2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benim ağlattın beni. Rabbim herkesin evladına sağlık versin. Ben bebeğimi her şekilde kabul ettim. Rabbim bizim hakkımızda en iyisini bilir.

Sen ne guzel insan ne guzel bi annesin.. Masallah sana da oglusuna da Allahm kolaylik versn hayatiniza.. Dualarin icn cok tesekkur edrz, gercekten cok mustesna bi orneksin, tebrik ederm.

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Yaşamadım aama bugün tesadüf bir yerde okudum bol bol su iç elinden geldiğince yorumlarda genelde bunu yaşayanlar günde 3 litre su tükettiklerini kahve çay cola gibi şeylerden uzak durup bol sıvı tükettiklerini yazmışlardı ..haftaya güzel haberler ver bize inşallah arkadaşım

Cnm 8-10az daha fazla tuket inşallah yoluna girer herşey allahın izniyle

Dr bi sey demedi mi sunu yap falan diye.. Halledilebilir bir sorun demekki kafana takma cozume odaklan canm insallah guzel haberler ver bize m

Gunaydinlar annislerrr

Bizim de dun kontrol vardi, cok sukur her sey yolunda gorunuyor.. 21 cm(artk bizim dr bastan topuga olcuyor), 300 gr olms bidik az bi oksurdm hareketlendi hemen, esnemez mi bizeeee oyy nasi tatli oluyolar simdiden yaa el kol salladi bizee ben de merhabaa dedm

Benm testlerde demir eksik cikmis biraz, ilaci gunde 2 ye cikardi dr um, demir eksikligine ne yapmak lazm bildiginiz boyle hizli cozum var mi???

Binde hissedemeyenler icin soyluyorm 19 dan once zaten cok zor, sonrasinda da cok dikkat edersem hissediyorm ben de oyle aman aman tekme degil yani henuz.. Dr da zaten bi 500 gr olsn gor sen dedi aman yeter ki gorelmmm vallaa tepiklesn dursunlar bizi yani demekki 24 25 te asil net hissedecegimiz zamanlarrr

Sadece işe gidip gelirken koşturuyorum, onun dışında oturarak çalışıyorum ben de. Ya arada bişi hissediyorum ama o mu yoksa bağırsak hareketi mi ayırt edemiyorum. Ama senin dediğin gibi fır fır dönme falan yok ne yazık ki :-(
Kızım bir de haftasına göre önde gidiyor, normalden biraz uzun falan olunca daha rahat hissederim zannetmiştim ama yanılmışım.

sıkma canını.
benim 3. gebeliğim ve hala emin değilim hissettiğim bebek mi diye?
22. haftadan sonra daha iyi hissedersin :)

sıkma canını.
benim 3. gebeliğim ve hala emin değilim hissettiğim bebek mi diye?
22. haftadan sonra daha iyi hissedersin :)
İnşallah öyle olur, çünkü iyi mi değil mi en azından hareketleriyle anlamak istiyorum. Düşük riskiyle başladım gebeliğime o yüzden hala korkuyorum.

Günaydın hanımlar.

Bugün çok halsizim, grip vardı üzerimde, gittikçe ağırlaşıyor.
Doktoru aradık, biraz diyareye çevirir gibi oldu. Bol su tüket, iletişimde olalım dedi.
Bi de iş yerimde sinir stres...

Göbeğimin git gide büyümesi gerekirken, yerinde sayıyor-ufalıyor sanki.

İnşallah öyle olur, çünkü iyi mi değil mi en azından hareketleriyle anlamak istiyorum. Düşük riskiyle başladım gebeliğime o yüzden hala korkuyorum.
annelik önce korkuyla başlıyor :)
3. gebeliğim ve çok şükür sorunsuz geçmesine rağmen inan ben de her an endişeliyim 9 ay nasıl geçecek diye.
çok normal bu hisler.
o yüzden olumsuza değil, olumlu şeylere odaklanalım ki güzel olsun değil mi? :)

günaydın. geçmiş olsun.
göbeğin her gün değişme hissi bende de var. ama aynadan bakınca gayet büyük geliyor :)
grip için de nane limon kaynatmak, bol meyve iyi gelir. bir de burada öğrendim ve faydasını gördüm. yattığın odaya bir baş soğan koy kabuğu soyulmamış halde, insan daha çabuk iyileşiyor sanki.
kızlarım ve ben her sene 1 hafta sürünürdük grip yüzünden, bu sene hem onların odasına hem benim odama soğan koydum, 2 günde iyileştik. denemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…