Merhaba, yeni doğan yada 0-3 aylık tulum badi kaçar tane almaliyiz sizce. İhtiyaç listesi yapıyorum her kafadan ses çıkıyor kafam karıştı siz nasil yapacaksiniz. Küçük alma diyorlar ama büyük büyük mu giydicegiz öncesinde nasıl olacak kararsiz kaldım.
0-3 ay gerçekten çok giydirilmiyor. 3-6 ay daha fazla kullanılıyor. Öyle büyük büyük olmuyor zaten. Bazı markaların kalıbı dar bazılarının geniş. Onu da hesaba kat. Eldiven çok lazım oluyor bilginiz olsun. Bez de 1 numarayı çok kullanamıyprsun. Hemen 2 ye geçiliyır. Aklıma geşenler bunlar. Yani küçük beden üç takım alsan beşli takımlardan falan yeter bence.Ya bide hareketlerini hissetmeye başladınız mi ben daha hissedemiyorum
Arkadaşların dediğş gibi bol bol su içmelisin. Üç litrr kesin daha fazlasını da içebiliyırsan iç canım. Gebelikte su çok önemli. Diğer sıvılar suyun yerini tutmaz asla. Çayı kahveyi de azalt hatta hiç içme. Geçmiş olsun.Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Maşallah bebişine...Gunaydinlar annislerrr
Bizim de dun kontrol vardi, cok sukur her sey yolunda gorunuyor.. 21 cm(artk bizim dr bastan topuga olcuyor), 300 gr olms bidikaz bi oksurdm hareketlendi hemen, esnemez mi bizeeee oyy nasi tatli oluyolar simdiden yaa el kol salladi bizee ben de merhabaa dedm
Benm testlerde demir eksik cikmis biraz, ilaci gunde 2 ye cikardi dr um, demir eksikligine ne yapmak lazm bildiginiz boyle hizli cozum var mi???
Binde hissedemeyenler icin soyluyorm 19 dan once zaten cok zor, sonrasinda da cok dikkat edersem hissediyorm ben de oyle aman aman tekme degil yani henuz.. Dr da zaten bi 500 gr olsn gor sen dediaman yeter ki gorelmmm vallaa tepiklesn dursunlar bizi yani demekki 24 25 te asil net hissedecegimiz zamanlarrr
e bebekten 280 e aldım daha eve gelmedi canım göndereceklerNerden ne kadara aldin resim gondeer
Günaydın hanımlar.
Bugün çok halsizim, grip vardı üzerimde, gittikçe ağırlaşıyor.
Doktoru aradık, biraz diyareye çevirir gibi oldu. Bol su tüket, iletişimde olalım dedi.
Bi de iş yerimde sinir stres...
Göbeğimin git gide büyümesi gerekirken, yerinde sayıyor-ufalıyor sanki.
Benim oğlumun adı yağız mert.ama dikkat et ismi gibi hem yağız oluyorlar hemde mert.çocuğu zaptetmek sözgrçirmek zamsn zaman sıkıntı olabiliyor.yani bizde öylebizim ismimiz yağız mert olacak :)
amin hepimize inşallah :)Sabahınız hayır olsun ağustos anneleri benim doğum eylül de ama iki hafta öncesi belirtilerimi görmek ve fikir edinmek için burayı yokluyorum. Belli olmaz belki de ağustosta doğum yaparım. Benim ikinci kuzum yolda nasipse. Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim kızımda böyle demişlerdi.meğerse özel hastane yalanıymış devlet hastanesine tekrar muayene oldum. Hiç bir sıkıntı yok endişelenmeyin dediler. Bana suyun bitmiş yatış yapmamız lazım demişlerdi. Yalanmış. Tabi doktor ve hastaneye güveniyorsan o ayrı.
0-3 ay gerçekten çok giydirilmiyor. 3-6 ay daha fazla kullanılıyor. Öyle büyük büyük olmuyor zaten. Bazı markaların kalıbı dar bazılarının geniş. Onu da hesaba kat. Eldiven çok lazım oluyor bilginiz olsun. Bez de 1 numarayı çok kullanamıyprsun. Hemen 2 ye geçiliyır. Aklıma geşenler bunlar. Yani küçük beden üç takım alsan beşli takımlardan falan yeter bence.
Hareketler için çok erken sana daha. 20-22 anca hissedersin. Stres yapma.
Arkadaşların dediğş gibi bol bol su içmelisin. Üç litrr kesin daha fazlasını da içebiliyırsan iç canım. Gebelikte su çok önemli. Diğer sıvılar suyun yerini tutmaz asla. Çayı kahveyi de azalt hatta hiç içme. Geçmiş olsun.
Maşallah bebişine...
Demir eksikliği içinbir su bardsğı taze sıkma portakal suyuna iki yeöek kaşığı üzüm pekmezi koy karıştır iç canım. İki güne bir iç mutlaka. Ayrıca yumurtanın üstüne de pekmez döküp ye. Bu şekilde kana hemen karışır. Demir hapını içtikten sonra ve yumurta pekmez portakla suyundan sonra da bir saat süt ve süt ürünleri çay kahve asla tüketme. Geçmiş olsun...
İstirahat et ve haftaya tekrar bakalım dedi ,inşallah iyi haberlerle dönerim kızlarDr bi sey demedi mi sunu yap falan diye..Halledilebilir bir sorun demekki kafana takma cozume odaklan canm insallah guzel haberler ver bize m
Kizlar baby corner markadan bahsetmistm trendyola gelms indirim de var bence bi goz atinnnben costum hihihi... Ayrica sepette de 25 tl daha indirimi var kodu yazmayi unutmayn.. [/QUOTE
hepsi çok güzeller canım güle güle giysin güzel bebeğin:)
Druma güveniyorum ama insanoğlu yanılabilir ,devletten de randevu aldım haftaya onada gidicem inşallahCanım benim kızımda böyle demişlerdi.meğerse özel hastane yalanıymış devlet hastanesine tekrar muayene oldum. Hiç bir sıkıntı yok endişelenmeyin dediler. Bana suyun bitmiş yatış yapmamız lazım demişlerdi. Yalanmış. Tabi doktor ve hastaneye güveniyorsan o ayrı.
Hepsi cok güzel canım ama trendyolda görünmüyor indirimKizlar baby corner markadan bahsetmistm trendyola gelms indirim de var bence bi goz atinnnben costum hihihi... Ayrica sepette de 25 tl daha indirimi var kodu yazmayi unutmayn..
İkili testimi yapan doktor bir site söylemişti ve buradaki sık sorulan soruları oku demişti, orda fazla su içmenin o sıvının artması için faydası olmadığı yazıyordu. ben de az su içtiğim için dikkatimi çekmişti o soru. tabi ki su faydalı hamilelikte ama onunla ilgisi yokmuş.
Gunaydinlar annislerrr
Bizim de dun kontrol vardi, cok sukur her sey yolunda gorunuyor.. 21 cm(artk bizim dr bastan topuga olcuyor), 300 gr olms bidikaz bi oksurdm hareketlendi hemen, esnemez mi bizeeee oyy nasi tatli oluyolar simdiden yaa el kol salladi bizee ben de merhabaa dedm
Benm testlerde demir eksik cikmis biraz, ilaci gunde 2 ye cikardi dr um, demir eksikligine ne yapmak lazm bildiginiz boyle hizli cozum var mi???
Binde hissedemeyenler icin soyluyorm 19 dan once zaten cok zor, sonrasinda da cok dikkat edersem hissediyorm ben de oyle aman aman tekme degil yani henuz.. Dr da zaten bi 500 gr olsn gor sen dediaman yeter ki gorelmmm vallaa tepiklesn dursunlar bizi yani demekki 24 25 te asil net hissedecegimiz zamanlarrr
Baby cornerin ürünleri çok tatlı daha önce almıştım. Çok guzelmis güle güle kullansin minik kuzu :) bende bakayim oglusuma:))Kizlar baby corner markadan bahsetmistm trendyola gelms indirim de var bence bi goz atinnnben costum hihihi... Ayrica sepette de 25 tl daha indirimi var kodu yazmayi unutmayn..
Günaydın kızlar. Ben de 5-6 gündür keyifsizim. Durumumu az çok biliyorsunuzdur. Perşembe günü anlaranın en iyi dr una gittik kalpte parlama vardı. Downlu çocuklArın %18 inde oluyormuş. Amniyosentez ya da başka bir test yaptırmayacağım. Eşimin içi çok rahat. Herkes dua ediyor. Ben de tabii. Her gün bir yadin okuyorum. İçim ferahladın diye. Kız kardeşim gelmişti hemen yanıma. O beni alışverişe çıkardı. Kızıma bir sürğ şey aldı. Önce almak istemedim. Sonra düşündüm hasta da olsa sağlıklı da olsa o benim evladım olacak ve onun da bunları giymeye süslü bir kız olmaya hakkı var dedim. Her nasıl olursa olsun ben onu öyle kabul edeceğim çünkü ben artık anneyim. Bugünler geçecek belki belki daha sıkıntılı günlerim olacak bilmiyorum. Ama her şey allahtan diyoruz eşimle. Demek ki rabbim bizi böyle sınamak istemiş. Bebeğim ultrasonda parmağını emiyordu. Çok hateketliydi. Her şeyi tam gelişmişti. Ağlsmaktan O kadar seyedebildim ki onu. Dr bile üzüldü halime. Şimdi daha iyiyim daha da iyi olmam gerekli çünkü bana ihtiyacı olan bir melek var içimde. Bunlar da benim kızımın cicileri. Bana dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?