2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ya bide hareketlerini hissetmeye başladınız mi ben daha hissedemiyorum
0-3 ay gerçekten çok giydirilmiyor. 3-6 ay daha fazla kullanılıyor. Öyle büyük büyük olmuyor zaten. Bazı markaların kalıbı dar bazılarının geniş. Onu da hesaba kat. Eldiven çok lazım oluyor bilginiz olsun. Bez de 1 numarayı çok kullanamıyprsun. Hemen 2 ye geçiliyır. Aklıma geşenler bunlar. Yani küçük beden üç takım alsan beşli takımlardan falan yeter bence.
Hareketler için çok erken sana daha. 20-22 anca hissedersin. Stres yapma.
Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Arkadaşların dediğş gibi bol bol su içmelisin. Üç litrr kesin daha fazlasını da içebiliyırsan iç canım. Gebelikte su çok önemli. Diğer sıvılar suyun yerini tutmaz asla. Çayı kahveyi de azalt hatta hiç içme. Geçmiş olsun.
Maşallah bebişine...
Demir eksikliği içinbir su bardsğı taze sıkma portakal suyuna iki yeöek kaşığı üzüm pekmezi koy karıştır iç canım. İki güne bir iç mutlaka. Ayrıca yumurtanın üstüne de pekmez döküp ye. Bu şekilde kana hemen karışır. Demir hapını içtikten sonra ve yumurta pekmez portakla suyundan sonra da bir saat süt ve süt ürünleri çay kahve asla tüketme. Geçmiş olsun...

Stres yapma. Bazılarının göbeği çok büyümüyor. İçten geniş oluyoruz. Bende öyleyim. Bu arada geçmiş olsun. Gribe en iyi ilaç bol su sıvı değil ama su ve sarımsaklı bi tarhana çorbası. En azından iki günde dinlenebilsen şıp diye iyikeşirsin aslında.
Bide bitki çayı falan içme fazla. Rahim kaslarını uyarıp düşüğe sebep olabiliyor risk alma bence.

Kaynana yani ben geldi herşeye karıştı ve kaçar...
Allah size ve yavrularınıza her daim sağlık versin güzel anneler...

Sabahınız hayır olsun ağustos anneleri benim doğum eylül de ama iki hafta öncesi belirtilerimi görmek ve fikir edinmek için burayı yokluyorum. Belli olmaz belki de ağustosta doğum yaparım. Benim ikinci kuzum yolda nasipse. Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

amin hepimize inşallah :)

Canım benim kızımda böyle demişlerdi.meğerse özel hastane yalanıymış devlet hastanesine tekrar muayene oldum. Hiç bir sıkıntı yok endişelenmeyin dediler. Bana suyun bitmiş yatış yapmamız lazım demişlerdi. Yalanmış. Tabi doktor ve hastaneye güveniyorsan o ayrı.

Sagol canm cok tesekkur ederm mutlaka denicem Tesekkur ederiz teyzesi

Kizlar baby corner markadan bahsetmistm trendyola gelms indirim de var bence bi goz atinnn ben costum hihihi... Ayrica sepette de 25 tl daha indirimi var kodu yazmayi unutmayn..

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 186
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 192
  • image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 171
  • image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 186
  • image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 186
  • image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 199
  • image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 197
Druma güveniyorum ama insanoğlu yanılabilir ,devletten de randevu aldım haftaya onada gidicem inşallah

İkili testimi yapan doktor bir site söylemişti ve buradaki sık sorulan soruları oku demişti, orda fazla su içmenin o sıvının artması için faydası olmadığı yazıyordu. ben de az su içtiğim için dikkatimi çekmişti o soru. tabi ki su faydalı hamilelikte ama onunla ilgisi yokmuş.

canım bişi sorucam ilk kontörle gittiğimizde test yapıldı sonrasında tekrar test yapıldı mı demiri ya da diğerlerini anlamak için? doktorumda şimdilik tek kullan sonra tekrar bakarız demişti ne zaman yapılıo acaba tekrar test.

Kizlar baby corner markadan bahsetmistm trendyola gelms indirim de var bence bi goz atinnn ben costum hihihi... Ayrica sepette de 25 tl daha indirimi var kodu yazmayi unutmayn..
Baby cornerin ürünleri çok tatlı daha önce almıştım. Çok guzelmis güle güle kullansin minik kuzu :) bende bakayim oglusuma:))

Kendini üzme nolur.. ablamin kizi icinde öyle soylemislerdi. Ilerleyen haftalarda kayboldu. Ve o küçük kiz bugün dogdu cok şükür :) sen de saglikla dogurursun inşallah güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…