- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Kizlar disari cikmayin bu haftasonu patlamalar basladi yarin ve pazartesi nevruz kutlamari yapacakmis adi batasicalar cok patlama olacak diyorlar Allahim tum masum insanlari korusun.
Maşallah senin kızına:))Herkese iyi haftasonlari diliyorum ama yazarken bile içim buruluyorinşallah insanlar barış içinde yaşamayı öğrenirler.
Aslında bugün güzel başlamıştı eşimle birlikte doktora gittik ve bizim de bir kızımız oluyorhaftasında gidiyormuş gelişimi 235 gr 21 cm olmuş bizim bıdık.
Birde bel ağrısı sorunum vardı bacağıma vuran ve yürümemi engelleyen. Bel fıtığı olabileceğini söyledi hamileyken mr çekilmesinde sakınca yokmuş. Tabi emin olamadım. Ama ağrı da dayanilabilecek gibi değil.
Bu da bizim kızımızEki Görüntüle 1798485
Bende bahcesehir, baya kalabalıkmışız burdan:)Vay bende Bahçeşehir arkadasım
Bahçeşehir ahalisiBende bahcesehir, baya kalabalıkmışız burdan:)
Bende Bahçeşehir ama ben Adana BahçeşehirBende bahcesehir, baya kalabalıkmışız burdan:)
Günaydın kızlar. Süper bir haftasonu olsun
Oğlanı anneanneye bırakıp mini bir tatile çıktık ama fena şekilde özledim. Telefonda bana 'sen nerdesin? Çabuk gel!' Diye fırça çekti..abartısız yarım saat salya sümük ağladım
Neyse..şükürler olsun her şey yolundabu sırada göbek aldı başını gitti
Ortalk cok fena oldu gercekten Allah hepimizi korusun insallahHerkese iyi haftasonlari diliyorum ama yazarken bile içim buruluyorinşallah insanlar barış içinde yaşamayı öğrenirler.
Aslında bugün güzel başlamıştı eşimle birlikte doktora gittik ve bizim de bir kızımız oluyorhaftasında gidiyormuş gelişimi 235 gr 21 cm olmuş bizim bıdık.
Birde bel ağrısı sorunum vardı bacağıma vuran ve yürümemi engelleyen. Bel fıtığı olabileceğini söyledi hamileyken mr çekilmesinde sakınca yokmuş. Tabi emin olamadım. Ama ağrı da dayanilabilecek gibi değil.
Bu da bizim kızımızEki Görüntüle 1798485
Canım kime gittin ankarada merak ettim.Ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Milletin 40 dakika suren ultrasonu bende 7 dakika sürdü. Şoklar içindeyim. Cumartesi evine erken dönmek isteyen doktor tribi sanırım. Bir de Ankaranin en pahalı ismine gittim. Ne kolay para kazanmak. Cidden inanamıyorum....
Canım güzel haberler alınmış ne güzel... Sen de avcılar hospital e gidiyordun detaylı için nereye gitttin?Selamlar, detaylı ultrasonumuzu yaptırdık.
Hiç öyle 35-40 dk sürmedi.
Fakat her şey normal seyrinde, oğlumuz sağlıklı görünüyor.
334 gr. 27 cm olmuş. Biraz önden gittiğini söyledi doktor.
Evet Acılar Hospital'e gidiyorum.Canım güzel haberler alınmış ne güzel... Sen de avcılar hospital e gidiyordun detaylı için nereye gitttin?
Kızlarr bebek arabası alicam sizce hangisi bu sarı 3 tekerlek ama çok kararsız kaldım ya
Kızlar size bir sorum olucak
Ya bugün duşa girmek için soyundum ve sağ göğsümün ucu (etraf kahverengi kısmı yani) bir parçacık soyulmuş et beni gibi sarkıyordu ben elleyince düştü ve kanadı . Bu nedir şimdi yaa(. Ay benim derdim Niye bitmiyor yaa (
Bunu yaşayan yada ne olduğunu bilen varmı ?
Devamı gelmez inşallah
Kızlarr bebek arabası alicam sizce hangisi bu sarı 3 tekerlek ama çok kararsız kaldım ya
Valla bende hic olmadi duymadimda ama cildin cok kuru kalmış olabilirmi? Bide simdi gpgusler büyüyor uçlar geriliyor iyice. Biraz nemlendir bence,bide oraya bepanthen merhem tarzi biseyler surebilirsin kanamış ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?