2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çook teşekkür ediyorum,fikir alışverişinde bulunmak çok önemli ben de acemiyim çünkü.

Geçmiş olsun,Allah şifa versin canım dikkat et kendine.Önerilerin çok iyi oldu,dikkate alacağım inşallah.

Canım hep böyle olumlu düşün ve sımsıkı tutun bebeğine,sen mutlu olursan o da mutlu olur unutma.O kalpteki parlaklığın geçtiği de oluyormuş diye duymuştum dua et,bizim de dualarımızdasın inşallah çok sağlıklı çok tatlı bir kızın olacak.Aldıklarına bayıldım çoook güzeller.Sağlıkla giysin yavrun.

Ne demekkk.. Aynen fikir alisverisi super oluyor.. Hep diyorm ya benmkiler de kendi dusuncelerm ve biraz gozlemlerim.. Bakalm zaman ne gostercekk

Kizlar ben gibi basta kusmayip 5 ci ayda kusanlar varr mi 2 gundur cok fenayim

Bn kusabilen bi insan degilm ama 4. Ay icerisindeyken daha cok midem kalkti boyle tiksinti geldi bazen..ben demir ilacindan da olabilir diye dusundm ama bilemiyorm cok ustunde durmadm valla her an her sey olabiliyor.. Mesela dun aksam balik yedim izgara ama gece mide agrisindan yanmasindan uyuyamadm rahatca.. Belime vurdu cok kotuydu

Çok sağol canım.alllaj razı olsun.

Aaa canim bende 1 haftadir demir hapina basladim ozellikle aksamlari oluyor onndan belkide

Ben 6 ci aya kadar 12 13 aliyorum sonra duruyor almam 17 ile dogum yaptim ve hepsi gitti dogumda eve geldim 2 kilo kalmis ustune 3 ayda 3 kilo vermistim bile ama iste dr lar anlamiyo ve bi anda alinca benim bazi soeunlarim cikti napcami sasirdim artik

Yazın için teşekkürler canım konuşabilirsek anlaşırız belki ama benim sorduğum bir soruyu ikinci defada cevaplayınca işler değişiyo şimdi susup sadece beni anlamasını bekliyorum.
Zor bir donem canim ama baska biseylerle ugras bulsan kendine bence bunaldikca esinden biseyler bekliyosun onlarda iste durumumuzdan farkkinda degiller kadinlar hamileyken anne olur babalar bebegi kucana alinca ben 12 senelik evliyim ilk sorumda hic yanit alamam kesinlikle ikincide cevap gelir alistim duzeltmeye calistim olmuyosa kendime baska is buldum umursamadim seni anlayabiliyorum bende fransaya ilk tasindigimda yanlizdim ama sabir bebek gelince hersey bitcek 4 ayimiz kaldi surda guzel bi defter al hamis gunlugu tut cok ise yariyo canim

Kizlar ben gibi basta kusmayip 5 ci ayda kusanlar varr mi 2 gundur cok fenayim
:Canikom, bebiş yukarı çıktı artık,mideye baskı yapıyor buda,yemek borusunun işlevini yerine getirememesine sebep oluyor. REflü başlangıcı olabilir seninkide,benim kusmalarım o yüzden. Yediklerini çok karıştırma ve ,çok az yiyip sık yemeye çalış,elma iyi geliyor. çilek,gibi asidi yüksek besinler yeme geri geliyor.akşamda 8 den sonra çok hafif şeyler yemeye çalış,akşam yemeğini tok tutacak birşeyler yersen gece yemek zorunda kalmassın,gece yemelerim hep kusturuyor beni,

Aaa canim bende 1 haftadir demir hapina basladim ozellikle aksamlari oluyor onndan belkide

Her seyden olabilir valla canm hamilelikte mide sorunlari klise artk yani gayet de normal hic kafana takma ne sokunuyosa ona biraz daha dikkat et sadece..

17 normal sayilabilecek bi kilo bence hele ki hepsini verebiliyorsan super.. Ama tabi saglik sorunu oluyorsa orasi skinti.. Dikkat et kendine cicim

Kızlar Günaydın. Ben evlendigimde çok stresli günler geçirdim 45 kiloydum. Sonra 1 sene geçti 53 oldum şimdide 3 kilo almışım 56yim ama şikayetçi değilim kendimi hiç 50 kilo üzerinde görmemiştim tok evin aç kedisiydim kilolu olmanın tadına varıyorum herseyi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…