benim gittiğim doktor normal doğumu 350 tl sezeryanı 450 tl ye yapıyor. fiyatlar nasıl sizce. bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı kültür testinde . sulcid ve piyeloseptyl yazdı doktor 10 gün sonra tekrar test yapılacak.
@hayalimsin1 bu kadar ilgisizliğe bide para almıştır detaylı diyebebişin iyi olması sevindirici en azından, senin sonuçların da tertemiz çıksın hayırla ve sağlıcakla inşallah
goooody arkadaş memnun kalmadığını okurken tam acaba sen yaptın mı memnun kaldın mı diye düşünüyordum ki bir altta senin msjın karşıma çıktı
Herşeyin yolunda olması çok sevindirici canım şükür diyelimdoktorumuzda sağolsun şanslıyız kuzum
hadi darısı başıma
hoşgeldin bu arada memleket havası iyi gelmiştir oğluşuna da sana da
neler aldın ciciler
Sağlık bakanlığı rutin olarak tüm gebeliklerde yapılmasını öneriyor. O yüzden hatta sağlık ocağından takip ediyorlar çağırıyorlar fln. Ne olur ne olmaz gerçi artık hepimiz steril ortamlarda doğum yapacağız inşallah ama yine de doğumda hastalık kapma riski var. Benim bildiğim kayıtlı olduğunuz aile hekimi ve sağlık ocağı size gebelik takibi yapmak zorunda. Hatta yapmazsa gebe olduğunuzu bildirmezse ve takip etmezse ceza puanı alıyor.Arkadaşlar merhaba uzun süredir takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmadı. Sizlere bir sorum olacak 20 haftalık gebeyim bende doktorum tetenoz aşısı için gerek yok yaptırma dedi fakat benim aklıma takıldı yapılmayınca bir sorun olur mu? Sizin doktorlardan böyle bir konu geçti mi? Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Evet bizimki de önden gidiyor benim kafam karışıyor ama erken yumurtlamıştım o yüzden galiba belki sizin de öyledir :)Merhaba kızlar. Biz de sonunda bugün 18 +1 de kızımız olacağını öğrendik. Ben en baştan beri hissediyordum zaten .Bugün kesinleşti çok şükür.
Sağlığımız suyumuz hepsi iyiymiş ,bebişim uyuyordu gittiğimizde doktor biraz durttu falan ama bize yüzünü dönmedi.
21 Nisan da ayrıntılı ultrasona giricez .250 TL dediler.22+2 ayrıntılı için geç olmaz değil mi?Bebek 5 gün önden gidiyor bu da sorun değil galiba
İstanbulun neresindensiniz bilmiyorum ama ben koşuyolu medipolde Hakan Apaydına yaptırdım detaylı usg yi işinde uzman bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. SGK lıya 387 tl gibi bir şeydi. 2 gün önce verdiğim parayı net hatırlamıyorum evet bu hamilelik aklımı başımdan aldıistanbulda mısınız,nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu?Bana verilen fiyat 500 tl ve zor randevu aldım ,çok dolu,Prof.Recep has yapacak.dr'um ille de o diyor,komisyon mu alıyor nedir?
22. / 24. haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum, sen şimdi kendi doktoruna ne zamansa randevun ondan sonra ki hafta içinde detaylı usg için alabilirsin vakit geçmiyorsa tabi hesabını yaparsın ona göre tatliş
canım banada demişti doktorum doğumda kullanılan aletler steril zaten tetenoz aşısına gerek yok diye bende yaptırmamda bi sakınca var mı dedim yok dedi gittim 19. haftada yaptırdım sonuçta bi zararı yok yaptır benceArkadaşlar merhaba uzun süredir takip ediyorum fakat yazma fırsatım olmadı. Sizlere bir sorum olacak 20 haftalık gebeyim bende doktorum tetenoz aşısı için gerek yok yaptırma dedi fakat benim aklıma takıldı yapılmayınca bir sorun olur mu? Sizin doktorlardan böyle bir konu geçti mi? Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Bildiğim kadarı ile alınmıyor hatta yasak diye söyleniyorKızlar devletin doğum hastanelerinde muayeneye eşi de alıyorlar mi ? Birde kayseride olan var mi aranizda :))
fiyatlar çok çok uygun bence benim doktorum normal doğumu 2500, epidural normali 3000, genel anestezi sezeryanı 3500, epidural sezeryanıda 4000 TL ye yapıyorbenim gittiğim doktor normal doğumu 350 tl sezeryanı 450 tl ye yapıyor. fiyatlar nasıl sizce. bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı kültür testinde . sulcid ve piyeloseptyl yazdı doktor 10 gün sonra tekrar test yapılacak.
benimde öyle arada bi içiyorum o yüzden maalesefKızlar bu kan ilacı mideme dokunuyo benim ya ağrıyo midem ne yapsam bilemedim doktor da kullan dedi ☹
günaydın bende ne kadar geç çıkarsam o kadar çok vakit geçiririm bebeğimle diyorum Rabbim güç kuvvet versin ama yataktan kalkarken sabahları çok zorlanıyorumgünaydın kızlar. perşembe olması sebebiyle artık haftanın yorgunluğu üzerime çökmekte. başlasın artık şu doğum izni yaa
doktoruna bağlı biraz bilirsin biraz aksi olur devlet doktorları bi de alttan muayene varsa kesinlikle sokmuyo öözel bile almıyor çünkü canım
Bildiğim kadarı ile alınmıyor hatta yasak diye söyleniyor
kız niye o kadar pahalıfiyatlar çok çok uygun bence benim doktorum normal doğumu 2500, epidural normali 3000, genel anestezi sezeryanı 3500, epidural sezeryanıda 4000 TL ye yapıyor
Evet ya gerçekten iyi ki medipole gidiyorum diyorum. Daha iyi hastaneler de vardır belki ama ultrason cihazlarının görüntüleri bile daha net sanki. Hakan bey işinde uzman iyice inceledi her yeri. Cinsiyeti sordu erkek dedim bildiniz dedim. Ben yüzde 50 dedim attım dedi. Tuttu o zaman dedim.
Sen gittin mi ayrıntılı ultrasona ya da ne zaman gideceksin?
Bir sürü şey aldık 1 tane hastane çıkışı takımı aldım 10 lu. Gerisini hep 0-3 ay aldım toplamda 6 7 tane takım yapıyor. Az mı bilmiyorum ama daha sonra gözüm kalır o zaman alırm diye almadım . 3-6 ay bir iki parça bir şey aldım.
Annem sağ olsun bir sürü battaniye dikmiş örmüş şu an bizim sıpa nın 7 tane battaniyesi var. 7-8 tane yeleği bir sürü patiği var. 2 tane emzirme önlüğü. 1 baby nest, yastık vs yapmış.
Bundan sonra alınacak kıyafet dışı şeylere yoğunlaşcam. Uzun süre dolaşınca şimdiden bacaklarım ağırıyor biz bu alışveriş işini 30. haftaya kadar bitirsek iyi olcak gibi :)
Ha bir de sonra ultrasonda baktı hakan bey yüzde 1 milyon erkek artık dedi
muayene ücreti 250 olunca doğum bize normal gelmişti doktorun özel kliniliği var oraya gidiyoruz doğumda Allah nasip ederse Bodrum Acıbademde olacak burda bi özel hastane daha var orda da hastanenin doktorları doğumu yaptırıyor 2600 lira verdi bi arkadaşım epidural sezeryana bu yıl ne kadar sormadım bile kendi doktorumla doğum yapmak istiyrm diyekız niye o kadar pahalı
Buna pahalı diyosanız ya istanbulda değilsiniz ya da dönüp forumdaki özel hastane doğum fiyatlarını okumamışsınızkız niye o kadar pahalı
Kızlar devletin doğum hastanelerinde muayeneye eşi de alıyorlar mi ? Birde kayseride olan var mi aranizda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?