- 24 Nisan 2013
- 139
- 82
- 103
Ağustos ayının güzel annişleri;
Bu sabah aile hekimliğinde tetanos aşımızı olduk sonra da kendi doktorumuza kontrole gittik26 cm 360 gram olmuş kızımız 4lü test sonucumuza falan da baktı doktorumuz normal herşey çok şükür. Ayrıntılı ultrasonu benim doktorum dışarı gitmene gerek yok ben buradan bakacağım dedi ama 23. haftada kalp daha iyi geliştiği için 3 hafta sonra gel dedi.
Biliosunuz Ankara' da yaşam artık bi tuhaf oldu. Her gün geçtiğimiz yollardan geçmeye korkar olduk. Sabah işe servisle gidemediğim için otobüsle gitmem gerekti ve işime giden tek yol kızılay, mecbur ordan geçicem otobüsle giderken ya da arabayla gidicem başka yoldan. Eşime dedim aldım arabayı işe geldim tam arabayı park edicem patt soldan çarptılarBende sıkıntı yok tabi de insanın canı sıkılıyor. 2 saat polis bekle falan filan offf harab oldum. Oysa ne güzel başlamıştı gün...
Aaa evet cok yakinlar masallah bizdiklarabenmki kiz canm.. Seninki??? Hareketler icn benm de ayni yani bi kachaftaya daha da netlesir hareketler sorun yok
Benimki erkek. Heycanla daha sağlam tekmeleri bekliyoruz o zaman :)
Gecmis olsun canim onemli olan senin iyi olmanAğustos ayının güzel annişleri;
Bu sabah aile hekimliğinde tetanos aşımızı olduk sonra da kendi doktorumuza kontrole gittik26 cm 360 gram olmuş kızımız 4lü test sonucumuza falan da baktı doktorumuz normal herşey çok şükür. Ayrıntılı ultrasonu benim doktorum dışarı gitmene gerek yok ben buradan bakacağım dedi ama 23. haftada kalp daha iyi geliştiği için 3 hafta sonra gel dedi.
Biliosunuz Ankara' da yaşam artık bi tuhaf oldu. Her gün geçtiğimiz yollardan geçmeye korkar olduk. Sabah işe servisle gidemediğim için otobüsle gitmem gerekti ve işime giden tek yol kızılay, mecbur ordan geçicem otobüsle giderken ya da arabayla gidicem başka yoldan. Eşime dedim aldım arabayı işe geldim tam arabayı park edicem patt soldan çarptılarBende sıkıntı yok tabi de insanın canı sıkılıyor. 2 saat polis bekle falan filan offf harab oldum. Oysa ne güzel başlamıştı gün...
Amin canım çok sağol. Şeker yüklemesini 25 te yapıyorlar sanırım. Bana kilom var diye 12.haftada yaptı doktorCanm oncelikle kizina masallah21 desin super bi sorununuz da yok.. Allah daim etsn sagliginizi..
Asimizi biz de oldk, 22 nin sonunda gidicem ben de ayrintiliya zaten ayni binada bizim gidecegimiz, sonuclara ben de bakarm dedi dr da.. Sonra gene 3-4 hafta sonra gelirsn dedi.. Seker yuklemeyi ne zman yapiyolar hatta ben onu sormayi unutmustm bebise dalincaaa
Ve araba olayinda da buyuk gecms olsn.. Allah korusun size bi sey olmasn da.. Yine de can sıkıcı bi durum tabi ki.. Be Ankara.. Gercekten Allah'a emanet yasiyoruz bu sira.. Soyliycek cok sey var ama soylemenin de pek anlami yok.. Allah hepimizi korusun
Sağol canım. Yakın zamanda eski yaşamımıza geri dönebiliriz inşallah. Eryaman hastanesinde Oskar Öğüten'e gidiyorum. Sen kime gidiyorsun? Bir de CVS ne ki canımMerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de Ankara'da yaşıyorum. Dediğin gibi hayat bir tuhaf artık. Bu hafta oğlumu eğitimine götüremedim korkudan ama ne zamana kadar uzak duracağız gitmemiz gereken yerlerden. Hepimiz Allah'a emanetiz. Hangi doktora gidiyorsun? Benim de doktorum ayrıntılı bakıyorum başka birine gitmene gerek yok dedi. Ben CVS de yaptırdım. Kararsızım yine de başka bir doktora gidip ayrıntılı yaptırsam mı diye...
Aynen haklısın canım çok sağol.Gecmis olsun canim onemli olan senin iyi olman
Amin canım çok sağol. Şeker yüklemesini 25 te yapıyorlar sanırım. Bana kilom var diye 12.haftada yaptı doktor
Canim bol su içiyomusun .meyvelerin üstüne su iç .kayısı suyu kaynat suyunu iç kabızlık çok zor canım allah yardımcın olsunKabizlikta rekora gidiyorum4. Günde lagman ile yapabildim . Sonrasında yine hiç birşey yapamadım. Ertesi gün tekrar lagman . Ve hala birsey yapamıyorum bir haftadır çok fena çekiyorum
Kabızlık çok zor oluyor.ama pek lavman yapmasan iyi olur gibi.lavmanla tuvalete çıkmaya alışırsa vücüdün bağırsakların tembelliğe alışabilir.buda kısır döngüye sokar.tuvalete çıkamadıkça lavman yaparsın.lavman yapmadıkçada tuvalete çıkamazsın.ben öyle biliyorum.Kabizlikta rekora gidiyorum4. Günde lagman ile yapabildim . Sonrasında yine hiç birşey yapamadım. Ertesi gün tekrar lagman . Ve hala birsey yapamıyorum bir haftadır çok fena çekiyorum
Kabızlık çok zor oluyor.ama pek lavman yapmasan iyi olur gibi.lavmanla tuvalete çıkmaya alışırsa vücüdün bağırsakların tembelliğe alışabilir.buda kısır döngüye sokar.tuvalete çıkamadıkça lavman yaparsın.lavman yapmadıkçada tuvalete çıkamazsın.ben öyle biliyorum.Kabizlikta rekora gidiyorum4. Günde lagman ile yapabildim . Sonrasında yine hiç birşey yapamadım. Ertesi gün tekrar lagman . Ve hala birsey yapamıyorum bir haftadır çok fena çekiyorum
Allah kolaylık versin canım. Akıntı bende de var. Normaldir herhalde...Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum
Okulda hep deneme sınavlarından ötürü hiç vaktim olmuyordu.
Umarım azda olsa Arada girerim artık:)
Herkes iyidir inşallah
Benim göbüş iyice sertleşip büyüdü tekmeler azıcıkta olsa son 3-4 gündür daha iyi hissediliyor
Ve akıntım çok çok çoğaldı umarım normaldir.
Haftaya pazarteside usg randevumuz var detaylı olarak inş herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?