2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canim bu kadar sikmayin kendinizi, ben canim isterse cips de yiyorum cikolata da kola da ictim hamileligimden bu yana sanirim 3 bardak kadar:)) nefsinizi korletin yeter, et yemekleri yemiyor musun?
Ben de tavuk yemiyorum 10 gunde yetisen tavuk yenir mi plastik ye onu yiyecegine diyor esim :))

evet artık randevu ile gitsek iyi olacak. 11 nisanda kalp randevusu var zaten orda da kalpte bir sorun görürlerse beni başka bir yere göndereceklermiş. dr öyle demişti. valla belirsizlikler için de bekliyorum canım. bizi muayene edenler uzmanlık öğrencisi orda bi kadın var en son üçlü testime baktı yaşlı da ama uzmanlık öğrencisi mi bilmiyorum. ama en iyisi randevu alarak git. ne de olsa böyle bir şansımızı ve hakkımız varken neden prof.e ya da doç. e muayene olmayalım ki. benim en son gittiğim prof. ücreti 750 tl idi. o yüzden elimizdeki avantajları değerlendirelim. dediğin dr a da randevu alacağım ama 20. hafta sonunda şimdi bir dr gitmeyi kaldırmıyor bünyem ne diyecek diye strese girmek istemiyorum.

Benimde hemen hemen her günüm dediğin gibi geçiyor. Ama hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım. Hurmada yiyorum.
İş yerinde olan yemeklerde bile katkı var,bizim aşçıyı gördüm pilava çorbaya yemeğe bulyon atıyordu. Offff ben eve o bulyonu bile sokmuyorum. Artık iyice kıllanmaya başladım.

Dediğin çok doğru canım,ama psikolojik midir anlamadım. Normal hayatımda abur cuburu hiç sorgusuz sualsiz yiyen ben,şuanda hepsinden tiksiniyorum. Keşke canım çekse,azıcık yerim valla. Ama bildiğin gözüm görmesin diyorum. cipsler çekirdekler çikolatalar. Tatları hiç hoşuma gitmiyor. Ette zarlo zorla yiyorum ama oda keyifli değil yani. Tavuk ağzıma sürmem mesela. Sebze meyve ağırlıklı besleniyorum. Ama hiç zevkli değil,hem zoraki,hep yerken acaba bunda ne var şimdi diye yiyorum.

Dün aksamdan beri ilk gunlerdeki gibi bulantim var çıkarıp duruyorum. Endişe etmeliyim etmemellimiyim karar veremedim

Allah gostermesin iyi dusun hersey guzel olacak sapasaglam dogacak bebisin insallah tum doktorlari utandiracak bicirik :))

Gercekten o kadar farkli ki, muayeneye bile gelip bayan hemsire hazirliyor seni doktor da 10 15 dakika ilgileniyor her soruna cevap veriyor sen sormadan onemli seyleri soyluyor, dunku bana bebegimin kilosunu boyunu bile soylemedi mesela.

Ben Temel beyden cok memnun kalmistim, ona devam edecegim sanirim.
Esin seninle birlikte geliyor mu kontrollere ? Benim esim gelmiyor izin almak problem oldugu icin ama gecen bir kdina kou haber verdiler sanirim koridorda esiyle sarilip agliyorlrdi oyle bir durum olursa diye Allah gostermesin esimi iyice tembihledim o da gelecek bundan sonra.

Ayni kadindan mi bahsediyoruz bilmiyorum benim de ilk kontrolumu guzel sarisin bir soktor yaptirmisti, uzmanlikogrencisi nihal hanimdi onun da yasi 30 35 vardir

Ben de gataya gidiyorum ve kesinlikle Anıl beye gidin derim. Çarşamba hariç haftanın her günü orda oluyor. Ordaki diğer doktorları ben de sevmiyorum, Anıl beyi tek geçerim

Degil mi oylesi cok mantikli :)
Allah saglik verirse 2 3 yasina geldi mi bitane daha istiyorum :) simdilik boyle dusunuyorum cahil cesareti de olabilir bendeki daha once hic cocukla ugrasmadigimdan :))

Benim hiç düşüncem olmadığı halde oğlum 4 yaşına geliyor düşündüm. 2 3 yaş çocuğun durumuna bağlı ama sende öyle düşünce varsa 2 de 3 te olmasa 4 te olur o yüzden aldığın eşyalarda kalıcı olabileceklerde sağlam kaliteli tercih etmen iyi olur. Hamile olduğumu öğrendikten sonra oğluma bisiklet aldık 2. Bisikleti ara boydan en kalitelisini aldım . Kardeşi kullanır onada kalsın dedim . Çünkü büyüdükçe istekleri oluyor , ihtiyacı artıyor. En azindan tekrar kullanılan şeylerde israf olmuyor diye dusunuyorum

Kirmizi et tuketmeye calis, havalar isiniyor artik izgara yapin bol bol hem daha lezzetli hem daha saglikli:) biz kirmizi eti esimin koyunden getirtiyoruz, buyuk bas hayvan kesiliyor aliyoruz 5 kilo icimiz rahat oluyor. Yumurtayi annem koyden yolluyor balkonuma da maydonoz yesil sogan ve nane diktim, daha cikmadilar ama dort gozle bekliyorum :)

Ben de normalde pek yemezdim aburcuburu ama hamilelikte ne gorsem aliyorum yiyorum canim cekiyor istahim cok acildi :)) 6 7 kilo aldim 5 ayda :)

Ben de gataya gidiyorum ve kesinlikle Anıl beye gidin derim. Çarşamba hariç haftanın her günü orda oluyor. Ordaki diğer doktorları ben de sevmiyorum, Anıl beyi tek geçerim
Ben haftanin her gunu gitmisimdir ama ayni doktora 2. Kez denk geldigim nadirdir :)) sanssiz miyim ben yahu:)

Bu arada anil beyi tarif etsem acaba dogru kisi mi, benim de begendigim bir doktor var cunkuadini bilmiyorum 2 kez rast geldi sadece.

170 boylarinda falan, esmer kilosu normal, kahverengi gozlu. Bebisime 12. Haftada kiz demisti :))

Ir de cok cabuk buyuduklerinden eskitemiyorlar esyalari, istedigim besigimi de gordunuz , buyuyebilen olmasin dedim kardesi de kullanir ona cocuk odasi aliriz diye :)

Ben de arada minik pıtırtı gibi mi desem gaz hareketi gibi bişey hissediyorum,bebek mi acaba?

O yeşil elma kabızlığa sebep oluyordu sanki bi yerde duymuştum. Emin değilim ama bi araştırsana canım.

Önceleri çok az oluyordu o yüzden ona denk gelmek için özellikle ayarlamak gerekiyordu, yeni başladı Anıl bey bu kadar sık gelmeye, bi kaç haftadır böyle çünkü ultrason konusunda en iyi bilen ve eğiten doktormuş, öğrencilerden bazılarıyla konuşmuştum.
Bana 10. haftada söylicekti cinsiyeti de bizim kız göstermemişti
Her muayenede ayrıntılı olarak bakar kalp kapakçığından beyinciğine kadar çok ayrıntılı anlatır da. O yüzden uzun sürer kontrolleri.
Aynen o boylarda esmer biri. En belirgin özelliği siyah kemik çerçeve gözlük takıyor, ordan tanırsın :)

Evet evet o gozlugu aklima geldi de yanlis hatirliyor olabilirim diye yazmadim:))
Esim rica edince iceri de almisti :) ben de carsamba gitmistim sansa bak bidaha carsamba gitmicem

Evet evet o gozlugu aklima geldi de yanlis hatirliyor olabilirim diye yazmadim:))
Esim rica edince iceri de almisti :) ben de carsamba gitmistim sansa bak bidaha carsamba gitmicem
Artık eşleri almıyorlar ama ne yazık ki Bazı kendini bilmez erkekler içeride hasta varken muayene kısmına daldıkları için yasaklandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…