2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herkese iyi haftasonlari diliyorum ama yazarken bile içim buruluyor inşallah insanlar barış içinde yaşamayı öğrenirler.

Aslında bugün güzel başlamıştı eşimle birlikte doktora gittik ve bizim de bir kızımız oluyor haftasında gidiyormuş gelişimi 235 gr 21 cm olmuş bizim bıdık.
Birde bel ağrısı sorunum vardı bacağıma vuran ve yürümemi engelleyen. Bel fıtığı olabileceğini söyledi hamileyken mr çekilmesinde sakınca yokmuş. Tabi emin olamadım. Ama ağrı da dayanilabilecek gibi değil.
Bu da bizim kızımız

Maşallah senin kızına:))

Ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Milletin 40 dakika suren ultrasonu bende 7 dakika sürdü. Şoklar içindeyim. Cumartesi evine erken dönmek isteyen doktor tribi sanırım. Bir de Ankaranin en pahalı ismine gittim. Ne kolay para kazanmak. Cidden inanamıyorum....

Ooo baya firca atmis hakkaten senin oglus.. Ama olsn buna da ihtiyacn varr annesiii, psikolojik olarak bile ihtiyacn var yani daha duzgun psikoloji ile cocuguna zaman ayirirsn boylece..

Ortalk cok fena oldu gercekten Allah hepimizi korusun insallah

Amann masallah kizina hayirli olsn prensesinnNe guzel de buyumss..

Ayrica da gecms olsnn.. Bende de oluyo arada ama oyle engellicek kadr degil, yine de bel agrisi zormoluyo gercekten

Canım kime gittin ankarada merak ettim.

Selamlar, detaylı ultrasonumuzu yaptırdık.
Hiç öyle 35-40 dk sürmedi.
Fakat her şey normal seyrinde, oğlumuz sağlıklı görünüyor.
334 gr. 27 cm olmuş. Biraz önden gittiğini söyledi doktor.
Canım güzel haberler alınmış ne güzel... Sen de avcılar hospital e gidiyordun detaylı için nereye gitttin?

slm güzel anneler nasılsınız ben biraz yorgunum çabuk yoruluyorum galiba bir de gribim bir türlü geçmedi. grip çok kötü aman dikkat edin. bu arada ayrıntılı ultrasona girenler olmuş ayrıntılı da gördünüz mü bebeğinizi ben de hftaya gideceğim merak ediyorum

Kızlar size bir sorum olucak
Ya bugün duşa girmek için soyundum ve sağ göğsümün ucu (etraf kahverengi kısmı yani) bir parçacık soyulmuş et beni gibi sarkıyordu ben elleyince düştü ve kanadı . Bu nedir şimdi yaa(. Ay benim derdim Niye bitmiyor yaa(
Bunu yaşayan yada ne olduğunu bilen varmı ?
Devamı gelmez inşallah

Kızlarr bebek arabası alicam sizce hangisi bu sarı 3 tekerlek ama çok kararsız kaldım ya

Eklentiler

• images (4).webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 83
Kızlarr bebek arabası alicam sizce hangisi bu sarı 3 tekerlek ama çok kararsız kaldım ya

Ben Tr de yaşamıyorum ama aldığınız Bebek arabaları en az 3 yaşına kadar sığmalı çocuk , buradakiler öyle, resimdekini biraz küçük buldum içini ben

Valla bende hic olmadi duymadimda ama cildin cok kuru kalmış olabilirmi? Bide simdi gpgusler büyüyor uçlar geriliyor iyice. Biraz nemlendir bence,bide oraya bepanthen merhem tarzi biseyler surebilirsin kanamış ya :/

Valla bende hic olmadi duymadimda ama cildin cok kuru kalmış olabilirmi? Bide simdi gpgusler büyüyor uçlar geriliyor iyice. Biraz nemlendir bence,bide oraya bepanthen merhem tarzi biseyler surebilirsin kanamış ya :/

Cevap için tşk ederim canım, evet cildim çok kuru fakat göbeğimde çatlak oluşmaması için sürdüğüm yağları her seferinde olmasada göğüslerimede sürmeye çalışırdım hep ,memelerimde öyle çok kuruluk yok yani.
Bu üçüncü hamileliğimde garip şeyler yaşıyorum , Allah yardımcımız olsun hepimizin
Şu bebeğim bi doğsada gidip tepeden tırnağa kontrollerimi olsam rahatlicam inan .
Bi arada ağzımdan bir sürü kan geldi ve arkası 10 gün boyunca kanlı balgamla devam etti şimdi yok şükür ama kontrol için istedikleri aletlerin hiçbirine sokamadılar bebeğe zararlı diye , bol bol kan tahlili onlarda temiz çıktı . Doğumu beklemek zorundasın dediler
Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…