Ayy çok heyecanlı,darısı başımaMinik kipirtilar hissediyorum sanırım bu oglummm
Çook teşekkür ediyorum,fikir alışverişinde bulunmak çok önemli ben de acemiyim çünkü.Amin canm insallahbenm de 1 nisanda.. Heyecanla bekliyormm.. Yarn da rutin kontrolumuz var..
Battaniye bence de bi kac tane lazm ama aslnda cok da abartmamak lzm.. Valla ben takim olarak 0-3 ay 5-6 tane alirm diye dusndm hastane cikislari dahil... Bol bol kisa kol citcitli body alirm.. Sonucta ust daha cabuk kirlenir gibi geliyo ne bilim.. Bi de yaz mevsimi olcak ya terleme de olabilir sanki.. Gerektinde hirka giydirirm.. 3-6 ay arasi; benm abimin dugunu olacak bir de annemlerde yani baska sehirde de cok kalcagm bu nedenle hem de cabuk buyuyorlar ve belki dogduktan bi ay sonra da giyebilir yani onlari.. O yuzden daha cok bu kisimdan aldm simdiye kadr daha da alirm guzel bi sey gorunce dayanamiyorm kisitlmaya da calisiyorm kendimi ama heves istesayi vermek zor ama eksik olsa da dogunca tamamlanir en kotu bi 3-4 takim olsa bile hediye gelen de olur belki de baska 0-3 ay ihtiyacimz olmaz.. Yani tabi bunlr benm dusuncelerm ve ilk bebegm.. Tecrubeli anneler ne derr bilememm
Sıcacık ağustos ayının sımısıcak anaları hepinizi selamlıyorum. Bakmayın böyle neşeli giriş yaptığıma 2 gündür hastanelerde perişanlık yaşıyorumbi tost yiyim dedim zehirlendim! Afedersiniz kus kus içim dışıma çıktı! Bayılıp ayıldım resmen gebeliğin 2.ayını X 4 yaşadım şimdi iyiyim şükürler olsun. Minişkom da iyi.
Arkadaşlar ilk oğlumda 5 takım aldım bin pişman oldum ki ben neden daha fazla almadım diye! Çok kusan bir bebektiBebek reflüsü olduğu için emzirme arasında gazını çıkarsam da hemen kaldırmasam da hep kustu! Ayrıca çok da kaka yapardı çoğu kez de bulaşırdı. Her gün yıkıyorsun tamam,hava sıcak çamaşır hemen kuruyor o da tamam ama her gün ütü gerçekten lohusa kafası için pek akıl işi değil takım olmasa da tek üst ve tek altlar alıp onları takım yapabilirsiniz. Az kıyafet alınca ilk 1 hafta uyumlu giydirdim sonrasında çocuk cümbüş yaşadı gerçi baktık olmuyor bi dünya daha alış veriş yaptım ama neyse.. Hediye gelenleri hiç saymıyorum. İnanamayacağınız kişiler inanamayacağınız zevkte şeyler getirerek sizi Şok'tan Şok'a sokuyor demedi demeyin bir çoğunu giydirmedim bazılarını da afedersiniz çöpe attım (ama ben ona şurdan şu kalitede aldım falan fistan hiç demeyin)
Hastane çıkışına çok para verebilirsiniz ilk giyeceği kıyafetler özel olmalı benim düşüncem bu ama sonrakilerin çok pahalı aman aman çok kaliteli olmasına gerek yok zaten en fazla 3-4 kere giyebilecek. İlk yıkamada yamulmayacak dokusu pamuklu ürünler iyidir. İnternetten alıyorsanız bilmediğiniz markalardan almayın sonrasında pişman olmak var.
Oda işine gelince şimdiden bakmak mantıklı aslında. Çünkü karar vermek oldukça zor. Hem ballandıra ballandıra bakarsınen ince detayına kadar düşünürsün.
Canım hep böyle olumlu düşün ve sımsıkı tutun bebeğine,sen mutlu olursan o da mutlu olur unutma.O kalpteki parlaklığın geçtiği de oluyormuş diye duymuştum dua et,bizim de dualarımızdasın inşallah çok sağlıklı çok tatlı bir kızın olacak.Aldıklarına bayıldım çoook güzeller.Sağlıkla giysin yavrun.Günaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
Çook teşekkür ediyorum,fikir alışverişinde bulunmak çok önemli ben de acemiyim çünkü.
Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım dikkat et kendine.Önerilerin çok iyi oldu,dikkate alacağım inşallah.
Canım hep böyle olumlu düşün ve sımsıkı tutun bebeğine,sen mutlu olursan o da mutlu olur unutma.O kalpteki parlaklığın geçtiği de oluyormuş diye duymuştum dua et,bizim de dualarımızdasın inşallah çok sağlıklı çok tatlı bir kızın olacak.Aldıklarına bayıldım çoook güzeller.Sağlıkla giysin yavrun.
Kizlar ben gibi basta kusmayip 5 ci ayda kusanlar varr mi 2 gundur cok fenayim
Çok sağol canım.alllaj razı olsun.Çook teşekkür ediyorum,fikir alışverişinde bulunmak çok önemli ben de acemiyim çünkü.
Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım dikkat et kendine.Önerilerin çok iyi oldu,dikkate alacağım inşallah.
Canım hep böyle olumlu düşün ve sımsıkı tutun bebeğine,sen mutlu olursan o da mutlu olur unutma.O kalpteki parlaklığın geçtiği de oluyormuş diye duymuştum dua et,bizim de dualarımızdasın inşallah çok sağlıklı çok tatlı bir kızın olacak.Aldıklarına bayıldım çoook güzeller.Sağlıkla giysin yavrun.
Aaa canim bende 1 haftadir demir hapina basladim ozellikle aksamlari oluyor onndan belkideNe demekkk.. Aynen fikir alisverisi super oluyor.. Hep diyorm ya benmkiler de kendi dusuncelerm ve biraz gozlemlerim.. Bakalm zaman ne gostercekk
Bn kusabilen bi insan degilm ama 4. Ay icerisindeyken daha cok midem kalkti boyle tiksinti geldi bazen..ben demir ilacindan da olabilir diye dusundm ama bilemiyorm cok ustunde durmadm valla her an her sey olabiliyor.. Mesela dun aksam balik yedim izgara ama gece mide agrisindan yanmasindan uyuyamadm rahatca.. Belime vurdu cok kotuydu
Kizlar tam aggustos sicagi dogum yapcaz kesinlikle veririz bol su meyve hallederiz de ben gebelikte ki kilolar bana zarar veriyo ona morelim bozuluyo tabi cok aldigim icinDoğumdan sonra Veririz artık cnm
Ben 6 ci aya kadar 12 13 aliyorum sonra duruyor almam 17 ile dogum yaptim ve hepsi gitti dogumda eve geldim 2 kilo kalmis ustune 3 ayda 3 kilo vermistim bile ama iste dr lar anlamiyo ve bi anda alinca benim bazi soeunlarim cikti napcami sasirdim artik12 kiloda alan arkadasa gelince zaten dr soylemistir sanirm.. Evet zayiflar ilk aylarda ozellikle daha cok kilo aliyor sanirm.. Benm arkadasm 6. Ayina kadar 10 kilo aldi ama tum hamileligini 17 kilo ile tamamladi ve 1 ay sonra 10 kilo gitti.. Yani saglikli olmak isin en basi.. 12 kilo alman eger dr icin sakincaliysa fazla seker oluyorsa vs yanlis ama bi sorun yoksa bundan sonra birazcik daha dikkat ederek halledersn durumu, asiri takinti yapip uzulmene de gerek yok tum hamilelik boyunca 30 kilo alanlar var yani onlar da dogurmss
Zor bir donem canim ama baska biseylerle ugras bulsan kendine bence bunaldikca esinden biseyler bekliyosun onlarda iste durumumuzdan farkkinda degiller kadinlar hamileyken anne olur babalar bebegi kucana alinca ben 12 senelik evliyim ilk sorumda hic yanit alamam kesinlikle ikincide cevap gelir alistim duzeltmeye calistim olmuyosa kendime baska is buldum umursamadim seni anlayabiliyorum bende fransaya ilk tasindigimda yanlizdim ama sabir bebek gelince hersey bitcek 4 ayimiz kaldi surda guzel bi defter al hamis gunlugu tut cok ise yariyo canimYazın için teşekkürler canım konuşabilirsek anlaşırız belki ama benim sorduğum bir soruyu ikinci defada cevaplayınca işler değişiyo şimdi susup sadece beni anlamasını bekliyorum.
Kızlar Merhaba
birkaç gündür yazamıyorduk işler biraz yoğun :)
Oğlum kreşe başlayacak onun telaşı var ananesi biraz dinlenmek istiyor bense full çalışıyorum, şuan oğlumu ne yapacağıma dair hiç bir fikrim yok.. Allah büyük diyorum su yolunu bulacak inşallah ama hamileyken bu ne olacak stresi gerçekten beni geriyor...
Oglun kac yasinda canim benim kizim 3 yasinda butun rdv larimda hep krese veriyorum gayette iyi alisti guzel cevre yapti kendini gelistiriyor evde aneneden ogrendiginden daha cok sey ogrencek merak etme ki burda 2 5 yasinda ana okuluna veriyoruz biz ben 2 ci kizimi vermedim calismiyorum diye hata yaptim evde cok bunaliyo bende iste onceki ilgi bolundu 3 e simdiden ama 9 cu ayda yazdirdim okula gitcek insallah hic korkma yani ona daha iyi gelcek bak
:Canikom, bebiş yukarı çıktı artık,mideye baskı yapıyor buda,yemek borusunun işlevini yerine getirememesine sebep oluyor. REflü başlangıcı olabilir seninkide,benim kusmalarım o yüzden. Yediklerini çok karıştırma ve ,çok az yiyip sık yemeye çalış,elma iyi geliyor. çilek,gibi asidi yüksek besinler yeme geri geliyor.akşamda 8 den sonra çok hafif şeyler yemeye çalış,akşam yemeğini tok tutacak birşeyler yersen gece yemek zorunda kalmassın,gece yemelerim hep kusturuyor beni,Kizlar ben gibi basta kusmayip 5 ci ayda kusanlar varr mi 2 gundur cok fenayim
Aaa canim bende 1 haftadir demir hapina basladim ozellikle aksamlari oluyor onndan belkide
Ben 6 ci aya kadar 12 13 aliyorum sonra duruyor almam 17 ile dogum yaptim ve hepsi gitti dogumda eve geldim 2 kilo kalmis ustune 3 ayda 3 kilo vermistim bile ama iste dr lar anlamiyo ve bi anda alinca benim bazi soeunlarim cikti napcami sasirdim artik
Cok guzeller canim fiyatlari nedir?
ben de düşünüyorum ama bulamadım hala ..Kızlar erkek anneleri isim ne dusunuyosunuz bana fikir verin bulamıyorum içime sinmiyo isimlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?