- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Hepside birbirinden guzel ,sende canini sikma artik cicegim Allahin izni ile kızında sende çok mutlu olursunuz inşallah ,meleğini de üzmeGünaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
Bebisin saglikli dogacak inssss sende bu gunleri gulumseyerek anacaksinGünaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
İnşallah canım inşallah.Bebisin saglikli dogacak inssss sende bu gunleri gulumseyerek anacaksin
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin. Dünyada her şey insanlar için.canımmm yazdıkların o kadar güzel ki.. ne olursa olsun o senin meleğin tabiii.. ama şöyle içini rahatlatacak bi şey söyleyeyimm bizim bi arkadaşın bebeğindede kalpte parlama görüldü o da hemen test yaptırdı hani kan alıp yurt dışına yolluyolar ya o testten.. sonuç temiz çıktı ve geçebiliyor doğuma kadar... iyi düşün iyi olsunn içini ferah tut güzeller güzeli sağlıklı bi prensesin olcak Allahın izniyle...
cicilerini de güle güle giysin fıstık :)
Sağol canım inşallah rabbim herkesin evladına sağlık verir.Bebisin saglikli dogacak inssss sende bu gunleri gulumseyerek anacaksin
amin canım inşallah...Çok teşekkür ederim kızlar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin. Dünyada her şey insanlar için.
Kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum psikolojim bozuldu artık takmamaya çalışıyorum 3 gün iyiysem 5 gün kotuyum ne yapacağımı şaşırdım.Eslere bakma sen benimkide bikacgun önce bozdu sinirlerimi boşver moralini bozma cnm
Canım bir uzmanda yardım mı alsan acaba? Gebelik depresyonu diye birşey var . Gebelik böyle stresle ağlamayla geçmez ki canım.Bebeğine yazık,sürekli bir stres halinde o da.Kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum psikolojim bozuldu artık takmamaya çalışıyorum 3 gün iyiysem 5 gün kotuyum ne yapacağımı şaşırdım.
Canım tek başımayım çalışma hayatım bitti eşimin görevi nedeni ile doğudayız küçük bir ilçe dışarı çıkamıyorum nefes alamıyorum arkadaş yok tanıdık yok çok bunaldım doktor bile yok nasıl gidiyim en yakın doktor iki saatlik uzaklıkta gerçekten çok bunaldım ama yapacak hiç birşeyim yok eve tıkıldım kaldım eşim anlamıyo bu halimi atanamadığım için sürekli bunu dile getiriyo bunaldım çok bunaldım.Canım bir uzmanda yardım mı alsan acaba? Gebelik depresyonu diye birşey var . Gebelik böyle stresle ağlamayla geçmez ki canım.Bebeğine yazık,sürekli bir stres halinde o da.
Mesela işe suradan baslayalım hemen adını degıstırır mısın arkadasım. Her moralimbozuk dedıgınde degılse de bozulur moralin. Sonra da bebek sahıbı olmak ıcın omrunu adayanları ve yıne de sahıp olamıyanları dusunup sukredelim. Sen aslında ne kadar sanslısın farkına var. Lütfen yapabılursınnnCanım tek başımayım çalışma hayatım bitti eşimin görevi nedeni ile doğudayız küçük bir ilçe dışarı çıkamıyorum nefes alamıyorum arkadaş yok tanıdık yok çok bunaldım doktor bile yok nasıl gidiyim en yakın doktor iki saatlik uzaklıkta gerçekten çok bunaldım ama yapacak hiç birşeyim yok eve tıkıldım kaldım eşim anlamıyo bu halimi atanamadığım için sürekli bunu dile getiriyo bunaldım çok bunaldım.
Değişmiyo diye biliyorum isimi ben bakayım tekrar evet çok şanslıyım allahım aratmadı bekletmedi bile şukur ama eşim anlamıyo beni bu ruh halimi o anlamadıkça ben daha kotu oluyorum burada sizlerle sohbet ediyorum size dokuyorum içimi bunuda yapmasam daha kotu oluyorum.Mesela işe suradan baslayalım hemen adını degıstırır mısın arkadasım. Her moralimbozuk dedıgınde degılse de bozulur moralin. Sonra da bebek sahıbı olmak ıcın omrunu adayanları ve yıne de sahıp olamıyanları dusunup sukredelim. Sen aslında ne kadar sanslısın farkına var. Lütfen yapabılursınnn
Bende cmtesi ogrendim benimde 2.oglusum geliyor kiz gibi hissediyodum ama yanilmisim..merhaba kızlar; hafta sonu nihayet cinsiyetimizi öğrendik ikinci oğlum geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?