Ben Tr de yaşamıyorum ama aldığınız Bebek arabaları en az 3 yaşına kadar sığmalı çocuk , buradakiler öyle, resimdekini biraz küçük buldum içini ben
Bende rengine bayildim zatenSarı çook guzelmis. Ve 3 tekerlek kullanımı çok rahat oluyor tavsiye ederim.
Bu Kraft bukle mi? Bu tonlarda mamas papasın armadillosu var ben de onu çok beğeniyorum ama yurtdışında varKızlarr bebek arabası alicam sizce hangisi bu sarı 3 tekerlek ama çok kararsız kaldım ya
Bu Kraft bukle mi? Bu tonlarda mamas papasın armadillosu var ben de onu çok beğeniyorum ama yurtdışında var[/QUO bu wei- b forsch diye bi model
Bende rengine bayildim zatendenge problemi olur diyolar ne.kadar doğru bilmiyorum
Sağol canim yorumlarin beni aydınlattiHiçbir denge problemi olmuyor aksine türkiyenin yolu yol değil, kaldırımı kaldırım... 3 teker olmasından dolayı kontrolü daha kolay oluyor. Birde nasıl bir uydurma o " denge problemi" güldüm çok. Yok öyle birşey kullandım biliyorum şimdi kenarda bebisimi bekliyor
Sağol canim yorumlarin beni aydınlattien zor şu bebek arabası işi heralde
Sanada hayırlı geceler canımHayırlı geceler hanımlar.
Özgür deren canım.Canım kime gittin ankarada merak ettim.
Kızlar size bir sorum olucak
Ya bugün duşa girmek için soyundum ve sağ göğsümün ucu (etraf kahverengi kısmı yani) bir parçacık soyulmuş et beni gibi sarkıyordu ben elleyince düştü ve kanadı . Bu nedir şimdi yaa(. Ay benim derdim Niye bitmiyor yaa (
Bunu yaşayan yada ne olduğunu bilen varmı ?
Devamı gelmez inşallah
Canm konuyla ilgili bilgim olmasa da ben gecms olsn demek icn yazdm sadece. Biraz zor bi donem oldu senin icn ama asla isyan etme bol dua et Allah yarsimcin olsn insallah
Bi de naptin bu duruma karai dr unu arayabildin mi? Cozum uretebdiniz mi??
Kızlar detaylı ultrason elzem birsey mi? Risk olup da mı doktor tavsiye ediyor bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?