2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy oyle cnm 3 gundur zaten pek bi hareketliydi kiprasip duruuodu da bugunku tekme cok gucluydu ya dalmisim bi de bi anda urperdim valla :)

Mesajını şimdi gördümm yoksa valla atlar gelirdimm :)) bayılırım dışarda kahvaltıya benim 3 yaşındaki oğlumla senin oğlunu da tanıştırırdıkk neyse başka zamana inşallah

Nerde oturuyorsun , bir dahakine haberlesiriz

Doğuda bir tatlı var adını unuttum.onda da pekmez ve yumurta vardı.

Valla ben mecburiyetten yedm ins sifa olsn

Ayy oyle cnm 3 gundur zaten pek bi hareketliydi kiprasip duruuodu da bugunku tekme cok gucluydu ya dalmisim bi de bi anda urperdim valla :)

Amann yapar yapar bu bizdiklar her seyi yapar.. Masallah kuzulara

Şifa olsun canım. Tadı o ka kötü değil ama yaaa

Amin canm sagoll.. Valla o kadr da guzel degildi hihi

Enee bakim calismasi varmss 21 de basliyomus.. Hadi bakalm kizlar simdiden iyi tatillerr... Bolca dinlenip guzelce sagliklica yeni bi haftaya baslayalm insallahh

Günaydın hamişlerrr güzel haftasonları olsun inşaAllah

Günaydın hanımlar... Ya çok dikkat edin şu ara, tam hastalık mevsimi.
Grip oldum sürünüyorum kaç gündür.
geçmiş olsun benim 3 hafta oldu hala bademciklerim şiş ve öksürüğüm devam ediyor ilaç içemiyorsun sonuçta ballı süt ve pekmezle idare ediyorum ,Allah şifa versin sana da..

Günaydın kızlar. Süper bir haftasonu olsun
Oğlanı anneanneye bırakıp mini bir tatile çıktık ama fena şekilde özledim. Telefonda bana 'sen nerdesin? Çabuk gel!' Diye fırça çekti..abartısız yarım saat salya sümük ağladım
Neyse..şükürler olsun her şey yolunda bu sırada göbek aldı başını gitti

Gunaydin hanimlarr.ayy paşaya kiyamam ben.olsun annesinin de hakkin var dinlemeye .çocuklarla insan bulaniyor .ah bende gidebilsrm soyle kizi birakip bi kaç gün aglamicam hic kendimi tutacam .:).keyfini cikar ..
Benim gobus çok ciknadi asagida hareket ediyor hala .oğlanlar üste olurmuş diyorlarc.o yüzden mi daha çok göbek cikiyor acep  kilo aldin mi canim kaç kilosun simdi . iyi tatiller size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…