2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aaa ayniymisz canm.. Valla cidden oyle ama ben evlenirken 64 kiloydm valla gayet superdim kemik ve boya da bagli tabi.. Amannn saglikli dogsun bebisimiz kilo dedigin nedir ayolll yicez iccez tabii
Bende evlendigimde oyleydim 63kiloydumsaglik olsun napalim şimdide takıntı yapmıyorum yiyorum iciyorum her zaman hamile olmuyoruz Doktorum da sorun yok diyor oyuzden rahatim

Çok geçmiş olsun tatlım inşallah bu kusmLar yok olur gider ..o tuvallet durumu bndede oluyor mahvediyor

Ancak buraya yazıp paylaşıyorum canım şimdi daha iyiyim dun ve sabah kotuydum
Yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm keşke sana yakın olan arkadaşlar olsaydı ya da ben yakın olsaydım ..içini rahatlatır mı bilmem ama bebeğin gelince herşey ikinci hatta üçüncü dördüncü plana atılacak biliyor Musun.. Eşimle deil ama ailesel problemler yaşadığım dönemde oğlum henüz 40 günlüktü yavruma sarılıp ağlardım her defasında ve her defasında daha güçlü bir kadın olarak kalkardım ayağa ..şimdi de öyle birine bir şeylere kızdığımda oğlumla konuşurum henüz 15 aylık aama benim hem oğlum hem arkadaşım hem sırdaşım hem dert ortağım her şeyim ..gerçekten ağladığımı gördüğünde gelir o küçücük elleriyle Kocaman kucaklar beni..hemen silerim gözyaşlarımı ..yani anlayacağn sana hayat boyu en büyük desteği verecek her ne olursa olsun yanında olacak seni sarıp sarmalıyacak olan asıl kişi şuan içinde ve bir kaç ay sonra kucağında olacak ..şimdi kendine güzel bir çay ya da keyif kahvesi yap sevdiğin bir müzik eşliğinde bebeğinin doğduğunu ve kucağında olduğunu hayal et inan bana hayali bile seni bu dünyadan alıp götürecek

Hala bulantınız kusmanız devam ediyor mu benim hep aynı hiç geçmiyor.

Hala bulantınız kusmanız devam ediyor mu benim hep aynı hiç geçmiyor.
Benim azaldı ama hala sabah bir tane zofran 4mg alıyorum. Bulantı da yok direkt kusuyorum uyanınca. Sonra ilaç. Sonra sıkış tepiş ne bulursam ağzıma dolduruyorum. Ama gün içinde bi daha olmuyor. Sizinki de geçicek inanın buna.

E
12 kilo aldim canim.daha da alirim diye korkum.benim de istahim inanilmaz acildi.

Ama tatlım boyum zorlasan zorlasan 1.60 bile yok ki

Bende evlendigimde oyleydim 63kiloydumsaglik olsun napalim şimdide takıntı yapmıyorum yiyorum iciyorum her zaman hamile olmuyoruz Doktorum da sorun yok diyor oyuzden rahatim

Biz baya ayni gitmisiz kiz amann tabi yicez iccez azcik da yaaa.. Benm dr da ayni sorun yok diyo ben de okii diyip devam

Di mi ama yaa valla superler azcik pahalilar ama tek sorunlari ooo

Kiz olsn nolcek gene bile bize gore baya ince oluyon ben de 180 degilim yaaa 167 falan.. Hihi.. Saka bi yana takma diye diyorz yavrum sadece dikkat ediciiz ama takmiciizz

Kiz olsn nolcek gene bile bize gore baya ince oluyon ben de 180 degilim yaaa 167 falan.. Hihi.. Saka bi yana takma diye diyorz yavrum sadece dikkat ediciiz ama takmiciizz [/QUOTE]
Iştahla yemek yemek te guzel bir duyguymuş bu arada,bebek dogunca istahsiz gunlere donerim yine..bu yandan bakayım bari..mesajin cok tatliydi gülümsettin beni:))

Cnm bende 1.55 im. 58 kilo ile hamiş oldum şuan 61 kiloyum. Doktorum çok normal seni kilo almamış sayıyorum dedi. Zaten kilolu hamile kaldığımı düşünüp,dikkat etmeye çalışıyordum. Doktorum kızdı. Zaten kilo alcakmışım çoğuda bebeğe gidicekmiş kilo almamnormalmiş. İştahsız bir insanken hamiş olu ca işrahın açıldı ve yiyorsan keyfini çıkar derim. Ama ben iştahlı bir insandım ve hamiş olunca hiçbişi yiyemiyorum iştahım püüür uçtu gitti. O yüzden hiç dert etme dediğin gibi vcudun normale dönünce zaten aynı kilona gelirsin. Kimi insan 30 kilo alıyo nolcaksanki. Verebilmek önemli.

Gizemlikadinnn 2 gündür yazdıklarını okuyorum gerçekten de bazen herşey üstümüze geliyor yanlız kaldığımızı hissediyoruz. Hormonların da etkisi çok fazla. Ben ilk zamanlar çok ağlıyordum eşime sinirlenip yok yere tartışıyordum. Baktım ben ağladıkça ve sinirli oldukça benden daha fazla uzaklaşıyordu. Ağlarken yine saçma sapan davranıyorsun dedi. Bende farkında misin hamileyim ve su an yaşadıklarım normal değil ben ben değilim dedim. Sonra bebeğimi düşündüm nasıl hamilelik gecirirsen o da oyle olur diye söylenir ya zaten hep. Toplanmaya karar verdim iyi şeyler düşünmeye ve eşime nasıl davranırsam onun da bana daha iyi davranacağını düşündüğüm için ben değişmeye çalıştım. Aksam eve gidince güzel şeyler hazırladım güleryüzle karşıladım. Birde hamilelikle ilgili bir yazı bulmuştum onu okuması için gönderecektim ama sonra ben gönderirsem etkili olmaz diye kardeşime göndermesini söyledim :)) o aksam eve erken gelip yemeği hazırlamış. Benden özür diledi söylediklerinde haklıydın bundan sonra daha dikkatli olacağım dedi ve öyle de oldu. Belki seni anlaması biraz zaman alır ama sıkıntılarını bize yaz moralini yuksek tutmaya çalış eşine de nasıl davranırsan onu alırsın bak burda ne kadar çok seni anlayan anne var. Eğer maddi sıkıntınız yoksa boşver çalışmayı. Bebebegine daha çok zaman ayırabileceksin.

Iştahla yemek yemek te guzel bir duyguymuş bu arada,bebek dogunca istahsiz gunlere donerim yine..bu yandan bakayım bari..mesajin cok tatliydi gülümsettin beni:))

Ne mutlu bana canm.. Biz tatlis anneler hep gulumsemeliyiz gercekten istahla yemek yemek de bir bimet sukurler olsn

Minik kipirtilar hissediyorum sanırım bu oglummm

Amann cok tatli oluyo demiii..

Ohh ne guzel yazmışsın canım,tadını çıkarayım,yemek yemek güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…