- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Canım geçmiş olsun öncelikle daha iyisin inşallahKizlarrr herkese selamm.. Valla bi gun gelmedk dinlendk ama bugn acisi cikiyor her seyi yetistirim diye ugrasip duruyormm deli gibi..
Iki gundur ben bizdigi daha net hissetmeye basladmm.. Sabki icerde geriyo kendini gibi oyle hissediyorm.. Ya bi yerini dayiyo bana yaramaz bi seyler yapiyo icerde ama nasi hosuma gidiyo yaaa Allahm saglikla buyusunler hayirlisiyl ne tatli seyler yaa
Florence Nightingale Prof Alin Başgül Yigiter tavsiye ederim bende ondan randevu aldım 2 Nisanda gidecegimArkadaşlar istanbul Avrupa yakasında bulunan ayrıntılı ultrason için peritonoloji uzmanı önerisi ve fiyatları için önerinizi yardımlarınızı rica ediyorum
Cok teşekkür ederimŞiş
Florence Nightingale Prof Alin Başgül Yigiter tavsiye ederim bende ondan randevu aldım 2 Nisanda gidecegim
Mesajını şimdi gördümm yoksa valla atlar gelirdimm :)) bayılırım dışarda kahvaltıya benim 3 yaşındaki oğlumla senin oğlunu da tanıştırırdıkk neyse başka zamana inşallahGünaydın hanimlar musait olanı florya ya kahvaltıya bekliyorumdaha siparislerimizde gelmedi hadi
Nub teorisi diye topik var.ordaki arkadaşlar iyi yorumluyorlarNUB teorisinden anlayan bilen var mııııı?
evet bizUltrason da önde giden varmı Bizim gibi 10 gün onde gidiyoruz doğum hangisine göre olur acaba
bizim bebişte önden gidiyor cnm dün boyu 25 cm kilosuda 332 gramdı doktor 2 hafta önden gittiğini söyledi bende şeker olmasından korkuyrm ama doktor genetik olabilir maşallah babamızda biraz tombiştir.Ultrason da önde giden varmı Bizim gibi 10 gün onde gidiyoruz doğum hangisine göre olur acaba
Bizimki de 18cm.260 gr.dı teyzesi gectigimiz salı.büyüyorlar,bur de hareketlense artik...Teyzeleri dün kontrolümüz vardı benim kızım 16 cm 185 gr i.baksanıza gelinlik kız olmuş
Bizde yok daha,ne mutlu sana canımKizlaaaaaar yaa cok duygulandimmmm az once bi tekme yedim oyle boyle degil ilk kez bu kadar gucluydu benim fistik kizim buyumus de annesine tekmeler atiyo :)
Ceviz,fındık,pırasa,bamya,süt:))Annişkolar Günaydın... Kabızlık için bi çözüm öneriniz var mı?
Canım geçmiş olsun öncelikle daha iyisin inşallah
Aynen hissetdklerimi yazmışsın tatlım yabende bir haftadır falan var gerilme gibi oluyor karnımın belli kısmı daha şiş oluyor anlık tabi sonra geçiyor, arada böle kanat çırpmalar falan çok farklı muhteşem duygular, o anlarda yüzümde tebessüm oluşuyor, karşımdakiler bakıyor saf saf
AMİNNNN
Maşallah bebişlerimizehareketli yaramaz olcaklar sanırsam
Kizlaaaaaar yaa cok duygulandimmmm az once bi tekme yedim oyle boyle degil ilk kez bu kadar gucluydu benim fistik kizim buyumus de annesine tekmeler atiyo :)
kelebek.hill nymeria-burcu kızlar hamilelikte kan dolaşımı cok artar,kalp olduğundan fazla çalışır dolayısıyla...yine de tedbiri elden birakmayalım tabi,benim de güm güm bazen kalbim...
Doğuda bir tatlı var adını unuttum.onda da pekmez ve yumurta vardı.
Evet canım cok sagol amin hepimize saglıklı gebelıkler dilerim :)Hosbesli tekrar hamilesin sanırım. Gözün aydın. Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?