2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Değişiyor canım profil ayarlarından

Maşallah canım,büyütmüşsün keretayı :)
Büyüdü canım hepimize maşallahh

Ne mutlu sana. Ben hala hissedemiyorum :-(

Üçlü tarama sonuçları kaç günde çıkar ki acaba sormayı unuttum doktoruma kızlar

Herkese selam. Bugün canım sıkkın biraz. Mevsim geçişlerini sevmiyorum!! Oğlum yine öksürüklü yine nefes darlıklı yine hırıltılı! Yine de hamd olsun. ne kadar iyi bakarsan bak polendi bilmem neydi.. O hasta olacağına ben olsam demekten başka bir şey yapamıyorum
F Ftszynp maşallah hepsini çok beğendim ama özellikle yelek çok cici
Güzel arkadaşım sen gönlünü niyetini Allah'ın yoluna bağla gerisini bırak. Duan belli duyan belli hiç endişen olmasın. Hiçbirimizin garantisi yok. Teslim olmuşuz şükürler olsun. Dualarım seninle.
Gizemlikadinnn canım benim yazdıklarını okuyunca gerçekten içim burkuldu.. Naçizane bi öneride bulunmak isterim sana..bazen kabullenmek iyidir. Eşinin seni anlamasını beklemeyi bırak belli ki olmayacak. Sana kendimden örnek vermek isterim. Eşim madende çalışıyor yeraltından sorumlu hem işi hem sorumluluğu çok yüksek bu yüzden stresi ve yükü çok ağır. E bende evdeyim eve gelince benimle hiç olmazsa biraz ilgilensin bi dışarı çıkarsın hiç olmadı evde bir şeyin ucundan tutsun bekledim önceleri. 1-2-3-4-5 IP'ler gerilmeye başladı! Hergün ağlama sinir krizleri sürekli küs haller sonra bir gün bi arkadaşım olayları olduğu gibi kabullenmem konusunda bir iki söz söyledi o günden bu yana daha rahatım. Şu kadarını söyliim ki eşim daha yumuşak ve daha yardımcı davranıyor. Bende ilçede yaşıyorum. Gidebileceğim yerler kısıtlı. Alış verişimi internetten yapıyorum. Ama dışarı çıkınca nerelere gidebilirim ve ne yapabilirim onu çözdüm. Bebek olunca arkadaş bulman çok daha kolay olacak. Eşinin arkadaşlarının hanımları ile görüşme imkanın yok mu?
kelebek.hill 10lu takım 1 tane yeter canım. Penye battaniye işe yarıyor. 3-4 tane olursa dönüşümlü kullanırsın. Göbeği düşene kadar iç zıbın lazım oluyor,3-4 tane de ondan olsa kafi. Göbeği düşünce rahat rahat giydirirsin istediğini. Geri kalan her şeyden bol bol al. Eksik geleceğine fazla gelsin daha iyi

Tesekkur ederm cevap icinnn ben de oyle dusunmustm isabet olms ic zibin bile giydirmiyo bizim hastane hemsireleri ama yine de yanmda bulunurr

İki gündür konuşmuyorum yanıma gelip ne yapıyorsun hamilesin nasılsın demiyor benim ondan başka kimsem yokki burada lojmanda oturuyoruz buradaki herkes memur çalışıyo kimse ev hanımı değil buyuzden hiç arkadaşım yok kız kardeşim gelecek yanıma onu bekliyorum eşim her ne kadar hoşlanmasada kardeşimden bir suru sıkıntı işte kabullenip susuyorum zaten tek yaptığım bu içime atıncada daha kotu oluyorum ben çabuk yenilen uzulen biriyim hemen kırılıyorum dik bir şekilde ayakta duramıyorum buda beni çok yıpratıyor.

Minik oğlanın hareketlerine gelinceee...disko disko partizani

Aklıma ne geldi..ilk oğluma hamileyken Dr gittiğimizde hep uyuyor olurdu. Bi keresinde Dr dürteyim de uyansın bi bakalım her yerine güzelce dedi. Dürtüyo ı ıh! Bana mısın demiyo..bir kaç kez dürttü uykusu ağır olacak dedi(gerçekten de öyledir) sonra ne yapsa beğenirsin bildiğin içerde bize sırtını döndü resmen 'üleyn içerde bile bi rahat uyutmuyonuz heaa' dedi bize

çok güzel canım aldıkların.
gönlünü ferah tut, inşallah bebeğin sağlıklı olacak ve sen de bu sabrın ve kararın için çok şükredeceksin.

Kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum psikolojim bozuldu artık takmamaya çalışıyorum 3 gün iyiysem 5 gün kotuyum ne yapacağımı şaşırdım.
Normalde panik atak,okb,depresyon vs.rahatsızlığın var mıydı canım?hamilelik hormonları alevlendiriyor bu rahatsızlıkları.içli,duygusal,herşeye kafayı takan bir yapın mı var,dikkat et canım kendine yardım alabilirsin daha da kötüleşirsen..

Herşeyi kafama takarım canım ben başka sorunum olmadı şimdiye kadar hamile kalınca da daha kotu oldum.

Pisikedii cok tesekkurler arkadasim. Beni unutmayıp dualarinda yerverdigin icin minnettarim. Allah dualarını kabul etsin. Şu sıralar psikolojim berbat.

çok güzel canım aldıkların.
gönlünü ferah tut, inşallah bebeğin sağlıklı olacak ve sen de bu sabrın ve kararın için çok şükredeceksin.
Amşn canım inşallah. Allah büyüktür. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

F Ftszynp merhabalar canm nasilsin bugn?? Alisveris etmekle cok iyi yapmissin bence sen de esin gibi icini ferah tut ve dua et.. Ne gelirse Allahtan gelir tabi ki ama bence de saglikli bir suslu kizin olacak insalah hayirlisiyla Allah kolaylk versn bu gunleri hemencik atlatip sagliklica devam edin insallah hayatiniza..

Amin canım inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…