2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende sağıma uzandim iyi geldi baya. Simdi ara ara var agri. Teşekkür ederim
Pazar günü bende wc de benzer bir ağrı yaşadım. Çık şiddetliydi kalkamadım resmen. Çift taraflı oldu bende. Derin derin nefes alıp bekledim. Geçti. Ben böbreklerimden şüphelendin açıkçası. İlk gebeliğimde sağ böbreğimde genişleme olmuştu. O sancıya benzettim. Tam bu haftalar o açıdan sıkıntılı olabilir. Bol bol su iç ve dinlen. Bi ara üroloji ye git istersen ultrasonla böbreklere bakıyorlar. İçin rahat etsin

Kızlar artık ağırlıklı olarak sol tarafınıza yatmaya çalışın. Bebeği besleyen ana kan damarı sağımızdan geçiyor ve sağ böbrek hamilelikte daha çok çalışıyor. Bu yüzden sağ tarafınıza olan baskıyı azaltmakta fayda var. Bütün gece sağınıza yatmayın benim gibi solunuza dönüp uyumaya çalışın

sorma ayları sayıyorum resmen. ama işte doğumdan sonra dönüş daha zor olacak gibi bebişi bırakıp gelmek
Ilk bebegimi 2 aylik biraktim salya sumuk icim aciyodu cok hem calisiyodum hemde ehliyet avrupada cok zor 3 saat hergun ehliyet gidiyodum gidiyodum simdik calistigim icin ikinci bebekte 3 sene izinliydim iznim bitmeden hamile kaldim yeni bebisin izni var 3 sene daha kizimla daha guzel ilgileniyorum simdi 3 nun de yanindayim bazen bazi seylere sabir demek gerekiyo ben sonuclarini gordum Allah sizede yardim etsin

günaydınlar

Aminn Rabbim güç kuvvet sabır versin insallah. Yarım gün çalışma 1 yaşına kadar degilmiydi 6 yaşa kadar mi. Özel sektörde kullandiracaklar mi acaba

yarım gün çalışma tam maaş doğum raporu bittikten sonra başlıyor. İlk çocukta 2 ay 2.çocukta 4 ay yarım gün çalışmaya tam maaş veriyorlar. Ama bir de çocuk okul yaşına gelene kadar verilen yarım gün çalışma yarım maaş yarım kademe ilerlemesi var ben ondan bahsediyorum. Ben bunun için başvuru yapmayı düşünüyorum devlet memuruyum ama idarenin de iznine bağlı olan bir şey. Vermeyebilirler. Özel sektörde kullandırırlar mı bilmiyorum bu da patronla ilgili bir durum.

günaydın benim kızım bügün bir tekme attı karnım oynadı artık dışarıdan biri hissedebilir o derece birde vajinamda sancı hissediyorum sizlerdede varmı acaba bebek büyüdüğü için mi oluyor

Mrb arkadaşlar benim 17+5 halen bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum, erken mi acaba? Bu arada Tip1 Diyabet hastasıyım ve 2 gün önce çok kötü gribal enfeksiyon geçiriyorum. Doktor antibiyotik Eugmentin 1000 mg ve panadol ağrı kesici verdi. 2 gündür sadece 3 tane ağrı kesici kullandım inşallah antikbiyotik kullanmadan atlatırım. Ne örerirsiniz grip için. Malum şeker hastası olunca da vücut direnci düşük.

Günaydın Kızlar,

Benim 2 gündür heryerim şiş şiş,sizler nasılsınız.Var mı şişlik. Bu arada Bende de kasık ağrıları oluyor çok şiddetli hemde,ertesi günü bir bakıyorum,bir pırt daha büyümüşüz. Rahim büyümeye çalıştığı için o ağrılar oluyor. Çok sorun etmeyin,nefes aldırmayacak derecede olup hiç durmuyorsa o zaman doktorunuza söyleyin derim.

Gecmis olsun cnm bol c vitamini tuket ben ozellikle bal limon su karisimi icerdim cok faydasini gordum deneyebilirsin sen de ayrica cok icmemekle beraber limonlu ihlamur da icebilirsin

amin canım. 3 sene çok iyiymiş ya

Gecmis olsun cnm bol c vitamini tuket ben ozellikle bal limon su karisimi icerdim cok faydasini gordum deneyebilirsin sen de ayrica cok icmemekle beraber limonlu ihlamur da icebilirsin
Tşkr ederim cnm. Diyabet hastası olduğum için çok az bal tüketebilirim malum şeker uçuşa geçiyor :) Kadın doktorum bana Decavit diye bir vitamin vermişti acaba faydası var mıdır? çünkü C vitamini o hapta da var.

günaydın benim kızım bügün bir tekme attı karnım oynadı artık dışarıdan biri hissedebilir o derece birde vajinamda sancı hissediyorum sizlerdede varmı acaba bebek büyüdüğü için mi oluyor
bende de bazen o sancı oluyor. acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diyorum ama değil galiba

honeybee_34 benim de yaşım 37. dr yaş riskinden dolayı önerdi ama ben istemedim. nisan ayında detaylı ultrason yaptıracağım.
Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin.

Herkese mutlu huzurlu ağrısız güzeeel bir gün diliyorum...
Hava çok güzel ufak da olsa bir yürüyüş yapın derim, ağızdan deriiin nefes alarak...

Bizim de dün kontrolümüz vardı bir kez daha kız bebek olduğunu söyledi doktorumuz sanırım artık alışverişe başlıyabilicez... 323 gr 23 cm olmuş kızımm çok şükür sıkıntımız yok

Hee bir de 66 kiloyla hamile kalmıştım 71 olmuşum daha fazla almışımdır diye düşünmüştüm sevindimm... Çünkü iştahıma dur diyemiyorummm doğum sonrası ilk doğumum da olduğu gibi verebileceğimi düşünüyorumm inşaAllah

Benimde düşündüğüm isimler eylül Defne Ece ama en çok da eylül

20.haftada yapılıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…