Cnm fazla yoğurt tüketirsende kabız yapar bilgin olsunSantrafor demir ilacımın adı akşam yatmadan önce içiyorum çünkü gün içinde yoğurt çok yiyorum
Ayy oyle cnm 3 gundur zaten pek bi hareketliydi kiprasip duruuodu da bugunku tekme cok gucluydu ya dalmisim bi de bi anda urperdim valla :)Oncelikle cok tesekkur edermm, iyiym sukur sorun yok
Ayyy dimi ama aynen yaaa insan nasi heyecan yapiyor harika duygular bunlarrraman saglikli olsnlar da demi yaramaz olsnlarr gveze olsunlarrr inat olsnlar falan hallederz
Ayy iste bi tane daha demekki bu haftalar cosutolar yaa masallah bidiklaraa
Orasi oyle tabii.. Kafaya takmadan temkinli olmak lazm
Oncelikle cok tesekkur edermm, iyiym sukur sorun yok
Ayyy dimi ama aynen yaaa insan nasi heyecan yapiyor harika duygular bunlarrraman saglikli olsnlar da demi yaramaz olsnlarr gveze olsunlarrr inat olsnlar falan hallederz
Mesajını şimdi gördümm yoksa valla atlar gelirdimm :)) bayılırım dışarda kahvaltıya benim 3 yaşındaki oğlumla senin oğlunu da tanıştırırdıkk neyse başka zamana inşallah
Şifa olsun canım. Tadı o ka kötü değil ama yaaa
Maşallah canım ya ah bir de tekmeleseler ne güzel olur sabırsız anneleriz ya :)Bizimki de 18cm.260 gr.dı teyzesi gectigimiz salı.büyüyorlar,bur de hareketlense artik...
Bahçeşehir canım sen?Nerde oturuyorsun , bir dahakine haberlesiriz
Doğuda bir tatlı var adını unuttum.onda da pekmez ve yumurta vardı.
Ayy oyle cnm 3 gundur zaten pek bi hareketliydi kiprasip duruuodu da bugunku tekme cok gucluydu ya dalmisim bi de bi anda urperdim valla :)
Şifa olsun canım. Tadı o ka kötü değil ama yaaa
Bahçeşehir canım sen?
Vay bende Bahçeşehir arkadasımBahçeşehir canım sen?
Günaydın hanımlar... Ya çok dikkat edin şu ara, tam hastalık mevsimi.
Grip oldum sürünüyorum kaç gündür.
Geçmiş olsun aman dikkat edelim ciddenGünaydın hanımlar... Ya çok dikkat edin şu ara, tam hastalık mevsimi.
geçmiş olsun benim 3 hafta oldu hala bademciklerim şiş ve öksürüğüm devam ediyor ilaç içemiyorsun sonuçta ballı süt ve pekmezle idare ediyorum ,Allah şifa versin sana da..Günaydın hanımlar... Ya çok dikkat edin şu ara, tam hastalık mevsimi.
Günaydın kızlar. Süper bir haftasonu olsun
Oğlanı anneanneye bırakıp mini bir tatile çıktık ama fena şekilde özledim. Telefonda bana 'sen nerdesin? Çabuk gel!' Diye fırça çekti..abartısız yarım saat salya sümük ağladım
Neyse..şükürler olsun her şey yolundabu sırada göbek aldı başını gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?