2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhabalar,
Rahatsızlığı olan, derdi olan tüm kardeşlerime dualar ediyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Bende üzülüyordum bebeğimi duyamıyorum diye 18.haftamdayım. Bağırsak hareketi gibi kıpırdanmalar oluyor, hem de bebeğimin olduğu yerde sağ tarafta. Dün büyük ihtimalle o kıpırdanmaların kızımın hareketleri olduğu kanısına vardım. :) İnsan yine de emin olamıyor, azıcık kuvvetlensin inşaAllah, o zaman hep belli edecek minnoşum.

evet canım anıl bey geçen syaz yahudilerle ve almanlarla çalışmış usg konusunda. benimle baya sohbet etti hatta bana bebğin elini kolunu ayağını her yerini gösterdi sağ olsun. ama şimdi ona gidip üçlü testim riskli çıktı desem beni amniyosenteze ikna edecek çünkü üçlüyü de o istedi diye yaptım yoksa yaptırmayacaktım. acaba usg de bir şey mi gördü de bana demedi:) ve hala gülebiliyorum:)

İsrailli bi hocadan çok şey öğrenmiş bana da onları anlatmıştı. Belli haftalarda beyinde olması gereken ve aslında kontrol edilmesi gerekirken Türkiye de pek bakılmayan şeyleri ondan öğrenmiş. Her seferinde de bakar evet bu burda şu şurda diye gösterir.
Gülebilmen çok güzel tabi. Bence ona gitmekten vazgeçme, çünkü o sadece olması gerekeni düşünen yada söyleyen biri değil bence çocuklara da çok değer veren biri.
Ben başka bir doktor şunu yap dediğinde bile onu arıyordum, yapiim mi diye

acaba özeli falan varmıdır ki? nasıl sürekli ulaşabiliriz.

Canım Belki biliyorsundur veya duymamışsındır. Gata'da 17 MArt itibariyle kandan yapılan ve yurtdışına gönderilen genetik test yapılmaya başlanmış. Eğer bilgin yoksa haberin olsun. Ben senin bebeğinde bişey çıkacağını hala sanmıyorum yani öyle hissetmiyorum ama baktırmak istesen aklında bulunsun..

acaba özeli falan varmıdır ki? nasıl sürekli ulaşabiliriz.
Zannetmiyorum özeli olduğunu ben de sorsam mı demiştim ama haftanın 4 günü sabah 9 dan akşama kadar Gata da. Öğle arasına bile çıkmadığı zamanlar oluyor.
O ordayken gittiğin zaman sıkıntı olmaz ona muayene olabilirsin, numarasını da istersen verir, çoğu hastasında cep telefonu var diye biliyorum.

bilmiyordum canım bunu eşimle bir konuşayım bakayım. sağolasın.

Çok geçmiş olsunn...

Artık eşleri almıyorlar ama ne yazık ki Bazı kendini bilmez erkekler içeride hasta varken muayene kısmına daldıkları için yasaklandı.

Aslinda dogru yapiyorlar, usg odasinin karsisinda hamile olmayan hastalarin muayene oldugu bir oda var dun bir hastane hizmetlisi dikilmis kapidan bakiyor iceride kadinlarin alti ciplak Gozukuyor yani disardan

siz burada mi gorevlisiniz dedim hayir diyor ne isiniz var o zaman burada icerde kadinlar ciplak ayip diyorum hic irmiyor kendini terbiyesiz adam. Kalktim kapiyi kapattim pek bisey de diyemedim adama mazlum gozukuyordu ama kan beynime sicradi resmen

F Ftszynp merhabalar yazışmalarınızı okudum arkadaşın dediği gibi garanın sitesine baktım benim size tavsiye ettiğim test aynısı gata da olduğunu bilseydim bende gataya giderdim bencede bir düşünün bizim bebeğimiz içinde bir sürü şey söylediler yazmışdım bu test sizi biraz olsun rahatlatır en azından netlik kazandırır ne ile karşı karşıya olduğunuzu bilirsiniz insan ne olduğunu bilince kabullenmek daha kolay

yeni duyuru yapmışlar sanırım bugün başlamış. Arkadaşın şansına, inşallah mutlu haberler alırız :)

Merhaba ağustosun fıstık anneleri
Kızlar benim rüyalarım artık tamamen zıvanadan çıktı
Aksiyon macera dram korku gerilim derken şimdi de eşimle ilgili rüyalar görmeye başladım
Görmek sorun değil de kalktıktan sonra birde üstüne Ada'ma trip atıyorum
Sabah sırf rüyamın etkisindeyim diye Bi günaydın demedim eşime başkası söylese gülüp geçerdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…