2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
normal senin için daha erken ilk çocuksa 20. haftada hissedersin bence ben ilkini ozaman hissettim kızımı 17 haftada hissetmeye başladım
Ben 20. haftadayım ama hala hissedemiyorum :-( Tam olarak nasıl bir şey hissediyordunuz ki, ben mi anlamıyorum acaba

en güzeli beril bence çok sevdiğim bi isim :)

ahhh ahh masal ismi en sevdiğim :) kızım olsaydı kesinlikle masal oluıcaktı ismi, içimde kaldı =)

Ben 20. haftadayım ama hala hissedemiyorum :-( Tam olarak nasıl bir şey hissediyordunuz ki, ben mi anlamıyorum acaba
nasıl tarif etsem çok belirgin bir hereket bekleme tekme atmak gibi. o ilerleyen aylarda. göbek deliğinin altında kala bölgede içerden bir gıdıklanma gibi:)) pek anlatamadım ama pıt pıt bişeyler hissediyorsun önce belli belirsiz

Amin canım inşallah dediğin gibi kendime ve benim durumumda olan annelere bol bol dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Allah kimseye dayanamayacağı derdi vermezmiş. Demek ki biz bu derde dayanabiliriz ki mevlam verdi bu derdi. O yüzden tevekküle geçireceğiz bu 5 ayı.

Bende ilk defa bugün hissettim hareketini hatta elimi koydum tekrar olurmu diye sonra bi hareket dahatam göbek deliğimin solunda çok farklı bir his tekrar olması için sabırsızlanıyorumcinsiyetimizi şimdilik kız diye biliyorum haftaya ayrıntılı ultrasonum var daha da netleşir sanırım eğer kız olursa eylül yada Defne ismini çok beğeniyorum.kilo olarak şuanda 2 kilo almış durumdayımherkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

Hastaneye gidebilirim o kadar kötü yani

Hadi ya uzuldm canm nasi oldn gittin mi??

Gerçekten anlamıda güzelmîş.Hayırlısı olsun bakalım bizimki ne olacak

Evet evet anlami da cok hosuma gitti benm de...
Bizimki de henuz konms degil bakalm nasip

en güzeli beril bence çok sevdiğim bi isim :)

Evet o ismid e ben gayet begendm ama esimin sicak bakmadiklarindan bakalm hayirlisi

bende henüz hissedemeyenlerdenim ikiz olunca daha erken hissederim sanmıştım ama hiç beklediğim gibi olmadı ilk bebeklerim doktor 22. haftaya kadar hissetmesen de normal dedi

Canım normalde gün içerisinde çok hareketli biri misindir? Benim işim genelde oturarak geçtiği için,benim sakin olduğum zamanlarda fır fır dönüyor içeride,o zaman birşey oldu,birşey gitti geldi diyebiliyorum. Ama ayaktaysan ve sürekli tempolu hareket halindeysen o hareketleri duyman zor olur. Bazen diyorsun ki yok ya o değildir. ama bariz içinde birşey yer değiştiriyor. Sonra haaa bu o diyorsun. Öyle öyle, hafiften gıdıklayan birşey. Ben dizlerimi kendime çekip oturduğum zaman onu daha çok duyuyorum. İçeride sıkıştırıyorum onu sanırım.

Merhaba,
3 yaşında bir oğlum var Down sendromlu. Dünya tatlısı bir şey! Dediğinize sonsuz katılıyorum, evlat nasıl olursa olsun evlattır ve sizindir. Elbette ki en güzel şekilde giydirilmeyi, sevilmeyi, yaşamayı hak ediyor herkes. Ben de oğlumu en güzel şekilde giydirip elinden tutup gururla gezdiriyorum. Gönlünüzü ferah tutun. İyi şeyler düşünün. Allah hakkınızda hayırlı olanı biliyordur. Dualarım sizinle.
Sevgiler...

SERraKAYra şöyle de anlayabilirsin benzer hissettigin hareketler var mı ? İlk hareketleri pıt pıt şeklinde oluyor arka arkaya 2 yada 3 pıt. Veya sende başka şekilde de olabilir.benzer hareketleri izle bugün hissettigin birseyi aksama yarında hissediyorsan o bebisin.
Ayrıca nymeria-burcu nin da dediği gibi eğer gün içinde çok hareketliysen aksam yatsan bile yorgunluktan hissedemezsin. Bende ilk dün hissettim belki daha öncede hissedebilirdim ama hiç duraksiz Tempo içindeyim

Hadi ya uzuldm canm nasi oldn gittin mi??

Evet evet anlami da cok hosuma gitti benm de...
Bizimki de henuz konms degil bakalm nasip

Evet o ismid e ben gayet begendm ama esimin sicak bakmadiklarindan bakalm hayirlisi
Bu eşler hep aynı demekki her isime bi kulp buluyorlar hiçbirşey begenmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…