- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
evet hareket edince içine olduğunu ve canlı olduğunu daha iyi anlıyorsun yakında hissedersin canımAy baslasaydik artık hissetmeye daha rahat olacağım gibi geliyor
buralardayım canım ama bu hafta pek yazasım gelmedi psikolojik olarak ii değildim ondan giremedim kk ya iyiyiz şükür kıpırdamalara başladık çok şükür minik minikÇok şükür iyiyiz,sen nerelerdesin,bebişin iyidir umarım.
İyi İyi iyi olun inş. Dertler gelip geçici,kendini sıkma hiçbişey için,bebişin önemli,bundan sonra hayatının anlamı o. Boşver gerisini.buralardayım canım ama bu hafta pek yazasım gelmedi psikolojik olarak ii değildim ondan giremedim kk ya iyiyiz şükür kıpırdamalara başladık çok şükür minik minik
Canımcım geçmiş olsun,korkutmuştur bayağı, ben ne zamandır yazcam yazcam hep unutuyorum. Dediğin şey banada 3 gündür oluyor. Kalbim o kadar hızlı atıyorki,ağzımdan çıkcak sanıyorum. Düzgün nefes almaya çalışıyorum o zaman sakinliyorum. Strese bağlı olduğunu düşündüm. Kahveyi de tamamen 2 gündür içmiyorum. Sanırım kahve yaptı dedim. 2 gündür çok rahatsız etmedi. Ama o çarpıntı geldiğinde insan çok kötü oluyor. Önce dedim acaba bu panik atak mı? Yok yok bu bildiğin ağzımda atan kalbim dedim. Kan ilacı içmiyorum ben ondan mı diye de düşündüm. Midem düzelince tekrar kan ilacına başlıcaktık ama çok sıkıntı etmedim bu durumu kendime,hamilelikte illa oluyor dediler. Kontrol edelim,araları sıklaşırsa bu sefer doktorumla konuşucam.Neye baktıracaksa baktırsın artık.Selamlar kizlarr..
Ay bugn bi kalp carpintim oldu ki isyerinde bir de nasi korktum.. Sagolsn yardimci oldu herkes ama ne yapilacagini da bilmiyo ki insan.. Allaha sukur su an iyiym, ama biraz uzun surunce esimle acile gittk, dr carpinti anini yakalayamadi tabi sadece nabzin biraz yuksek dedi ama olabilir hamilelikte bebege herhangi bi zarari olmaz dedi ben de rahatladm cok sukur.
Beni endiselendiren, hamilelikten once de olurdu arada boyle ve carpinti ani yakalanamadigindan hic tespit yapilamadi, insallah bi sorun olmaz
öyle tabi ama işte insan bu dönemde biraz hassas oluyorİyi İyi iyi olun inş. Dertler gelip geçici,kendini sıkma hiçbişey için,bebişin önemli,bundan sonra hayatının anlamı o. Boşver gerisini.
Çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlanmazSelamlar kizlarr..
Ay bugn bi kalp carpintim oldu ki isyerinde bir de nasi korktum.. Sagolsn yardimci oldu herkes ama ne yapilacagini da bilmiyo ki insan.. Allaha sukur su an iyiym, ama biraz uzun surunce esimle acile gittk, dr carpinti anini yakalayamadi tabi sadece nabzin biraz yuksek dedi ama olabilir hamilelikte bebege herhangi bi zarari olmaz dedi ben de rahatladm cok sukur.
Beni endiselendiren, hamilelikten once de olurdu arada boyle ve carpinti ani yakalanamadigindan hic tespit yapilamadi, insallah bi sorun olmaz
Canımcım geçmiş olsun,korkutmuştur bayağı, ben ne zamandır yazcam yazcam hep unutuyorum. Dediğin şey banada 3 gündür oluyor. Kalbim o kadar hızlı atıyorki,ağzımdan çıkcak sanıyorum. Düzgün nefes almaya çalışıyorum o zaman sakinliyorum. Strese bağlı olduğunu düşündüm. Kahveyi de tamamen 2 gündür içmiyorum. Sanırım kahve yaptı dedim. 2 gündür çok rahatsız etmedi. Ama o çarpıntı geldiğinde insan çok kötü oluyor. Önce dedim acaba bu panik atak mı? Yok yok bu bildiğin ağzımda atan kalbim dedim. Kan ilacı içmiyorum ben ondan mı diye de düşündüm. Midem düzelince tekrar kan ilacına başlıcaktık ama çok sıkıntı etmedim bu durumu kendime,hamilelikte illa oluyor dediler. Kontrol edelim,araları sıklaşırsa bu sefer doktorumla konuşucam.Neye baktıracaksa baktırsın artık.
Benimde hemen hemen her günüm dediğin gibi geçiyor. Ama hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım. Hurmada yiyorum.
İş yerinde olan yemeklerde bile katkı var,bizim aşçıyı gördüm pilava çorbaya yemeğe bulyon atıyordu. Offff ben eve o bulyonu bile sokmuyorum. Artık iyice kıllanmaya başladım.
canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunn...
ne kadar güzel ya sağlıklı besleniyorsun , ben hamileliği geçtim bebişlerimizi nası beslicez onu düşünüyorum..Kirmizi et tuketmeye calis, havalar isiniyor artik izgara yapin bol bol hem daha lezzetli hem daha saglikli:) biz kirmizi eti esimin koyunden getirtiyoruz, buyuk bas hayvan kesiliyor aliyoruz 5 kilo icimiz rahat oluyor. Yumurtayi annem koyden yolluyor balkonuma da maydonoz yesil sogan ve nane diktim, daha cikmadilar ama dort gozle bekliyorum :)
Ben de normalde pek yemezdim aburcuburu ama hamilelikte ne gorsem aliyorum yiyorum canim cekiyor istahim cok acildi :)) 6 7 kilo aldim 5 ayda :)
evet canım anıl bey geçen syaz yahudilerle ve almanlarla çalışmış usg konusunda. benimle baya sohbet etti hatta bana bebğin elini kolunu ayağını her yerini gösterdi sağ olsun. ama şimdi ona gidip üçlü testim riskli çıktı desem beni amniyosenteze ikna edecek çünkü üçlüyü de o istedi diye yaptım yoksa yaptırmayacaktım. acaba usg de bir şey mi gördü de bana demedi:) ve hala gülebiliyorum:)
Merhaba ağustosun fıstık anneleri
Kızlar benim rüyalarım artık tamamen zıvanadan çıktı
Aksiyon macera dram korku gerilim derken şimdi de eşimle ilgili rüyalar görmeye başladım
Görmek sorun değil de kalktıktan sonra birde üstüne Ada'ma trip atıyorum
Sabah sırf rüyamın etkisindeyim diye Bi günaydın demedim eşime başkası söylese gülüp geçerdim herhalde
Geçen banada oldu böyle kalbim boşaldı sanki bir tuhaf oldum kendimi cama attım biraz zaman sonra düzeldi ama kalbim çok hızlı atıyor normalde de öyleydi zaten doktor hiper dinamik kalp demişti ama gebelikte daha fazla atmaya başladı acaba kan basıncından dolayı falan mı?Selamlar kizlarr..
canım gebeyken muayene bile edilmiyor süt bezelerini bunla karıştırabiliyorlarmış ben sormuştum bana da sert tabakalar geliyordu elle muayene edince belki sende onla karıştırıo olabilirsin?Kızlar merhaba göğüslerimde nodul var bundan dolayı mı yoksa gebelikten dolayımı bilmiyorum meme başında çok az bir beyazlık gördüm bazen süt gelebiliyormuş böyle benim gibi olan var mı acaba süt mü?
Saol canım,çok şükür iyiyiz, günler günleri aylar ayları kovaladı gitti,hamişliğin yarısına geldik sayılır.öyle tabi ama işte insan bu dönemde biraz hassas oluyorsende durumlar nasıl peki?
Canım ondandır diye düşünüyorum. Doktor özellikle türk kahvesi istiyorsan iç,ama nescafe cremalı olarak içme dedi. Bende bilhassa onu içtim. Bebeğe ciddi bir kan geçişi var ve artık güçlüler,ilk günlerdeki gibi az kanda gitmiyor, gün geçtikçe geçişde büyüyor. Bu nedenle kalp daha performanslı çalışıyor,arqada bir zorlanıyor demekki alışamadığı için bizde hissediyoruz o zorluğu.Benimde bugün öyle kalbim ağzımda resmen kalp atışlarımı ölçtüm 100 diyor.. 1 tane nescafe içtim ondanmı oldu ki sen yazınca aklıma geldi.. Ay bir daha içmem.. Tövbe içmem.. Bu Yaş ilerleyince hamilelik ne kadar zormuş
Bende öyleyim şuan,çorbayı içemedim. Makarnayı yedim kabak sandal vardı onu yedim. Ama midem yanıyor bir hallerrde,su içiyorum bana mısın dcemiyor, şimdi elma var yanımda onu yiyeceim.aynen iş yerindeki yemekler korkunç şu an fena durumdayım biraz kabak dolması, makarna yedim ama midem çalkalanıyor. Bir maden suyu içiyorum dindirir umarım.
canım çok teşekkür ederim
ne kadar güzel ya sağlıklı besleniyorsun , ben hamileliği geçtim bebişlerimizi nası beslicez onu düşünüyorum..
Kızlar merhaba göğüslerimde nodul var bundan dolayı mı yoksa gebelikten dolayımı bilmiyorum meme başında çok az bir beyazlık gördüm bazen süt gelebiliyormuş böyle benim gibi olan var mı acaba süt mü?
İnan onu bende düşünüyorum,nabıcaz hiç bir fikrim yok. mecbur hormonlu ve katkılı olacak oda bizim gibi.
Maşallah maşallah koca kız olmus :))Teyzeleri dün kontrolümüz vardı benim kızım 16 cm 185 gr i.baksanıza gelinlik kız olmuş
Evet evet koskocaman olmuş hemde teşekkür ederizMaşallah maşallah koca kız olmus :))
Canim Ben nodullerden bir tanesini hissediyordum ama gebelikte iki tane daha elime gelmeye basladi bunlardan mi geliyo o akinti yoksa gercekten sut mu bilmiyorum merak ettim cumartesi kontrolum var simdi acaba muayene etmez mi doktor gebelikte karisiyorsa sut bezeleri ile.canım gebeyken muayene bile edilmiyor süt bezelerini bunla karıştırabiliyorlarmış ben sormuştum bana da sert tabakalar geliyordu elle muayene edince belki sende onla karıştırıo olabilirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?