeti herseyi hazırsa ismi de hazırdır
Hangi hastaneyle ne kadara anlastiniz
Masllah fistik kizimizaaacok sevindm canm ne guzel haberlerle gelmissin.. Iyi etmissin insan heves ediyor tabi ki almadan olmuyor yapcak bi sey yok
hayırlı olsun canım ben de iki hafta sonraya aldım ayrıntılı ultrason raddevusunu inşallah ben de güzel haberlerle gelirim. bu arada doğunm tarihlerimiz aynı ve benim de kızım olacak hayırlısıyla. benim ikinci çocuğm ve sezeryan olacağı için muhtemelen ağustosu bulmayacak bu arada hangi hastaneyle anlaştın belki hastanemiz de aynı çıkar:))
LCWaikiki den aldım canım.çilekli olana bayıldım ya, nerden aldın??
LCWaikiki den aldım canım.çilekli olana bayıldım ya, nerden aldın??
Suan morhipoda gap var mesela tavsiye ederim. Oğluma kullandığım markalar arasında. Mothercare ın badi tulum kıyafetlerini , B&G ve gap kıyafetlerini , iki yıldır da Uspa alıyorum gerçi şimdi bebek içinde çıkarmış almadım hiç ondan ama büyük yaşlar için olanlarından memnun kaldım.
Sana tavsiyem alabildiğinin en azını al.ben oğlumà bebeklik dönemi için çok az kıyafet almistim yine de yepyeni kaldılar inşallah bebeğim kullanacak şimdi. Mesela şimdiki dönemler için biraz daha fazla kıyafet gerekiyor. Kendisi yemek yiyor ya da dışarıda daha fazla vakit gecirdiginden daha çok kıyafet kirletiyor fln ki hala bir bir kıyafet arttiriminda bulunuyorum. Ne kadar ihtiyaç olsada o yaş dönemi kullanıyor.
Gözünüz aydın,çok sevindim güzel geçmesine.Ne güzel herkesin hevesli,heyecanlı olması çok mutlu edici.İlk çocuk olunca insan bir sürü şey almak istiyor değil mi :)merhaba kızlar günaydınnn..
Şükürler olsun detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti..dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
kızımın güzel bir yüzü olduğunu söyledi..
İnanılmaz iyi hissettim.. tüm organlarına baktı.. kan hacmimize baktı.. bebeğim iyi besleniyormuş şükürler olsun..
Doğum tarihimiz tahmini olarak temmuz sonuna geliyormuş.. Bunu öğrenince de biraz duygusallaştım..çünkü biz tüp bebeğiz.. bu günleri görebildik ya şükürler olsun Rabbime binlerce kez..
hastanemizi netleştirdik fiyatta anlaştık.. tabi bu kadar şeyin üstüne kızıma yeni kıyafetlerde aldım ödül olarak..Burada ki tüm tecrübeli annelerin söylediklerinin aksine çok fazla eşyası var artık kızımın.. neredeyse hergüne bir kıyafet giyecek.. ama benii anlayacağınızı tahmin ediyorummmm
Kızımın güzel teyzoşları ve minik kardeşlerii.. İyi haberlerin darısı başınıza olsun inşallah.. Rabbimmm tüm meleklerimizi korusun.. Annelerine sağ salim kavuştursun kurban olduğummmmmm
Çok sağol canım dikkate alacağım söylediklerini. şu onlu takımlara çok da gerek yok yani.Gösterdiğin tarzda takımlar bulmaya çalışayım.Bir tane battaniyemiz var ama bir sürü alaşım var ya :) En çok ay konusunda sıkıntı yaşıyorum yanı kaç aylık almalıyım bu gösterdigin tarzda kıyafetleri 0-3ten 3-6 dan kaçar tane olmalı?Hayirli ugurlu olsn canm Allah saglikla kullanmayi nasip etsn insallhh
Valla ben de internetten cok alisveris yapiyorm.. Carters ve baby cornerdan aldm simdiye kadr ikisinin de kalitesi gayet guzel.. Carters biraz pahali ama dgisik modelleri var cok hos ama her syi almak icn butceyi zorlar zaten de o akdr gerek yok.. Baby corner daha orta pahalilikta ve bence gayet iyi.. Ben en kullanislilarin kisa kollu zibin + hirka + patikli pantolon(sadece ilk ay icn boyle aldm) + sapka eldiven onluk diye dusunuyorm.. Fazla parcalar aslnda gereksiz.. Arakdasm yeni dogum yapti ve hastanede de zaten o ic zibinlari falan hic kullanmams hemsireler ve kendi de hic giydirmedieldiveni de surekli kullanmam ama ilk dogdugunda takariz diye dusundm.. Ve ince battaniyeler yaz icin.. Bi tane ornek takim paylsiyorm ekte aldiklrimdan..
Masllah fistik kizimizaaacok sevindm canm ne guzel haberlerle gelmissin.. Iyi etmissin insan heves ediyor tabi ki almadan olmuyor yapcak bi sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?