- 12 Nisan 2008
- 558
- 1.375
- 113
Merhaba kızlar,
Nasılsınız?
Elhamdülillah biz iyiyiz kızımla. Hamilelik zor bi şeymiş. Kramplar, ağrılar, zorluklar.. ama elhamdülillah tabi ki, binlerce şükür. Dişi, diş etleri ağrıyan var mı benim gibi aranızda?
Ilk eriğimizi yedik biz bugün kızımla. Hamileligimin başından beri nasil canım çekiyordu :) bugün kavustuk sonundacook guzeldi :)) geçenlerde de ilk çağla mızı yedik. Bollaşsinlar da hep yiyelim :)
Bizim erkek evladımız olsaydı Akif ismini düşünüyorduk isim arayanlar için önerim olsun :)
Kızımızın ismi de Hümeyra İpek olacak inşaAllah. ^^
Buraya da bir çentik atıyım da dursun belki bu sayfaya yazmak kısmet olur uzun uzunağustos güzeldir ya candır bende ağustosluyum bebişte neden ağustoslu olmasın
hayalimsin1 bende de ayni şekilde kahverengi kısmında oluştu hemde 2 yerinde. Dokunmadım ama bende anlayamadım. Salı randevum var unutmazsam sorarım.
Benim de ayni kanama sorunum vardı hamileliğimin başlarında aşırı artmıştı doktora gittim ama kolonoskopinin zararlı olabileceğini ve bebeğe zarar verebileceğini söyledikleri için yaptıramadım. Kanama artarsa ve kansızlığa sebep olabilecek duruma gelirse mecburen yapacağız dediler. Çok şükür azaldı ama doğumdan sonra ki ilk tedavim bu olacak. Bebek gelişirken hücreler vücutta sorun varsa onu da onarırmış. Belki de bu yüzden kesildi.
Yarın sabah amniyosentaz yapılacak bana duaları eksik etmeyin bacılar :)
canım benim tarif ettiğin bölgede sanki kaşımışım da soyulup yara olmuş kanamış ve kabuk bağlamış gibiydi. ama takmadım tabi. normal bunlar diye düşünüyorum
Hayalimsin1 Merhaba. Geniş olmaya çalış sakin dünyanın yükünü sırtına alma. Bende buraya bi heves üye oldum sağlık sorunlarım yüzünden okuyamiyorum bile. Farklı bi kanama sorunum var hergün hergün günde kaç kere üstelik. Gerçekten stres önemli hayatlarimizda. Ben kolonoskopi yaptırmak zorunda kaldım Tüm kolon dayanamadım yarım bakıldı. Sağlığın için gereken şeylerden sakınma. Kalın bağırsak ülser olmuş benim. Tedavi olamıyorum ama ilerlememesi için tedbir alabiliyorum en azından. Ins hersey yoluna girer hepimiz için.
Ayyyyy erik çıktımı,oyyy çok istiyorum bende. Bir enginAr birde erik bekliyorm ne zamandır..
Bu hafta çok yoruldum, ev işi hiç bitmiyor. Göbeğimde çok çıktı bu ara.
Ben demir alp düşünüyorum, kocam yaman koyalım diyor. İsimde bir türlü karar veremedik.
Kizlar gunaydin, herkese guzel saglikli bol neseli gunler diliyorum. Giremedim bayadir işler yogun kos koş derken haftalarda gecip gidiyor. 18. Hafta bitiyor artik. Bebiste 2 haftadir tepikliyor beni simdi birde surekli onu takip etme aliskanligi cikti. Yok bugun tekmelemedi sanki yok az tekmeledim. Ama hepsi normalmis bu haftalarda cok sukur. Yalniz 2 haftadirda soyle birsey hiaaediyorum ki bu hafta doktora sorucam. Karnimda rahmin oldugu yer bazen sertlesip kasiliyo. Beni cok rahatsiz eden bir agri vs. hissetmiyorum ama elimle karnimi elleyince de sertlestigini anlayabiliyorum. 2 sn sonra gevsiyor. Gün icinde 1 veya 2 kere oluyor bu, sanirim ozelikle cok ayakta kaldigim zamanlar oluyor. Sizde de var mi bu belirtiler? Ha birde 2 gundur bir bel agrisi acayip. Ama uzaninca geciyor. Bende durunlar bunlar. Opuyorum hepinizi.
Eşim illa kuvvetli isim koyalım diyor. Kuvvetli olsun oğlum diyor :):) Bana kök söktürecek gibi geliyor gerçekten. Eşim zaten söktürüyor, birde oda yapsın napalım. Ay bir doğsunlarda offff,insan çok heyecanlanıyor.İsimlerin huyunu etkilediğini unutma ..demir , alp , yaman hepsi çok kuvvetli isimler kök sokturmesin sana
Geçmiş olsun.Yine migrenim başladı, tansiyonum tırmanıyor yukarı yukarı.
Ayrıca yarına yetişmesi gereken bir ton iş var, rapor alsam birkaç gün sonu yok 2 haftada bir tutuyor migrenim...
Afiyet olsun Antalya da pazarlara çıktı badem çağlası kilosu ondan. Oh bahar geliyo şükür...Merhaba kızlar,
Nasılsınız?
Elhamdülillah biz iyiyiz kızımla. Hamilelik zor bi şeymiş. Kramplar, ağrılar, zorluklar.. ama elhamdülillah tabi ki, binlerce şükür. Dişi, diş etleri ağrıyan var mı benim gibi aranızda?
Ilk eriğimizi yedik biz bugün kızımla. Hamileligimin başından beri nasil canım çekiyordu :) bugün kavustuk sonundacook guzeldi :)) geçenlerde de ilk çağla mızı yedik. Bollaşsinlar da hep yiyelim :)
Bizim erkek evladımız olsaydı Akif ismini düşünüyorduk isim arayanlar için önerim olsun :)
Kızımızın ismi de Hümeyra İpek olacak inşaAllah. ^^
Rabbim bebeğinin ve senin elinizden tutsun hayırlı neticeler nasip etsinYarın sabah amniyosentaz yapılacak bana duaları eksik etmeyin bacılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?