2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlarrr herkese selamm.. Valla bi gun gelmedk dinlendk ama bugn acisi cikiyor her seyi yetistirim diye ugrasip duruyormm deli gibi..

Iki gundur ben bizdigi daha net hissetmeye basladmm.. Sabki icerde geriyo kendini gibi oyle hissediyorm.. Ya bi yerini dayiyo bana yaramaz bi seyler yapiyo icerde ama nasi hosuma gidiyo yaaa Allahm saglikla buyusunler hayirlisiyl ne tatli seyler yaa

Canım geçmiş olsun öncelikle daha iyisin inşallah
Aynen hissetdklerimi yazmışsın tatlım ya bende bir haftadır falan var gerilme gibi oluyor karnımın belli kısmı daha şiş oluyor anlık tabi sonra geçiyor, arada böle kanat çırpmalar falan çok farklı muhteşem duygular, o anlarda yüzümde tebessüm oluşuyor, karşımdakiler bakıyor saf saf
AMİNNNN
Maşallah bebişlerimize hareketli yaramaz olcaklar sanırsam

Günaydın hanimlar musait olanı florya ya kahvaltıya bekliyorum daha siparislerimizde gelmedi hadi
Mesajını şimdi gördümm yoksa valla atlar gelirdimm :)) bayılırım dışarda kahvaltıya benim 3 yaşındaki oğlumla senin oğlunu da tanıştırırdıkk neyse başka zamana inşallah

Ultrason da önde giden varmı Bizim gibi 10 gün onde gidiyoruz doğum hangisine göre olur acaba

Ultrason da önde giden varmı Bizim gibi 10 gün onde gidiyoruz doğum hangisine göre olur acaba
evet biz 15+2 iken doktor ölçümleri yaptı 17 haftalık dedi
hatta 2li test yapamadık önden gittiği için
Şuanda sata göre 18 haftayız ama usg ile ölçümler ve belirtiler 20. hafta diyor
Doktorum dediğine göre erken döllenme olmuş büyük ihtimal seninde öyledir sanırım
sıkıntı yok azıcık erken kavuşcaz bebişlerimize inşallah sağlıcakla kavuşuruz

bizim bebişte önden gidiyor cnm dün boyu 25 cm kilosuda 332 gramdı doktor 2 hafta önden gittiğini söyledi bende şeker olmasından korkuyrm ama doktor genetik olabilir maşallah babamızda biraz tombiştir.

Güzel anneler dr.um ayrintili usg icin 5nisan'a prof.dr.recep has'a gitmemi soyledi.ama 12 nisana alabildim.23 haftalik olacagim o tarihte umarim gec kalmam.

Oncelikle cok tesekkur edermm, iyiym sukur sorun yok
Ayyy dimi ama aynen yaaa insan nasi heyecan yapiyor harika duygular bunlarrr aman saglikli olsnlar da demi yaramaz olsnlarr gveze olsunlarrr inat olsnlar falan hallederz

Kizlaaaaaar yaa cok duygulandimmmm az once bi tekme yedim oyle boyle degil ilk kez bu kadar gucluydu benim fistik kizim buyumus de annesine tekmeler atiyo :)

Ayy iste bi tane daha demekki bu haftalar cosutolar yaa masallah bidiklaraa

kelebek.hill nymeria-burcu kızlar hamilelikte kan dolaşımı cok artar,kalp olduğundan fazla çalışır dolayısıyla...yine de tedbiri elden birakmayalım tabi,benim de güm güm bazen kalbim...

Orasi oyle tabii.. Kafaya takmadan temkinli olmak lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…