2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cebi falan yok mu Canim ya. Hastane santralini falan arasan ulasamadiktan sonra özel olmasının ne anlamı varmış. Geçmiş olsun

Cebi falan yok mu Canim ya. Hastane santralini falan arasan ulasamadiktan sonra özel olmasının ne anlamı varmış. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim.
Cebi yok ya, devlet hastanesi doktoru gibi zaten, fazla yoğun.
Şikayetim alıp gün içinde ulaşıcaz dediler ama arayan falan yok.
Ne yapsam bilemedim ben de.

Arkadasim bende kedi ıssırdığı için 14.haftada devlet hastanesinde özel drumun ikazı ile tetanoz aşısı yaptırdım ,bence sende yaptırabilirsin ,tabi umarım druna ulaşırsın ve net cvbı ondan alırsın geçmiş olsun

Umarım ulaşırım doktora.
Sağlık ocağı neden doktor onayı diye tutturdu anlamadım açıkçası.
Yaptırmıyım şimdi desem paslı yerine mi geldi elim emin olamıyorum.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.
Ilk muayeneye gittginde iste bence. Gece rahatsizlansan ulaşman gerekse nasıl olacakmış. Kaç saat geçti uzerinden 72 saatte olmaliymis yazmıştın sanki değil mi

Ilk muayeneye gittginde iste bence. Gece rahatsizlansan ulaşman gerekse nasıl olacakmış. Kaç saat geçti uzerinden 72 saatte olmaliymis yazmıştın sanki değil mi
Daha 6-7 saat oldu, 72 saat süresi var dedi aile hekimi.

Sanmıyorum numarasını vereceğini, biraz değişik bizimki.
Mesai saati dışında yine ulaşıyorum hastane aracılığıyla ama gündüz mümkün değilmiş gördüm.

Kizlar bu 6 yasina kadar olan yarim gun calismadan ozel sektorde faydalanabiliyor mu

geçen birkaç gün önce bana da olmuştu öyle bir kasık ağrısı. Aynı tuvaletteyken hemde. Yatağa zar zor geçmiştim. Şişlik yoktu ama. Dinlendikten sonra geçti.

Birkaç gündür hava bulutluydu ben iyiydim bugün hava güneşliydi ben bulutluydum. Karın ağrısı daha doğrusu kasıklarımda ağrım var çok aşırı değil ama az da değil, umursanmayacak etkilemeyecek cinsten değil. Ve başım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun...

Eşiyle beraber olduktan sonra ağrı yaşayanınız oldu mu kızlar?

Cnm benim ebe 18. Haftada vurmak istedi sorun olmaz 17 den sonra vuruyorum ben normali de oyle dedi bence yaptir asini

Cnm benim ebe 18. Haftada vurmak istedi sorun olmaz 17 den sonra vuruyorum ben normali de oyle dedi bence yaptir asini

Bizimkiler tuhaf sanırım biraz.
Doktor hemşireye bi sor yapılıyosa hemen yaptır risk almayalım dedi.
Sen bilmiyo musun yani ne zaman ne yapılacağını.
Hemşire 20. haftada deyince doktora sormadan hiçbi şey yapmayız dediler.
Garipler garipler.

Belirgin ağrı değil de rahatsızlık hissi oluyor.

Teşekkür ederim.

Niye uğraşıyorsun ki kalk git bı üniversite hastanesi kadın doğum kısmına aciline. Nerde yasiyorsun

]

Bende 18. Haftadan itibaren yaptıranlar biliyorum. Bazı sağlık ocakları yapmıyormuş ama boyle bir durumda yapılmalıdır diye düşünüyorum. Hem 19 haftalık olmuşsun

Canım beraberlik sonrası ben ciddi kötü oldum. Bir üşüme titreme geldi. Ardından üç gün süren baş ağrısı...ilk çocuğumda hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Yaşlanıyor muyum ne??

geçen birkaç gün önce bana da olmuştu öyle bir kasık ağrısı. Aynı tuvaletteyken hemde. Yatağa zar zor geçmiştim. Şişlik yoktu ama. Dinlendikten sonra geçti.

Bende sağıma uzandim iyi geldi baya. Simdi ara ara var agri. Teşekkür ederim

Niye uğraşıyorsun ki kalk git bı üniversite hastanesi kadın doğum kısmına aciline. Nerde yasiyorsun
Bursadayım, hiç aklıma gelmedi yakınım da üniversite hastanesine.
Veya sağlık ocağına konuştum doktorla deyip geçeyim.

]

Bende 18. Haftadan itibaren yaptıranlar biliyorum. Bazı sağlık ocakları yapmıyormuş ama boyle bir durumda yapılmalıdır diye düşünüyorum. Hem 19 haftalık olmuşsun
Yani 1 hafta için ne gibi bi problem olabilir ki anlamadım.
Hem risk almayalım diyorlar hem yapmıyorlar.

bugün benim de saat 10.20 de doktor kontrolüm var :) farklı bir doktora gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…