2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yok be tatlım benimki korku değil.. Benim oğlan hım.. nasıl anlatsam, biraz fazla içe dönük ve uyumsuz.. Ayrıca karakteristik özellik olarak çok fazla inat, sert ve dediğim dedik bir çocuk.. şuan 3 yaşında (kasım 2012 doğumlu) ben onu 2.5 yaşındayken butik bir montessorie okuluna gönderdim. Gerçekten çok beğendim okulu, 3 ay gitti fakat 3 ay boyunca kriz şeklinde ağladı hiç susmadan (Artık okulun çevresindeki markette çalışan kasiyer kızlar bile içimiz parçalanıyor ne olur bişey yapın diyordu.) 3 ay boyunca okulda su bile içmedi.. Okulun sahibi artık rüzgar rüyama giriyor kıramıyoruz inadını çok üzülüyoruz diyorlardı, bende aldım çocuğumu okuldan.. Sonrasında okuldaki davranışlarıyla ilgili bir rapor istedim öğretmenlerinden o raporla birlikte pedagog'a götürdüm ve Rüzgar'a özel ögretmen tutup uyum dersleri ve kreş eğitimi aldırıyoruz. bu eğitim süresinde anane baktı.. Şimdi kreşe hazır dün ilk gün kendi öğretmeni ile gitti yine aynı (tabi aynı butik okula gönderdim) ağlama krizleri falan falan.. Şimdi başka kreş bakıcam umudum yeni okula adapte olabilmesi.. Yoksa ben rüzgar'ı şimdi ye kadar mümkün değil bırakmazdım.. :)

Ayyben de isim koyamayanlardanimmm daha dogrusu esimle oturup karar veremedk henuz.. Ben de arastircam sonra karar verelm dedi onu bekliyormm ben dee... dusundugumuz bi kac adet isim varr..
*Begum
*Bengi
*Lara
*Beril
*Neva
*Azra
*Berfin
*Hesna (bu ismi esim sevmedi gerci eledk gibi )

Benim eşimde aynen ben araştırayım dedi beklemedeyim ama benim hoşuma Masal ismi gitmişti dalga geçti yok Şeker kız Candy ya da Cindrella koyalım dedi bende artık isim bakmıyorum bakalım o ne diyecek onu bekliyorum.Neva ismi çok güzelmiş anlamı nedir?

merhabalar nasılsınız bizde durumlar daha iyi bebeğimin yani kızımın kıpırtılarını artık hissediyorum. Oğlum kız kardeşi olacağı için sevindi. Oğlum kendinden küçük kız çocuklarına karşı çok hassas davranıyordu zaten kardeşine karşı da iyi bir ağabeyi olacak inşallah.
İsim olarak ben hep erkek isimlerine yoğunlaşıyordum. Aklımda onur,yekta veya deha gibi isimler vardı.
Rüyamda ilk haftalarda bebeğimi kız olarak görüyordum ve bebeğime beyzam diye sesleniyordum. O yüzden ya ilk ismini beyza koyacağım ya da beyzayı kulağına okutup kimliğine yazdırmayabilirim. isim konusunda kararsızlığım devam ediyor.

Masal'ımın ilk cicileri teyzeleri
bi çıtçıtlı donu yok daha kuzumun annesinin aldıklarına bakın yahu

Eklentiler

• 8681190209514_3_org_zoom.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 249
  • 8681190209743_1_org_zoom.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 256
  • 8681190211180_1_org_zoom.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 253
  • 8681190212880_1_org_zoom.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 244
  • 8681190212941_1_org_zoom.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 225

Evet benm de cok hosuma gidenlerdenn.. Anlami refah huzur guclu kuvvetli yaziyordu.. Anlami da gayet guzell

Masal'ımın ilk cicileri teyzeleri
bi çıtçıtlı donu yok daha kuzumun annesinin aldıklarına bakın yahu

Canım bayıldım bayıldım... Tam benim zevkim ve tarzım kıyafetler.. Acaba nerden aldığını sorsam.. Hep erkek çocuk giydirmeye alıştık kız için bişey bulamıyorum bende bunlar gibi :)
Bu arada 2. nesil sonra ilk kız bebek benimki :)

Ah cok fena olcak bizim bizdiklarr.. Cok guzeller gule gule kullanin insallah
İnşallah kuzum inşallah süslü bıdıklar

görünce dayanamadım bende aldım gitti
tatlım kaçırma o zaman kıymetlilerimiz hakediyor bunları trendyl da indirm var ben bakdıkça bıdığım oynadı karnımda oda beğendi sanırım
çok sevilcek desene annesi
yerimmmmm bizde de erkekler çoğunlukta ben tek kız benden küçük 3 erkek kardeşim var
sağlıcakla doğsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…