2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende öyle düşünüyorum sonrasina aktarmayi inşallah vücudum el veririr:)37 haftaliga kadarmiydi çalışabilir raporuyla çalışabilmek
Evet. Son 3 hafta kullanmak zorundayız. Ben öncesinde biraz da yıllık izin kullanıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. Bakalım inşallah planladığım gibi olur

Evet. Son 3 hafta kullanmak zorundayız. Ben öncesinde biraz da yıllık izin kullanıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. Bakalım inşallah planladığım gibi olur
Hadi inşallah planladığın gibi olur inşallah. Benim planimda şu yönde 37ye kadar çalışıp sonrasina aktarmak. Doğum izni bitince yıllık izin almak nasip olursa. Yada ucretsiz izin almayi basarabilirsem ücretsiz izin almak :))

Herkesten Allah razı olsun kızkardeşlerim benim
Sabah gittim 3 saat bekledim, odaya alndım doktor beninle konuştu ve riskimin amniyosentez sonrası oluşabilecek risklerden daha düşük olduğunu anlattı bana ve sordu matematiğin kuvvetli mi? Yaptırmadım, hayırlısı olsun diyorum... Hepinizi çok çok öpüyorum

C
anım ne güzel beni 26 yalında yapmışsın) 41 yaşındayım kuzum düzeltme lütfen puhahahahaaa

Benimkinde hareket yok henüz

Geçmiş olsun :) dr un iyiymiş :)

Canım ben de 39 yasındayım.dörtlü testte yaş riskim 116/1 cıktı.dr.um amniosentez demedi fakat bugün kanuni hastanesine gittim ayrintili ultrason yaparlar diye.yapmiyorlarmış amniosentez yapiyorlarmis yaptirmayacagim bende.

İyi aksamlar herkese, biraz moralim bozuldu
Sizlere sormak istedim...
2 gundur bebegimi hissediyorum cok şükür.
Biraz once tuvalete girdim. Tuvaletteyken bi anda sol kasığıma baya siddetli agri girdi,bi sure dik duramadim simdide cok hafif şişlik var orada.var mi boyle bisey yasayan? İlk bebegim. O yuzden bilemiyorum. Kayinvalidem normal kızım belki ayagini falan uzatmıştır dedi ama bilemedim

2 aksamdir oglusumun hareketini hissediyorum sanırım :)) böyle 2-3 defa pit pit atiyor birsey. Bağdaş kurarak çalışıyorum akşamları pc başında o zamanlar hissettim insallah daha güçlenerek devam edecek :))

19. haftada tetanos yaptıran var mı veya yapılıyor mu?

Doktoruma ulaşamadım, sinir oldum, özel hastane güya.
Aile hekimi doktor onayı olmadan yapamayız bu haftada diyor.

Elimi soydu demir bi dolap, derin soydu.
72 saat süresi varmış aşının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…