Yaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
Seffane, Eslem, Nazenin, Emâme, Ervâ, Süveybe, Hafsa
Hangisi? Bana fikir verin noluuurr
En çok Ervâ yi begendim ama kararsizim çok onerilere açığım
Adıyla yaşasın inşallah uyumlarida güzelmis maşallah :)Biz dedelerinin ismini koyucaz. Mehmet Ali..Daha sevgiliyken karar vermistik esimle 7 sene onceden
Var canım aksiyon filmi yaşıyorum resmenKızlar ya gece kötü rüya kabus görenleriniz varmı
Ben bu ikisinden birini alicam ınsaallah büyük ihtimal sarı travel sistem bunlarMerhabalar bebek arabası tavsiyeleri var mı acaba travel sistem olarak
erva yakışıklı yiğit genç demekmiş. başka anlamı var mı acaba?Arkadasim valla benim kizim olsaydi ismi hazirdi. Melek Erva. Melegide Erva ismini esimin tarafi helva diye dalga gectikleri icin takicaktim. Emin ol anlamida isim kadar guzel. Tavsiye ederim cok hos
Benimki kız olsaydı ayşe melek istiyordum.gülce ve asya da diğer beğendiğim isimlerdi.eşimde elif diyordu.ama ikinci pipili yolda.geçen konuşurken eşim diyorki elif mira olacaktı sürpriz yapacaktımYaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
erva yakışıklı yiğit genç demekmiş. başka anlamı var mı acaba?
Arkadasim valla benim kizim olsaydi ismi hazirdi. Melek Erva. Melegide Erva ismini esimin tarafi helva diye dalga gectikleri icin takicaktim. Emin ol anlamida isim kadar guzel. Tavsiye ederim cok hos
Adıyla yaşasın inşallah uyumlarida güzelmis maşallah :)
erva yakışıklı yiğit genç demekmiş. başka anlamı var mı acaba?
Helva mi
Isim bulmak o yüzden zorlasiyo zaten şunu ķoyalim diyorum olmaz böyle derler bunu koyalim diyorum olmaz söyle derler. Erva da gercekten güzel yuzde doksan onu koycam galiba
çok ilginç inşallah bir daha olmaz ben ilk defa duyuyorumKızlar size bir sorum olucak
Ya bugün duşa girmek için soyundum ve sağ göğsümün ucu (etraf kahverengi kısmı yani) bir parçacık soyulmuş et beni gibi sarkıyordu ben elleyince düştü ve kanadı . Bu nedir şimdi yaa(. Ay benim derdim Niye bitmiyor yaa (
Bunu yaşayan yada ne olduğunu bilen varmı ?
Devamı gelmez inşallah
Yaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
bence de kız ismi bulmak çok zor ben beren ya da asya düşünüyorumYaa kiz isimi bulmak ne zormus ya siz karar verebildiniz mi
Merhaba ben yeniyimde nasıl yazılacagını pek bilmiyorum dediğim gibi tokyo ile cadillac oslo ya baktın mı kapanınca az yer kaplıyo şıklar ama cadiilac çok sorun veriyo galiba öyle şeyler okudumBen bu ikisinden birini alicam ınsaallah büyük ihtimal sarı travel sistem bunlar
Bende büyük ihtimal elif ada koymayı düşünüyorum guzel mi sizcebence de kız ismi bulmak çok zor ben beren ya da asya düşünüyorum
çok güzel isimlerBiz dedelerinin ismini koyucaz. Mehmet Ali..Daha sevgiliyken karar vermistik esimle 7 sene onceden
İlk oğlumun ismi Ahmet Efe. Şimdi de Uğur koymayı düşünüyoruz. Bakalım hayırlısıyla bi doğsunda.Erkek anneleri isim ne düşünüyorsunuz karar verdiniz mi
Oooohoooo hemde nasıl. Hem aksiyon hem korku hem gerilim. Soluk soluğa uyanıyorum bazen nerdeyim diye sağa sola bakıyorum. Bu aylarda normalKızlar ya gece kötü rüya kabus görenleriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?