2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evt cnm tabiki de vitamin hapinin da faydasi var vucut direnci verio

Selamlar güzeller güzelli tombilişko göbüşlü ağustos anaları
Kısa bir tatilden sonra zımba gibi geri döndüm. Enerjimi toparladım psikolojimi rahatlattım pembe olan iç dünyamı toz pembe yapıp geldim
Geçmişi hiç okuyamadım. Hastalara acil şifa sıkıntılı olanlara huzur darda olanlara da sabır diliyorum.
Oğlanın alış verişini bitirdim sayılır. 2-3 parça bir şey kaldı. Onları da çooook daha sonralarda almayı düşünüyorum. Kilo alışına bağlı artık...
Bu ara sıkıntılı bir dönemdeyiz millet olarak Rabbim yardımcımız olsun. Düşmanlarımıza ve bölücülere fırsat vermesin inşallah!!
Sokakta yürürken fiziki olarak potansiyel bombacı tipindeyim göbek kısmı tombişko

kızlar bugün doktor kontrolüne gittim detaylı ultrasona baktı. genel anlamda çok şükür bir sıkıntı yok fakat bebeğimin beyninde 3-4 mm iki adet kist var dedi canım çok sıkıldı bu tür şeyler olabilir dedi hemen ikili ve üçlü test sonuçlarıma tekrar baktı bir sıkıntı yok riskli görmüyorum fakat 2 hafta sonra gel tekrardan bir bakayım takip edelim dedi. ama insanın canı çok sıkılıyor. benim durumumda olan var mı Allah hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza almayı sağlık sıhhat içerisinde inşallah nasip eder.

Masallah alisveris bittimi benim cocuk ciplak kalcak bu gidisle tek corap dahi almadim ben

Aa sakin korkma aynisi 3 sene önce benm kardesimede dedi doktor. Dogana kadar kuculur gecer dendi. Amagebelik öyle bosuna kendisini üzerek gecirdi. Hiçbirşeyi yok cok iyi. Doğana kadarda yok oldu kist. Üzme kendini boşuna bisey olmaz Allahın izniyle ayni sıkıntıyı bizde yasadk. Kendne iyibk

Masallah alisveris bittimi benim cocuk ciplak kalcak bu gidisle tek corap dahi almadim ben
Bende daha bisey almadim cnm ama dışarı çıktığımda mağazalara bakıyorum fikir amaçlı alırsın zaman var daha ben hepsini toplu almayı düşünüyorum

Maşallah maşallah:)( benim 2 tulumdan başka hicbirseyim yok panikledim sen bitti diyince:)))

Hayırlı akşamlar kızlar,
dün gece doktora gitmek zorunda kaldık apar topar, çok korktum bir bilseniz.. dün ağrım vardı kasıklarımda, karnımda. Lavaboya gidince akıntıyla kan karışımı küçük parmağımın tırnağı kadar bir parça geldi, çoğunluğu beyaz. Ama nasıl korktum, evde eşimde yoktu, ulaştım ona geldi hemen sağolsun hemen en yakın hastaneye.. Allah'tan yakında hastane var. Ultrasonda bebişimizi gördük de rahatladık valla, babası da bende bu kez bize veda edecek sandık.. çok şükür iyiydi minnoşumuz, zıplıyordu içerde. Dr rahimde de bebekte de bir sıkıntı yok dedi, kalp atışları da iyiydi hamdolsun. Plasentadan, vajinadan yahut kullandığım kan sulandırıcıdan kaynaklanabilirmiş. Hamdolsun içimiz rahatladı ama insanın iki düşüğü olunca çok çaresiz ve korkulu oluyor. Aslında kendi yaşamımıza bile söz geçirebilecek kudretimiz yok halbuki...

Sonra bu yaşadığım olayı tanıdğım genelde de iyi niyetli olan biriyle paylaştım, bir akraba. Hemen ferah ol, üzülme, güçlü ol demelere başlıyor bir sıkıntım olduğunda. İlk aylar düşük riskim yüksekti, kan pıhtılaşmam var, ki bu hala bir risk, sanki endişe ettiğimde boşu boşuna ediyormuşum gibi. Kaldı ki olabildiğine sakin olmaya çalışıyorum ama benim hamileliğim sorunsuz bir hamilelik değil ki..hamdolsun yine de tabi ki, şükrediyorum çokça. Ama yaşadıklarımı yaşamadan, yaşıyor olmadan konuşmak çok kolay. İlk aylar lekelenmelerim olduğunda, ya da herhangi bir sıkıntım olduğunda hangi anne endişe duymaz ki hanımlar??? Sonra da demez mi bebeğimin ismini ferah koyacakmış... ayy inanamıyorum. Biz koyduk ismini belirledik dedim ama nasıl canımı sıktı. Siz kendi çocuklarınızı büyütmüşsünüz, bırakın bizde kendi evlatlarımıza karar verelim. off canımı sıktı işte.. size anlatayım da rahatlayayım dedim kızlar...

Canını sıkma bitanem yegenim icinde farkli farkli seyler söylediler ama ck şükür saglikli doğdu. Bende yarın gireceğim detayli ultrasona hadi hayirlisi

Kizlarr iyi aksamlarrr ben de giremedm bu aralar.. Isler cok yogun su aralar.. Tam isler hafiflicek adli tatil falan ben izne ayrilcam neyse saglik olsn daa...

Bu arada herkese Allahtan saglik dilerm

Alisveris mevzusuna gelince, ben de bi sey gorunce cici bici dayanamiyormmm.. Ama besik falan nisanda almayi dusunuyorz biz dee.. Ufak tefekleri haftasonlari yavas yavas hallederiz.. Hastane cantalarinin 7 ay doldugunda hazir olmasi gerek malumunuz o yuzden yaknda kendime de alisveris yapicimm kizdan sira gelirse lohusa alisverisii...

Canım payımıza düşen neyse onu yaşıyoruz,Allah a sığın ve güven canım.12 haftayı çoktan devirdin,düşük riskini çıkar aklından canım.bebeğe isim koyan kim bu iyi niyetli akraba mı,kayınvalide mi tam anlayamadım canım?ona da takılma,herkes konuşur senin dediğin olur:)

Cokk sukur ki bebegin saglikliyms. Inan yazinin basinda ben de korktm.. Hangi anne korkmaz kii tabi ki haklisiinn!!!

Konusanlara gelince onlri hicc sallamicaksnnn.. Desem dee benm de sinirim bozuluyo bazen amaa yapmamaliyzzz bebislerimizi asla uzemeyizz mesela gecen biz de bi misafirlige gittkk ana bi baktm biri bebisimin gobek bagini camiye gomuto biri tuzluyo balliyo bi sey yapiyo, biri adininkoyuyooo...Allahim Yarabbim dedm yaaa.. Insanlar cok garip gercektenn.. Yani gerektiginde agizlarinin payini beririm buyuklere saygisizlik da etmek istemiyorm tabi oyle sallamiyorm falan ama onlar zaten benle ilgilenmiyorlar ben kim oluyorm ki ANNE!!! Oyle yani ben de paylasim dedm canm... Senin durumun cok daha hassas bi durum ama can sikanlar her zman varrr...

Haklısın canım aklımdan çıkarmalıyım ama riskli bir gebelik olunca ister istemez bir sıkıntıyla karşılaşınca insan korkuyor, aklına kötü kötü şeyler geliyor. Allah'a emanetiz.
Genel manada iyi niyetli ama bazen gıcıklık yapabilen bir akraba..

Aynen çok garipler. Ve bazen aşırı can sıkıcılar
sağol canım Allah razı olsun mesajın iyi geldi.

Öncelkle geçmiş olsun...
Bir diş sarımsağı ve aynı büyüklükte bir parça taze zencefili bir tutam tuz ile havanda iyice döv. Üzerine yarım limonun suyunu sık yarım saat beklet. Bi tarhana çorbası pişir üç dört kaselik. İçine bu sarımsaklı karışımın süzerek suyunu dök karıştır. Çorbayı gerçek tavuk suyu ile pişirirsen daha iyi olur. Üç gün bu çorbayı iç. Hemen toparlarsın. Antibiyotiğe gerek yık. Ben oğluma yapıyorum ilaçsı geçiyor gribi soğuk algınlığı. Bi de bol bol su iç canım. Vücuttan toksinleri at.
Diyabete de yer elmasının iyi geldiğini duydum. Bi araştır soruştur mevsimi geçmeden al tüket istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…