Cebi falan yok mu Canim ya. Hastane santralini falan arasan ulasamadiktan sonra özel olmasının ne anlamı varmış. Geçmiş olsun19. haftada tetanos yaptıran var mı veya yapılıyor mu?
Doktoruma ulaşamadım, sinir oldum, özel hastane güya.
Aile hekimi doktor onayı olmadan yapamayız bu haftada diyor.
Elimi soydu demir bi dolap, derin soydu.
72 saat süresi varmış aşının.
Cebi falan yok mu Canim ya. Hastane santralini falan arasan ulasamadiktan sonra özel olmasının ne anlamı varmış. Geçmiş olsun
Arkadasim bende kedi ıssırdığı için 14.haftada devlet hastanesinde özel drumun ikazı ile tetanoz aşısı yaptırdım ,bence sende yaptırabilirsin ,tabi umarım druna ulaşırsın ve net cvbı ondan alırsın geçmiş olsun19. haftada tetanos yaptıran var mı veya yapılıyor mu?
Umarım ulaşırım doktora.Arkadasim bende kedi ıssırdığı için 14.haftada devlet hastanesinde özel drumun ikazı ile tetanoz aşısı yaptırdım ,bence sende yaptırabilirsin ,tabi umarım druna ulaşırsın ve net cvbı ondan alırsın geçmiş olsun
Ilk muayeneye gittginde iste bence. Gece rahatsizlansan ulaşman gerekse nasıl olacakmış. Kaç saat geçti uzerinden 72 saatte olmaliymis yazmıştın sanki değil miTeşekkür ederim.
Cebi yok ya, devlet hastanesi doktoru gibi zaten, fazla yoğun.
Şikayetim alıp gün içinde ulaşıcaz dediler ama arayan falan yok.
Ne yapsam bilemedim ben de.
Aynen bendr oyle yapacam. Maalesef her ne kadar istemesemdeSonrası daha zor olur diye doğum öncesi iznimin aktarabildiğim kadarını doğum sonrasına aktarıcam. Umarım buna vücudum dayanır
Daha 6-7 saat oldu, 72 saat süresi var dedi aile hekimi.Ilk muayeneye gittginde iste bence. Gece rahatsizlansan ulaşman gerekse nasıl olacakmış. Kaç saat geçti uzerinden 72 saatte olmaliymis yazmıştın sanki değil mi
İyi aksamlar herkese, biraz moralim bozuldu
Sizlere sormak istedim...
2 gundur bebegimi hissediyorum cok şükür.
Biraz once tuvalete girdim. Tuvaletteyken bi anda sol kasığıma baya siddetli agri girdi,bi sure dik duramadimsimdide cok hafif şişlik var orada.var mi boyle bisey yasayan? İlk bebegim. O yuzden bilemiyorum. Kayinvalidem normal kızım belki ayagini falan uzatmıştır dedi ama bilemedim
Cnm benim ebe 18. Haftada vurmak istedi sorun olmaz 17 den sonra vuruyorum ben normali de oyle dedi bence yaptir asiniDaha 6-7 saat oldu, 72 saat süresi var dedi aile hekimi.
Sanmıyorum numarasını vereceğini, biraz değişik bizimki.
Mesai saati dışında yine ulaşıyorum hastane aracılığıyla ama gündüz mümkün değilmiş gördüm.
Cnm benim ebe 18. Haftada vurmak istedi sorun olmaz 17 den sonra vuruyorum ben normali de oyle dedi bence yaptir asini
Birkaç gündür hava bulutluydu ben iyiydim bugün hava güneşliydi ben bulutluydum. Karın ağrısı daha doğrusu kasıklarımda ağrım var çok aşırı değil ama az da değil, umursanmayacak etkilemeyecek cinsten değil. Ve başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun...
Eşiyle beraber olduktan sonra ağrı yaşayanınız oldu mu kızlar?
Teşekkür ederim.
Cebi yok ya, devlet hastanesi doktoru gibi zaten, fazla yoğun.
Şikayetim alıp gün içinde ulaşıcaz dediler ama arayan falan yok.
Ne yapsam bilemedim ben de.
]19. haftada tetanos yaptıran var mı veya yapılıyor mu?
Canım beraberlik sonrası ben ciddi kötü oldum. Bir üşüme titreme geldi. Ardından üç gün süren baş ağrısı...ilk çocuğumda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Yaşlanıyor muyum ne??Birkaç gündür hava bulutluydu ben iyiydim bugün hava güneşliydi ben bulutluydum. Karın ağrısı daha doğrusu kasıklarımda ağrım var çok aşırı değil ama az da değil, umursanmayacak etkilemeyecek cinsten değil. Ve başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun...
Eşiyle beraber olduktan sonra ağrı yaşayanınız oldu mu kızlar?
geçen birkaç gün önce bana da olmuştu öyle bir kasık ağrısı. Aynı tuvaletteyken hemde. Yatağa zar zor geçmiştim. Şişlik yoktu ama. Dinlendikten sonra geçti.
Bursadayım, hiç aklıma gelmedi yakınım da üniversite hastanesine.Niye uğraşıyorsun ki kalk git bı üniversite hastanesi kadın doğum kısmına aciline. Nerde yasiyorsun
Yani 1 hafta için ne gibi bi problem olabilir ki anlamadım.]
Bende 18. Haftadan itibaren yaptıranlar biliyorum. Bazı sağlık ocakları yapmıyormuş ama boyle bir durumda yapılmalıdır diye düşünüyorum. Hem 19 haftalık olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?