- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Ben 20. haftadayım ama hala hissedemiyorum :-( Tam olarak nasıl bir şey hissediyordunuz ki, ben mi anlamıyorum acabanormal senin için daha erken ilk çocuksa 20. haftada hissedersin bence ben ilkini ozaman hissettim kızımı 17 haftada hissetmeye başladım
benim oğlumun adı rüzgar. 2.de erkek olsaydı poyraz,ege, aras yada yaman koyacaktım belki fikir olur sana :)
Ayyben de isim koyamayanlardanimmmdaha dogrusu esimle oturup karar veremedk henuz.. Ben de arastircam sonra karar verelm dedi onu bekliyormm ben dee... dusundugumuz bi kac adet isim varr..
*Begum
*Bengi
*Lara
*Beril
*Neva
*Azra
*Berfin
*Hesna (bu ismi esim sevmedi gerci eledk gibi)
Benim eşimde aynen ben araştırayım dedi beklemedeyim ama benim hoşuma Masal ismi gitmişti dalga geçti yok Şeker kız Candy ya da Cindrella koyalım dedi bende artık isim bakmıyorum bakalım o ne diyecek onu bekliyorum.Neva ismi çok güzelmiş anlamı nedir?
bence ömer cok güzel bir isim halamın oğlunun ismi olmasaydı hiç düşünmeden Ömer koyardım :)Benimde 2.oglusum.ama bi turlu karar veremedik bizde aklimda olanlar şöyle
Ege ediz kaan mete demir ömer ama cok kararsızım yaa
nasıl tarif etsem çok belirgin bir hereket bekleme tekme atmak gibi. o ilerleyen aylarda. göbek deliğinin altında kala bölgede içerden bir gıdıklanma gibi:)) pek anlatamadım ama pıt pıt bişeyler hissediyorsun önce belli belirsizBen 20. haftadayım ama hala hissedemiyorum :-( Tam olarak nasıl bir şey hissediyordunuz ki, ben mi anlamıyorum acaba
ayyy süper ya çok beğendimmmmmmm:) maşallah sağlıcakla giysin inşallahMasal'ımın ilk cicileri teyzeleri
bi çıtçıtlı donu yok daha kuzumunannesinin aldıklarına bakın yahu
Benimde içimde kaldı valla eşim koydurmuyorahhh ahh masal ismi en sevdiğim :) kızım olsaydı kesinlikle masal oluıcaktı ismi, içimde kaldı =)
Amin canım inşallah dediğin gibi kendime ve benim durumumda olan annelere bol bol dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Allah kimseye dayanamayacağı derdi vermezmiş. Demek ki biz bu derde dayanabiliriz ki mevlam verdi bu derdi. O yüzden tevekküle geçireceğiz bu 5 ayı.valla sana bekınca kendimi görüyorum canım hikayemiz tamamen aynı . inşallah önce ben sonra sen güzel haberler vereceksn. doğum yaptık bebeğim çok sağlıklı diye yzıcaz buraya. hepsi çok güzel ya güle güle giysin prenses özellikle ikinci resaimdeki yelegin yanındaki fiyonklu badiye bittim benimde bulup almam lazım
Hastaneye gidebilirim o kadar kötü yani
Gerçekten anlamıda güzelmîş.Hayırlısı olsun bakalım bizimki ne olacak
en güzeli beril bence çok sevdiğim bi isim :)
Ben 20. haftadayım ama hala hissedemiyorum :-( Tam olarak nasıl bir şey hissediyordunuz ki, ben mi anlamıyorum acaba
Çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsınMerhaba annişkolar ben çok kötüyüm ya karnım gazdan şişti çok fena yan taraflarıma vuruyo ağrılar soda içim dedim daha beter oldum napıcam
Ay baslasaydik artık hissetmeye daha rahat olacağım gibi geliyornormal o zaman endişelenmene gerek yok 20. hafta civarında hissedersin canım
Ben 20. haftadayım ama hala hissedemiyorum :-( Tam olarak nasıl bir şey hissediyordunuz ki, ben mi anlamıyorum acaba
ayyy süper ya çok beğendimmmmmmm:) maşallah sağlıcakla giysin inşallah
Günaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
Bu eşler hep aynı demekki her isime bi kulp buluyorlar hiçbirşey begenmiyolarHadi ya uzuldm canm nasi oldn gittin mi??
Evet evet anlami da cok hosuma gitti benm de...
Bizimki de henuz konms degil bakalm nasip
Evet o ismid e ben gayet begendm ama esimin sicak bakmadiklarindan bakalm hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?