2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm aldiklarn da cok guzel.. Guzel gunlerde saglicakla kullanin insallah Ozelikle ikinci tuluma bayildmm..

Kızlar Merhaba

birkaç gündür yazamıyorduk işler biraz yoğun :)
Oğlum kreşe başlayacak onun telaşı var ananesi biraz dinlenmek istiyor bense full çalışıyorum, şuan oğlumu ne yapacağıma dair hiç bir fikrim yok.. Allah büyük diyorum su yolunu bulacak inşallah ama hamileyken bu ne olacak stresi gerçekten beni geriyor...

F Ftszynp Canım gönlünü ferah tut bence hiç bişey çıkmayacak... Sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini eminim ben.. :)

güle güle kullansın inşallah.. Aldıkların çok güzel.. sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin bebişine:)

doktorun bişey dedi mi canım kilo konusunda. benim ikiz toplamda 5 kilo aldım doktorum kızdı çok almışsın diye
ikiz için çok mu?
ilginç.
ben 75 le başladım, şimdi 78 kg yum.
bize de çok der senin dr :)

doktorun bişey dedi mi canım kilo konusunda. benim ikiz toplamda 5 kilo aldım doktorum kızdı çok almışsın diye

iyide ikiz bebek bekliyorsun tek bebekte bile her aya 1 kilo desek 4-5 kilo almak normal gibi sana neden 5 kiloyu fazla dedi? Bu doktorlarda bir acayip nasıl memnun edicez bilmiyorum..
Bende 62 ile başladım 65.5 kiloyum şuan.. bence normal yani

Kızlar gunaydın,
Ben 16+2 deyim. Karnım gın içerisinde cok var ama sabahları hamile diilmişim gibi uyanıyorum. Sizdede böyle oluyor mu?

ben de aynı sekildeyim, sabah göbeğim var sakrmış der biri göre, akşam da 5 aylık gibi maşallah :)

çokk geçmiş olsun canım..

ne güzel yazmışşsın canım :)

bayıldım cicilerine :) ben inanıyorum ki hiç birsey olmayacak ve sağlıklı bir şekilde alıcaksın kızını kucağına, kendini üzme..

Tesekkur ederim canim benim oglan 2 yasinda henuz cok anlamasa da oda cok sevecek insallah kardesini :) buarada beklenen dogum tarihlerimizde ayni
aaa ne güzel :) abimiz 6 yaşında ve merakla bekliyor kardeşini bakalım doğduğunda da inşallah güzel tepkiler verir , şimdiden alıştırıyorum kardeşine neler yaşayabileceğimize ..

Kiloya takmayın yaa çevremde 30 kilo alıpta dogumdan sonra 35 kilo veren bile var. Ben dün gece 3 te bir uyandım bir ıstifra ama nasıl içim dışıma çıkana kadar boğazım yara oldu sabaha kadar araliklarla devam etti. Mide de birsey kalmadı safra kusmaya başladım o da çok zorluyor. Boğazımin acisina konuşmakta zorlanıyorum. Sabahta eşime kızdım agladim aglamdim . Bir yandan da cok afedersiniz 3 gündür tuvaletimi yapamiyorum. O açıdan da perişan durumdayım. Yanii sağlığınız yerinde mi hiç önemli değil gerisi

Geçmiş olsun canım,benimde sabah safra kusmam oldu,bütün gündür ağzım ekşi,midem yanıyor,yediğimi kabul etmiyor. Bir garibim bugün. Geçen hafta istediğimi yiyip hiç bulantı kusma yaşamamıştım. Yine başlıcak diye korkuyorum. Yeni atlatmıştım diyordum. Gece kusmaları çok kötü oluyor. Benim reflümden kaynaklanıyormuş çoğu kusmam,sende de reflü mü var acaba?

Bilmiyorum reflu mu ama kusma hayat kalitesini alt üst ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…