2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hepside birbirinden guzel ,sende canini sikma artik cicegim Allahin izni ile kızında sende çok mutlu olursunuz inşallah ,meleğini de üzme

Bebisin saglikli dogacak inssss sende bu gunleri gulumseyerek anacaksin

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin. Dünyada her şey insanlar için.

Eslere bakma sen benimkide bikacgun önce bozdu sinirlerimi boşver moralini bozma cnm
Kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum psikolojim bozuldu artık takmamaya çalışıyorum 3 gün iyiysem 5 gün kotuyum ne yapacağımı şaşırdım.

Kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum psikolojim bozuldu artık takmamaya çalışıyorum 3 gün iyiysem 5 gün kotuyum ne yapacağımı şaşırdım.
Canım bir uzmanda yardım mı alsan acaba? Gebelik depresyonu diye birşey var . Gebelik böyle stresle ağlamayla geçmez ki canım.Bebeğine yazık,sürekli bir stres halinde o da.

Kizlar ben de sey sorcaktm bi tane babannemiz 10 lu hastane cikisi almisti.. Onun disinda ben 10 lu almayi pek dusunmuyorm yani ic zibin ve battaniye her takimda olamsi gerekmiyo diye dusundm siz ne duaunuyosunz bu konuda??? Gereksiz kullanmayacagimiz parcalri alacagim yerde daha fazla kiyafet alirm

Canım bir uzmanda yardım mı alsan acaba? Gebelik depresyonu diye birşey var . Gebelik böyle stresle ağlamayla geçmez ki canım.Bebeğine yazık,sürekli bir stres halinde o da.
Canım tek başımayım çalışma hayatım bitti eşimin görevi nedeni ile doğudayız küçük bir ilçe dışarı çıkamıyorum nefes alamıyorum arkadaş yok tanıdık yok çok bunaldım doktor bile yok nasıl gidiyim en yakın doktor iki saatlik uzaklıkta gerçekten çok bunaldım ama yapacak hiç birşeyim yok eve tıkıldım kaldım eşim anlamıyo bu halimi atanamadığım için sürekli bunu dile getiriyo bunaldım çok bunaldım.

Mesela işe suradan baslayalım hemen adını degıstırır mısın arkadasım. Her moralimbozuk dedıgınde degılse de bozulur moralin. Sonra da bebek sahıbı olmak ıcın omrunu adayanları ve yıne de sahıp olamıyanları dusunup sukredelim. Sen aslında ne kadar sanslısın farkına var. Lütfen yapabılursınnn

Değişmiyo diye biliyorum isimi ben bakayım tekrar evet çok şanslıyım allahım aratmadı bekletmedi bile şukur ama eşim anlamıyo beni bu ruh halimi o anlamadıkça ben daha kotu oluyorum burada sizlerle sohbet ediyorum size dokuyorum içimi bunuda yapmasam daha kotu oluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…