2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayyyyy erik çıktımı,oyyy çok istiyorum bende. Bir enginAr birde erik bekliyorm ne zamandır..

Bu hafta çok yoruldum, ev işi hiç bitmiyor. Göbeğimde çok çıktı bu ara.

Ben demir alp düşünüyorum, kocam yaman koyalım diyor. İsimde bir türlü karar veremedik.

Benimde sabah ilk işim doktoru arayıp randevu almak olucak. Allah korusun bizleri bebişlerimizi bi sağ sağlim doğursaydık Allah'ın izniyle , hemen bütün kontrolerden ben istemesemde geçirecekler zaten

canım benim tarif ettiğin bölgede sanki kaşımışım da soyulup yara olmuş kanamış ve kabuk bağlamış gibiydi. ama takmadım tabi. normal bunlar diye düşünüyorum

Benimde aynı şekildeydi canım umarım hamilelikten oluyordur. Başıma ilk kez geldi

Çok geçmiş olsun sanada Can'ım ya çok kötü bir stres korku yaratıyor insanda . Bir yandan bebeğini düşünüyorsun , bir yandan kendi sağlığın için korkuyorsun of of . Allahtan kanamalar kesildide biraz rahatladım ve doktorda konuşarak rahatlattı çok şükür. İnş doğumdan sonra herşey temiz çıkar

Kizlar gunaydin, herkese guzel saglikli bol neseli gunler diliyorum. Giremedim bayadir işler yogun kos koş derken haftalarda gecip gidiyor. 18. Hafta bitiyor artik. Bebiste 2 haftadir tepikliyor beni simdi birde surekli onu takip etme aliskanligi cikti. Yok bugun tekmelemedi sanki yok az tekmeledim. Ama hepsi normalmis bu haftalarda cok sukur. Yalniz 2 haftadirda soyle birsey hiaaediyorum ki bu hafta doktora sorucam. Karnimda rahmin oldugu yer bazen sertlesip kasiliyo. Beni cok rahatsiz eden bir agri vs. hissetmiyorum ama elimle karnimi elleyince de sertlestigini anlayabiliyorum. 2 sn sonra gevsiyor. Gün icinde 1 veya 2 kere oluyor bu, sanirim ozelikle cok ayakta kaldigim zamanlar oluyor. Sizde de var mi bu belirtiler? Ha birde 2 gundur bir bel agrisi acayip. Ama uzaninca geciyor. Bende durunlar bunlar. Opuyorum hepinizi.

Günaydın hanımlar...
honeybee_34 canım inşallah sonuç temiz çıkar.
İlk oğluma hamileyken hiç amniyosentez yaptıran hamiş hatırlamıyorum ki grupta 33-37 yaş arası kişiler de vardı. Allah sağlık versin herkese.

M maviulin bence normal o gerilmeler sertleşmeler. Bende de oluyor bebeşin yapıyprdur. Sırtını dayar poposunu dayar. Şimdi dört dönüyordur içerde. Yeri geniş daha. Oyyy kurban olduklarım her halleri ayrı tatlı.

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladıysanız bir süre sonra belirli bir düzeni olduğunu farkedersiniz. O düzen bebiş doğduktan sonrada devam ediyor.
Mesela ilk oğlum karnımdayken gece hareketi olmazdı pek. Uykumdan uyandığım olmadı hiç. Ama saat beş beş otuz oldumu başlatdı tepinmeye. Gün içinde de belirli saatlerde hareketleri olurdu. Doğdu bir süre aynı düzene devam etti. Şimdi ki oğlum da öğlen 1-3 arası coşuyor. gece tepiniyor ama sabah erken hareket yok ahan da şimdi bi dürttü uyandı herhalde yavru kuşum. Muhtemelen doğduğunda da benzer bir düzeni olur. Takip edin bak çok eğlenceli

İsimlerin huyunu etkilediğini unutma ..demir , alp , yaman hepsi çok kuvvetli isimler kök sokturmesin sana

Rahim kasilip gevsiyorsa o normal.rahim kasları kendini genişlemeye hazırlıyor bebisin daha minicik 3 4 kilo olacak o içeride ..
Ama rahip sertleşip gece uyuyunca savah geciyorsa o da yorgunluktan dikkat etmen gerekiyor.bende bu oluyor ama mecburen dikkat edemiyorum

İsimlerin huyunu etkilediğini unutma ..demir , alp , yaman hepsi çok kuvvetli isimler kök sokturmesin sana
Eşim illa kuvvetli isim koyalım diyor. Kuvvetli olsun oğlum diyor :):) Bana kök söktürecek gibi geliyor gerçekten. Eşim zaten söktürüyor, birde oda yapsın napalım. Ay bir doğsunlarda offff,insan çok heyecanlanıyor.

Cuma akşamı hiç birşeyim yoktu cumartesi öyle geçti,pazar sabahı bir kalktım baktım,ona göbek öyle, inanamıyorummmmmm. 62 kiloyu devirmeye başlamışım.2 gecedir,kasık ağrım vardı,demekki rahmim büyümeye çalışıyordu ondan ağrım oldu. Sonra pırt diye 7 aylık gibi ortaya çıktı. Birde sizinkiler nasıl bilmiyorum ama benimki acayip yukarıda,göbeğimden değilde midemden daha çok ortaya çıktı. Akşama fotosunu göndericem,bir yarış yapalım bakalım.

Bu arada benimkide uyandı,sabah kahvaltısını ettikten sonra mutlaka bir teşekkür eder bana,yavrukuşummm.

Yine migrenim başladı, tansiyonum tırmanıyor yukarı yukarı.

Ayrıca yarına yetişmesi gereken bir ton iş var, rapor alsam birkaç gün sonu yok 2 haftada bir tutuyor migrenim...
Geçmiş olsun.
Ben de aynı durumdayım, gözlerim yerinden fırlayacak gibi, ensemde bi ağırlık.. Tam da işlerin yoğun olduğu hafta :-(

Afiyet olsun Antalya da pazarlara çıktı badem çağlası kilosu ondan. Oh bahar geliyo şükür...

Ayy şu yeni gündemdeki trabzon-adıyaman bebeklerinin istanbulda bir özel hastanede karışma olayından sonra hastaneyi araştırıp duruyorum. En korktuğum şey Allah muhafaza kimseye yasatmasin Rabbim.
Hastaneyi duyan varsa paylaşın ismini böyle bir sorumsuzluk diyeceğim çok çok basit kalıyor o kelime hastanenin ifşa edilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…