2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Dediğin gibi hayat bir tuhaf artık. Bu hafta oğlumu eğitimine götüremedim korkudan ama ne zamana kadar uzak duracağız gitmemiz gereken yerlerden. Hepimiz Allah'a emanetiz. Hangi doktora gidiyorsun? Benim de doktorum ayrıntılı bakıyorum başka birine gitmene gerek yok dedi. Ben CVS de yaptırdım. Kararsızım yine de başka bir doktora gidip ayrıntılı yaptırsam mı diye...

Gecmis olsun canim onemli olan senin iyi olman

Kizlar vala catlicam artik 21 haftaligiz benim kizdan tik yok beni yormicak bu galibaa sakin bisey bekliyorum insallah yanitmaz benii herkes bebise hazirlik yapiyo bende gittim bu gun kendime cremlerim parfumum eksiklerimi aldim hep bir rahatlama geldi alisveris yapinca hersey var bisey almiyorum kizima boylede olmuyor neyse bugunku alisveris cok iyi geldii

Amin canım çok sağol. Şeker yüklemesini 25 te yapıyorlar sanırım. Bana kilom var diye 12.haftada yaptı doktor

Sağol canım. Yakın zamanda eski yaşamımıza geri dönebiliriz inşallah. Eryaman hastanesinde Oskar Öğüten'e gidiyorum. Sen kime gidiyorsun? Bir de CVS ne ki canım

Kabizlikta rekora gidiyorum 4. Günde lagman ile yapabildim . Sonrasında yine hiç birşey yapamadım. Ertesi gün tekrar lagman . Ve hala birsey yapamıyorum bir haftadır çok fena çekiyorum

Kabizlikta rekora gidiyorum 4. Günde lagman ile yapabildim . Sonrasında yine hiç birşey yapamadım. Ertesi gün tekrar lagman . Ve hala birsey yapamıyorum bir haftadır çok fena çekiyorum
Canim bol su içiyomusun .meyvelerin üstüne su iç .kayısı suyu kaynat suyunu iç kabızlık çok zor canım allah yardımcın olsun

Bendede 3-4 gün süren kabızlık oluyordu son bir haftadır her akşam kabak çekirdeği yiyorum tesadüfen keşfettim üçünçü günden sonra rahatlattı şimdi en azından iki günde bir oluyor tabi her bünyede belki aynı tepkiyi vermez ama deneyin isterseniz.

Kabızlık çok zor oluyor.ama pek lavman yapmasan iyi olur gibi.lavmanla tuvalete çıkmaya alışırsa vücüdün bağırsakların tembelliğe alışabilir.buda kısır döngüye sokar.tuvalete çıkamadıkça lavman yaparsın.lavman yapmadıkçada tuvalete çıkamazsın.ben öyle biliyorum.

Kabızlık çok zor oluyor.ama pek lavman yapmasan iyi olur gibi.lavmanla tuvalete çıkmaya alışırsa vücüdün bağırsakların tembelliğe alışabilir.buda kısır döngüye sokar.tuvalete çıkamadıkça lavman yaparsın.lavman yapmadıkçada tuvalete çıkamazsın.ben öyle biliyorum.

İnsan hareketini hissedince nasıl da bekliyor tekrar olsun diye.

Sabah uykumu açtı arka arkaya aynı hareketle.
Bu sefer emin oldum artık, 4-5 gündür aynı his, artarak devam ediyor.
Ama akşamları 1-2 kez hissediyordum, hiçbir şey yok bu akşam.

Tatlı bi şeymiş ya : )

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum
Okulda hep deneme sınavlarından ötürü hiç vaktim olmuyordu.
Umarım azda olsa Arada girerim artık:)
Herkes iyidir inşallah
Benim göbüş iyice sertleşip büyüdü tekmeler azıcıkta olsa son 3-4 gündür daha iyi hissediliyor
Ve akıntım çok çok çoğaldı umarım normaldir.
Haftaya pazarteside usg randevumuz var detaylı olarak inş herşey yolundadır

Günaydın hanımlar...
M mertur lifli gıdalarla beslenmelisn canım. Ananas avakado havuç kabak bal kabağı kuru rik incir kayısı elma v.s bunları günlük beslenmenden eksik etme. Baklagillerde önemli mutlaka tüket. Özellikle yeşil mercimek. Günlük bir kase ev yapımı yopurt yoksa probiyotik yoğurt ye. Ekmek olarak tam buğday tercih et. Bol bol bol su iç mutlaka. Bi de buğday kepeği var çekilmiş olarak alıp yoğurda karıştırıp ye. Müsli de deneyebilirsin ama haöilelikte sakıncası var mı bilmiyorum. Bu kadar büyükse sıkıntın beslenme düzenini mutlaka gözden geçir canım. Geçmiş olsun

Allah kolaylık versin canım. Akıntı bende de var. Normaldir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…