- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Değişiyor canım profil ayarlarındanDeğişmiyo diye biliyorum isimi ben bakayım tekrar evet çok şanslıyım allahım aratmadı bekletmedi bile şukur ama eşim anlamıyo beni bu ruh halimi o anlamadıkça ben daha kotu oluyorum burada sizlerle sohbet ediyorum size dokuyorum içimi bunuda yapmasam daha kotu oluyorum.
Büyüdü canımMaşallah canım,büyütmüşsün keretayı :)
Ne mutlu sana. Ben hala hissedemiyorum :-(Ikı gundur bebegımın hateketlerını o kadar guzel hıssedıyorum kı tarıf edemem sıze. Ne kadar sukretsem azdır. Bu duyguyu hıssedemeyenler için cok uzuluyorum. Bu duygu anlatılmaz yaaa bınlerce şükürr
hayırlı olsun :) valla abimiz çok sevindi bu işe bizim hayırlısı ile bide kucağımıza alsakBende cmtesi ogrendim benimde 2.oglusum geliyor kiz gibi hissediyodum ama yanilmisim..
Tesekkur ederim canim benim oglan 2 yasinda henuz cok anlamasa da oda cok sevecek insallah kardesini :) buarada beklenen dogum tarihlerimizde aynihayırlı olsun :) valla abimiz çok sevindi bu işe bizim hayırlısı ile bide kucağımıza alsak
Tesekkur ederm cevap icinnnHerkese selam. Bugün canım sıkkın biraz. Mevsim geçişlerini sevmiyorum!!Oğlum yine öksürüklü yine nefes darlıklı yine hırıltılı! Yine de hamd olsun. ne kadar iyi bakarsan bak polendi bilmem neydi.. O hasta olacağına ben olsam demekten başka bir şey yapamıyorum
F Ftszynp maşallah hepsini çok beğendim ama özellikle yelek çok cici
Güzel arkadaşım sen gönlünü niyetini Allah'ın yoluna bağla gerisini bırak. Duan belli duyan belli hiç endişen olmasın. Hiçbirimizin garantisi yok. Teslim olmuşuz şükürler olsun. Dualarım seninle.
Gizemlikadinnn canım benim yazdıklarını okuyunca gerçekten içim burkuldu.. Naçizane bi öneride bulunmak isterim sana..bazen kabullenmek iyidir. Eşinin seni anlamasını beklemeyi bırak belli ki olmayacak. Sana kendimden örnek vermek isterim. Eşim madende çalışıyor yeraltından sorumlu hem işi hem sorumluluğu çok yüksek bu yüzden stresi ve yükü çok ağır. E bende evdeyim eve gelince benimle hiç olmazsa biraz ilgilensin bi dışarı çıkarsın hiç olmadı evde bir şeyin ucundan tutsun bekledim önceleri. 1-2-3-4-5 IP'ler gerilmeye başladı! Hergün ağlama sinir krizleri sürekli küs haller sonra bir gün bi arkadaşım olayları olduğu gibi kabullenmem konusunda bir iki söz söyledi o günden bu yana daha rahatım. Şu kadarını söyliim ki eşim daha yumuşak ve daha yardımcı davranıyor. Bende ilçede yaşıyorum. Gidebileceğim yerler kısıtlı. Alış verişimi internetten yapıyorum. Ama dışarı çıkınca nerelere gidebilirim ve ne yapabilirim onu çözdüm. Bebek olunca arkadaş bulman çok daha kolay olacak. Eşinin arkadaşlarının hanımları ile görüşme imkanın yok mu?
kelebek.hill 10lu takım 1 tane yeter canım. Penye battaniye işe yarıyor. 3-4 tane olursa dönüşümlü kullanırsın. Göbeği düşene kadar iç zıbın lazım oluyor,3-4 tane de ondan olsa kafi. Göbeği düşünce rahat rahat giydirirsin istediğini. Geri kalan her şeyden bol bol al. Eksik geleceğine fazla gelsin daha iyi
İki gündür konuşmuyorum yanıma gelip ne yapıyorsun hamilesin nasılsın demiyor benim ondan başka kimsem yokki burada lojmanda oturuyoruz buradaki herkes memur çalışıyo kimse ev hanımı değil buyuzden hiç arkadaşım yok kız kardeşim gelecek yanıma onu bekliyorum eşim her ne kadar hoşlanmasada kardeşimden bir suru sıkıntı işte kabullenip susuyorum zaten tek yaptığım bu içime atıncada daha kotu oluyorum ben çabuk yenilen uzulen biriyim hemen kırılıyorum dik bir şekilde ayakta duramıyorum buda beni çok yıpratıyor.Herkese selam. Bugün canım sıkkın biraz. Mevsim geçişlerini sevmiyorum!!Oğlum yine öksürüklü yine nefes darlıklı yine hırıltılı! Yine de hamd olsun. ne kadar iyi bakarsan bak polendi bilmem neydi.. O hasta olacağına ben olsam demekten başka bir şey yapamıyorum
F Ftszynp maşallah hepsini çok beğendim ama özellikle yelek çok cici
Güzel arkadaşım sen gönlünü niyetini Allah'ın yoluna bağla gerisini bırak. Duan belli duyan belli hiç endişen olmasın. Hiçbirimizin garantisi yok. Teslim olmuşuz şükürler olsun. Dualarım seninle.
Gizemlikadinnn canım benim yazdıklarını okuyunca gerçekten içim burkuldu.. Naçizane bi öneride bulunmak isterim sana..bazen kabullenmek iyidir. Eşinin seni anlamasını beklemeyi bırak belli ki olmayacak. Sana kendimden örnek vermek isterim. Eşim madende çalışıyor yeraltından sorumlu hem işi hem sorumluluğu çok yüksek bu yüzden stresi ve yükü çok ağır. E bende evdeyim eve gelince benimle hiç olmazsa biraz ilgilensin bi dışarı çıkarsın hiç olmadı evde bir şeyin ucundan tutsun bekledim önceleri. 1-2-3-4-5 IP'ler gerilmeye başladı! Hergün ağlama sinir krizleri sürekli küs haller sonra bir gün bi arkadaşım olayları olduğu gibi kabullenmem konusunda bir iki söz söyledi o günden bu yana daha rahatım. Şu kadarını söyliim ki eşim daha yumuşak ve daha yardımcı davranıyor. Bende ilçede yaşıyorum. Gidebileceğim yerler kısıtlı. Alış verişimi internetten yapıyorum. Ama dışarı çıkınca nerelere gidebilirim ve ne yapabilirim onu çözdüm. Bebek olunca arkadaş bulman çok daha kolay olacak. Eşinin arkadaşlarının hanımları ile görüşme imkanın yok mu?
kelebek.hill 10lu takım 1 tane yeter canım. Penye battaniye işe yarıyor. 3-4 tane olursa dönüşümlü kullanırsın. Göbeği düşene kadar iç zıbın lazım oluyor,3-4 tane de ondan olsa kafi. Göbeği düşünce rahat rahat giydirirsin istediğini. Geri kalan her şeyden bol bol al. Eksik geleceğine fazla gelsin daha iyi
dört günde çıktı benim dörtlü tarama testim canımÜçlü tarama sonuçları kaç günde çıkar ki acaba sormayı unuttum doktoruma kızlar
çok güzel canım aldıkların.Günaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
Normalde panik atak,okb,depresyon vs.rahatsızlığın var mıydı canım?hamilelik hormonları alevlendiriyor bu rahatsızlıkları.içli,duygusal,herşeye kafayı takan bir yapın mı var,dikkat et canım kendine yardım alabilirsin daha da kötüleşirsen..Kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum bebeğime bişey olacak diye korkuyorum psikolojim bozuldu artık takmamaya çalışıyorum 3 gün iyiysem 5 gün kotuyum ne yapacağımı şaşırdım.
Herşeyi kafama takarım canım ben başka sorunum olmadı şimdiye kadar hamile kalınca da daha kotu oldum.Normalde panik atak,okb,depresyon vs.rahatsızlığın var mıydı canım?hamilelik hormonları alevlendiriyor bu rahatsızlıkları.içli,duygusal,herşeye kafayı takan bir yapın mı var,dikkat et canım kendine yardım alabilirsin daha da kötüleşirsen..
52kiloyla hamile kaldım 64 kiloyum şu an S sultansedaBen de şimdiden 7 kilo aldım. Doğum zamanı nasıl olurum bilemiyorum, kendimden korkuyorum açıkçası
Sıcacık ağustos ayının sımısıcak anaları hepinizi selamlıyorum. Bakmayın böyle neşeli giriş yaptığıma 2 gündür hastanelerde perişanlık yaşıyorumbi tost yiyim dedim zehirlendim! Afedersiniz kus kus içim dışıma çıktı! Bayılıp ayıldım resmen gebeliğin 2.ayını X 4 yaşadım şimdi iyiyim şükürler olsun. Minişkom da iyi
M melekler-engelchen canım tüm samimiyetimle söylüyorum hep dualarımdasın. İnşallah nasip olursa doğumda da dua edecem sana. Allah yar ve yardımcın olsun. Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılma. Allah de ötesini bırak!
Ciciler alınmış maşallah. Güle güle güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Eminim ki her biri çok yakışacak.
Arkadaşlar ilk oğlumda 5 takım aldım bin pişman oldum ki ben neden daha fazla almadım diye! Çok kusan bir bebektiBebek reflüsü olduğu için emzirme arasında gazını çıkarsam da hemen kaldırmasam da hep kustu! Ayrıca çok da kaka yapardı çoğu kez de bulaşırdı. Her gün yıkıyorsun tamam,hava sıcak çamaşır hemen kuruyor o da tamam ama her gün ütü gerçekten lohusa kafası için pek akıl işi değil takım olmasa da tek üst ve tek altlar alıp onları takım yapabilirsiniz. Az kıyafet alınca ilk 1 hafta uyumlu giydirdim sonrasında çocuk cümbüş yaşadı gerçi baktık olmuyor bi dünya daha alış veriş yaptım ama neyse.. Hediye gelenleri hiç saymıyorum. İnanamayacağınız kişiler inanamayacağınız zevkte şeyler getirerek sizi Şok'tan Şok'a sokuyor demedi demeyin bir çoğunu giydirmedim bazılarını da afedersiniz çöpe attım (ama ben ona şurdan şu kalitede aldım falan fistan hiç demeyin)
Hastane çıkışına çok para verebilirsiniz ilk giyeceği kıyafetler özel olmalı benim düşüncem bu ama sonrakilerin çok pahalı aman aman çok kaliteli olmasına gerek yok zaten en fazla 3-4 kere giyebilecek. İlk yıkamada yamulmayacak dokusu pamuklu ürünler iyidir. İnternetten alıyorsanız bilmediğiniz markalardan almayın sonrasında pişman olmak var.
Oda işine gelince şimdiden bakmak mantıklı aslında. Çünkü karar vermek oldukça zor. Hem ballandıra ballandıra bakarsınen ince detayına kadar düşünürsün.
Amşn canım inşallah. Allah büyüktür. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.çok güzel canım aldıkların.
gönlünü ferah tut, inşallah bebeğin sağlıklı olacak ve sen de bu sabrın ve kararın için çok şükredeceksin.
Amin canım inşallahh...F Ftszynp merhabalar canm nasilsin bugn?? Alisveris etmekle cok iyi yapmissin bence sen de esin gibi icini ferah tut ve dua et.. Ne gelirse Allahtan gelir tabi ki ama bence de saglikli bir suslu kizin olacak insalah hayirlisiylaAllah kolaylk versn bu gunleri hemencik atlatip sagliklica devam edin insallah hayatiniza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?