2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kızlar
Cumartesı gunu ayrıntılı ultrasona gırdım aslında cok gerekli gelmedı yaptırmak önce, ama ne olur ne olmaz dıye yaptırdık. Cok şükür ki hersey yolunda dedı dr. Oyle yarım saat 40 dk bakmadı. Bır ara esnedı oyle muhtesem bır goruntu kı tarıf edemem sıze. Snr parmagını agzına koydu bayıldımmmmmmm halinee

Kızlar bu kan ilacı mideme dokunuyo benim ya ağrıyo midem ne yapsam bilemedim doktor da kullan dedi ☹

Sana güzel bir haber vereyim, enginar da çıktı :)) taptaze ohh miiss :) bir pazara uğra valla
İsim seçme işi zor, kolay gelsin :)

Afiyet olsun Antalya da pazarlara çıktı badem çağlası kilosu ondan. Oh bahar geliyo şükür...
Tesekkür ederim :) bence de çok şükür :)

Sana güzel bir haber vereyim, enginar da çıktı :)) taptaze ohh miiss :) bir pazara uğra valla
İsim seçme işi zor, kolay gelsin :)

Tesekkür ederim :) bence de çok şükür :)
Ay süper oldu bu, Yarın salı pazarım var,iş çıkışı hemen gideceğim. Enginarımı alayım oh mis,inş erikte vardır hemen alacağım.

Selam annecikler ve melekleri
Biz bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu olduk, şuana kadar bir ağrı falan yok bakalım
Kan verdik ve ve kalp atışı dinledik biraz nazlandı kızım başta, arattırdı kendini sonra hareket ettiğini falan dyduk, hemşiresiyle sohbet etti kızım hemşiremizde çok tatlı sağolsun çok ilgililer falan
hamiş olmak ne güzel şey
Allah dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah

Kızı olcak anneler acaba nasıl isimler düşünüyor.allah izin verirse benimde kızım olcak.şimdiden başladık isim düşünmeye biraz zor karar verebilmek.begendiğim isimler ırmak, duru, defne,öykü,eylül.fikirleri olan anneler paylaşabilir.

Ay süper oldu bu, Yarın salı pazarım var,iş çıkışı hemen gideceğim. Enginarımı alayım oh mis,inş erikte vardır hemen alacağım.
Çağla badem vardı benim pazardada görür görmez atladim hemen ne zamandır sayikliyodum bademi okadar çok yedimki dilim yandı artık yemektenama erik yoktu marketlerde de yok baktık aradik

Canim bende mira meyra miray ucune takildim

Biz evlenmeden önce kızımız olursa adı Serra olsun demiştik, Serra olacak inşallah Eylül ü de beğeniyorum, belki Eylül Serra olur :)

Sonrası daha zor olur diye doğum öncesi iznimin aktarabildiğim kadarını doğum sonrasına aktarıcam. Umarım buna vücudum dayanır
Bende öyle düşünüyorum sonrasina aktarmayi inşallah vücudum el veririr:)37 haftaliga kadarmiydi çalışabilir raporuyla çalışabilmek

merhabalar bir kaç gündür giremiyorum bayağı ilerlemişsiniz. En son izinlerden konuşuldu sanırım 6 yaşa kadar yarım gün çalışabilme yasasından faydalanacak olanlar var mı? Doğum sonrası yarım gün çalışmayı düşünüyorum.

Ve bugün dünya down sendromu günü doğacak tüm bebeklerimizi, olabilecek her türlü farklılıklarıyla büyütebilmek için Rabbim bizlere güç kuvvet versin.

Aminn Rabbim güç kuvvet sabır versin insallah. Yarım gün çalışma 1 yaşına kadar degilmiydi 6 yaşa kadar mi. Özel sektörde kullandiracaklar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…