- 17 Ekim 2010
- 406
- 641
- 103
Sorma yahu nedenı yok ama nederse batıyor bana yazık alttan alıyor da alttan alması da batıyorRabbim inşallah sabrını verecektir. Henüz ilk gündeyiz ve 3 fire verdik. İlk 2sinde anlamadı 3.de anne çiş maptım dedituvaletten çıkalı 5dk olmamıştı. Öğlen uykusuna yatırdığımda bezledim bezi ıslak kalktı pes etmeyecem inşallah. Şu ara hallettim hallettim yoksa zor! Klozet ya da lazımlığa oturmayı istemiyor alaturka tuvaletimiz var illa orda yapmak istiyor; bende ses etmiyorum. Bi şekilde alışsın da diğerlerine oturmayı da kabul eder diye düşünüyorum
Canım ya inşallah hayırlısıyla bir şey çıkmaz.
Oğlum 31 aylık. Aslında çok uygun Zaman'da başladım ama bekleyip görecem. Kızlar bu konuda da erkeklere göre daha becerikliler. Şuanda 20dk da bir götürüyorum yoksa kaçırıyor. İşi gücü bıraktım yani..
Dua edecem inşallah.
Ah bu hormonlar ah!! Geçen hafta evde 1,5 porsiyon çeteydimşimdi daha iyiyim.
teşekkür ederim, tam kaçıncı haftada oluoyor ona göre alıyım sonra değiştiririrm olmadı :)Kuzum aynen benim doktorda medipolde 26sına gel dedi, detaylı ne zaman peki dedim o gün yönlendircem ben seni dedi
randevu bulamam diye bir hafta sonrasına da hakan beye randevu aldım ben, doktoruma sormadan tabi
bence sende alabilirsin olmadı değiştirirsin randevunu, elinde randevun olsun çünkü hakan bey epey yoğun oluyor
Bende anlamadim nasıl anladığını doktorun. Ilk başta cok stres yaptim tuzlu yemiyorsun değilmi çıkmaması içinSlm canm.ben de pazatrsi detayli yaptrdim.bebeğim iyimis sukur.plesenta asagida dedi sadece.inşallah zamanla yerine gelir.
Yuksek tansiyonun cikacagini nasil anlado onu merak ettim.ilk gebeligimde farkında olmadan tansiyonun cikmisti.bunda dikkat etmem gerekiyor.arada olcuyorum ben de.
maşallah ismi de güzelmiş :)
22. / 24. haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum, sen şimdi kendi doktoruna ne zamansa randevun ondan sonra ki hafta içinde detaylı usg için alabilirsin vakit geçmiyorsa tabi hesabını yaparsın ona göre tatlişteşekkür ederim, tam kaçıncı haftada oluoyor ona göre alıyım sonra değiştiririrm olmadı :)
Listede 1. Çocuk görünüyor.Bu ikinci olacak inşallah.Duzeltsen de olur.Duzeltmesende sorun değilmaşallah ismi de güzelmiş :)
istanbulda mısınız,nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu?Bana verilen fiyat 500 tl ve zor randevu aldım ,çok dolu,Prof.Recep has yapacak.dr'um ille de o diyor,komisyon mu alıyor nedir?Merhaba kızlar. Biz de sonunda bugün 18 +1 de kızımız olacağını öğrendik. Ben en baştan beri hissediyordum zaten .Bugün kesinleşti çok şükür.
Sağlığımız suyumuz hepsi iyiymiş ,bebişim uyuyordu gittiğimizde doktor biraz durttu falan ama bize yüzünü dönmedi.
21 Nisan da ayrıntılı ultrasona giricez .250 TL dediler.22+2 ayrıntılı için geç olmaz değil mi?Bebek 5 gün önden gidiyor bu da sorun değil galiba
Benim doktorum yaptırmamı önerdi. Çevremde de hep yaptırmışlar. Hatta ben geçen yıl elimi kesmiştim tetanoz aşısı yaptırmıştım o yüzden bir doz yeterli olur dediler. Haftaya yaptıracağım ben de.Arkadaşlar merhaba uzun süredir takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmadı. Sizlere bir sorum olacak 20 haftalık gebeyim bende doktorum tetenoz aşısı için gerek yok yaptırma dedi fakat benim aklıma takıldı yapılmayınca bir sorun olur mu? Sizin doktorlardan böyle bir konu geçti mi? Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Ben daha yaptırmadım ama 2 nisan'a Florence Nigtingale Prof Alin hn'dan randevu aldım detaylı 550 tl verecegim
Hayırlı olsun prensesinMerhaba kızlar. Biz de sonunda bugün 18 +1 de kızımız olacağını öğrendik. Ben en baştan beri hissediyordum zaten .Bugün kesinleşti çok şükür.
Sağlığımız suyumuz hepsi iyiymiş ,bebişim uyuyordu gittiğimizde doktor biraz durttu falan ama bize yüzünü dönmedi.
21 Nisan da ayrıntılı ultrasona giricez .250 TL dediler.22+2 ayrıntılı için geç olmaz değil mi?Bebek 5 gün önden gidiyor bu da sorun değil galiba
İyi akşamlar herkese:)
Detaylı ultrason soranlara benim gitmeyi düşündüğüm yeri söyleyeceğim cumartesi gittiğim doktor önerdi. Bende internetten araştırdım. Bakan doktor hem ilgili hemde her detayı guzelce anlatıyormuş. Görüntünün de cdsini veriyormus. Eşimin ofisine yakin olduğu için o gidip sordu. 260 tl osman özyurt sisli camiye çok yakın. 22.hafta dolmadan bakmıyor doktor. 10 gün önce randevu alıp gelebilirsiniz demis asistanı. İnternetteki yorumları genelde iyiydi.
Fakat ben dun devletteki randevuma gittim doktor ultrasonda bakıp bana kafası biraz büyük geldi seni detaylı ultrasonla göndereceğim diyip bi kağıda kocaman Acil yazınca mecbur gittim bende. Baltalimani hastanesin levent polikliniğine gidiyorum. Ultrason baltalimanindaydi servisle gittim. 1 saat bekledim ama için rahat etti kafası büyük değil normal dedi :) sat tarihime gore 19+6 benin kızım 20+3 olmuş önde gidiyor. Birde uzun bacakları varmış. Bende ultrasonda bakınca bacakları uzun mu ne diye düşünmüştüm :) birde renkli detaylı ultrason cektirmeli miyim diye sordum o sizin keyfinize kalmis dedi. Çok yoğun oldukları için öyle uzun uzun da soramıyor sun. Kararsizim bende 260 lira versem mi diye?
Recep bey çok uzman bir doktor, bizim doktorumuzda kendi çocuğunun takibini onda yapmış ve her dediğine güveniyor. O yüzden tavsiye etti doktorum ama bizde yer bulamadık. Öğrencilerinden biri olan ibrahim kalelioğluna gideceğiz.istanbulda mısınız,nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu?Bana verilen fiyat 500 tl ve zor randevu aldım ,çok dolu,Prof.Recep has yapacak.dr'um ille de o diyor,komisyon mu alıyor nedir?
Cok uygun fiyatlar inanamadım...siz hangi sehirdesiniz?hastane fiyatları mı bunlar?benim gittiğim doktor normal doğumu 350 tl sezeryanı 450 tl ye yapıyor. fiyatlar nasıl sizce. bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı kültür testinde . sulcid ve piyeloseptyl yazdı doktor 10 gün sonra tekrar test yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?