2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar, bugün kontrolümüze gittik. 21 cm 260 gr olmuş paşamız (= 2 nisanda da ayrıntılı ultrasona gideceğiz inşallah. Yavaş yavaş göbüş de büyümeye başladı

Bide bu var kızlar bunu kullanan yada bilen varmı

Eklentiler

• 48761814950329009504.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
Bende rengine bayildim zaten denge problemi olur diyolar ne.kadar doğru bilmiyorum

Hiçbir denge problemi olmuyor aksine türkiyenin yolu yol değil, kaldırımı kaldırım... 3 teker olmasından dolayı kontrolü daha kolay oluyor. Birde nasıl bir uydurma o " denge problemi" güldüm çok. Yok öyle birşey kullandım biliyorum şimdi kenarda bebisimi bekliyor

Sağol canim yorumlarin beni aydınlatti en zor şu bebek arabası işi heralde

Sağol canim yorumlarin beni aydınlatti en zor şu bebek arabası işi heralde

Önemli ama çokta germe kendini içine sineni al gitsin. Senin keyif alman önemli baktığında bebeğe hepsi aynı . Senin içine sinmeli ki bebeğini koyduğunda için rahat ediyorsa kullanırken de keyif alır mutlu olursun

Canm konuyla ilgili bilgim olmasa da ben gecms olsn demek icn yazdm sadece. Biraz zor bi donem oldu senin icn ama asla isyan etme bol dua et Allah yarsimcin olsn insallah

Bi de naptin bu duruma karai dr unu arayabildin mi? Cozum uretebdiniz mi??

Kızlar detaylı ultrason elzem birsey mi? Risk olup da mı doktor tavsiye ediyor bunu?

Canm konuyla ilgili bilgim olmasa da ben gecms olsn demek icn yazdm sadece. Biraz zor bi donem oldu senin icn ama asla isyan etme bol dua et Allah yarsimcin olsn insallah

Bi de naptin bu duruma karai dr unu arayabildin mi? Cozum uretebdiniz mi??

Tşk ederim Can'ım öncelikle
Daha öncede yazmıştım Can'ım . Doğum gerçekleşmeden hiç bir girişimde bulunmak istemiyorlar. Usg. Endeskopi , röntgen vesaire çekilip bakılacaktı fakat bunlar Bebek'te muhakkak hasar bırakırmış bu yüzden beklicez mecbur. Kesildi o kan olayı , bol konuşarak psikolojimi düzeltmeye çalıştılar korkulacak bişey yok diye, ve bol kan tahlili yapıldı onlarda temiz çıktı zaten.
Sen nasılsın kalp çarpmaların bidaha olmadı inşallah

Kızlar detaylı ultrason elzem birsey mi? Risk olup da mı doktor tavsiye ediyor bunu?

Ben 2li test yaptırmadım. Doğum yaptığım doktoruma gittiğimde 2 li zamanı geçmişti o da 4 luyu istedi. Eğer 2li 3lu 4lu fln yaptirmadiysan yaptirabilirsin.ama doktorunu biliyorsan kontrole gittiğinde kendisi uzun uzun ultrasonla bakıyorsa (ki burda bir saat ultrason ile baktı diyen arkadaşlar var ) yaptırmaya hiç gerek yok. Ben 4 lu yaptırdığım için detaylı yaptirmayacagim. Doktorların detaylı tavsiyesi demedi dememek için biraz da para tuzağı. Minumum 250 liralardan başlıyor. Daha fazla veripte 10 dk da sözüm ona detaylı ultrasonu biten var. Detaylı demek böbreğine kalbine tüm organları incelenmesi demek.kontrole gidince zaten tüm ölçümleri takip edip işlemek zorunda doktor . Tercih meselesi yaptırıp yaptırmamak elzem birsey değil bence. Allah muhafaza iyi olmayan bir durum zaten en baştan kendini belli ediyor normal takip sirasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…