2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm saglicakli kullansin bebisin hayirli olsun ben de gecen bakmistim bu modele hitap ettigi yas icin 0-4 yas arasi diodu gercekten o kadar buyuk mu besik bi de kalitesi falan iyi mi cnm

Güle güle kullanın.

Ben de beğenmiştim bunu, sağlamlığı nasıl, iki çocuk idare eder mi?

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah
teşekkür ederim kızlar. kalitesi güzel iki çocuk idare eder. büyüklüğü de bence 4 yaşına kadar kullanabilir. ama zaten benim evde tek kişilik baza olduğu için o kısmını pek düşünmedim. oyun parkındansa ben bunu daha çok beğendim. 120/60 ölçülerinde uzunluğu iyi ama azıcık daha enli olsaydı tabi daha güzel olurdu. şimdilik iyiki almışım diyorum

Bir sınıf öğretmeni olarak nachizane tavsiyem çocuğunuza telaffuzu zor başka kelimelere çekilip dalga geçilme ihtimali olan isimleri koymayın. Ayrıca sürekli anlamı ne diye soracakları isimler de zor. Kendimden biliyorum. Sürekli isminin anlamı ne diye sorulmasından gına geldi. Sade anlaşılır söylemesi kolay isimler en iyisi bence.

Son düzenleme:
canım benim tarif ettiğin bölgede sanki kaşımışım da soyulup yara olmuş kanamış ve kabuk bağlamış gibiydi. ama takmadım tabi. normal bunlar diye düşünüyorum

Bn de gece kalkıp ilacı alıp yatıyorum. Günü bi şekilde çıkarıyorum. Ama o gün unutmusum gece almayı. Sabah alayım dedim ama hiç ise yaramadı. 3 defa kustum o gün. Yine de eskiye göre daha iyiyim. Annem yanına geldi kaldı da öyle toparladım şükür. İki hafta hem Dinlendim hem de artk mutfağa girmeye başladım. İki kilo bile aldım karnım çıktı daha iyi oldum. Anne her derde deva. İnşallah bize de evlatlarımızın hep arkalarında olmayı nasib eder Rabbim.

Merhaba ben yeniyimde nasıl yazılacagını pek bilmiyorum dediğim gibi tokyo ile cadillac oslo ya baktın mı kapanınca az yer kaplıyo şıklar ama cadiilac çok sorun veriyo galiba öyle şeyler okudum
Meraba canım hoşgeldin şimdi baktım senin dediklerinde güzelmiş aslında hepsi hemen hemen aynı ozelliklerde insan içine ne siniyosa onu almalı bu arada kaç haftaliksin

Amin inşallah :) ilacın etkisi birbuçuk saatte başlıyor. Bi ara ben de gece uyandıgımda alıp yatmıştım. Şimdi sabah kusmam hafifleyince alıyorum. Bi gün almıyım dedim günü çıkardım ama bu sefer de ertesi gün rezil geçti. Ben başta 7 kilo civarı vermiştim hala her muayenede aynı kilom göbek çıktı kilo değişmiyor hiç alamadım daha. Allah yardımcımız olsun

Hayalimsin1 Merhaba. Geniş olmaya çalış sakin dünyanın yükünü sırtına alma. Bende buraya bi heves üye oldum sağlık sorunlarım yüzünden okuyamiyorum bile. Farklı bi kanama sorunum var hergün hergün günde kaç kere üstelik. Gerçekten stres önemli hayatlarimizda. Ben kolonoskopi yaptırmak zorunda kaldım Tüm kolon dayanamadım yarım bakıldı. Sağlığın için gereken şeylerden sakınma. Kalın bağırsak ülser olmuş benim. Tedavi olamıyorum ama ilerlememesi için tedbir alabiliyorum en azından. Ins hersey yoluna girer hepimiz için.

Haklisin canim benim duri
Haklisin canim benim isim biraz daha zor birde fransizcasi telafuzu kolay aryorum isimiz zor cok onemli isim

Merhaba kızlar,
Nasılsınız?

Elhamdülillah biz iyiyiz kızımla. Hamilelik zor bi şeymiş. Kramplar, ağrılar, zorluklar.. ama elhamdülillah tabi ki, binlerce şükür. Dişi, diş etleri ağrıyan var mı benim gibi aranızda?

Ilk eriğimizi yedik biz bugün kızımla. Hamileligimin başından beri nasil canım çekiyordu :) bugün kavustuk sonunda cook guzeldi :)) geçenlerde de ilk çağla mızı yedik. Bollaşsinlar da hep yiyelim :)

Bizim erkek evladımız olsaydı Akif ismini düşünüyorduk isim arayanlar için önerim olsun :)
Kızımızın ismi de Hümeyra İpek olacak inşaAllah. ^^

hayalimsin1 bende de ayni şekilde kahverengi kısmında oluştu hemde 2 yerinde. Dokunmadım ama bende anlayamadım. Salı randevum var unutmazsam sorarım.

Benim de ayni kanama sorunum vardı hamileliğimin başlarında aşırı artmıştı doktora gittim ama kolonoskopinin zararlı olabileceğini ve bebeğe zarar verebileceğini söyledikleri için yaptıramadım. Kanama artarsa ve kansızlığa sebep olabilecek duruma gelirse mecburen yapacağız dediler. Çok şükür azaldı ama doğumdan sonra ki ilk tedavim bu olacak. Bebek gelişirken hücreler vücutta sorun varsa onu da onarırmış. Belki de bu yüzden kesildi.

Ilk dafa duydum gecmis olsun dr sormalisin icin rahat eder bence

Kizlar normalde hamilelikte sinir ve stres cok oluyor ben bu hamileligimde cok sakinim cabuk sinirlenmiyorum hep olumlu dusunuyorum nedense bunuda cevrem farketti keske kalici olsa kizim cok sakin 22 haftayiz yarin hareketlen me yok hic kendimi hamile hissetmiyorum ben hic

Cok gecms olsn canm.. Her sey temiz cikti senin de mumkun mertebe rahat tutmaya calis kendini hoc bi seycigin yok insallah. Sukur tekrar olmadi, olmasn da insallah.. Olsa bile ben de kafamda buyutmucem hic bi seyi ve rahat calismak icn ugrasicam hep.. Bebeislerimiz her seyden degerliii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…