2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kurumus ucunda sari renkteydi temizledim altinda beyazlık vardı cumartesi doktora gidince soracam bakalım.

sen yine de söyle bende başıma ilk kez geldiği için korkmuştum sordum süt bezesi o demişti bana gebeyken çok anlaşılmaz dedi belki başından savdı bide sen söyle bakalım ne diycek bende süt gelir mi diye sıkıorum gelmesi normalmiş çünkü gebelik takvimimde yazıyordu

Benim kurumus ucunda sari renkteydi temizledim altinda beyazlık vardı cumartesi doktora gidince soracam bakalım.

tatlım gögüs uclarındaki kurumuş tabaka Sarı yani ilk hayati sütün çıkmaması için, zira gögüslerimiz o ilk sütü üretmeye çoktan başladı. Sıkmamaya çalışın ucunu.. O Sarı sıvı bebek için çok önemli.. Doktorum bana özellikle söylemişti. Rüzgar'da sağolsun doğduğu içmişti o sütü :)

Ucunu sıkmıyorum ama temizledim valla ☺

Ben cerraha gidecem ayrıyetten zaten kadın doğuma da gidecem her ikisine de sorarım bakalım.

Geçmiş olsun cnm dün akşam üzeride bende oldu agzimdan çıkacak sandim kalbim

Aynen o tabaka çok önemli hiç ellemeyin. Benimde sarı sarı tabaka olmuştu ve sezaryen olmama rağmen ilk sütüm hemen gelmişti. 7.20 de doğum oldu. 7.45 de emzirdim.
Kafeini fazla kaçırınca bemde de olyor kızlar. Çayı kahveyi azaltın.

ne kadar güzel ya sağlıklı besleniyorsun , ben hamileliği geçtim bebişlerimizi nası beslicez onu düşünüyorum..
Ailelerimiz koyde oldugu icin sansliyiz biz, organik beslenebiliyoruz cok para harcamadan, markette pazarda satilan koy yumurtalarina bile guvenemiyor insan. Sirf bu yuzden sehirde buyuk derin donduruculardan aldik, koyden sut peynir tereyagi et sebze... ne bulursak getirip dolduruyoruz:)

Kefir ı de kendin yapabilirsin aslında hiç zahmetli değil . Babam sever böyle şeyleri evde kendine kefir mayalar , boza yapar. Kefir mayasini birlikte mısır carsisindan almıştık. Günlük sutlerle evde mayaliyor

İyi oldu canım hatırlattın bana,teeee ne zaman bir arkadaşımda bana ipekhanımınçiftliğini söylemişti. Aldığı ürünleri bana tek tek tattırmıştı ama sonra adını sanını unuttum. Sen yazdıktan sonra hemen mail attım. Şimdi listenin gelmesini bekliyorum. Bulunduğum yerde köy sütü bulamıyorum. O yüzden hep yoğurt mayalama işini erteledim. Ama bugün sen yine öyle diyince aklıma dank etti. Günlük satılan sütlerden alıp yapsam olcakki,en azından yoğurt kendi yaptığım bile markettekinden iyidir. Bu akşam güzelce yemek yapıp,yoğurt mayalıcam. Zamanımı biraz mutfakta geçirme planım var bakalım...

Çayı sabah kahvaltıda iciyorum günde bi tanede türk kahvesi

Sagolasin canm..Evet canm acildeki dr da bana panik atak gibi bi sey olms dedi, kahve icme hic bu aralar dedi, stresten uzak dur istirahat et dedi.. Yani hamilelikte olabiliyorms evet.. Ama insan bu donemde kat kat rahatsiz oluyo tabi Allah bebislerimizi korusun da hayirlisiyla bi seycik olmaz insallah

Tamam canm cok tesekkur ederm, aynen o ani yakalayamayinca da zaten bi sey yok, sorun olmasn da neyse.. Daha dikkatli olmaya calisacagm

Teyzeleri dün kontrolümüz vardı benim kızım 16 cm 185 gr i.baksanıza gelinlik kız olmuş

Oy masallah dur kiz hemen gelin ettn bizdigi

Bilmiyorm ki sebep bulmak zor.. Kan basincindan demir eksikliginden kahveden stresten her seyden olabilirrr. Kendimize daha cok dikkat etmeliyz belki dee...

Sagolasn canm.. Hadi ya, dikkat edelm kendimize annisler Allah korur evlatlarimizi ama gene de yormayalm kendimizii..

Canlar nasıl gıdıyo hamilelik ya siz belki güleceksinş ama ben benim sıpayı hissediyorum:))) ben zayifim ama karnim bi cikti sormayin en son kontrolde bebistw bi hafta onden gidiyodu bise sorcam 17 ye yeni girdim ama alt karin agrilarim devan ve inanin cok yorukdugumda falan bebis tek tarafta bir serrlesiyo ki sormayin normalmi acabaa

kelebek.hill
Can'ım çok geçmiş olsun
Bende panik atak var zaten bundan 2 yıl önce senin gibi kalp çarpıntısı yaşadığımda ortaya çıktı .Allah'a şükür geçti
Umarım bidaha yaşamazsın

Bende de cok hareketten oluyor normalde olmazdi ama normal son aylar dahar artiyo hele bide ayakkabi falan baglayinca kalbin tut elinle o kadar hissediliyor

Oo canim biz o konuda cok sansliyiz annem babam kendini organik adamis durumdalar biz disardan hic bisey almazdik hersey evde yapilir simdi hala yapiyor annem bizlerede kislimizi yapar ama artik kimse kalmadi evde paraya cevirdi ozel musterileri var bebekleri icin hep annemden alirlar guvenilir boyle kisiler bulabiliyosaniz tavsiye ederim gercekten cok fark oluyor

Canim 20 haftalikken kuculdu benim gobegim gazmis belki gaz olabilir sertlesmeye dr iyi degil dedi cok yorma kendini normalde dogum yaklasinca sertlesmeler oluyor

korkma ama sertleşme normal değil diye biliyorum.
yine de dr una bir sor istersen.
oku istersen.
http://www.anneysen.com/uzman-makaleleri/detay/hamilelikte-karin-sertlesmesi-neden-olur-58665

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…