2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
TE="sultanseda, post: 45592215, member: 205865"]hayırlı olsun hepsi çok güzel[/QUOTE]

teşekkür ederiz

Oda almak isteyen arkadaşlar esas ne kadar erken alsaniz o kadar iyi . Sipariş üzerine yaptiriyorsaniz eğer illa ki bir geç kalma yaşanıyor . Boyası vs havalandırılması fln gerekiyor ne kadar kokusuz fln deselerde her boyada koku oluyor önceden yerleştirip havalandirilmasi o açıdan iyi

Kizlar iyi pazarlar. Sizlere bisey danismak istiyorum ara sira su gibi akintisi olan var mi normal her zaman gelen akinti gibi degil resmen su . biraz idrara sıkışmıştım acaba idrar mi kacirdim ki cok korkiyorum ya bebegin suyu degildir di mi

Maşallah prensese kıyafeti herseyi hazırsa ismi de hazırdır
Hangi hastaneyle ne kadara anlastiniz

canım imi Ela olacak Allah naip ederse..
fulya acıbadem hastanesi yaklaşık 11 bin gibi bir fiyat çıkardı.. ancak özel sağlık sigortam var ve annem acıbademde hemşire.. o sebeple 2500 falan olacak maksimum.. o şekilde anlaştık canım..

Masllah fistik kizimizaaa cok sevindm canm ne guzel haberlerle gelmissin.. Iyi etmissin insan heves ediyor tabi ki almadan olmuyor yapcak bi sey yok

evet canım yaa ne yapayım.. çok hevesleniyoruz tabi.. Rabbim sizlerinde güzel güzel haberlerinizi almayı nasip etsin canım..

fulya acıbadem canım.. inşallah sizde güzel haberlerle gelirsiniz.. Bizim ultrasonumuzu da prof.dr. rıza madazlı değerlendirdi.. Tavsiye ederim işinin ehli bir dr..

Arkadaşlar kasık agrisi olan var mi ya bu aylarda oluyo muydu iki gündür cok ağrıyor :/

Cok tesekkür ederim,bakacagim söylediğin markalara.İlk dönemlerde de çok kirleniyo,kusuyo filan diyorlar ya o yüzden alayın diyorum ama 3-6 aylık mi 1-3 aylık mi alsam ilk etapta bilemedim.

Gözünüz aydın,çok sevindim güzel geçmesine.Ne güzel herkesin hevesli,heyecanlı olması çok mutlu edici.İlk çocuk olunca insan bir sürü şey almak istiyor değil mi :)

Çok sağol canım dikkate alacağım söylediklerini. şu onlu takımlara çok da gerek yok yani.Gösterdiğin tarzda takımlar bulmaya çalışayım.Bir tane battaniyemiz var ama bir sürü alaşım var ya :) En çok ay konusunda sıkıntı yaşıyorum yanı kaç aylık almalıyım bu gösterdigin tarzda kıyafetleri 0-3ten 3-6 dan kaçar tane olmalı?

Moralim çok bozuk sinirlerim laçka oldu artık bebeği mi her gün azda olsa hissediyordum bugün hiç hissetmedim birşey olmamıştır dimi bugün çok ağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…