2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
gravity sare ismi çok hoş. kelebek.hill senin isim listesinde Neva kesinlikle çok güzel duruyor. nnrysr ömer ismini bende isterdim ama gorumcemin oğlu ömer Faruk.

Oğlumun adı Selim Eymen minigim içinde Sinan yanına birseyler düşünüyorum da benim eşimde ne isim önerir ne beğenir. Daha sinan ı da paylasmadim . İstediğiniz isim varsa önce cins uyduruk isimler söyleyin arkasından istedikleriniZi

Forever07 citcitli donu yok ama pembeye bayildim .

Merhaba annişkolar ben çok kötüyüm ya karnım gazdan şişti çok fena yan taraflarıma vuruyo ağrılar soda içim dedim daha beter oldum napıcam

Sağolun kizlar bnde çinar düşünmüştüm ama bnm begendigimi kocam begenmio ki:))) ne söylesem başka bişe diyo

slm kızlar ben de kızıma beren adını düşünüyorum. bu arada size bir şey sormak istiyorum bebeğinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. bana çok aşağıdaymış gibi geliyor endişelenmeye başladım

Merhaba annişkolar ben çok kötüyüm ya karnım gazdan şişti çok fena yan taraflarıma vuruyo ağrılar soda içim dedim daha beter oldum napıcam

Ay gecms olsn canm ya.. Hareketsiz mi kaliyosn.. Bende de oluyo gaz ama o kadr feci degil sukur.. Ins halledersn hemencik.. Bence en iyi coZum hareket ama baska cozum oek bilmiyorm

Merhaba, yeni doğan yada 0-3 aylık tulum badi kaçar tane almaliyiz sizce. İhtiyaç listesi yapıyorum her kafadan ses çıkıyor kafam karıştı siz nasil yapacaksiniz. Küçük alma diyorlar ama büyük büyük mu giydicegiz öncesinde nasıl olacak kararsiz kaldım.

Ya bide hareketlerini hissetmeye başladınız mi ben daha hissedemiyorum

Kendime çok kızıyorum yaa. Kendimi hiç kollamiyorum . ŞuAn karnım nasıl ağrıyor

valla sana bekınca kendimi görüyorum canım hikayemiz tamamen aynı . inşallah önce ben sonra sen güzel haberler vereceksn. doğum yaptık bebeğim çok sağlıklı diye yzıcaz buraya. hepsi çok güzel ya güle güle giysin prenses özellikle ikinci resaimdeki yelegin yanındaki fiyonklu badiye bittim benimde bulup almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…