Ben de günlerdir bunu düşünüyorum. Geçen ay 2 ayrı doktordan kontrol sırasında sağlıklı bir bebek dediklerni duydum kendi usg cihazlarından bakıp söylediler. Sürekli gittiğim doktor ben de inceliyorum ayrıntılı Zaten ama farklı bir göz görse iyi olur dedi yani sanki çok gerkli değil gibi düşüncesi... Oğlum da ilk bebek olduğu için heyecanla bütün testleri yaptırdık vs bunları yaptırırken sorun çıkar korkusu yoktu sadece herkes yaptırıyor ben de yaptırıyım düşüncesi vardı ama şimdi ben de mertur arkadaşın dediği gibi düşünüyorum. sanki bu saatten sonra olumsuz herhangi bir şey duymak hayatı zindan etmekten başka birşeye yaramıcak...Kızlar detaylı ultrason elzem birsey mi? Risk olup da mı doktor tavsiye ediyor bunu?
Cnm saglicakli kullansin bebisin hayirli olsun ben de gecen bakmistim bu modele hitap ettigi yas icin 0-4 yas arasi diodu gercekten o kadar buyuk mu besik bi de kalitesi falan iyi mi cnmhttp://mobil.e-bebek.com/agashi-60x120-bebek-karyolasi_AGS-123BK
Oglusum karyolasi geldi kizlar :)
http://mobil.e-bebek.com/agashi-60x120-bebek-karyolasi_AGS-123BK
Canım kızımın adı Hira nur.ikinci kız olursa Mina veya Sare yi düşünüyorum. Sevdiğim diğer isimler mehlika, ebrar, merva,Yaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
Seffane, Eslem, Nazenin, Emâme, Ervâ, Süveybe, Hafsa
Hangisi? Bana fikir verin noluuurr
En çok Ervâ yi begendim ama kararsizim çok onerilere açığım
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallahhttp://mobil.e-bebek.com/agashi-60x120-bebek-karyolasi_AGS-123BK
Canım kalpte beyaz parlaklık benim bebeğimde de var üçlü testim riskli çıktı. Nazal kemik hakkında dr hiçbir şey söylemedi valla. Amniyosentez yaptırmadım. Senin üçlü de risk yok heralde. Drun sana dedi?Merhaba arkadaşlar ben Eylül annelerindeyim ama sezaryen olacağı için Ağustos ta doğumum. Sizler daha ilerde olduğunuz için sormak istedim. Ultrasonda kalpte beyaz leke veya parlaklık görülen var mı bir de nazal kemik uzunluğu alt sınırda çıkan var mı aranızda bilgi veya tecrübesi olanlardan paylaşmasını rica edicem. Bunlar down sendromu bulgularından olabilir deniyor ama kesin değil yinede ihtimaller bile insanı mahvediyor ne dersiniz bunlar önemli mi var mı aynı durumu yaşayanlar çok endişeliyim
Üçlüyü bu hafta yaptıracağım perşembe günü ama ona da güvenilir demiyolar napıcamı şaşırdım. Amniyosentezden de korkuyorumCanım kalpte beyaz parlaklık benim bebeğimde de var üçlü testim riskli çıktı. Nazal kemik hakkında dr hiçbir şey söylemedi valla. Amniyosentez yaptırmadım. Senin üçlü de risk yok heralde. Drun sana dedi?
İkili testin nasıldı?Üçlüyü bu hafta yaptıracağım perşembe günü ama ona da güvenilir demiyolar napıcamı şaşırdım. Amniyosentezden de korkuyorum
Bebeğim kız olsaydı bende hira veya minayi düşünüyordu :))Canım kızımın adı Hira nur.ikinci kız olursa Mina veya Sare yi düşünüyorum. Sevdiğim diğer isimler mehlika, ebrar, merva,
Çok pimpirikli olduğum için onu yaptırmamıştım ama üçlüyü yaptıracağım sizin ikili nasıldıİkili testin nasıldı?
İkili testim iyi çıkmıştı. Üçlü de sorun vardı.Çok pimpirikli olduğum için onu yaptırmamıştım ama üçlüyü yaptıracağım sizin ikili nasıldı
Yaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
Seffane, Eslem, Nazenin, Emâme, Ervâ, Süveybe, Hafsa
Hangisi? Bana fikir verin noluuurr
En çok Ervâ yi begendim ama kararsizim çok onerilere açığım
Erkek anneleri isim ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?