2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Çok çok uygun detaylı ultrason à o fiyatları veriyorlar. Kaldı ki doğum yani çok çok iyi fiyat

ay günaydın ben de bu sabah aynı şeyi düşündüm gerçekten 10 da yattım yine de gözlerim yanıyor sanki uff:)

Evet ya gerçekten iyi ki medipole gidiyorum diyorum. Daha iyi hastaneler de vardır belki ama ultrason cihazlarının görüntüleri bile daha net sanki. Hakan bey işinde uzman iyice inceledi her yeri. Cinsiyeti sordu erkek dedim bildiniz dedim. Ben yüzde 50 dedim attım dedi. Tuttu o zaman dedim .
Sen gittin mi ayrıntılı ultrasona ya da ne zaman gideceksin?
Bir sürü şey aldık 1 tane hastane çıkışı takımı aldım 10 lu. Gerisini hep 0-3 ay aldım toplamda 6 7 tane takım yapıyor. Az mı bilmiyorum ama daha sonra gözüm kalır o zaman alırm diye almadım . 3-6 ay bir iki parça bir şey aldım.
Annem sağ olsun bir sürü battaniye dikmiş örmüş şu an bizim sıpa nın 7 tane battaniyesi var. 7-8 tane yeleği bir sürü patiği var. 2 tane emzirme önlüğü. 1 baby nest, yastık vs yapmış.
Bundan sonra alınacak kıyafet dışı şeylere yoğunlaşcam. Uzun süre dolaşınca şimdiden bacaklarım ağırıyor biz bu alışveriş işini 30. haftaya kadar bitirsek iyi olcak gibi :)

Ha bir de sonra ultrasonda baktı hakan bey yüzde 1 milyon erkek artık dedi

Sağlık bakanlığı rutin olarak tüm gebeliklerde yapılmasını öneriyor. O yüzden hatta sağlık ocağından takip ediyorlar çağırıyorlar fln. Ne olur ne olmaz gerçi artık hepimiz steril ortamlarda doğum yapacağız inşallah ama yine de doğumda hastalık kapma riski var. Benim bildiğim kayıtlı olduğunuz aile hekimi ve sağlık ocağı size gebelik takibi yapmak zorunda. Hatta yapmazsa gebe olduğunuzu bildirmezse ve takip etmezse ceza puanı alıyor.

Evet bizimki de önden gidiyor benim kafam karışıyor ama erken yumurtlamıştım o yüzden galiba belki sizin de öyledir :)

istanbulda mısınız,nerede yaptıracaksınız detaylı ultrasonu?Bana verilen fiyat 500 tl ve zor randevu aldım ,çok dolu,Prof.Recep has yapacak.dr'um ille de o diyor,komisyon mu alıyor nedir?
İstanbulun neresindensiniz bilmiyorum ama ben koşuyolu medipolde Hakan Apaydına yaptırdım detaylı usg yi işinde uzman bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. SGK lıya 387 tl gibi bir şeydi. 2 gün önce verdiğim parayı net hatırlamıyorum evet bu hamilelik aklımı başımdan aldı

Kızlar devletin doğum hastanelerinde muayeneye eşi de alıyorlar mi ? Birde kayseride olan var mi aranizda :))

canım banada demişti doktorum doğumda kullanılan aletler steril zaten tetenoz aşısına gerek yok diye bende yaptırmamda bi sakınca var mı dedim yok dedi gittim 19. haftada yaptırdım sonuçta bi zararı yok yaptır bence

fiyatlar çok çok uygun bence benim doktorum normal doğumu 2500, epidural normali 3000, genel anestezi sezeryanı 3500, epidural sezeryanıda 4000 TL ye yapıyor

Kızlar bu kan ilacı mideme dokunuyo benim ya ağrıyo midem ne yapsam bilemedim doktor da kullan dedi ☹
benimde öyle arada bi içiyorum o yüzden maalesef
günaydın kızlar. perşembe olması sebebiyle artık haftanın yorgunluğu üzerime çökmekte. başlasın artık şu doğum izni yaa
günaydın bende ne kadar geç çıkarsam o kadar çok vakit geçiririm bebeğimle diyorum Rabbim güç kuvvet versin ama yataktan kalkarken sabahları çok zorlanıyorum

Bildiğim kadarı ile alınmıyor hatta yasak diye söyleniyor
doktoruna bağlı biraz bilirsin biraz aksi olur devlet doktorları bi de alttan muayene varsa kesinlikle sokmuyo öözel bile almıyor çünkü canım

Şanslıyız kuzum sonuna kadar da memnun kalırız inşallah Hakan bey herkese yüzde 50 diyor belli alem bir kişilik işininde ehli ne güzel
Oh oh maşallah canım yavaş yavaş tamamlıycaz böyle artıkım, Ananeler candır
Bizde ctesi kendi doktorumuza, önümüzdeki haftada hakan beye inşallah

kız niye o kadar pahalı
muayene ücreti 250 olunca doğum bize normal gelmişti doktorun özel kliniliği var oraya gidiyoruz doğumda Allah nasip ederse Bodrum Acıbademde olacak burda bi özel hastane daha var orda da hastanenin doktorları doğumu yaptırıyor 2600 lira verdi bi arkadaşım epidural sezeryana bu yıl ne kadar sormadım bile kendi doktorumla doğum yapmak istiyrm diye

kız niye o kadar pahalı
Buna pahalı diyosanız ya istanbulda değilsiniz ya da dönüp forumdaki özel hastane doğum fiyatlarını okumamışsınız malesef çocugu sen dogur acıyı sen çek parayı onlar alsın durumu var ne diyelim sağlıkla gelsin bebişler inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…