Cnm saglicakli kullansin bebisin hayirli olsun ben de gecen bakmistim bu modele hitap ettigi yas icin 0-4 yas arasi diodu gercekten o kadar buyuk mu besik bi de kalitesi falan iyi mi cnm
Güle güle kullanın.
Ben de beğenmiştim bunu, sağlamlığı nasıl, iki çocuk idare eder mi?
teşekkür ederim kızlar. kalitesi güzel iki çocuk idare eder. büyüklüğü de bence 4 yaşına kadar kullanabilir. ama zaten benim evde tek kişilik baza olduğu için o kısmını pek düşünmedim. oyun parkındansa ben bunu daha çok beğendim. 120/60 ölçülerinde uzunluğu iyi ama azıcık daha enli olsaydı tabi daha güzel olurdu. şimdilik iyiki almışım diyorumHayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah
canım benim tarif ettiğin bölgede sanki kaşımışım da soyulup yara olmuş kanamış ve kabuk bağlamış gibiydi. ama takmadım tabi. normal bunlar diye düşünüyorumKızlar size bir sorum olucak
Ya bugün duşa girmek için soyundum ve sağ göğsümün ucu (etraf kahverengi kısmı yani) bir parçacık soyulmuş et beni gibi sarkıyordu ben elleyince düştü ve kanadı . Bu nedir şimdi yaa(. Ay benim derdim Niye bitmiyor yaa (
Bunu yaşayan yada ne olduğunu bilen varmı ?
Devamı gelmez inşallah
maşallah :)
tamam canım :)
Bn de gece kalkıp ilacı alıp yatıyorum. Günü bi şekilde çıkarıyorum. Ama o gün unutmusum gece almayı. Sabah alayım dedim ama hiç ise yaramadı. 3 defa kustum o gün. Yine de eskiye göre daha iyiyim. Annem yanına geldi kaldı da öyle toparladım şükür. İki hafta hem Dinlendim hem de artk mutfağa girmeye başladım. İki kilo bile aldım karnım çıktı daha iyi oldum. Anne her derde deva. İnşallah bize de evlatlarımızın hep arkalarında olmayı nasib eder Rabbim.Benim azaldı ama hala sabah bir tane zofran 4mg alıyorum. Bulantı da yok direkt kusuyorum uyanınca. Sonra ilaç. Sonra sıkış tepiş ne bulursam ağzıma dolduruyorum. Ama gün içinde bi daha olmuyor. Sizinki de geçicek inanın buna.
Meraba canım hoşgeldinMerhaba ben yeniyimde nasıl yazılacagını pek bilmiyorum dediğim gibi tokyo ile cadillac oslo ya baktın mı kapanınca az yer kaplıyo şıklar ama cadiilac çok sorun veriyo galiba öyle şeyler okudum
Amin inşallah :) ilacın etkisi birbuçuk saatte başlıyor. Bi ara ben de gece uyandıgımda alıp yatmıştım. Şimdi sabah kusmam hafifleyince alıyorum. Bi gün almıyım dedim günü çıkardım ama bu sefer de ertesi gün rezil geçti. Ben başta 7 kilo civarı vermiştim hala her muayenede aynı kilomBn de gece kalkıp ilacı alıp yatıyorum. Günü bi şekilde çıkarıyorum. Ama o gün unutmusum gece almayı. Sabah alayım dedim ama hiç ise yaramadı. 3 defa kustum o gün. Yine de eskiye göre daha iyiyim. Annem yanına geldi kaldı da öyle toparladım şükür. İki hafta hem Dinlendim hem de artk mutfağa girmeye başladım. İki kilo bile aldım karnım çıktı daha iyi oldum. Anne her derde deva. İnşallah bize de evlatlarımızın hep arkalarında olmayı nasib eder Rabbim.
Haklisin canim benim duriBir sınıf öğretmeni olarak nachizane tavsiyem çocuğunuza telaffuzu zor başka kelimelere çekilip dalga geçilme ihtimali olan isimleri koymayın. Ayrıca sürekli anlamı ne diye soracakları isimler de zor. Kendimden biliyorum. Sürekli isminin anlamı ne diye sorulmasından gına geldi. Sade anlaşılır söylemesi kolay isimler en iyisi bence.
Haklisin canim benim isim biraz daha zor birde fransizcasi telafuzu kolay aryorum isimiz zor cok onemli isimBir sınıf öğretmeni olarak nachizane tavsiyem çocuğunuza telaffuzu zor başka kelimelere çekilip dalga geçilme ihtimali olan isimleri koymayın. Ayrıca sürekli anlamı ne diye soracakları isimler de zor. Kendimden biliyorum. Sürekli isminin anlamı ne diye sorulmasından gına geldi. Sade anlaşılır söylemesi kolay isimler en iyisi bence.
Hayalimsin1 Merhaba. Geniş olmaya çalış sakin dünyanın yükünü sırtına alma. Bende buraya bi heves üye oldum sağlık sorunlarım yüzünden okuyamiyorum bile. Farklı bi kanama sorunum var hergün hergün günde kaç kere üstelik. Gerçekten stres önemli hayatlarimizda. Ben kolonoskopi yaptırmak zorunda kaldım Tüm kolon dayanamadım yarım bakıldı. Sağlığın için gereken şeylerden sakınma. Kalın bağırsak ülser olmuş benim. Tedavi olamıyorum ama ilerlememesi için tedbir alabiliyorum en azından. Ins hersey yoluna girer hepimiz için.
Ilk dafa duydum gecmis olsun dr sormalisin icin rahat eder benceKızlar size bir sorum olucak
Ya bugün duşa girmek için soyundum ve sağ göğsümün ucu (etraf kahverengi kısmı yani) bir parçacık soyulmuş et beni gibi sarkıyordu ben elleyince düştü ve kanadı . Bu nedir şimdi yaa(. Ay benim derdim Niye bitmiyor yaa (
Bunu yaşayan yada ne olduğunu bilen varmı ?
Devamı gelmez inşallah
Bol suAnnişkolar Günaydın... Kabızlık için bi çözüm öneriniz var mı?
Tşk ederim Can'ım öncelikle
Daha öncede yazmıştım Can'ım . Doğum gerçekleşmeden hiç bir girişimde bulunmak istemiyorlar. Usg. Endeskopi , röntgen vesaire çekilip bakılacaktı fakat bunlar Bebek'te muhakkak hasar bırakırmış bu yüzden beklicez mecbur. Kesildi o kan olayı , bol konuşarak psikolojimi düzeltmeye çalıştılar korkulacak bişey yok diye, ve bol kan tahlili yapıldı onlarda temiz çıktı zaten.
Sen nasılsın kalp çarpmaların bidaha olmadı inşallah
Benimde üçüncü kızım yolda eklermisin , teşekkür ederimtamam canım :)
elbette. maşallah :)Benimde üçüncü kızım yolda eklermisin , teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?