Canım benim ağlattın beni. Rabbim herkesin evladına sağlık versin. Ben bebeğimi her şekilde kabul ettim. Rabbim bizim hakkımızda en iyisini bilir.Merhaba,
3 yaşında bir oğlum var Down sendromlu. Dünya tatlısı bir şey! Dediğinize sonsuz katılıyorum, evlat nasıl olursa olsun evlattır ve sizindir. Elbette ki en güzel şekilde giydirilmeyi, sevilmeyi, yaşamayı hak ediyor herkes. Ben de oğlumu en güzel şekilde giydirip elinden tutup gururla gezdiriyorum. Gönlünüzü ferah tutun. İyi şeyler düşünün. Allah hakkınızda hayırlı olanı biliyordur. Dualarım sizinle.
Sevgiler...
Bu eşler hep aynı demekki her isime bi kulp buluyorlar hiçbirşey begenmiyolar
Merhaba,
3 yaşında bir oğlum var Down sendromlu. Dünya tatlısı bir şey! Dediğinize sonsuz katılıyorum, evlat nasıl olursa olsun evlattır ve sizindir. Elbette ki en güzel şekilde giydirilmeyi, sevilmeyi, yaşamayı hak ediyor herkes. Ben de oğlumu en güzel şekilde giydirip elinden tutup gururla gezdiriyorum. Gönlünüzü ferah tutun. İyi şeyler düşünün. Allah hakkınızda hayırlı olanı biliyordur. Dualarım sizinle.
Sevgiler...
Benim ilk hamileligimde olmuştu ama bukadar erken değildi bol bol su tuket cnmKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Yaşamadım aama bugün tesadüf bir yerde okudum bol bol su iç elinden geldiğince yorumlarda genelde bunu yaşayanlar günde 3 litre su tükettiklerini kahve çay cola gibi şeylerden uzak durup bol sıvı tükettiklerini yazmışlardı ..haftaya güzel haberler ver bize inşallah arkadaşımKızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Sadece işe gidip gelirken koşturuyorum, onun dışında oturarak çalışıyorum ben de. Ya arada bişi hissediyorum ama o mu yoksa bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Ama senin dediğin gibi fır fır dönme falan yok ne yazık ki :-(Canım normalde gün içerisinde çok hareketli biri misindir? Benim işim genelde oturarak geçtiği için,benim sakin olduğum zamanlarda fır fır dönüyor içeride,o zaman birşey oldu,birşey gitti geldi diyebiliyorum. Ama ayaktaysan ve sürekli tempolu hareket halindeysen o hareketleri duyman zor olur. Bazen diyorsun ki yok ya o değildir. ama bariz içinde birşey yer değiştiriyor. Sonra haaa bu o diyorsun. Öyle öyle, hafiften gıdıklayan birşey. Ben dizlerimi kendime çekip oturduğum zaman onu daha çok duyuyorum. İçeride sıkıştırıyorum onu sanırım.
sıkma canını.Sadece işe gidip gelirken koşturuyorum, onun dışında oturarak çalışıyorum ben de. Ya arada bişi hissediyorum ama o mu yoksa bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Ama senin dediğin gibi fır fır dönme falan yok ne yazık ki :-(
Kızım bir de haftasına göre önde gidiyor, normalden biraz uzun falan olunca daha rahat hissederim zannetmiştim ama yanılmışım.
evet canım. bazıları böyle sorunlar yaşıyor.Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
İnşallah öyle olur, çünkü iyi mi değil mi en azından hareketleriyle anlamak istiyorum. Düşük riskiyle başladım gebeliğime o yüzden hala korkuyorum.sıkma canını.
benim 3. gebeliğim ve hala emin değilim hissettiğim bebek mi diye?
22. haftadan sonra daha iyi hissedersin :)
annelik önce korkuyla başlıyor :)İnşallah öyle olur, çünkü iyi mi değil mi en azından hareketleriyle anlamak istiyorum. Düşük riskiyle başladım gebeliğime o yüzden hala korkuyorum.
günaydın. geçmiş olsun.Günaydın hanımlar.
Bugün çok halsizim, grip vardı üzerimde, gittikçe ağırlaşıyor.
Doktoru aradık, biraz diyareye çevirir gibi oldu. Bol su tüket, iletişimde olalım dedi.
Bi de iş yerimde sinir stres...
Göbeğimin git gide büyümesi gerekirken, yerinde sayıyor-ufalıyor sanki.
günaydın kızlar. dün bebişimin beşiğini aldım. ayy çok heyecanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?