Maaşallah annesiBizim çirkine bakar mısınız? Burda 12+5 tik.Eki Görüntüle 1797808
Sağol canım. Yakın zamanda eski yaşamımıza geri dönebiliriz inşallah. Eryaman hastanesinde Oskar Öğüten'e gidiyorum. Sen kime gidiyorsun? Bir de CVS ne ki canım
Merhabalar ağustos anneleri.17 haftalık hamileyim dün bebegimin cinsiyetini öğrendim kızım olcak allah nasip ederse.14 haftalıkken erkek denmişti 17. ci haftada kız olarak netlesti çok mutlu oldum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Aminnn inşallah cümlemizin..%90 da yüksek bir olasılık ama yinede belli olmaz.bana kendi kadın doğum doktorum 13.haftamda kız olabilir ama erken daha demişti.14 .haftamda da profa gitmiştik.riskli gebelik profesörü o da erkek olabilir çıkıntı var demişti.ama kendi normal uzman doktorumun tahmini tuttu.Hayirli sağlıklı bi evlat olsun inşallah,bende 17.haftamdayim. 3 hafta once banada %90erkek dendi. 3 hafta sonra detayli ultrasonum var değişiklik varsa gorucez :) sağlıklı olsunlar inşallah
Annişkolar Günaydın... Kabızlık için bi çözüm öneriniz var mı?
Arkadaşlar istanbul Avrupa yakasında bulunan ayrıntılı ultrason için peritonoloji uzmanı önerisi ve fiyatları için önerinizi yardımlarınızı rica ediyorum
Nub teorisinden anlayanınız varmı?
Canım merhaba akşamdan bir bardak ılık suyun içine 2 tane kayısı at üzerini kapa sabah kalkar kalkmaz aç karnına kayısılarını ye suyunu iç sonra kahvaltını yap.gün içinde de aktiva yoğurtlarından tüket kabızlık yaşamazsınAnnişkolar Günaydın... Kabızlık için bi çözüm öneriniz var mı?
Doktorumun önerdikleri arasında en yakın Altan bey var mesafe olarak 450 TL. Fiyatını bilmiyordum teşekkür ederimben Büyükçekmece Kolan hast. dr. Altan Cebeci'ye gidicem,doktorum önerdi. çokta memnun olan var,araştırdım,450 tl olması gerek,o biraz yüksek..
merturCanım merhaba akşamdan bir bardak ılık suyun içine 2 tane kayısı at üzerini kapa sabah kalkar kalkmaz aç karnına kayısılarını te suyunu iç sonra kahvaltını yap.gün içinde de aktiva yoğurtlarından tüket kabızlık yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?