2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Geçen hafta bende de çok fazla oldu .hala oluyor.su gibi.afedersin .kacirdigimi bile dusunuyodum.inş .sikinti olmaz.idrar tahlili yaptirdim.çok az enfeksiyon cikti .su icmrm gerekiyor ama unutuyorum gün içerisinde içmeyi .

Geçen hafta bende de çok fazla oldu .hala oluyor.su gibi.afedersin .kacirdigimi bile dusunuyodum.inş .sikinti olmaz.idrar tahlili yaptirdim.çok az enfeksiyon cikti .su icmrm gerekiyor ama unutuyorum gün içerisinde içmeyi .
Cnm ben iki gundur baya yoruldum galiba dugunumuz vardi koyde oynamadim ama yine de az cok yoruluyo insan bi de afedersin cisimi tutmak zorunda kaldim bi sure ondan sonra geldi o su gibi akinti sonrasinda da kasik agrisi oldu simdi iyiyim su gibi akinti da normal akintiya donmus gibi ins sorun yoktur bebislerimizde cnn

evet canım yaa ne yapayım.. çok hevesleniyoruz tabi.. Rabbim sizlerinde güzel güzel haberlerinizi almayı nasip etsin canım..

Amin canm insallah benm de 1 nisanda.. Heyecanla bekliyormm.. Yarn da rutin kontrolumuz var..

Battaniye bence de bi kac tane lazm ama aslnda cok da abartmamak lzm.. Valla ben takim olarak 0-3 ay 5-6 tane alirm diye dusndm hastane cikislari dahil... Bol bol kisa kol citcitli body alirm.. Sonucta ust daha cabuk kirlenir gibi geliyo ne bilim.. Bi de yaz mevsimi olcak ya terleme de olabilir sanki.. Gerektinde hirka giydirirm.. 3-6 ay arasi; benm abimin dugunu olacak bir de annemlerde yani baska sehirde de cok kalcagm bu nedenle hem de cabuk buyuyorlar ve belki dogduktan bi ay sonra da giyebilir yani onlari.. O yuzden daha cok bu kisimdan aldm simdiye kadr daha da alirm guzel bi sey gorunce dayanamiyorm kisitlmaya da calisiyorm kendimi ama heves iste sayi vermek zor ama eksik olsa da dogunca tamamlanir en kotu bi 3-4 takim olsa bile hediye gelen de olur belki de baska 0-3 ay ihtiyacimz olmaz.. Yani tabi bunlr benm dusuncelerm ve ilk bebegm.. Tecrubeli anneler ne derr bilememm

Kusma olayı oluyor evet ama o da biraz annecilerden kaynaklanıyor. Hamilelik döneminden kıyaslayın kendinizle.ilk zamanlar bebeginizde öyle hassas. Ben şuan 4 ay dolacak yemekten hemen sonra kalkıp birseyler yapsam çıkarıyorum. Bebişler de emzirince hemen alıp pat kut ovalama gaz çıkarma olayina girersen kusar. Memede uyusada biraz kucağında tutup daha sonra sakin sakin gazını çıkarınca hiç yaşamazsınız insallah.
Ayrıca kussada her daim önlük kullanılıyor. 3 4 ay sonra çeşme gibi ağızlarının suyu akıyor

Moralim çok bozuk sinirlerim laçka oldu artık bebeği mi her gün azda olsa hissediyordum bugün hiç hissetmedim birşey olmamıştır dimi bugün çok ağladım.
Canım neden bu kadar kendini üzüyorsun ki sen ?
Daha haftan küçük bir hissedip bir hissedememen çok normal
Nickin bile üzgün ya,bu duygudurumdan çıkamıyor musun?

Canım neden bu kadar kendini üzüyorsun ki sen ?
Daha haftan küçük bir hissedip bir hissedememen çok normal
Nickin bile üzgün ya,bu duygudurumdan çıkamıyor musun?
Bugün moralim çok bozuktu ondan hiç hissedemedim buraya üye olurken doktor boş gebelik olabilir demişti o ara uye olmuştum o zaman öyle yazdım ne biliyim eşim sinirleri mi bozdu bugün.

Bugün moralim çok bozuktu ondan hiç hissedemedim buraya üye olurken doktor boş gebelik olabilir demişti o ara uye olmuştum o zaman öyle yazdım ne biliyim eşim sinirleri mi bozdu bugün.
Eslere bakma sen benimkide bikacgun önce bozdu sinirlerimi boşver moralini bozma cnm

Sıcacık ağustos ayının sımısıcak anaları hepinizi selamlıyorum. Bakmayın böyle neşeli giriş yaptığıma 2 gündür hastanelerde perişanlık yaşıyorum bi tost yiyim dedim zehirlendim! Afedersiniz kus kus içim dışıma çıktı! Bayılıp ayıldım resmen gebeliğin 2.ayını X 4 yaşadım şimdi iyiyim şükürler olsun. Minişkom da iyi
M melekler-engelchen canım tüm samimiyetimle söylüyorum hep dualarımdasın. İnşallah nasip olursa doğumda da dua edecem sana. Allah yar ve yardımcın olsun. Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma. Allah de ötesini bırak!

Ciciler alınmış maşallah. Güle güle güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Eminim ki her biri çok yakışacak.

Arkadaşlar ilk oğlumda 5 takım aldım bin pişman oldum ki ben neden daha fazla almadım diye! Çok kusan bir bebekti Bebek reflüsü olduğu için emzirme arasında gazını çıkarsam da hemen kaldırmasam da hep kustu! Ayrıca çok da kaka yapardı çoğu kez de bulaşırdı. Her gün yıkıyorsun tamam,hava sıcak çamaşır hemen kuruyor o da tamam ama her gün ütü gerçekten lohusa kafası için pek akıl işi değil takım olmasa da tek üst ve tek altlar alıp onları takım yapabilirsiniz. Az kıyafet alınca ilk 1 hafta uyumlu giydirdim sonrasında çocuk cümbüş yaşadı gerçi baktık olmuyor bi dünya daha alış veriş yaptım ama neyse.. Hediye gelenleri hiç saymıyorum. İnanamayacağınız kişiler inanamayacağınız zevkte şeyler getirerek sizi Şok'tan Şok'a sokuyor demedi demeyin bir çoğunu giydirmedim bazılarını da afedersiniz çöpe attım (ama ben ona şurdan şu kalitede aldım falan fistan hiç demeyin)
Hastane çıkışına çok para verebilirsiniz ilk giyeceği kıyafetler özel olmalı benim düşüncem bu ama sonrakilerin çok pahalı aman aman çok kaliteli olmasına gerek yok zaten en fazla 3-4 kere giyebilecek. İlk yıkamada yamulmayacak dokusu pamuklu ürünler iyidir. İnternetten alıyorsanız bilmediğiniz markalardan almayın sonrasında pişman olmak var.
Oda işine gelince şimdiden bakmak mantıklı aslında. Çünkü karar vermek oldukça zor. Hem ballandıra ballandıra bakarsın en ince detayına kadar düşünürsün.

Hamileliğimden şu zamana öğrendiklerimi naçizane sizlerle paylaşmak istedim..
Hamile kaldığımda bir sevinç bir mutluluk dünya pespembe herkesler ne kadar iyi taakii bulantılar düşük tehlikesi ve korkular başlayana kadar. Allahım bitse de sonuna varsak dediğim pişmanlıklı korkulu oflu puflu günler..sonra onlar geçince aaaa ne güzelmiş homini yiyip içmeli sevimli pıtırcık haller bir alış veriş sevdası! Her şey en ince detayına kadar düşünülüyor tabi. Odasının gece lambasına bile günler harcıyorsun..sonra içindeki pahabiçilemez hareketleri kıymeti bilinmeli sonra insan çokça özlem duyabiliyor.. son aylarda devasa bir karın ağırlaşmış hareketler maraton koşmuşta yorulmuşçasına nefes nefese kalmalar,uykusu geceler..yeniden bitse de sonuna varsak lı günler..
Bir çoğumuzun hamileliği hayal ettiği gibi geçmiyor malesef;kiminizinki zor ve çetrefilli! Doğumla ilgili de bu konu aynı olacak malesefki tahmininden önce gelip anneciğini zorlayacak sabırsızlar olacaktır muhakkak. Öyle allı güllü fotolar varya bir çoğumuz onlardan çekilemeyeceğiz bazılarımız da günleeer sonra belki..bunları Üzülün stres olun diye yazmıyorum kesinlikle!! Öğrendiğim en güzel şeylerden biri hayal etmekten ziyade dua etmenin daha yardımcı olduğudur. Çünkü hayaller gerçekten yolda bırakabiliyor. İsterken mütevazı olmayın en bolunu en güzelini isteyin çünkü Rabbim e hiç bir şey fazla gelmez!
Hamileyken şunu yapmayacağım hatta 'asla' lı cümleler kurmayın bilin ki ilk önce onları yapacaksınız şimdiden akıl verenlere 'aaa tabi onu da denerim,tamam bir dahakini öyle yaparım vs vs' demeye başlayın ve bu duruma kendinizi alıştırın çünkü doğumdan sonra gelen istisnasız herkes(ana olanı da olmayanı da) muhakkak işinize burnunu sokacak şu şöyle bu böyle aaaa onunki şu kadar bu kadar,bu aç yok çok emzirdin,üşüdü,çok sıcakladı,kustu sıçtı falandı fistandı anlatıp çatal diliyle yaraladığı gibi kenefir gözleriylede içini oyacağı için hee hee deyip yalancı bir gülümsemeyle savuşturun! Size denilenleri pek umursamayın çünkü her kafadan bir ses çıkacağından hepsini bebe üzerinde denemek çılgınlık olur! Şimdiden şunu şöyle yaparım diye de düşünmeyin anne olunca o düşünceleriniz tümü olmasada çoğu değişecektir. İçinizden gelen İlahi bir güç size neyi Nasıl yapmanız gerektiğini öğretecektir. Bir sürü kitap okumuş falan fistan olabilirsiniz bunların hepsi teorik küçük çaplı yol gösterebilir. Keskin virajları yumuşak atlatmanızı sağlayabilir ama o viraj kısmı Baki'i! Kendinize Asgari stres maksimum güven sizi asla yarıyolda bırakmaz!
Son olarak da 'Cennet anaların ayakları altındadır' sözünün ne demek olduğunun farkına varıyorsunuz
Bu günümüze ve yaşadıklarımıza sonsuz şükürler olsun

Günaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen

Eklentiler

• image.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 80
Canimm bnm hepsi çok güzel Güle güle giysin ins yavrun nerden biliyorsun blki sağlıklı olacak bebeğin allah bilir canım onu bnm etrafımda çok öyle dr ların Dawn deyiptee sağlıklı olan hep olumlu düşün sen hamileliğin i üzüntü ile geçirme annesi o seni hissediyor seni çok iyi anliyorum rabbim sana güç sabır versin ins

Çok sağol canım ben de dua ediyorum bol bol elimden başka bir şey gelmiyor

biz iki aydır araştırıyorduk zaten, çoğu marka ve modele bakmıştık, en içimize sineni o olmuştu. Diğerlerine kıyasla daha kullanışlı olduğuna karar verdik, ayrıca çok hafif. En çok cezbedeni de o, ben biraz ufak tefek olduğum için arabanın ve pusetin ağırlığı çok önemliydi
2016 model olanından aldık. Artık fransa üretmeye başlamış, adac testini de geçmiş. Güvenilirliği de kanıtlanmış yani. Ve evet dediğin gibi fiyatı çok uygun, biraz da pazarlık yapınca gayet iyi oldu
Bizim ilk çocuğumuz kız olacak hayırlısıyla, ama ikincisi erkek olursa diye krem rengini tercih ettik, unisex bir renk olsun dedik

Canım bende de aynı şey var. doktoruma sordum rengi yeşile dönük ya da kokulu değilse sıkıntı yokmuş. Bir de aşırı derecede gelmediyse. Beklenen bir durummuş yani.

Cadillac alan anneciler hayırlı olsun güle güle kullanın nerden ne kadar à aldiniz

Güle Güle kullanın canımmm, o kadar arabanın içinde görünce daha da bi içime sindi benimde, dediğin gibi hem hafif,hemde güvenlik sertifikası benimde çok hoşuma gitti, anakucağını takınca bayağ yukarda oluyor oda çok hoşuma gitti. Bende boy 1.55 bebeğe daha rahat hakim olurum diye düşündüm,diğerleri hep aşağıdaydı.

Biz aslında Eminönü tarafına gittik,aklımızda alma fikri de yoktu ama,çok beğenince alalım dedik. ben 1200 aldım nakit fiyat. internet mağaza 1300 yazıyor, e bebekte falan da 1500 sanırım.

canımmm yazdıkların o kadar güzel ki.. ne olursa olsun o senin meleğin tabiii.. ama şöyle içini rahatlatacak bi şey söyleyeyimm bizim bi arkadaşın bebeğindede kalpte parlama görüldü o da hemen test yaptırdı hani kan alıp yurt dışına yolluyolar ya o testten.. sonuç temiz çıktı ve geçebiliyor doğuma kadar... iyi düşün iyi olsunn içini ferah tut güzeller güzeli sağlıklı bi prensesin olcak Allahın izniyle...
cicilerini de güle güle giysin fıstık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…