evet canım anıl bey geçen syaz yahudilerle ve almanlarla çalışmış usg konusunda. benimle baya sohbet etti hatta bana bebğin elini kolunu ayağını her yerini gösterdi sağ olsun. ama şimdi ona gidip üçlü testim riskli çıktı desem beni amniyosenteze ikna edecek çünkü üçlüyü de o istedi diye yaptım yoksa yaptırmayacaktım. acaba usg de bir şey mi gördü de bana demedi:) ve hala gülebiliyorum:)Önceleri çok az oluyordu o yüzden ona denk gelmek için özellikle ayarlamak gerekiyordu, yeni başladı Anıl bey bu kadar sık gelmeye, bi kaç haftadır böyle çünkü ultrason konusunda en iyi bilen ve eğiten doktormuş, öğrencilerden bazılarıyla konuşmuştum.
Bana 10. haftada söylicekti cinsiyeti de bizim kız göstermemişti
Her muayenede ayrıntılı olarak bakar kalp kapakçığından beyinciğine kadar çok ayrıntılı anlatır da. O yüzden uzun sürer kontrolleri.
Aynen o boylarda esmer biri. En belirgin özelliği siyah kemik çerçeve gözlük takıyor, ordan tanırsın :)
Bir haftadir oluyor neredeyse:)ay cok tuhaffAynı hareketi farklı bir zamanda bugün yarın yine hissedersen evet bebiş
İsrailli bi hocadan çok şey öğrenmiş bana da onları anlatmıştı. Belli haftalarda beyinde olması gereken ve aslında kontrol edilmesi gerekirken Türkiye de pek bakılmayan şeyleri ondan öğrenmiş. Her seferinde de bakar evet bu burda şu şurda diye gösterir.evet canım anıl bey geçen syaz yahudilerle ve almanlarla çalışmış usg konusunda. benimle baya sohbet etti hatta bana bebğin elini kolunu ayağını her yerini gösterdi sağ olsun. ama şimdi ona gidip üçlü testim riskli çıktı desem beni amniyosenteze ikna edecek çünkü üçlüyü de o istedi diye yaptım yoksa yaptırmayacaktım. acaba usg de bir şey mi gördü de bana demedi:) ve hala gülebiliyorum:)
Biz galiba bebeklerimizi hissediyoruz :)
acaba özeli falan varmıdır ki? nasıl sürekli ulaşabiliriz.İsrailli bi hocadan çok şey öğrenmiş bana da onları anlatmıştı. Belli haftalarda beyinde olması gereken ve aslında kontrol edilmesi gerekirken Türkiye de pek bakılmayan şeyleri ondan öğrenmiş. Her seferinde de bakar evet bu burda şu şurda diye gösterir.
Gülebilmen çok güzel tabi. Bence ona gitmekten vazgeçme, çünkü o sadece olması gerekeni düşünen yada söyleyen biri değil bence çocuklara da çok değer veren biri.
Ben başka bir doktor şunu yap dediğinde bile onu arıyordum, yapiim mi diye
evet canım anıl bey geçen syaz yahudilerle ve almanlarla çalışmış usg konusunda. benimle baya sohbet etti hatta bana bebğin elini kolunu ayağını her yerini gösterdi sağ olsun. ama şimdi ona gidip üçlü testim riskli çıktı desem beni amniyosenteze ikna edecek çünkü üçlüyü de o istedi diye yaptım yoksa yaptırmayacaktım. acaba usg de bir şey mi gördü de bana demedi:) ve hala gülebiliyorum:)
Zannetmiyorum özeli olduğunu ben de sorsam mı demiştim ama haftanın 4 günü sabah 9 dan akşama kadar Gata da. Öğle arasına bile çıkmadığı zamanlar oluyor.acaba özeli falan varmıdır ki? nasıl sürekli ulaşabiliriz.
bilmiyordum canım bunu eşimle bir konuşayım bakayım. sağolasın.Canım Belki biliyorsundur veya duymamışsındır. Gata'da 17 MArt itibariyle kandan yapılan ve yurtdışına gönderilen genetik test yapılmaya başlanmış. Eğer bilgin yoksa haberin olsun. Ben senin bebeğinde bişey çıkacağını hala sanmıyorum yani öyle hissetmiyorum ama baktırmak istesen aklında bulunsun..
Çok geçmiş olsunn...günaydın hanımlar, hastalara bol geçmişler olsun. Dün iş yerimden kreşte kameralarda oğlumu izlemek için izin aldım öğlen arası da yemeğimi dışarıda bir lokantada yemeye karar verdim yemez olaydım bin pişman oldum. Yemekten bir saat sonra istifra etmeye başladım. Hamileliğimin başından beri hiç bu kadar çıkarmamıştım hem alttan hem üstten vücudum çöktü resmen elim ayağım boşaldı. Bir simit yeseydim dışarıda ondan iyiydi yemek yemekten korkar oldum.
Artık eşleri almıyorlar ama ne yazık kiBazı kendini bilmez erkekler içeride hasta varken muayene kısmına daldıkları için yasaklandı.
canım sen nerden öğrendin? ben genetik taramaya gittiğimde hiç öyle bir şey söylemediler bana.kime soracağım ki orda?bilmiyordum canım bunu eşimle bir konuşayım bakayım. sağolasın.
canım sen nerden öğrendin? ben genetik taramaya gittiğimde hiç öyle bir şey söylemediler bana.kime soracağım ki orda?[/QUOTE
http://www.gata.edu.tr/ sayfasında duyurulara bak canım geçiyor yazı.. dökümanda da açıklaması var..
F Ftszynp merhabalar yazışmalarınızı okudum arkadaşın dediği gibi garanın sitesine baktım benim size tavsiye ettiğim test aynısı gata da olduğunu bilseydim bende gataya giderdim bencede bir düşünün bizim bebeğimiz içinde bir sürü şey söylediler yazmışdım bu test sizi biraz olsun rahatlatır en azından netlik kazandırır ne ile karşı karşıya olduğunuzu bilirsiniz insan ne olduğunu bilince kabullenmek daha kolay
AMİN CANIM İNŞALLAHyeni duyuru yapmışlar sanırım bugün başlamış. Arkadaşın şansına, inşallah mutlu haberler alırız :)
Çok şükür iyiyiz,sen nerelerdesin,bebişin iyidir umarım.selam bayanlarnasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?