- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İstirahat et ve haftaya tekrar bakalım dedi ,inşallah iyi haberlerle dönerim kızlar
Hepsi cok güzel canım ama trendyolda görünmüyor indirim
canım bişi sorucam ilk kontörle gittiğimizde test yapıldı sonrasında tekrar test yapıldı mı demiri ya da diğerlerini anlamak için? doktorumda şimdilik tek kullan sonra tekrar bakarız demişti ne zaman yapılıo acaba tekrar test.
Baby cornerin ürünleri çok tatlı daha önce almıştım. Çok guzelmis güle güle kullansin minik kuzu :) bende bakayim oglusuma:))
İnşallah sıkıntılı bir durum çıkmaz. İyi haberler alırsınDruma güveniyorum ama insanoğlu yanılabilir ,devletten de randevu aldım haftaya onada gidicem inşallah
Güzel düşünüp çooook dua ediyorum. Alkahın izniyle sağlıklı doğacak benim kızım.Kendini üzme nolur.. ablamin kizi icinde öyle soylemislerdi. Ilerleyen haftalarda kayboldu. Ve o küçük kiz bugün dogdu cok şükür :) sen de saglikla dogurursun inşallah güzel düşün güzel olsun
Indirim kodu: MODACOCUK olmazsa sepette deneyin direk..
Canım benim ağlattın beni. Rabbim herkesin evladına sağlık versin. Ben bebeğimi her şekilde kabul ettim. Rabbim bizim hakkımızda en iyisini bilir.
Ben geçen hafta yaptırdım cnmKızlar selamm.. tetenoz aşısini yaptıran oldu mu
Gunaydinlar annislerrr
Bizim de dun kontrol vardi, cok sukur her sey yolunda gorunuyor.. 21 cm(artk bizim dr bastan topuga olcuyor), 300 gr olms bidikaz bi oksurdm hareketlendi hemen, esnemez mi bizeeee oyy nasi tatli oluyolar simdiden yaa el kol salladi bizee ben de merhabaa dedm
Benm testlerde demir eksik cikmis biraz, ilaci gunde 2 ye cikardi dr um, demir eksikligine ne yapmak lazm bildiginiz boyle hizli cozum var mi???
Binde hissedemeyenler icin soyluyorm 19 dan once zaten cok zor, sonrasinda da cok dikkat edersem hissediyorm ben de oyle aman aman tekme degil yani henuz.. Dr da zaten bi 500 gr olsn gor sen dediaman yeter ki gorelmmm vallaa tepiklesn dursunlar bizi yani demekki 24 25 te asil net hissedecegimiz zamanlarrr
Bende aldım bişiler.. neşeli donlardan birde bodylerden aldım.. ama bu sefer büyük beden aldım :)
Eki Görüntüle 1796588 Eki Görüntüle 1796589 Eki Görüntüle 1796590 Eki Görüntüle 1796586
ben de aldım şimdi sen söyleyince =) teşekkür ederiz teyzesi :)
Kızlar selamm.. tetenoz aşısini yaptıran oldu mu
Ben de haftasonu doktora gitmiştim. 304 gr 21 cm. Aynı büyümüşler sanırım. Aramızda da doğum tarihi olarak 4 gün var. :) Seninki kız mı erkek mi? Eski mesajlara çok bakma şansım olmuyor iş yerinde olduğum için. Ben de pek hissetmiyorum. Bir kaç kere hissettim son 4-5 gündür. O da her gün bile olmuyor. Sakin uzanmak gerekiyor, çalışırken hele hiç anlamıyorum. Heyecanla ben de bekliyorum daha kuvvetli hissettireceği günleri.
Amin canım çok sağol... Dualarını eksik etme benden.Aynen canım. Başta ben de üzüldüm, ağladım. Ama şimdi iyi ki diyorum! İyi ki o benim! Çünkü onun bana öğrettiği onca dersi, kattığı onca tecrübeyi, yaşattığı onca hissi başka türlü öğrenemezdim! Rabbime şükürler olsun o ki onu bana vermiş. Senin için de en hayırlısını diliyorum.
Kızlar erkek anneleri isim ne dusunuyosunuz bana fikir verin bulamıyorum içime sinmiyo isimlr
Tatlım geçmiş olsun bana da 1 ay önce demişti doktor, içtiğimiz suyun hiç etkisi olmuyor diyemem bol bol sıvı almasın tabi ama bunun yanında bolca süt, protein tüketmelisin. Bir de eğer diyabet sıkıntın yoksa elma ve havuç suyu iç tatlım benim sıkıntımı çözdü.Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Bende inanıyorum çocukların isimlerinin özelliklerini taşıdıklarına abisinin adı yiğit mert çok gözü kara bir çocuktur, buda yağız mert olsun istedik inşallah bakalım:)Benim oğlumun adı yağız mert.ama dikkat et ismi gibi hem yağız oluyorlar hemde mert.çocuğu zaptetmek sözgrçirmek zamsn zaman sıkıntı olabiliyor.yani bizde öyle
Ağustos ayının güzel annişleri;
Bu sabah aile hekimliğinde tetanos aşımızı olduk sonra da kendi doktorumuza kontrole gittik26 cm 360 gram olmuş kızımız 4lü test sonucumuza falan da baktı doktorumuz normal herşey çok şükür. Ayrıntılı ultrasonu benim doktorum dışarı gitmene gerek yok ben buradan bakacağım dedi ama 23. haftada kalp daha iyi geliştiği için 3 hafta sonra gel dedi.
Biliosunuz Ankara' da yaşam artık bi tuhaf oldu. Her gün geçtiğimiz yollardan geçmeye korkar olduk. Sabah işe servisle gidemediğim için otobüsle gitmem gerekti ve işime giden tek yol kızılay, mecbur ordan geçicem otobüsle giderken ya da arabayla gidicem başka yoldan. Eşime dedim aldım arabayı işe geldim tam arabayı park edicem patt soldan çarptılarBende sıkıntı yok tabi de insanın canı sıkılıyor. 2 saat polis bekle falan filan offf harab oldum. Oysa ne güzel başlamıştı gün...
Sağol canım çok teşekkür ederim. Hergün başka bir olay oluyor, insanlar ölüyor. Haberlerde dinledim 7 aylık bir hamile bebeğine alışveriş yapmış tam o patlamanın olduğu yerde Güvenpark var orada dinlenirken olmuş patlama. Bebeğini kaybetmişGeçmiş olsun canım, allah hepimizin yanında olsun,hepimizi korusun. Çok tehlikeli zamanlardayız. İçimiz kan ağlıyor. Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın,çıkmayalım. Psikolojimiz bozuldu,ne zaman ne olacağımız belli değil. Dünde İstanbulda boğazda bomba paniği vardı. Hepimiz hop oturduk hop kalktık, köprüde olan arkadaşlarımız vardı. Aman diyim yani aman. Terörün bitmesini umut ediyoruz. Umutla,barış içinde çocuklarımızı bu ülkede büyütmek istiyoruz. Tam tersine çeviren herkesten allah hesabını sormasını diliyorum.
Ağustos ayının güzel annişleri;
Bu sabah aile hekimliğinde tetanos aşımızı olduk sonra da kendi doktorumuza kontrole gittik26 cm 360 gram olmuş kızımız 4lü test sonucumuza falan da baktı doktorumuz normal herşey çok şükür. Ayrıntılı ultrasonu benim doktorum dışarı gitmene gerek yok ben buradan bakacağım dedi ama 23. haftada kalp daha iyi geliştiği için 3 hafta sonra gel dedi.
Biliosunuz Ankara' da yaşam artık bi tuhaf oldu. Her gün geçtiğimiz yollardan geçmeye korkar olduk. Sabah işe servisle gidemediğim için otobüsle gitmem gerekti ve işime giden tek yol kızılay, mecbur ordan geçicem otobüsle giderken ya da arabayla gidicem başka yoldan. Eşime dedim aldım arabayı işe geldim tam arabayı park edicem patt soldan çarptılarBende sıkıntı yok tabi de insanın canı sıkılıyor. 2 saat polis bekle falan filan offf harab oldum. Oysa ne güzel başlamıştı gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?