2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de Sincan Koru'ya gidiyorum. Prof. Aydan Biri'ye de CVS yaptırdım. Plasentadan parça alıp kromozomları inceliyorlar...
canım sen neden cvs yaptırdın hangi testin kötü çıktı. ben de aydan biriyr ayrıntılı usg ye gittim. ama kadın doğru düzgün ağzını açmadı bile. o yüzden verdiğim paraya üzüldüm. çünkü hiç içim rahatlamadı.

Şu dua ile cum'a günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur.
"Lâ ilâhe illâ ente yâ hannanu yâ mennanu yâ bedîas semâvâti vel erdi yâ zel celâli vel ikrâm"
"Kim cuma namazından sonra konuşmadan ve kalkmadan İhlâs, Felâk ve Nâs sûrelerini yedişer defa okursa Allah Teâlâ onu gelecek cumaya kadar, zarar verici şeylerden muhafaza buyurur."

Aynen öyle aslında içine ilk ne doğuyorsa o nub flan hikaye hissederiz anayız biz ana
Ben en baştan belli hep erkek hissediyordum.14+5 gittiğim de erkeğe benziyor dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar gittim 17+5 olmuştuk bu sefer de %90 kız dedi rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah hayırlı evlat olsunlar sağlıklı sıhhatli olsunlar kız erkek fark etmiyor

Insallah canm cok sagol, umarm bir daha olmaz.. Sana da gecmisler olsn bi daha olmasn ayni sorun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…