- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Kizlar iyi pazarlar. Sizlere bisey danismak istiyorum ara sira su gibi akintisi olan var mi normal her zaman gelen akinti gibi degil resmen su . biraz idrara sıkışmıştım acaba idrar mi kacirdim ki cok korkiyorum ya bebegin suyu degildir di mi
Cnm ben iki gundur baya yoruldum galiba dugunumuz vardi koyde oynamadim ama yine de az cok yoruluyo insan bi de afedersin cisimi tutmak zorunda kaldim bi sure ondan sonra geldi o su gibi akinti sonrasinda da kasik agrisi oldu simdi iyiyim su gibi akinti da normal akintiya donmus gibi ins sorun yoktur bebislerimizde cnnGeçen hafta bende de çok fazla oldu .hala oluyor.su gibi.afedersin .kacirdigimi bile dusunuyodum.inş .sikinti olmaz.idrar tahlili yaptirdim.çok az enfeksiyon cikti .su icmrm gerekiyor ama unutuyorum gün içerisinde içmeyi .
evet canım yaa ne yapayım.. çok hevesleniyoruz tabi.. Rabbim sizlerinde güzel güzel haberlerinizi almayı nasip etsin canım..
Cok tesekkür ederim,bakacagim söylediğin markalara.İlk dönemlerde de çok kirleniyo,kusuyo filan diyorlar ya o yüzden alayın diyorum ama 3-6 aylık mi 1-3 aylık mi alsam ilk etapta bilemedim.
Gözünüz aydın,çok sevindim güzel geçmesine.Ne güzel herkesin hevesli,heyecanlı olması çok mutlu edici.İlk çocuk olunca insan bir sürü şey almak istiyor değil mi :)
Çok sağol canım dikkate alacağım söylediklerini. şu onlu takımlara çok da gerek yok yani.Gösterdiğin tarzda takımlar bulmaya çalışayım.Bir tane battaniyemiz var ama bir sürü alaşım var ya :) En çok ay konusunda sıkıntı yaşıyorum yanı kaç aylık almalıyım bu gösterdigin tarzda kıyafetleri 0-3ten 3-6 dan kaçar tane olmalı?
Canım neden bu kadar kendini üzüyorsun ki sen ?Moralim çok bozuk sinirlerim laçka oldu artık bebeği mi her gün azda olsa hissediyordum bugün hiç hissetmedim birşey olmamıştır dimi bugün çok ağladım.
Bugün moralim çok bozuktu ondan hiç hissedemedim buraya üye olurken doktor boş gebelik olabilir demişti o ara uye olmuştum o zaman öyle yazdım ne biliyim eşim sinirleri mi bozdu bugün.Canım neden bu kadar kendini üzüyorsun ki sen ?
Daha haftan küçük bir hissedip bir hissedememen çok normal
Nickin bile üzgün ya,bu duygudurumdan çıkamıyor musun?
Eslere bakma sen benimkide bikacgun önce bozdu sinirlerimi boşver moralini bozma cnmBugün moralim çok bozuktu ondan hiç hissedemedim buraya üye olurken doktor boş gebelik olabilir demişti o ara uye olmuştum o zaman öyle yazdım ne biliyim eşim sinirleri mi bozdu bugün.
Canimm bnm hepsi çok güzel Güle güle giysin ins yavrun nerden biliyorsun blki sağlıklı olacak bebeğin allah bilir canım onu bnm etrafımda çok öyle dr ların Dawn deyiptee sağlıklı olan hep olumlu düşün sen hamileliğin i üzüntü ile geçirme annesi o seni hissediyor seni çok iyi anliyorum rabbim sana güç sabır versin insGünaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
Çok sağol canım ben de dua ediyorum bol bol elimden başka bir şey gelmiyorCanimm bnm hepsi çok güzel Güle güle giysin ins yavrun nerden biliyorsun blki sağlıklı olacak bebeğin allah bilir canım onu bnm etrafımda çok öyle dr ların Dawn deyiptee sağlıklı olan hep olumlu düşün sen hamileliğin i üzüntü ile geçirme annesi o seni hissediyor seni çok iyi anliyorum rabbim sana güç sabır versin ins
biz iki aydır araştırıyorduk zaten, çoğu marka ve modele bakmıştık, en içimize sineni o olmuştu. Diğerlerine kıyasla daha kullanışlı olduğuna karar verdik, ayrıca çok hafif. En çok cezbedeni de o, ben biraz ufak tefek olduğum için arabanın ve pusetin ağırlığı çok önemliydiHadiii yaaaa, aynı zamanda aynı modeli almışız.bizimki cadillac air travel diye geçiyo.erkk bk diy beyaz mavi olanını aldık. Çok tatlı içime çok sindi ve çok kaliteli druyor. Çok çuk fiyatıda yoktu diğeerine göre. Satışçı çocukta bayağ övdü. Çok ödülü falan varmış. Sen nasıl karar verdin hangi renk
Ben de şimdiden 7 kilo aldım. Doğum zamanı nasıl olurum bilemiyorum, kendimden korkuyorum açıkçasıben 5 kilo aldım bu hızla gidersem doğuma kadar patlayabilirim:))
Canım bende de aynı şey var. doktoruma sordum rengi yeşile dönük ya da kokulu değilse sıkıntı yokmuş. Bir de aşırı derecede gelmediyse. Beklenen bir durummuş yani.Kizlar iyi pazarlar. Sizlere bisey danismak istiyorum ara sira su gibi akintisi olan var mi normal her zaman gelen akinti gibi degil resmen su . biraz idrara sıkışmıştım acaba idrar mi kacirdim ki cok korkiyorum ya bebegin suyu degildir di mi
Cadillac alan anneciler hayırlı olsun güle güle kullanınnerden ne kadar à aldiniz
Güle Güle kullanın canımmm, o kadar arabanın içinde görünce daha da bi içime sindi benimde, dediğin gibi hem hafif,hemde güvenlik sertifikası benimde çok hoşuma gitti, anakucağını takınca bayağ yukarda oluyor oda çok hoşuma gitti. Bende boy 1.55 bebeğe daha rahat hakim olurum diye düşündüm,diğerleri hep aşağıdaydı.biz iki aydır araştırıyorduk zaten, çoğu marka ve modele bakmıştık, en içimize sineni o olmuştu. Diğerlerine kıyasla daha kullanışlı olduğuna karar verdik, ayrıca çok hafif. En çok cezbedeni de o, ben biraz ufak tefek olduğum için arabanın ve pusetin ağırlığı çok önemliydi
2016 model olanından aldık. Artık fransa üretmeye başlamış, adac testini de geçmiş. Güvenilirliği de kanıtlanmış yani. Ve evet dediğin gibi fiyatı çok uygun, biraz da pazarlık yapınca gayet iyi oldu
Bizim ilk çocuğumuz kız olacak hayırlısıyla, ama ikincisi erkek olursa diye krem rengini tercih ettik, unisex bir renk olsun dedik
Teşekkür ederim, inşallah hayırlısıla kullanmak nasip olur. Ben Ankaradayım canım, Toker Bebe den aldım. Biraz pazarlıkla 900 TL'ye aldık bizCadillac alan anneciler hayırlı olsun güle güle kullanınnerden ne kadar à aldiniz
canımmm yazdıkların o kadar güzel ki.. ne olursa olsun o senin meleğin tabiii.. ama şöyle içini rahatlatacak bi şey söyleyeyimm bizim bi arkadaşın bebeğindede kalpte parlama görüldü o da hemen test yaptırdı hani kan alıp yurt dışına yolluyolar ya o testten.. sonuç temiz çıktı ve geçebiliyor doğuma kadar... iyi düşün iyi olsunn içini ferah tut güzeller güzeli sağlıklı bi prensesin olcak Allahın izniyle...Günaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?