2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İstirahat et ve haftaya tekrar bakalım dedi ,inşallah iyi haberlerle dönerim kızlar

Tamam canm sakin ol konuyla ilgili bilgm yok ama benm dr da bana suyu ihmal etme diyor surekli demekki var bi bildigi, arkadaslar da yazms zaten, sen istirahat et suyunu da ihmal etme, bi seycik olmaz hayirlisiyla insalah

Hepsi cok güzel canım ama trendyolda görünmüyor indirim

Sagol canmm... Valla kampanyaya girmeden once gorunuyor ana sayfada ama ben elit uyeym bana mi gorunuyo ki.. Ama sen kampanya baslikta yaziyo dikkat et oraya kucuk yazi..

Saglik ocagina asi icn gittigimde yapmslardi test, onu gosterdm dr a canm ben, dr yeni yapmadi yani.. Ama dusmesi de cok anormal bi durum degl zaten hamisken normal yedikelrimize de dikkat emek lazm tabi

Baby cornerin ürünleri çok tatlı daha önce almıştım. Çok guzelmis güle güle kullansin minik kuzu :) bende bakayim oglusuma:))

Cok tesekkur ederizz valla ogluslara da super seyler var ben yegenime de ananaslisini aldm cok tatlilar yaaa

ikizannesi2016 cok tesekkur ederizz

Kendini üzme nolur.. ablamin kizi icinde öyle soylemislerdi. Ilerleyen haftalarda kayboldu. Ve o küçük kiz bugün dogdu cok şükür :) sen de saglikla dogurursun inşallah güzel düşün güzel olsun
Güzel düşünüp çooook dua ediyorum. Alkahın izniyle sağlıklı doğacak benim kızım.

Canım benim ağlattın beni. Rabbim herkesin evladına sağlık versin. Ben bebeğimi her şekilde kabul ettim. Rabbim bizim hakkımızda en iyisini bilir.

Aynen canım. Başta ben de üzüldüm, ağladım. Ama şimdi iyi ki diyorum! İyi ki o benim! Çünkü onun bana öğrettiği onca dersi, kattığı onca tecrübeyi, yaşattığı onca hissi başka türlü öğrenemezdim! Rabbime şükürler olsun o ki onu bana vermiş. Senin için de en hayırlısını diliyorum.

Ben de haftasonu doktora gitmiştim. 304 gr 21 cm. Aynı büyümüşler sanırım. Aramızda da doğum tarihi olarak 4 gün var. :) Seninki kız mı erkek mi? Eski mesajlara çok bakma şansım olmuyor iş yerinde olduğum için. Ben de pek hissetmiyorum. Bir kaç kere hissettim son 4-5 gündür. O da her gün bile olmuyor. Sakin uzanmak gerekiyor, çalışırken hele hiç anlamıyorum. Heyecanla ben de bekliyorum daha kuvvetli hissettireceği günleri.

Bende aldım bişiler.. neşeli donlardan birde bodylerden aldım.. ama bu sefer büyük beden aldım :)

Gule gule giyin siz deee.. Ben de bu sefer kucuk aldm ya baktm hep 3 ay aliyom dogunca ne giycek yavrum dedm

Ayy ne demek cok guzellerrr.. Gule gule giyinsn insallahh

Kızlar selamm.. tetenoz aşısini yaptıran oldu mu

Ben gecen hafta yaptirdmm.. O kadr korkma yahu bi sey yok.. Bikac gun kolun aciyo sadece sanki bi yere carpmisin gibi..

Aaa evet cok yakinlar masallah bizdiklara benmki kiz canm.. Seninki??? Hareketler icn benm de ayni yani bi kachaftaya daha da netlesir hareketler sorun yok

Amin canım çok sağol... Dualarını eksik etme benden.

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı dr suyun azalmış haftaya tekrar gel kontrol edelim takip edelim dedi ,hiç böyle bişey duyan yaşayan arkadaşlar oldumu
Tatlım geçmiş olsun bana da 1 ay önce demişti doktor, içtiğimiz suyun hiç etkisi olmuyor diyemem bol bol sıvı almasın tabi ama bunun yanında bolca süt, protein tüketmelisin. Bir de eğer diyabet sıkıntın yoksa elma ve havuç suyu iç tatlım benim sıkıntımı çözdü.

Ağustos ayının güzel annişleri;

Bu sabah aile hekimliğinde tetanos aşımızı olduk sonra da kendi doktorumuza kontrole gittik 26 cm 360 gram olmuş kızımız 4lü test sonucumuza falan da baktı doktorumuz normal herşey çok şükür. Ayrıntılı ultrasonu benim doktorum dışarı gitmene gerek yok ben buradan bakacağım dedi ama 23. haftada kalp daha iyi geliştiği için 3 hafta sonra gel dedi.

Biliosunuz Ankara' da yaşam artık bi tuhaf oldu. Her gün geçtiğimiz yollardan geçmeye korkar olduk. Sabah işe servisle gidemediğim için otobüsle gitmem gerekti ve işime giden tek yol kızılay, mecbur ordan geçicem otobüsle giderken ya da arabayla gidicem başka yoldan. Eşime dedim aldım arabayı işe geldim tam arabayı park edicem patt soldan çarptılar Bende sıkıntı yok tabi de insanın canı sıkılıyor. 2 saat polis bekle falan filan offf harab oldum. Oysa ne güzel başlamıştı gün...

Benim oğlumun adı yağız mert.ama dikkat et ismi gibi hem yağız oluyorlar hemde mert.çocuğu zaptetmek sözgrçirmek zamsn zaman sıkıntı olabiliyor.yani bizde öyle
Bende inanıyorum çocukların isimlerinin özelliklerini taşıdıklarına abisinin adı yiğit mert çok gözü kara bir çocuktur, buda yağız mert olsun istedik inşallah bakalım:)

Geçmiş olsun canım, allah hepimizin yanında olsun,hepimizi korusun. Çok tehlikeli zamanlardayız. İçimiz kan ağlıyor. Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın,çıkmayalım. Psikolojimiz bozuldu,ne zaman ne olacağımız belli değil. Dünde İstanbulda boğazda bomba paniği vardı. Hepimiz hop oturduk hop kalktık, köprüde olan arkadaşlarımız vardı. Aman diyim yani aman. Terörün bitmesini umut ediyoruz. Umutla,barış içinde çocuklarımızı bu ülkede büyütmek istiyoruz. Tam tersine çeviren herkesten allah hesabını sormasını diliyorum.

Sağol canım çok teşekkür ederim. Hergün başka bir olay oluyor, insanlar ölüyor. Haberlerde dinledim 7 aylık bir hamile bebeğine alışveriş yapmış tam o patlamanın olduğu yerde Güvenpark var orada dinlenirken olmuş patlama. Bebeğini kaybetmiş Kendisinin durumu da kritikmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun tüm bebekleri korusun.
Dediğin gibi arkadaşım umutla barış içinde çocuklarımızı bu ülkede büyütmek istiyoruz.

Canm oncelikle kizina masallah 21 desin super bi sorununuz da yok.. Allah daim etsn sagliginizi..

Asimizi biz de oldk, 22 nin sonunda gidicem ben de ayrintiliya zaten ayni binada bizim gidecegimiz, sonuclara ben de bakarm dedi dr da.. Sonra gene 3-4 hafta sonra gelirsn dedi.. Seker yuklemeyi ne zman yapiyolar hatta ben onu sormayi unutmustm bebise dalincaaa

Ve araba olayinda da buyuk gecms olsn.. Allah korusun size bi sey olmasn da.. Yine de can sıkıcı bi durum tabi ki.. Be Ankara.. Gercekten Allah'a emanet yasiyoruz bu sira.. Soyliycek cok sey var ama soylemenin de pek anlami yok.. Allah hepimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…