2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ne dmeek canm hepimizn ihtiyaci oluyo

Canım o kistlerçoğu bebekte oluyor sonradan geçiyor .Korkma senin bebişininki geçer

Çok geçmiş olsun şükür Bebek te iyiymiş umarım sağlıcakla kucagına alırsın

İnşallah 2 hafta sonrada güzel haberleri yazarsın bize .. İçini sıkma olur mu bebeklerin genelinde olabiliyormuş doğduktan sonra geçiyormuş hem risk te görünmemiş .. Dualarımız seninle

Günaydınnn güzel anneler ve kuzucuklarıı
Bu gece kemiklerim çok ağrıdı oğlumu tuvalete götürürken ölüyorum sandım, bir de kramp grdi bacağıma ilk kez bu kadar şiddetliydi... Sanırım magnezyumu içmem lazımm ama tadı berbatt yaa zaten ilaç içmeyi hiç sevmiyorumm

Bende daha bisey almadim cnm ama dışarı çıktığımda mağazalara bakıyorum fikir amaçlı alırsın zaman var daha ben hepsini toplu almayı düşünüyorum

Bende toplu almayi dusunuyorum bu hafta sonu kismetse cikalim bi bakalim ne var ne yok istiyoruz

al benden de o kadar...

28 haftaya kadar hepsini alirim sanirim cok gec kalirsak bebek buyunce hareketlerde kisitlanacak

Bu sabah bende bacagimda krampla uyandim en az uc dakika bagirmisimdir hic boyle bir sey olmamisti ben yorganin disinda kalmistir diye dusundum ama

Cnm bir sıkıntı olmaz inş. Böyle kist çok kişide çıkıyor fakat sonradan kayboluyor. sıkıntı yapma. Hava güzel çık gez onu çok düşünme. inş 2 hafta sonra sağlıklı haberleri paylaşırsın bizlerle.....

Canını sıkma bitanem yegenim icinde farkli farkli seyler söylediler ama ck şükür saglikli doğdu. Bende yarın gireceğim detayli ultrasona hadi hayirlisi

Canım o kistlerçoğu bebekte oluyor sonradan geçiyor .Korkma senin bebişininki geçer

İnşallah 2 hafta sonrada güzel haberleri yazarsın bize .. İçini sıkma olur mu bebeklerin genelinde olabiliyormuş doğduktan sonra geçiyormuş hem risk te görünmemiş .. Dualarımız seninle

kızlar hepinize desteğinizden ötürü ayrı ayrı çok teşekkur ederim. internetten biraz araştırınca bu kistler genelde olabiliyor ve ilerleyen haftalarda geçiyor deniyor. inşallah Allah'ım hayırlısı ile ileride bu kistlerin yok olması durumunu bize de nasip eder. kısmetse şimdi 2 hafta sonrasını beklemek var

Bu dönemde kendini ne kadar uzmezsen senn ve bebeğin için o kadar iyi olur. Ayrıca kistler için doktorların tavsiyesi doğum oluyor. Bu çok çok sık söylenen tavsiyedir. Doğum ile kistlerin çoğu atilir

günaydın güzel anneler,
ben de bebişe hiç bişi almadım daha :) ama liste yaptım yavaş ayvas alıcam.. kendime neler almam gerekio hiç düşünmedim onu kelebek.hill

Kendine çok bişey alıp masraf yapma çünkü o dönem insan kendini berbat çirkin hissediyor pahalı şeyler alıp yatırım yaparsan kısa bir süre sonra onlardan kurtulmak isteyeceksin bu sefer için yanacak
İlla lohusa sıfatı olmasına gerek yok normal kıyafetlerle de gayet idare olunabilirmis başıma geldi bı kere

Günaydın kızlar. Zor bir gün geçiriyorum. Oğlana tuvalet eğitimine başladım Allah'ın izniyle. Sabahtan beri 2 kere kaçırdı. Rabbim yardım etsin inşallah. Pes etmemeliyim. Kardeş gelene kadar bu işi halletmek zorundayım. Tecrübeli analar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Masallah alisveris bittimi benim cocuk ciplak kalcak bu gidisle tek corap dahi almadim ben
Maşallah maşallah:)( benim 2 tulumdan başka hicbirseyim yok panikledim sen bitti diyince:)))
Paniklemeyin kızlar. Benim 2. olduğu için abisinden küçülenleri de giyecek. Öyle olunca zaten hazırda her şey var.

Çok geçmişler olsun canım. Nasıl bir korku atlattın
Benim her zaman hatırımda olan bi kıssa var hemen paylaşayım..Adamın biri damdan düşmüş herkes başına toplanmış derdini dinlemiş ve kendilerince yorum yapmışlar. Adam 'bana damdan düşeni getirin' demiş. Yanı demem o ki yaşadığını yaşamamış birisi kendince yorum yapar,halinden bilmez malesef

Canım öncelikle kolay gelsin zor bir süreç... Ben ağustos ayında oğlum 28 aylıkken başladım eğitime; direk çıkardım bezini hiç bağlamadım hatta komşuya kahveye geçerken bezini kilodunun üstüne bağlamıştım yaparsa ıslansın rahatsız olsun diye... Yatağına muşamba ve eski nevresim sermiştim uyurken de bağlamadım çok şükür uykusunda yapmamıştı uZun süre tutabiliyordu... İlk 4 gün felaketti artık bezi olmadığının farkındaydı tuvaleti geldiğini söylüyordu ama tuvalete gitmek istemiyordu küvete yapıyordu ayakta bu da bi gelişmeymiş aslında ama ben yıpranmıştım tuvalete otursun istedim kazalar da yaşıyorduk tabi baaya kaçırdığı oldu... Eşimle çok tartışıyorduk o eğitimi bırakmamı söyledi çocuğun psikolojisi bozulurmuşş ama 15 gün sabredicem dedim ve şükür 10 güne kadar klozete de oturmaya başladı... Ben ne olur ne olmaz dışarı çıkarken bezliyordum çünkü başka wc oturmak istemiyordu eve geldiğimde bezi kuru oluyordu hemen wc yapıyordu... Dışarda kasmadım yani kendimi... Doğum öncesi bunu halletmen iyi olur canım ama bu işin oturması 3-4 ayı bile bulabiliyor sabır diliyorum geçici bir süreç olduğunu unutma, sonrasında çok rahat ediceksinn

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.
Biz dün detaylı usg ye girdik, hastanede salakmı diyeyim, şapşalmı diyim bir doktora denk geldik . Tam 40 Dk aleti çevirdi durdu , bebiş bana doğru dönük kendini top yapmış ,sırt popo dışa dönüktü pozisyon iyi değil diye çok uğraştı . En son hmm tamam herşey yolunda gözüküyor gördüğüm kadarıyla dedi. Ben nedense hiç tatmin olmadım ya, eminmisin bütün organlar tamammı diyorum Hmm evet gördüğüm kadarıyla diyor hala .
Yeniden usg istesem verirlermi bilmiyorumki
Burda zaten topu topuna 2 tane hakkımız vardı

Benim sağlık durumuma gelince.dün ciğer bölümünden doktor aradı , artık 20 haftalığı geçtin bebeği etkilemez ,haftaya çarşamba gel ciğerlerine röntgen çekeceğiz dedi , hadi hayırlısı inşallah

Pisikedii

Can'ım bende tuvalet eğitimine başlamalıyım
Benim kızımda Bebek gelene kadar bezden çıksa iyi olucak , benim kızım 2 yaş 4 ay oldu
Senin nekadar ??
Nasıl alışacak ya 2 gündür saatlerce oturuyo yapmıyor , tam bağlıyorum ozaman yapıyo pofffff

Allah Allah ya neden öyle yapmış doktorun. Ben de dün detaylı ultrasona girdim. Ayrıntısıyla baktı doktor her yerine parmaklarını saydı etti tek tek söyledi bize de nereye baktığını. Hatta bizimkinin de poposu bize dönüktü ordan dürttü burdan dürttü çevirdi bebeği . Baya büyümüş ya bizim oğlan görmeyeli 436 gr olmuş dedi.

Bu arada bir süredir yoktum kızlar memlekete gittim. Alışveriş yaptık ufaklığa :). Geçmişi okumaya da vaktim yok umarım herkes iyidir.

Ne bilim Can'ım ya , hastanede o bölümde çok doktor var sırayla kime denk gelirsen işte çağırıyorlarbana boyunu gramını bile söylemedi sadece kız bunun cinsiyeti dedi. Bende biliyoruz doktor söylemişti dedim

Nerede yaptırdın detayliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…