Ayyyyy erik çıktımı,oyyy çok istiyorum bende. Bir enginAr birde erik bekliyorm ne zamandır..
Bu hafta çok yoruldum, ev işi hiç bitmiyor. Göbeğimde çok çıktı bu ara.
Ben demir alp düşünüyorum, kocam yaman koyalım diyor. İsimde bir türlü karar veremedik.
Tesekkür ederim :) bence de çok şükür :)Afiyet olsun Antalya da pazarlara çıktı badem çağlası kilosu ondan. Oh bahar geliyo şükür...
Ay süper oldu bu, Yarın salı pazarım var,iş çıkışı hemen gideceğim. Enginarımı alayım oh mis,inş erikte vardır hemen alacağım.Sana güzel bir haber vereyim, enginar da çıktı :)) taptaze ohh miiss :) bir pazara uğra valla
İsim seçme işi zor, kolay gelsin :)
Tesekkür ederim :) bence de çok şükür :)
Erik pazarda yok henüz ama malesefAy süper oldu bu, Yarın salı pazarım var,iş çıkışı hemen gideceğim. Enginarımı alayım oh mis,inş erikte vardır hemen alacağım.
Çağla badem vardı benim pazardada görür görmez atladim hemen ne zamandır sayikliyodum bademi okadar çok yedimki dilim yandı artık yemektenAy süper oldu bu, Yarın salı pazarım var,iş çıkışı hemen gideceğim. Enginarımı alayım oh mis,inş erikte vardır hemen alacağım.
Ilk aldigimda benimde oldu sonra gecti canim alisti demek ki vucutKızlar bu kan ilacı mideme dokunuyo benim ya ağrıyo midem ne yapsam bilemedim doktor da kullan dedi ☹
Canim bende mira meyra miray ucune takildimKızı olcak anneler acaba nasıl isimler düşünüyor.allah izin verirse benimde kızım olcak.şimdiden başladık isim düşünmeye biraz zor karar verebilmek.begendiğim isimler ırmak, duru, defne,öykü,eylül.fikirleri olan anneler paylaşabilir.
sorma ayları sayıyorum resmen. ama işte doğumdan sonra dönüş daha zor olacak gibi bebişi bırakıp gelmekCalisan anneler izinlere az kaldi sabir artik biraz daha
Biz evlenmeden önce kızımız olursa adı Serra olsun demiştik, Serra olacak inşallahKızı olcak anneler acaba nasıl isimler düşünüyor.allah izin verirse benimde kızım olcak.şimdiden başladık isim düşünmeye biraz zor karar verebilmek.begendiğim isimler ırmak, duru, defne,öykü,eylül.fikirleri olan anneler paylaşabilir.
Sonrası daha zor olur diye doğum öncesi iznimin aktarabildiğim kadarını doğum sonrasına aktarıcam. Umarım buna vücudum dayanırsorma ayları sayıyorum resmen. ama işte doğumdan sonra dönüş daha zor olacak gibi bebişi bırakıp gelmek
Bende öyle düşünüyorum sonrasina aktarmayi inşallah vücudum el veririr:)37 haftaliga kadarmiydi çalışabilir raporuyla çalışabilmekSonrası daha zor olur diye doğum öncesi iznimin aktarabildiğim kadarını doğum sonrasına aktarıcam. Umarım buna vücudum dayanır
iki gündür kullanıyorum bir kaç gün daha deneyim bari senin kanın kaçtı canım benim 12.9 duşuk değil aslında ama.Ilk aldigimda benimde oldu sonra gecti canim alisti demek ki vucut
Demir ilaci benide mahvetti. Renni surup alıyorum yoksa geçmiyor Ağrısıiki gündür kullanıyorum bir kaç gün daha deneyim bari senin kanın kaçtı canım benim 12.9 duşuk değil aslında ama.
Aminn Rabbim güç kuvvet sabır versin insallah. Yarım gün çalışma 1 yaşına kadar degilmiydi 6 yaşa kadar mi. Özel sektörde kullandiracaklar mi acabamerhabalar bir kaç gündür giremiyorum bayağı ilerlemişsiniz. En son izinlerden konuşuldu sanırım 6 yaşa kadar yarım gün çalışabilme yasasından faydalanacak olanlar var mı? Doğum sonrası yarım gün çalışmayı düşünüyorum.
Ve bugün dünya down sendromu günü doğacak tüm bebeklerimizi, olabilecek her türlü farklılıklarıyla büyütebilmek için Rabbim bizlere güç kuvvet versin.
Geçmiş olsun.
Ben de aynı durumdayım, gözlerim yerinden fırlayacak gibi, ensemde bi ağırlık.. Tam da işlerin yoğun olduğu hafta :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?