2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
Seffane, Eslem, Nazenin, Emâme, Ervâ, Süveybe, Hafsa
Hangisi? Bana fikir verin noluuurr
En çok Ervâ yi begendim ama kararsizim çok onerilere açığım

Arkadasim valla benim kizim olsaydi ismi hazirdi. Melek Erva . Melegide Erva ismini esimin tarafi helva diye dalga gectikleri icin takicaktim. Emin ol anlamida isim kadar guzel. Tavsiye ederim cok hos

Eklentiler

• images (4).webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 138
  • 48761814950329009504.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 121
Arkadasim valla benim kizim olsaydi ismi hazirdi. Melek Erva . Melegide Erva ismini esimin tarafi helva diye dalga gectikleri icin takicaktim. Emin ol anlamida isim kadar guzel. Tavsiye ederim cok hos
erva yakışıklı yiğit genç demekmiş. başka anlamı var mı acaba?

Benimki kız olsaydı ayşe melek istiyordum.gülce ve asya da diğer beğendiğim isimlerdi.eşimde elif diyordu.ama ikinci pipili yolda.geçen konuşurken eşim diyorki elif mira olacaktı sürpriz yapacaktım

erva yakışıklı yiğit genç demekmiş. başka anlamı var mı acaba?

Cok guzel genç
Cesur yiğit adam
Havzi Kevser de su dagitan melegin ismi oldugunu söylüyorlar
Bir de peygamber Efendimizin halasinin ve hz. Osmanin annesinin ismi.

Helva mi
Isim bulmak o yüzden zorlasiyo zaten şunu ķoyalim diyorum olmaz böyle derler bunu koyalim diyorum olmaz söyle derler. Erva da gercekten güzel yuzde doksan onu koycam galiba

Helva mi
Isim bulmak o yüzden zorlasiyo zaten şunu ķoyalim diyorum olmaz böyle derler bunu koyalim diyorum olmaz söyle derler. Erva da gercekten güzel yuzde doksan onu koycam galiba

Bence koymalisin ben yuzde bir milyon koyucaktim :)

çok ilginç inşallah bir daha olmaz ben ilk defa duyuyorum

Elem erva hafsa telaffuzu herkes için kolay olabilecek tarzda. Diğerlerini söylerken anlamını değiştirecek şekilde soyleyebilirler.ayrıca söylerken zor olan isimleri koymak çocuk açısından da iyi değil. Konuşmaya başlarken adin ne diye sorduklarında telaffuz edemediği ismi varsa bu özgüvenini etkiliyor.söylemeye çekine çekiné veya söyler anlamazlar ne ne diye tekrar ettirmek..

bence de kız ismi bulmak çok zor ben beren ya da asya düşünüyorum

Anne94 çok guzel arabalar bende tokyoyla cadillac oslo ve twister bu ucunun arasında kararr veremedim kafayı yicem

Ben bu ikisinden birini alicam ınsaallah büyük ihtimal sarı travel sistem bunlar
Merhaba ben yeniyimde nasıl yazılacagını pek bilmiyorum dediğim gibi tokyo ile cadillac oslo ya baktın mı kapanınca az yer kaplıyo şıklar ama cadiilac çok sorun veriyo galiba öyle şeyler okudum

Erkek anneleri isim ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi
İlk oğlumun ismi Ahmet Efe. Şimdi de Uğur koymayı düşünüyoruz. Bakalım hayırlısıyla bi doğsunda.
Kız olsaydı eşim hazırlamıştı ismi. Şiir Zeyno koyacaktı. Nasip...

Kızlar ya gece kötü rüya kabus görenleriniz varmı
Oooohoooo hemde nasıl. Hem aksiyon hem korku hem gerilim. Soluk soluğa uyanıyorum bazen nerdeyim diye sağa sola bakıyorum. Bu aylarda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…