- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Bi bulsam ona göre seslenecem oğluşuma artık ama bulamiom çok zor birsey ya büyük sorumluluk:))günaydın anneler =)
ben de düşünüyorum ama bulamadım hala ..
Bi bulsam ona göre seslenecem oğluşuma artık ama bulamiom çok zor birsey ya büyük sorumluluk:))
Ege veya doruk tu benim aklımdaki isimler erkek olursa ama %90 kızmışKızlar erkek anneleri isim ne dusunuyosunuz bana fikir verin bulamıyorum içime sinmiyo isimlr
Kızlar erkek anneleri isim ne dusunuyosunuz bana fikir verin bulamıyorum içime sinmiyo isimlr
Günaydın kızlar bebisler nasıl uzun süredir yazamadım hareketlilerdir sanırım bu haftalarda artık:) bol hareketli günler o zaman bebislere
Benim eşimde aynen ben araştırayım dedi beklemedeyim ama benim hoşuma Masal ismi gitmişti dalga geçti yok Şeker kız Candy ya da Cindrella koyalım dedi bende artık isim bakmıyorum bakalım o ne diyecek onu bekliyorum.Neva ismi çok güzelmiş anlamı nedir?Ayyben de isim koyamayanlardanimmmdaha dogrusu esimle oturup karar veremedk henuz.. Ben de arastircam sonra karar verelm dedi onu bekliyormm ben dee... dusundugumuz bi kac adet isim varr..
*Begum
*Bengi
*Lara
*Beril
*Neva
*Azra
*Berfin
*Hesna (bu ismi esim sevmedi gerci eledk gibi)
Benimde 2.oglusum.ama bi turlu karar veremedik bizde aklimda olanlar şöyleKızlar erkek anneleri isim ne dusunuyosunuz bana fikir verin bulamıyorum içime sinmiyo isimlr
Benim eşimde aynen ben araştırayım dedi beklemedeyim ama benim hoşuma Masal ismi gitmişti dalga geçti yok Şeker kız Candy ya da Cindrella koyalım dedi bende artık isim bakmıyorum bakalım o ne diyecek onu bekliyorum.Neva ismi çok güzelmiş anlamı nedir?
Masal'ımın ilk cicileri teyzeleri
bi çıtçıtlı donu yok daha kuzumunannesinin aldıklarına bakın yahu
Masal'ımın ilk cicileri teyzeleri
bi çıtçıtlı donu yok daha kuzumunannesinin aldıklarına bakın yahu
İnşallah kuzum inşallahAh cok fena olcak bizim bizdiklarr.. Cok guzeller gule gule kullanin insallah
Canım bayıldım bayıldım... Tam benim zevkim ve tarzım kıyafetler.. Acaba nerden aldığını sorsam.. Hep erkek çocuk giydirmeye alıştık kız için bişey bulamıyorum bende bunlar gibi :)
Bu arada 2. nesil sonra ilk kız bebek benimki :)
Forever07 çok sevimliler bebeğin güle güle giysin inşallah
not aldığım bazı kız isimleri da şöyle
-ayda
-ayza
-bengi
-bilge
-billur
-sare
-bera
-beren
-belinay
-ela
-asel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?