2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bademsekerim28 A Aytunagvn dormicum15 nurayca8729 seyzen teşekkür ederim mesajlarınız için. Hamileliğin başından beri granny Smith yeşil elma çekiyor canim hergün ondan tüketiyorum. Kayısı erik incir tuvalet düzenim bozulmaya başlar gibi olunca hemen yemeye başladım. Normal beyaz ekmek zaten tüketmem, az ekmek yerim o da bol tahıllı çavdarli vs çeşitlerinden olur. Hareket desen popom yer görmüyor yorgunluktan uyuyamıyorum bazen o derece. Sanirim bu ara suya pek dikkat etmedim havada birden soğuyunca suyla zaten aram yok ama sadece su bu kadar etkisi olur mu

Cnmmm tahmini dogum tarihlerimiz ayni ve yasadiklarimiz da hemen hemen ayni ben de son 2-3 gundur net hissediyorum artik bebisimin hareketlerini ve son 4 5 gundur akintim acayip cogaldi insallah normal biseydir sanki yavrum hareketlendikce akintim artio gibi :)

Merhaba, gunaydin guzel anneler ve bebisleri :)
Ben prensesimin hareketlerini 2 haftadir hissediyorum sukur
Bu arada benim de akintim cok oluyor, gunluk ped kullanmak istemiyorum ama gun icerisinde de surekli disardayim ic camasiri degistirme olayim yok, o yuzden bebegime aldigim bebek temizleme mendillerini kullanmaya basladim, hem nemi emdiginden bir iki saat dursa da rahatsiz etmiyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Bu gece 4 defa uyandim agridan, bebis sol kasigimin 4 parmak uzerinde sanirim orasi tas gibiydi simdi rahatladim biraz yumusamis orasi.

Bu arada kizima ve kendime kullanmak icin balikesirden dogal zeytinyagli sabun getirttim gozunu yakar diyorlar ama sacina sampuan mi kullansam sadece bu konjda kararsizim:/

Ufak tefek seyler aliniyor da besigi arabayi nasil yapacaksiniz, besigi kararlastirdik gibi ahsap yatak odamda kullanacagim bir besik alacagim ama arabasi konusunda kararsiziz??? 1500 tlye kraft in 2016 da cikan bir modelink begendik travel sistem acaba onu mu alsak ilerde kardesleri de kullanir diye yoksa 700 800 tl liklerden alip her cocuk icin ayri araba mi alsak???

Siz nelere karar verdiniz neler aldiniz. Arabayla besigin fotosunu yuklemeye calisacagim.

begendigim bebek arabasi bunun morjmsu/bordomsu renklisi :)) ara bi renkti pek anlatamadim fotografi da yok nette

C
canım bu beşik çok kullanışlı biz yeğenime almıştık 2 yaşı bitti hala bunda yatıyo. Asansörlü olması da güzel avantaj. Sağlıkla büyüsün bebişin.

günaydın hanımlar, hastalara bol geçmişler olsun. Dün iş yerimden kreşte kameralarda oğlumu izlemek için izin aldım öğlen arası da yemeğimi dışarıda bir lokantada yemeye karar verdim yemez olaydım bin pişman oldum. Yemekten bir saat sonra istifra etmeye başladım. Hamileliğimin başından beri hiç bu kadar çıkarmamıştım hem alttan hem üstten vücudum çöktü resmen elim ayağım boşaldı. Bir simit yeseydim dışarıda ondan iyiydi yemek yemekten korkar oldum.

Kardes dusunuyorsun madem Bence şimdi parasini düşünmeden begendigin kaliteli içine sinen araba al. Kardeşini 3 4 yıl düşünsen emin ol bebek eşyası fiyatları iki katına katlıyor. Her sefer bebek arabası almak çok mantıksız olur. Sağlam birsey alıp ikinciye kullanman demek parasini çıkarması demek oluyor zaten

C

canım bu beşik çok kullanışlı biz yeğenime almıştık 2 yaşı bitti hala bunda yatıyo. Asansörlü olması da güzel avantaj. Sağlıkla büyüsün bebişin.

Burada kullananlar da cok ovmus benim de hosuma gitti sen soyleyince daha bir sindi icime:) sanirim bebisimin besigi bu olacak:))

Sen nasilsin, kuzun nasil hissediyor mhsun artik tekmelerini:)

Ben dun plesenta privia ilgili bilgi almak icin gataya gittim, hilmi yada halim diye bir doktor vardi pek sevmedim, hmmm bayagi kapatmis rahim agzini dedi hangi tip oldugunu sordum kafana takma dedi onu bile soylemedi. Bundan sonra hep temel beye gidecegim randevu alabildigim surece.

Degil mi oylesi cok mantikli :)
Allah saglik verirse 2 3 yasina geldi mi bitane daha istiyorum :) simdilik boyle dusunuyorum cahil cesareti de olabilir bendeki daha once hic cocukla ugrasmadigimdan :))

Canım ben en son prof. Aydan biri nin muayenesine gittim. Sonrada başka hiçbir yere gitmedim. Hatta aydan hanım bana gatada anıl var dedi ona takip ol iyidir dedi. Ama inan hiç dr falan gidesim yok. Ama ben de gatadan bi perinatologa randevu alabilirsem giderim. Bir de ben hiç hissetmiyorum bebeği. Ne zaman hissedeceğim acaba???

Geçmiş olsun tatlım. Bende yemek konusunda kafayı sıyıranlardanım. Ne yemek yapacağımı ne yemek yiyeceğimi bulamıyorum. Dışardakilerin hepsi katkılı okey,ama marketlerde satılan herşeyde de katkı var. SAdece sebze yemekten sıkıldım. İçecek su ve soda dışında hiçbirşey içemiyorum,herşey katklılı. Çok bunaldım. Resmen Elma ile yaşıyorum sadece. Offfff.

F Ftszynp canim gatadaDoç.Dr.Uğur KESKİN perinatoloji uzmaniymis.
Yarin bir ara ins. Randevu alabilirsin.
Kimin denk g gelecegi belli olmuyor ki haftalik degisiyormus kime rast gelirse onamuayene oluyoruz. ama ben bu en sonki doktoru hic sevmedim insallah dogumda falan denk gelmez, bir de gerek olmamasina ragmen camasirimi bayagi asagi indirdi rahatsiz oldum

teşekkür ederim canım dışarıda yemek hiç doğru değil ama evde yapmak için doğru düzgün sebze falan bulmak da zor. Ben oğlumu emin mindana götürüyorum. Her gün kefir içirin dedi oğluma içirirken bende içiyorum iyi geliyor. Her sabah bir yumurta ve yağsız tost yiyorum. Öğlen zaten iş yerimde ne çıkarsa onu yiyorum mecburen ama bizim kurumda da yemekler çok kötü. Akşam da çorba sebze yemeği yanına makarna veya pilav. İkindi de yanıma elma, mandalina muz gibi meyveler ve kuru üzüm, yaban mersini ve kuru dut gibi atıştırmalıklar alıyorum. Her günüm böyle geçiyor. Et, köfte de yemeğe çalışıyorum ama mideme et dokunuyor resmen. Doktorum bana demir ilacı da başlatmadı sebze, yeşillik, yumurta ye dedi ama yeterli olmayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…