2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
buralardayım canım ama bu hafta pek yazasım gelmedi psikolojik olarak ii değildim ondan giremedim kk ya iyiyiz şükür kıpırdamalara başladık çok şükür minik minik
İyi İyi iyi olun inş. Dertler gelip geçici,kendini sıkma hiçbişey için,bebişin önemli,bundan sonra hayatının anlamı o. Boşver gerisini.

Selamlar kizlarr..
Ay bugn bi kalp carpintim oldu ki isyerinde bir de nasi korktum.. Sagolsn yardimci oldu herkes ama ne yapilacagini da bilmiyo ki insan.. Allaha sukur su an iyiym, ama biraz uzun surunce esimle acile gittk, dr carpinti anini yakalayamadi tabi sadece nabzin biraz yuksek dedi ama olabilir hamilelikte bebege herhangi bi zarari olmaz dedi ben de rahatladm cok sukur.

Beni endiselendiren, hamilelikten once de olurdu arada boyle ve carpinti ani yakalanamadigindan hic tespit yapilamadi, insallah bi sorun olmaz

Canımcım geçmiş olsun,korkutmuştur bayağı, ben ne zamandır yazcam yazcam hep unutuyorum. Dediğin şey banada 3 gündür oluyor. Kalbim o kadar hızlı atıyorki,ağzımdan çıkcak sanıyorum. Düzgün nefes almaya çalışıyorum o zaman sakinliyorum. Strese bağlı olduğunu düşündüm. Kahveyi de tamamen 2 gündür içmiyorum. Sanırım kahve yaptı dedim. 2 gündür çok rahatsız etmedi. Ama o çarpıntı geldiğinde insan çok kötü oluyor. Önce dedim acaba bu panik atak mı? Yok yok bu bildiğin ağzımda atan kalbim dedim. Kan ilacı içmiyorum ben ondan mı diye de düşündüm. Midem düzelince tekrar kan ilacına başlıcaktık ama çok sıkıntı etmedim bu durumu kendime,hamilelikte illa oluyor dediler. Kontrol edelim,araları sıklaşırsa bu sefer doktorumla konuşucam.Neye baktıracaksa baktırsın artık.

Çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlanmaz kendini yormamaya çalış olur mu biraz rahatla yorgunluk yoğunlukta buna etken olur .. İlk gebelikte Bnde çok yaşadım ama dediğin gibi doktor baktığında bir türlü yakalayamadı .. Endişelenme olur mu

Benimde bugün öyle kalbim ağzımda resmen kalp atışlarımı ölçtüm 100 diyor.. 1 tane nescafe içtim ondanmı oldu ki sen yazınca aklıma geldi.. Ay bir daha içmem.. Tövbe içmem.. Bu Yaş ilerleyince hamilelik ne kadar zormuş

aynen iş yerindeki yemekler korkunç şu an fena durumdayım biraz kabak dolması, makarna yedim ama midem çalkalanıyor. Bir maden suyu içiyorum dindirir umarım.

Çok geçmiş olsunn...
canım çok teşekkür ederim

ne kadar güzel ya sağlıklı besleniyorsun , ben hamileliği geçtim bebişlerimizi nası beslicez onu düşünüyorum..

Kızlar merhaba göğüslerimde nodul var bundan dolayı mı yoksa gebelikten dolayımı bilmiyorum meme başında çok az bir beyazlık gördüm bazen süt gelebiliyormuş böyle benim gibi olan var mı acaba süt mü?

canım benim içimden senin bebeğinin çok sağlıklı bir şekilde dünyaya geleceği geçiyor. Ben haziran ayı annelerini okurken orada bir kaç kişide daha duydum parlaklık göründüğünü istersen bilgi almak için oradakilerle de bir konuş .

böyle aksiyonlu maceralı rüyaları bende neredeyse her gün görüyorum. Kocama da trip attığım çok oluyor ama hemen rüyanın etkisinden çıkılmıyor napalım:))

Geçen banada oldu böyle kalbim boşaldı sanki bir tuhaf oldum kendimi cama attım biraz zaman sonra düzeldi ama kalbim çok hızlı atıyor normalde de öyleydi zaten doktor hiper dinamik kalp demişti ama gebelikte daha fazla atmaya başladı acaba kan basıncından dolayı falan mı?

canım gebeyken muayene bile edilmiyor süt bezelerini bunla karıştırabiliyorlarmış ben sormuştum bana da sert tabakalar geliyordu elle muayene edince belki sende onla karıştırıo olabilirsin?

öyle tabi ama işte insan bu dönemde biraz hassas oluyor sende durumlar nasıl peki?
Saol canım,çok şükür iyiyiz, günler günleri aylar ayları kovaladı gitti,hamişliğin yarısına geldik sayılır.

Canım ondandır diye düşünüyorum. Doktor özellikle türk kahvesi istiyorsan iç,ama nescafe cremalı olarak içme dedi. Bende bilhassa onu içtim. Bebeğe ciddi bir kan geçişi var ve artık güçlüler,ilk günlerdeki gibi az kanda gitmiyor, gün geçtikçe geçişde büyüyor. Bu nedenle kalp daha performanslı çalışıyor,arqada bir zorlanıyor demekki alışamadığı için bizde hissediyoruz o zorluğu.

aynen iş yerindeki yemekler korkunç şu an fena durumdayım biraz kabak dolması, makarna yedim ama midem çalkalanıyor. Bir maden suyu içiyorum dindirir umarım.

canım çok teşekkür ederim
Bende öyleyim şuan,çorbayı içemedim. Makarnayı yedim kabak sandal vardı onu yedim. Ama midem yanıyor bir hallerrde,su içiyorum bana mısın dcemiyor, şimdi elma var yanımda onu yiyeceim.

ne kadar güzel ya sağlıklı besleniyorsun , ben hamileliği geçtim bebişlerimizi nası beslicez onu düşünüyorum..

İnan onu bende düşünüyorum,nabıcaz hiç bir fikrim yok. mecbur hormonlu ve katkılı olacak oda bizim gibi.

Bende onu farkettim geçen gün, ucunda beyaz birşey vardı,aldım.ertesü günü baktım yine beyaz kabuk tutmuş, süt sıvısı mı bilemedim. elkide ucunu korumak için kapatıyordur.

İnan onu bende düşünüyorum,nabıcaz hiç bir fikrim yok. mecbur hormonlu ve katkılı olacak oda bizim gibi.

bebek doğunca ve ek gıdaya da geçince mümkün olduğunca dikkat etmek gerekiyor. Ama tabi kolay değil ben genelde organik pazardan veya migros gibi marketlerin organik reyonlarından almaya çalışıyorum. Köyden gelenlere de güvenmiyorum açıkçası, büyük baş olsun tavuklar olsun nasıl beslendikleri belli değil. İpekhanımın çiftliği var mesele meyve ve sebze oradan alabilirsiniz. Bazen çorbaları organikanneden alıyorum. Makarnalütfen diye bir site var bir iki kere oradan aldım makarnaları, maş fasulyesi, kinoa vb seyleri. Yoğurt vb bunları evde günlük sütten kendim mayalıyorum. İlk zamanlarda peyniri de kendim yapıyordum ona ara verdim. Kefir alıyorum bizim doktor altınkılıcı tavsiye etti. Kefir biraz daha zahmetli evde yapmaya cesaret edemedim. Tabi mümkün olduğunca dikkat etsek de malesef sağlıksız beslenmenin önüne geçmek kolay değil.

canım gebeyken muayene bile edilmiyor süt bezelerini bunla karıştırabiliyorlarmış ben sormuştum bana da sert tabakalar geliyordu elle muayene edince belki sende onla karıştırıo olabilirsin?
Canim Ben nodullerden bir tanesini hissediyordum ama gebelikte iki tane daha elime gelmeye basladi bunlardan mi geliyo o akinti yoksa gercekten sut mu bilmiyorum merak ettim cumartesi kontrolum var simdi acaba muayene etmez mi doktor gebelikte karisiyorsa sut bezeleri ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…