Bende evlendigimde oyleydim 63kiloydumAaa ayniymisz canm.. Valla cidden oyle ama ben evlenirken 64 kiloydm valla gayet superdimkemik ve boya da bagli tabi.. Amannn saglikli dogsun bebisimiz kilo dedigin nedir ayolll yicez iccez tabii
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah bu kusmLar yok olur gider ..o tuvallet durumu bndede oluyor mahvediyorKiloya takmayın yaa çevremde 30 kilo alıpta dogumdan sonra 35 kilo veren bile var. Ben dün gece 3 te bir uyandım bir ıstifra ama nasıl içim dışıma çıkana kadar boğazım yara oldu sabaha kadar araliklarla devam etti. Mide de birsey kalmadı safra kusmaya başladım o da çok zorluyor. Boğazımin acisina konuşmakta zorlanıyorum. Sabahta eşime kızdım agladim aglamdim . Bir yandan da cok afedersiniz 3 gündür tuvaletimi yapamiyorum. O açıdan da perişan durumdayım. Yanii sağlığınız yerinde mi hiç önemli değil gerisi
Ancak buraya yazıp paylaşıyorum canım şimdi daha iyiyim dun ve sabah kotuydumKendini ve bebeğimi bu kadar üzmeye Hakkı'n yok ama paylaşmak istersen burda bize dök içini ama kendini bu kadar üzme lütfen
Yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm keşke sana yakın olan arkadaşlar olsaydı ya da ben yakın olsaydım ..içini rahatlatır mı bilmem ama bebeğin gelince herşey ikinci hatta üçüncü dördüncü plana atılacak biliyor Musun.. Eşimle deil ama ailesel problemler yaşadığım dönemde oğlum henüz 40 günlüktü yavruma sarılıp ağlardım her defasında ve her defasında daha güçlü bir kadın olarak kalkardım ayağa ..şimdi de öyle birine bir şeylere kızdığımda oğlumla konuşurum henüz 15 aylık aama benim hem oğlum hem arkadaşım hem sırdaşım hem dert ortağım her şeyim ..gerçekten ağladığımı gördüğünde gelir o küçücük elleriyle Kocaman kucaklar beni..hemen silerim gözyaşlarımı ..yani anlayacağn sana hayat boyu en büyük desteği verecek her ne olursa olsun yanında olacak seni sarıp sarmalıyacak olan asıl kişi şuan içinde ve bir kaç ay sonra kucağında olacak ..şimdi kendine güzel bir çay ya da keyif kahvesi yap sevdiğin bir müzik eşliğinde bebeğinin doğduğunu ve kucağında olduğunu hayal et inan bana hayali bile seni bu dünyadan alıp götürecekAncak buraya yazıp paylaşıyorum canım şimdi daha iyiyim dun ve sabah kotuydum
Benim azaldı ama hala sabah bir tane zofran 4mg alıyorum. Bulantı da yok direkt kusuyorum uyanınca. Sonra ilaç. Sonra sıkış tepiş ne bulursam ağzıma dolduruyorum. Ama gün içinde bi daha olmuyor. Sizinki de geçicek inanın buna.Hala bulantınız kusmanız devam ediyor mubenim hep aynı hiç geçmiyor.
Kızlar bizde bugün bunlara karar verdik gibi
12 kilo aldim canim.daha da alirim diye korkum.benim de istahim inanilmaz acildi.zayıf olanlar daha çok kilo alıyor sen önce olmayan yağlarını topluyorsun 8 kilo almışsın ama benim kiloma gelmişsin o yüzden dert etme diyeceğim ama ben de dert ediyorum ara sıra ve bu aralar iştahım öyle bir açıldı ki sofrada hiç bişey bırakmıyorum
Ama tatlım boyum zorlasan zorlasan 1.60 bile yok kiKesinlikle haklisn.. Cok gecms olsn.. Kilo kilo diye yaniyorz bazen ben de yapiyorm unutup ama nelere sukretmemiz gerektigini unutuyorz baznAllah hepimize saglikli bebisler saglikli dogumlar nasip etsn tabi ki abartmamaliyz ama her grami da takmamaliyz..
Bane gelince 76 ile hamile kaldm su an 81 kiloym yani kilolu sayilirm o yuzden 60 lari dert edenlere uzuluyorm dogrusu.. Ben 60 kiloda manken oluyorm ayol
Bende evlendigimde oyleydim 63kiloydumsaglik olsun napalim şimdide takıntı yapmıyorum yiyorum iciyorum her zaman hamile olmuyoruz Doktorum da sorun yok diyor oyuzden rahatim
Pisikedii sen Zehirlenmeden bahsedince direk bende onu düşündüm ama eşimde yediklerimin aynısını yedi onda birsey yok.
kelebek.hill Carter s dan aldıkların çok guzelleeer
cetrina lagman tavsiye ederim . Yaptığın anda rahatliyorsun ama bende sonrasında tık yok
Ama tatlım boyum zorlasan zorlasan 1.60 bile yok ki
Cnm bende 1.55 im. 58 kilo ile hamiş oldum şuan 61 kiloyum. Doktorum çok normal seni kilo almamış sayıyorum dedi. Zaten kilolu hamile kaldığımı düşünüp,dikkat etmeye çalışıyordum. Doktorum kızdı. Zaten kilo alcakmışım çoğuda bebeğe gidicekmiş kilo almamnormalmiş. İştahsız bir insanken hamiş olu ca işrahın açıldı ve yiyorsan keyfini çıkar derim. Ama ben iştahlı bir insandım ve hamiş olunca hiçbişi yiyemiyorum iştahım püüür uçtu gitti. O yüzden hiç dert etme dediğin gibi vcudun normale dönünce zaten aynı kilona gelirsin. Kimi insan 30 kilo alıyo nolcaksanki. Verebilmek önemli.Ama tatlım boyum zorlasan zorlasan 1.60 bile yok ki
Bende oyleyim ya 77 kilo hamile kaldım.simdi 84 kilo olmsuum Dr hemen zayifla dedi 60 kilo hayal gibiHaklisin cnm bende hamile olduğumu öğrendiğimde 77 kiloydum şuan 82 kiloydum bende 60 kilo olmuş olsam dediğin gibi manken oluruz
Doğumdan sonra Veririz artık cnmBende oyleyim ya 77 kilo hamile kaldım.simdi 84 kilo olmsuum Dr hemen zayifla dedi 60 kilo hayal gibi
Iştahla yemek yemek te guzel bir duyguymuş bu arada,bebek dogunca istahsiz gunlere donerim yine..bu yandan bakayım bari..mesajin cok tatliydi gülümsettin beni:))
Minik kipirtilar hissediyorum sanırım bu oglummm
Ohh ne guzel yazmışsın canım,tadını çıkarayım,yemek yemek güzelmişCnm bende 1.55 im. 58 kilo ile hamiş oldum şuan 61 kiloyum. Doktorum çok normal seni kilo almamış sayıyorum dedi. Zaten kilolu hamile kaldığımı düşünüp,dikkat etmeye çalışıyordum. Doktorum kızdı. Zaten kilo alcakmışım çoğuda bebeğe gidicekmiş kilo almamnormalmiş. İştahsız bir insanken hamiş olu ca işrahın açıldı ve yiyorsan keyfini çıkar derim. Ama ben iştahlı bir insandım ve hamiş olunca hiçbişi yiyemiyorum iştahım püüür uçtu gitti. O yüzden hiç dert etme dediğin gibi vcudun normale dönünce zaten aynı kilona gelirsin. Kimi insan 30 kilo alıyo nolcaksanki. Verebilmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?